Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vítejte v blázinci: Nobelovku míru pro Babiše a Hamáčka? Čas ztratil svůj rozměr. Sestřelení Prymuly a partie Červeného svetru. Znáte Hájkovo pravidlo? Po letech přichází bratrská pomoc. Máme se ještě na co těšit

Vítejte v blázinci: Nobelovku míru pro Babiše a Hamáčka? Čas ztratil svůj rozměr. Sestřelení Prymuly a partie Červeného svetru. Znáte Hájkovo pravidlo? Po letech přichází bratrská pomoc. Máme se ještě na co těšit

25. 10. 2020

Tisk článku

Ladislav Větvička se vrátil z cest do naší krásné republiky a shrnul všechny dojmy ze současného blázince, který nám přichystali naši politici na radu našich odborníků

Deset dnu sem stravil mimo Česko a možu vam řict, že kontrast pohody venku a nastupujici totality u nas je přišerny.

Už když okolo 13. řijna čas ztratil svuj rozměr, vladni šaškarny, naplanovane na dva tydny trvaly dva dny, vyhlaška, co se měla pozitři vyhlasit byla už nazitři přebita ještě horši vyhlašku a debilizace naroda v českych koronovizich vyvrcholila, bylo vidět, že je zle. Uplně stejně se ti šašci nahoře chovali okolo třinacteho března, kdy poprve vyhlasili totalitni zakony, čimž se dostali do vlastni pasti, a pak nevěděli, jak z teho ven.

Fčil vali do ještě větši pasti a nas jako rukojmi beru s sebu, bo vyvolali neuvěřitelnu panyku! 

Tuž poďme po řadě.

Zavřeli školy a hospody. Proč školy a hospody, když se tam podle statystyk korona nešiři, je jednoduche. Zavřenim škol stahnete matky k hlidani děcek dodom, tym oslabite zdravotnictvi, vyvolate panyku a bude prostor pro povolani bratrske pomoci. Zavřeni hospod tež nema nic společneho s šiřenim korony. No dobře, aji když připustime, že pod střechu v teple se to šiři, mohli nechat odevřene zahradky. Nenechali, takže cilem neni žadny virus, ale jde o to zabranit lidem se schazat a dyskutovat o vladnich sviňarnach.

Babiš s Al Hamačkem a Prymulu by si zaslužili Nobelovku miru, bo se jim povedlo cosik, co se nikdy nikomu nepovedlo. Sjednotili fanušky Baniku, Sparty a desitek dalšich ultras tak, že se mirumilovně sešli na jednom naměsti, aby mirumilovně protestovali proti přichazajicim totalitnim opatřenim. To se nikdy nikomu nepovedlo. A přestože byl později vyprovokovany střet s policajtama, přestože bylo uzavřene naměsti, kere se podle jejich planu mělo stat mistem boju mezi jednotlivyma sekcema ultras, ti synci udrželi dohodu a nedošlo k bojum mezi Prahu, Ostravu, Brnem atd. A za to je třeba přinejmenšim vyjadřit uznani, že se ti synci nedali vyprovokovat.

Atentat na Drajfusa byl skvěle naplanovany. Objednany paparazzi, skvěle načasovany medyjalni tlak, předvikendovy hněv lidu (zla vrchnost si dovolila sednut na kafe) a odsuzujici petyce šefu demobloku měly vyvrcholit odstupenim Drajfusa. Ale kdo se vzpomene na Hayekovo pravidlo ŽPNN - žaden plan nikdy nevyjde, toto je dokonaly dukaz pravidla. Přes skvěle naplanovani selhal detail - Drajfus jim do teho hodil vidle. 

Co se vlastně stalo? Sešel se v uzavřene, neveřejne mistnosti na jednani a chvilu šel po venku mimo veřejnost bez hadry na pysku. Nestalo se nic. To enem vyhecovany dav je nasrany, bo je mu předkladane, že papalaš ma svoja pravidla. Ne. Zapomeňte na to. Ve statě, kde je pravidel nepřeberne množstvi, neplati pravidla žadna. A my zme přesně v tom stavu.

Pozor! Aby nedošlo k omylu! Nezastavam se Drajfusa! To on je nositelem a vykonavatelem přichazejici totality. A nezastavam se žadneho z tych šašku tam nahoře. Su tam tři klany. Marketyngovy klan osamoceneho slovenskeho premijera česke vlady, proti keremu stoji vytahany rudy svetr s Prymulu, připravujicim vojensky stav s židovskym řešenim uzavřeni hranic a zakazem vychazani, přičemž zezadu popichuje klan neschopneho demobloku. Na to všecko dohliža stary z lanske obory a štengruje jedneho proti druhemu. Je to nehezky obraz sceny, kde je mnoho lumpu, ale žaden kladny hrdina. Ale nestěžujte si, vybrali ste si to sami.

Čtěte ZDE: Operace Staromák klade nové otázky: Kdo vyvolal střet rowdies s policií? Kdo řídí ČT a Moravce? Proč nesměl promluvit doktor Obrtel a spol.? Co ještě kavárna udělá, aby se zbavila Babiše? Opravdu kolabují nemocnice?

Bratrska pomoc

A tak zatimco mame vikendovu přestavku, po kere přide vyvrcholeni divadelniho kusu, na pozadi veškereho medyjalniho podfucku prošlo parlamentem schvaleni bratrske pomoci 28 ameryckych a 300 dalšich vojaku NATO, hrajicich si na doktory.

Tuž dovolte mi par otazek. Ti ameryčti vojaci, to su ti sami, keři byli přesně před rokem na vojenskych hrach ve Wuchanu? A přivezu nam opravdovu druhu vlnu anebo přimo třeti, tu nejhorši, takzvaně zmutovanu? A jak budu ti chlapci z NATO rozmistěni? Budu Němci enem v pohraniči a na Bulovce? A Polaci možu za Ostravicu nebo musi zustat před ňu? A jak se ti chlapci budu u nas dorozumivat, když česke obyvatelstvo umi francusky leda tak bonžůůůr, z němčiny enem ten znamy pozdrav a pak zvolani "Hendehoch, vstejte se! Nyc se fam nestane!" Čemu si tu tahame Ameryčany, když jich za dva tydny bude třeba v občanske vojně tam u nich! Když už teda do zdravotnictvi (zaměrně oslabeneho zakazem děcek chodit do škol) chcete tahat cizozemce, čemu nešahnete po NATO synkach ze Slovinska, Chorvatska a Černe hory? Ti by aspoň rozuměli, když pacient řekne "potřebuju slivovicu". A proč zrovna vojenšti doktoři? Bude tady tolik střelnych zraněni? A když už teda vojenšti doktoři, proč z NATO? Proč ne synci, s keryma se domluvime z Ruska nebo Běloruska? Nebo, pokud už ste tak ideologicky zaslepeni, že ruskym doktorem byste se ošetřit nenechali, tak proč ne z bratrske Ukrajiny? Volnych doktoru tam je vic jak v cele vlně plavačku ze Syrie.

Že vyjimečny stav, jako maju židovšti synci v Izraelu s vašim uzavřenim doma bude, to je jasne, fčil se enem hraje o to, kdy to přide. A času moc ti šašci nemaju. Polityci se dostali do pasti a nevi, jak z teho ven, tajak na jaře, kde už po dvuch tydnach mohli vybruslit, ale trvalo jim to dalši dva měsice. Fčil hraje Al Hamaček o všecko, bo vyjimečny stav je posledni možnost, jak zebrat slovenskemu premijerovi naskok a do voleb cosik přetahnut k socanum. Pokud se mu to nepovede, može tež skončit pod pěti procentama a bude v dupě aji ze svetrem.

Čtěte ZDE: Poprava Romana Prymuly: Padl jen bezvýznamný pěšák. Otázky, které je třeba zvednout. Odpovědi leží i na Staromáku. Hamáček jako Štěpán číslo 2? Hrozil Babiš Zemanovi? Kam to celé vede? V čí prospěch?

Svetr

No a když zme u teho vytahaneho svetra. Tuž jak se citiš, xynku? Od koho si to lapnul? Od teho minystra jarni orby? A to ste se libali? Nebo si neměl nasazeny ten hader přes pysk? Neumyl sis ruky? Nebo jeho roba blbě uvařila polivku z netopyra? Jak to je? Cosik musiš řict, bo jak řekneš, že si měl hader přes pysk, ruky vysanytyzovane do lesku, socialně ste byli rozestupeni a polivku ste nejedli, pak bys musel přiznat, že ty vaše opatřeni stoji za hovno, buzerujete lidi zbytečně a ženete stat do likvidace!

Ale všecke zle je k čemusik dobre. Jak si fčil doma a maš klid, určitě hledaš teho provokatera, kery začal nesmyslnu bitku s policajtama na Rudem staroměstskem naměsti. Bo jestli to neviš, synku (ale to ty viš, bo maš policejni svodky), tak tě všeci synci, keři tam byli, považuju za puvodca teho zla. A umistili na web nemalo sestřihu z počatku teho pruseru, kde je vidět chlopa, kery to začal a hazal chlopy zaměrně na tu policajtku.

Tak co? Byl to policajt v civilu anebo fanouš? Pro tebe neni problem ztotožnit teho chlopa, bo všeci, keři na Staromak vlezli, museli vytahnut občanku a s ňu v ruce se nechat vyfotit. Takže neni problem, když zitra vystupiš a řekneš - zjistili zme teho chlopa, jedna se o Frantu Bazala ze Slezske, byl to on, kery to začal a fčil čeka ve vazbě na sud. A partyja z Banika řekne - ano, je to Franta Bazal, on je opravdovy kokot a je dobře, že bude potrestany. Bo synku, je to zvlaštni, ale teho chlopa, kery tam v pseudofanouškovskem oblečeni začal to svinstvo, žaden ze zučastněnych Ultrasynku nezna...

Takže opravněně předpokladaju, že to byl tvuj provokater. 

A jejich pochyby možeš rozehnat enem postupem vyše popsanym. Pokud je nerozeženeš, budu si všeci myslet, že to tvoji synci vyprovokovali schvalně, zaměrně ste nechali odejit občan,y a pak zatarasili Staromak, bo ste se těšili, že se Banikovci a Sparťani pusti do sebe, což se nestalo. 

V tym připadku bys ovšem měl okamžitě odstupit.

Aji ze svojim svetrem.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky