Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pátá kolona v extázi: S Kavárnou ruku v ruce prapory revoluce. Kdo u nás fandí loutce amerických bolševiků? Fiala ještě fialovější. Není vměšování jako vměšování. Touha po svobodě se zadusit nedá. Dva hlasy rozumu

Pátá kolona v extázi: S Kavárnou ruku v ruce prapory revoluce. Kdo u nás fandí loutce amerických bolševiků? Fiala ještě fialovější. Není vměšování jako vměšování. Touha po svobodě se zadusit nedá. Dva hlasy rozumu

11. 11. 2020

Tisk článku

Pavel Kopecký komentuje reakce, které vyvolal na naší politické a kulturní scéně gigantický volební podvod v USA

I když volební podvod, ke kterému sáhli globalisté v amerických prezidentských volbách, aby pomohli zastavit vítězné tažení Donalda Trumpa, bude mít patrně ještě dlouhou soudní dohru, přátelé podvodníků zvaní  liberální demokraté také u nás již od soboty slaví. Pražská kavárna chrochtá blahem a vyhlíží pokračování bolševické revoluce i v české kotlině.

Euforie ze zfalšovaných voleb zasáhla všechny segmenty liberálně demokratické části společnosti od politiků, novinářů, bankéřů až po komedianty. Havlisté mají falešný pocit, že "mediální zvolení" Bidena konečně otvírá cestu k vítězství i pro evropské pokrokáře, kteří konečně zúčtují s nenáviděnými populisty ve Varšavě, Budapešti a v Praze, kde na Hradě sedí vzpurný nenáviděný prezident a ve Strakovce úspěšný nenáviděný premiér.

Kavárníci hýkají

Za všechny to řekl dědic protektorátních tradic pražského divadla Jan Hrušínský, kterého volební podvod vzrušil a inspiroval: „Jaký balzám pro duši – vidět, že to jde!“ libuje si vrchní kavárenský principál na sociálních sítích. Vypnutí projevu prezidenta Trumpa hlavními americkými televizními stanicemi, když Americe a světu oznamoval zprávu o zfalšovaných volbách, vyvolala u principála i dalších protagonistů kavárny přímo salvy censorského nadšení. „Kéž by i naše demokracie dosáhla kvality, že by televize měly odvahu vypnout mocným lhářům kamery a rozhlas mikrofony, kdykoliv před nimi začnou lhát,“ zasnil se majitel pravdy divadla Na Jezerce, které na šmíře a zvrhlostech (za peníze daňových poplatníků skrze dotace) staví svou „pravdivou“ dramaturgii. 

Se svou troškou do mlýna přispěl i předseda ODS Petr Fiala. V souvislosti se zfalšovanými volbami pronesl jedno ze svých pravidelných mouder, že prý „populismus není budoucnost konzervatismu“. To ovšem ukradl kolegovi ze své partaje, tchajwanskému občanu, který kupodivu nadále zastává post předsedy Senátu v ČR: „Já jsem o populismu a jeho nebezpečí mluvil už na (Havlově) Fóru 2000, tím neříkám, že ode mě pan předseda opisoval. Myslím si, že to populistické vystupování Donalda Trumpa, ty některého jeho výroky, že skutečně mohly část Američanů popudit“ uvedl Miloš Vystrčil v Bidenově ČT 24. 

Je dobré otevřeně slyšet od salónních kavárenských pseudokonzervativců z fialové ODS (v protektorátním bloku s Kalouskovou TOP 09 budou pokrokově usilovat o zavedení eura) tak jasné „doznání“. Budoucnost konzervatismu je podle nich v poklonkování globálním elitám místo naslouchání hlasu lidu (latinsky populus). Ten je totiž pro světovou bolševickou revoluci v podání Biden-Harrisová samozřejmě nebezpečný. Zřejmě proto se tak brání jakémukoliv referendu – tomu o odchodu z EU na místě prvním.

 

Čtěte ZDE: Americký puč vrcholí: Trump vyhrál, ať mu to ukradnou, nebo ne. Bitva do hrdel a statků teprve začíná. Tam i tady. Proč ho ještě nezabili? Pátá kolona v Praze se chce poučit. Smích i z dětí staví armády

Prapory revoluce

Kromě fialového trojbloku se jasně vyjádřili i pirátští neomarxisté, kteří patří k avantgardě současných globálních změn charakterizovaných právě Bidenem a především jeho pravou rukou -  revolucionářkou Harrisovou. Podle náčelníka místních lupičů demokracie a civilizace Ivana Bartoše znamená (údajné) vítězství Bidena pro Evropu novou éru spolupráce na řešení největších výzev, jakými jsou (údajná) změna klimatu, rostoucí vliv (údajně) autoritářských států či (údajná) obnova ekonomik po koronaviru (nesplatitelným zadlužením). 

Ještě lépe to řekl pirátský jedovatý Hřib, pražský primátor: „Věřím, že Biden představuje nejen lepší volbu pro celý svět, ale že reprezentuje také lepší politickou kulturu“. To je fakt: úplně nejlepší politická kultura jsou zfalšované volby, které „na věčné časy“ konečně odstraní chatrné zbytky demokracie. Rozhodovat budou bolševická média v rukou oligarchů, která budou vyhlašovat vítěze, aniž bude muset přijít jediný člověk do volební místnosti a prokázat se, že je občan s hlasovacím právem.

Pozadu nezůstal ani jeho koaliční partner, předseda stánkařů Vít Rakušan: „Já mám radost, že letos vyhrál kandidát s největším počtem hlasů.“ Jestli hlasují živí nebo mrtví, na tom nesejde. 

K americkému volebnímu skandálu se příznačně vyjádřili i významní členové ČSSD (domnívajíce se optimisticky, že stále ještě patří mezi – politicky – živé). Neopakovatelná ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová sdílela vzkaz Joe Bidena po oznámení volebního vítězství, který doplnila obrázkem havlistického srdíčka. 

Vměšování

K vítězství dementní loutce Deep State poblahopřál také předseda socialistů Hamáček a ministr zahraničí Poche Petříček – ten nám v (předčasné) euforii rovnou prozradil, že na rozdíl od Trumpa patří Biden k tvrdému atlantickému jádru globalistů. „Joe Biden a zejména jeho poradci jsou euroatlantisti, lidé, kteří mají zájem o rozvoj vztahů s Evropou,“ sdělil mladý atlantista. Zpříma se vyjádřili i další globalisté včetně zkrachovalého senátora Jiřího Dienstbiera, který označil výsledek voleb za „Konec noční můry v Bílém domě, vší té špíny, lží, nenávisti a konspiračních teorií“. Jakože teď nastupuje ve Washingtonu pravda a láska.

Vyjádřila se také vycházející kavárenská hvězdička, rektorka Mendelovy univerzity v Brně a členka koroNERVu Danuše Nerudová. Připomněla, že spolu s Bidenem nastoupí do funkce viceprezidentky i kovaný bolševický kádr jménem Kamala Harrisová. „Aby to v těch gratulacích nezapadlo. Kamala Harrisová přepisuje historii USA.“ Bohužel nejen tam.

Gratulovat vítězi dosazeného médii – ještě dlouho před sečtením všech falešných voličských hlasů – je zjevně zcela v pořádku, ačkoli to Mike Pompeo, sloužící ministr zahraničí Spojených států, označil zpátečnicky za „vměšování do vnitřních záležitostí USA“. V opačném gardu je to stejně prosté: To když estonský ministr vnitra Mart Helme v neděli označil Joea Bidena a jeho syna za „zkorumpované týpky“ a volby za podvod – byl demokraticky donucen k okamžité rezignaci, s tím, že (vměšováním se do amerických vnitřních záležitostí) není vhodné podkopávat americko - estonské vztahy. Patrně v očekávání, že se Pobaltí v nejbližší době stane nástupním prostorem války proti Rusku, což bude jedním z hlavním úkolů globální internacionály, pokud revolucionáři převezmou Bílý dům.

 

Čtěte ZDE: 7. listopad 2020: Na výročí VŘSR prohlásily televize Joe Bidena prezidentem. 11. září číslo 2. Ulice oslavuje zločin v přímém přenosu. Kopie krvavé Hillary. Kdepak soudy! Model pro 4. Říši. Ještě není konec

Rozum a svoboda

Hlas rozumu zazněl z naší scény, jak se dalo očekávat jen ze strany Trikolóry a SPD. Václav Klaus junior konstatoval, že neomarxisté rozvrátili Ameriku: „Kdysi hlavní bašta demokracie dnes připomíná africký stát, kde se oba kandidáti prohlašují za vítěze. Připomíná to soudruha Stalina, který řekl, že nejsou důležití voliči, ale ten kdo sčítá hlasy. Proto jsou korespondenční volby neomarxisty tak propagované.“ Podobně se vyjádřilo ve svém usnesení i předsednictvo Okamurovy SPD: „Průběh voleb amerického prezidenta naprosto demaskoval zhroucení demokratického systému v USA – zavedení korespondenční volby zničilo důvěru ve spravedlivé volby.“

Naděje naší bruselské páté kolony, že po volebním puči by se mohla zásadně změnit i situace ve střední Evropě poněkud zchladil Viktor Orbán, když kategoricky odmítl pokus politického vydírání (spojovat čerpání z fantasmagorického „fondu obnovy EU“) s dodržováním tzv. vlády práva. Tento klacek na státy V4, které ještě ctí rozhodnutí voličů ve svobodných a poctivých volbách, Budapešť a Varšava po americkém volebním krachu znovu odmítly s tím, že jsou připraveny celou dluhovou konstrukci vetem hodit pod stůl.

Když k tomu přidáme rozhodnutí Borise Johnsona předložit tento týden britské sněmovně potřebné zákony pro tvrdý brexit, nezdá se, že by se globalistům pokusem ukrást volby v největší mocnosti Západu podařilo zkrotit touhu po svobodě toho ohavného "populus" v jednotlivých evropských státech.

Tato touha se totiž nikdy zcela zadusit nedá. Bez ohledu na to, zda se podaří umístit jednoho popleteného starce do domova pro dementní pacienty v Bílém domě.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky