Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Skandál v USA: Proč je zde ticho po pěšině? Bidenovy mafiánské praktiky. Cenzura jede. O rozkrádání Ukrajiny se nemluví. Jak se z toho šéf Twitteru vykecá? Praktiky globální Kavárny. Všude stejně - a bude hůř

Skandál v USA: Proč je zde ticho po pěšině? Bidenovy mafiánské praktiky. Cenzura jede. O rozkrádání Ukrajiny se nemluví. Jak se z toho šéf Twitteru vykecá? Praktiky globální Kavárny. Všude stejně - a bude hůř

17. 10. 2020

Tisk článku

Pavel Kopecký naslouchá hrobovému tichu, které panuje v mainstreamových médiích v souvislosti se skandálem prezidentského kandidáta Bažin, a zkouší si představit, co by se dělo, kdyby šlo o Trumpa

Tak, jak se blíží rozhodující střet o Bílý dům, houstne v USA situace na všech frontách. Kromě stále intenzivnějšího formování ozbrojených skupin na obou stranách došlo tento týden také k zásadní události, o níž mainstreamová média víceméně mlčí. Na veřejnost unikly e-maily a videa, která ukazují propojení syna kandidáta demokratů Joe Bidena s organizovaným zločinem na Ukrajině. 

To, na co bylo dlouhodobě mezi odborníky poukazováno, je nyní potvrzeno nezpochybnitelnými důkazy. Čtrnáct dní před prezidentskými volbami, které se uskuteční 3. listopadu, zapůsobilo zveřejnění materiálů jako odpálená nálož a podle mnohých amerických politologů, to může mít vliv na výsledek listopadových voleb. 

Tutlání jako vždy

Hunter Biden, který se díky postavení svého otce stal šéfem ukrajinské společnosti Burisma ovládající velkou část nerostného bohatství dnešní Ukrajiny, je na záběrech zachycený s prostitutkami uprostřed sexuálních a drogových orgií. Záběry mladého Bidena kouřícího crack by za normálních okolností znamenaly konec ambicí jeho otce. Kdyby se něco podobného objevilo na Trumpa, vysílaly by to všechny západní televizní stanice včetně ČT od rána do večera až do dalšího rána. 

V případě kandidáta globalistů Joe Bidena vidíme snahu médií celou věc zamést pod koberec a dokonce znemožnit šíření těchto materiálů za pomoci tvrdé cenzury. To, co v tomto případě předvedl Facebook s Twitterem, je dalším nehorázným omezením svobody slova a ukazuje směr kterým se média po případném vítězství globalistů reprezentovaných Demokraty budou ubírat. Nejde jen o volby prezidentské, ale stejně důležitý bude v listopadu i boj o Senát, kde mají zatím republikáni většinu.

Čtěte ZDE: Ukrajina: Čím větší drama, tím větší ticho po pěšině. Bude se v Kyjevě rozhodovat o obsazení Bílého domu? Bidenovo dělení válečné kořisti. Kam šlápl, tam tráva neroste. Připravuje Porošenko nový puč?

Nezdařená operace

Z uniklých materiálů, které zveřejnil tento týden server The New York Post, vyplývá i mnoho dalších zajímavých faktů, které pomáhají dokreslit kontury moci globálních struktur i jejich charakter. Když byl v listopadu 2013 spuštěn v Kyjevě protiruský puč financovaný a logisticky zabezpečovaný západními tajnými službami (podpořený politicky i finančně Evropskou unií a s ní úzce spolupracující Obamovou administrativou), byl cíl jasný: zmocnit se Krymu a otevřít pro americké námořnictvo cestu pro ovládnutí Černého moře. Získat obrovské nerostné bohatství Donbasu a současně i výhodnou geostrategickou pozici k vojenskému tlaku na Rusko. 

Dlouhodobý sen Washingtonu o totálním sevření Ruska do kleští by se tak stal realitou. Po zpackané Krymské operaci na straně CIA a brilantním obraném manévru Vladimíra Putina, který díky rychlé akci speciálních jednotek spolu s domobranou zabránil převzetí strategických uzlů na Krymu - a samozřejmě také díky odvaze obránců Doněcka a Luhanska - se celý plán ocitl v troskách a konflikt na východě země zamrzl v současné patové situaci.

Západním protektorům tedy nezbylo, než se soustředit na využití dobytého území a zhodnotit zisky nejen z hlediska propagandistického, ale urvat co nejvíce i pro vlastní potřeby členů Deep State a na ně navázaných firem. Tento podíl na válečné kořisti připadl hlavně těm, kteří se na přípravě a provedení majdanského puče nejvíce podíleli.

Mezi hlavní architekty celé operace patřil právě tehdejší Obamův viceprezident Joe Biden.

Ukrajinský protektor

Kromě politických zájmů rozvíjel Biden na Ukrajině i zájmy čistě soukromé. Byl zapleten do korupčních schémat ukrajinských společností a prosazoval v zemi finanční zájmy své rodiny. Přes firmy jako Burisma Holdings, kde se stal jeho pětačtyřicetiletý syn Hunter Biden členem správní rady, těžil obrovské prostředky z ukrajinského nerostného bohatství. Zapletl se do komplikovaných vztahů s ukrajinskými oligarchy pohybujícími se v prostředí organizovaného zločinu.

A právě z této doby pocházejí materiály, které byly nyní zveřejněny. Z nich totiž nevyplývá jen zvrácenost Bidenova syna oddávajícího se spolu s dalšími gangstery orgiím v ukrajinských opiových doupatech, ale také korupční jednání jeho otce, který měl vše - včetně vztahu s mafií - pod palcem.  

Materiály pocházejí z vodou poničeného notebooku (zřejmě mu během zábavy spadl do vany) Huntera Bidena, který jej přinesl do opravny, jejíž majitel si zálohoval zachráněný harddisk. Jeho kopii potom předal ukrajinským vyšetřovatelům, kteří vyšetřovali mladého Bidena v souvislosti s mafií. Je tedy pravděpodobné, že po porážce Porošenka v prezidentských volbách, který byl prodlouženou rukou Bidena, byly materiály z disku předány Trumpově administrativě.

Materiály potvrzují, že si Joe Biden na Ukrajině počínal jako na dobytém území. Zejména korespondence jeho syna s kolegou z Burismy Vadymem Pozharskim je ukázkou, jak se dělá korupční byznys na globální úrovni. 

Pozharskij, který oficiálně zastával post poradce představenstva Burismy, Hunterovi v jedné ze zpráv z dubna 2015 děkuje za pozvání do Washingtonu a poskytnutí příležitosti setkat se s Hunterovým otcem Joem. To je však v rozporu s tvrzením Joea Bidena, který se dušoval, že se svým synem o jeho obchodních záležitostech nikdy nemluvil.

Nedosti však na tom. Po tomto setkání došlo k propuštění generálního prokurátora, který se ve vyšetřování mafie nebezpečně přiblížil i obchodním zájmům klanu Bidenových. To se mu stalo osudným. Hunter Biden v představenstvu Burismy působil od 12. května 2014 do dubna 2019, ačkoliv neměl žádné předchozí zkušenosti z těžařské a energetické sféry. Společnost byla ovládaná přes kyperskou firmu, tak jak je to v globalistických kruzích běžné. 

Čtěte ZDE: Další vlna cenzury: Facebook jde tvrdě proti svobodě a Trumpovi. Konspirační záminka a gumová pravidla. Jeden povolený názor. Skončí statisíce stran? Elity v zajetí temnoty a deviace. Zvykáme si i my?

Předvolební cenzura

Co ale zatím úplně tak běžné není (alespoň oficiálně), je cenzura ke které sociální sítě v souvislosti s tímto případem sáhly. „Je to tak hrozné, že Facebook a Twitter stáhly článek webu NY Post o e-mailech souvisejících s ospalým Joem Bidenem a jeho synem Hunterem,“ napsal Trump na Twitter. „Je to jen začátek. Není nic horšího než zkorumpovaný politik,“ uvedl Trump.

Twitter uvedl, že šíření článku omezuje kvůli "nejasnostem o původu materiálů" v jeho obsahu. Facebook omezil odkazy na článek a uvedl, že si lze klást otázky ohledně jeho opodstatněnosti. „Toto je součást našeho standardního procesu ke snížení šíření dezinformací,“ uvedl mluvčí Facebooku Andy Stone.

Po vypuknutí skandálu a rozhořčení, které cenzura vyvolala mezi republikánskými politiky, z nichž některým za sdílení článku dokonce zablokovali účet (stejně jako tiskové mluvčí amerického prezidenta Donalda Trumpa Kayleigh McEnanyové), vzal nakonec Twitter zpátečku a článek odblokoval s tím, že šlo zřejmě o „omyl“. O kolika takových "omylech" se vůbec nedozvíme? A kolik takových „omylů“ před volbami ještě Američané zažijí?

Republikáni na základě tohoto jednání plánují pozvat šéfa Twitteru Jacka Dorseye na jednání senátního výboru pro média, kde by měl toto nepřijatelné jednání vysvětlit. 

Před blížícími se listopadovými volbami budeme čím dál více svědky  otevřeného pošlapávání svobody slova a stále častějšího zavádění cenzury čehokoliv, co nevyhovuje globalistickým elitám, které Joe Biden vskutku příznačně (a přízračně) reprezentuje.




Tagy článku

Doporučujeme

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky