Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Volební podvod tisíciletí: Poslední zbytky svobody se hroutí? Inspirativní metody pro naše politiky. Rok podvržených čísel. Biden je zcela dementní. Přijde další biologický útok? Další díl dramatu již brzy!

Volební podvod tisíciletí: Poslední zbytky svobody se hroutí? Inspirativní metody pro naše politiky. Rok podvržených čísel. Biden je zcela dementní. Přijde další biologický útok? Další díl dramatu již brzy!

5. 11. 2020

Tisk článku

Michal Semín komentuje skandální zvrat během sčítání hlasů v amerických prezidentských volbách, jehož jsme v "přímém přenosu" svědky

Když si někdo splete svého tragicky zesnulého syna s žijící vnučkou, kterou má po boku, když někdo, kdo kandiduje na prezidenta a přitom slavnostně oznamuje, že usiluje o post senátora, když přitom soupeří s Trumpem, na jehož jméno si nemůže vzpomenout, a tak mu chvíli říká George, může se dopustit i následujícího výroku: „Dali jsme dohromady nejrozsáhlejší organizaci na volební podvody v dějinách“.

To, co se před týdnem zdálo jen jako další brilantní Bidenovo přeřeknutí, signalizující jeho narůstají demenci, se nakonec ukázalo jako holý popis reality.

Otazníky kolem podvodu

Joe Biden, respektive jeho loutkovodiči z deep state, jsou totiž vysoce podezřelí z gigantického volebního podvrhu, který zvrátil již jisté Trumpovo znovuzvolení. Kolem šesté hodiny ranní, když většina Američanů vyspávala po probdělé noci, přistálo na Bidenově michiganském kontě přes 130.000 hlasů, zatímco Trumpovi ani jeden. Jako když někdo vysype na hromadu předem připravené krabice s volebními lístky se zaškrtnutým jménem kandidáta Demokratů. A protože se něco podobného – navíc ve stejný okamžik – stalo i ve Wisconsinu, nemůže jít v žádném případě o náhodu.

Před tím, že se volební noc protáhne na týdny, možná i měsíce, jsme na Protiproudu vícekrát varovali. Záhadný numerický úkaz z Michiganu doplňují četná svědectví o dalších volebních lumpárnách, kde k počítání hlasů nebyli připouštěni lidé z Trumpova týmu, či rozhodnutí jiných států přestat sčítat odevzdané hlasy doplněné o informaci, že to ještě pár dní potrvá, než se všechny hlasy sečtou.

Není podezřelé, že všechny tyto iregularity se koncentrují do takzvaných „swing states“, které rozhodují o konečném výsledku voleb? Není podezřelé, že všechny tyto státy mají demokratické guvernéry? Jak je možné, že mnohem lidnatější Texas zvládne spočítat všechny odevzdané hlasy dřív než pro budoucnost (nejen) Ameriky klíčová Pennsylvánie? Lze se divit Donaldu Trumpovi, že poté, co se stal obětí volebního podvodu, přenese pokračující bitvu s globalisty do soudních síní? Jak významné se nyní jeví úspěšné jmenování Amy Coney Barretové za členku Nejvyššího soudu, k němuž s největší pravděpodobností spor o výsledek prezidentské volby v USA doputuje…

Čtěte ZDE: Hlas volajícího na poušti: Nastává Velký reset! Elity podlézají, papež je zrádce. Konec lidské svobody? Biden bude manipulován a vyměněn. Virus záminkou. Co se chystá? Dopis tomu, kdo se staví proti nepravosti

Pokroková metoda hlasování

Pokud bychom hledali pro rok 2020, který ještě zdaleka neřekl poslední slovo, nějaké souhrnné označení, mohlo by jím být „rok podvržených čísel“. Jak jinak hodnotit kolosální nepoměr mezi nepopiratelným volebním úspěchem prezidenta Trumpa a prognózami všech „renomovaných“ mediálních agentur se svými fejkovými hláškami o více jak desetiprocentním náskoku jejich favorita? Na první pohled to s volbami nesouvisí, ale vzhledem k tomu, jak Trumpovi otloukali o hlavu údajně nezvládnuté řešení „covidové plándemie“, lze nyní lépe porozumět zjevným metodologickým faulům při sčítání nikoli volebních hlasů, ale nakažených. A nyní ta cinklá čísla z volebních místností…

Prezident Trump již dlouho před konáním voleb varoval, že korespondenční hlasování, preferované Demokraty, vrhne na celý volební proces stín podezření z manipulací a podvrhů. Nyní lze lépe porozumět motivaci našeho socialisty Hamáčka, který podobný systém navrhuje i pro Českou republiku. Další parlamentní, potažmo vládní angažmá jeho sociální demokracie, se totiž bez volebních podvodů jeví čím dál tím nepravděpodobnější…

Týdny a měsíce

Ale zpátky za velkou louži. Prezidentské volby v USA ani zdaleka nekončí. Jak na zvyšující se napětí zareaguje ulice, respektive Antifa či Black Lives Matter? Proč mnozí činitelé amerického bezpečnostního aparátu nepřestávají hovořit o nebezpečí dalšího 11. září? Případný teroristický útok – ostatně Bill Gates nyní varuje před útokem biologickým, jako by mu ten jeho milovaný covid nestačil – by řešení současného volebního sporu posunul do zcela jiného, nicméně plně realistického kontextu.

Rozhodně nás čekají dny, týdny, možná i měsíce, plné dramatických událostí a zvratů, v nichž nepůjde o tuctové politické spory o výši daní či zdravotnickou reformu, jak falešně předstíraly předvolební televizní debaty. V sázce je totiž samotné přežití nejen staré dobré Ameriky, ale i posledních zbytků svobody, kterou si s touto zemí tradičně spojujeme. A i když se USA s pozicí globálního hegemona pomalu ale jistě loučí, stále jsou natolik vlivné, že se výsledky této existenciální bitvy výrazně promítnou i do toho, jak svobodně se bude dýchat nám všem.

Stay tuned, jak říkají Američané…




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky