Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Poslední bitva za Ameriku: Pochod milionů na podporu Donalda Trumpa. Začínají se věci dávat do pohybu? Tiskla mafie falešné volební lístky? Média trénují násobilku. Metody pravdy a lásky z tábora Demokratů

Poslední bitva za Ameriku: Pochod milionů na podporu Donalda Trumpa. Začínají se věci dávat do pohybu? Tiskla mafie falešné volební lístky? Média trénují násobilku. Metody pravdy a lásky z tábora Demokratů

20. 11. 2020

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší závažné postřehy v souvislosti s pochodem milionů za Trumpa a za starou dobrou Ameriku, jakou uznávaly celé generace vyjma části té současné

Obrovské množství Američanů, kteří nesouhlasí s vítězstvím „Bidenových poštovních holubů“, vyrazilo o víkendu na „pochod milionů“ a věci se pohnuly z mrtvého bodu – v Georgii se našlo 2,6 tisíce ukradených hlasů a mafiánský boss z Filadelfie je připraven za odpuštění svých hříchů prozradit, jak v den voleb padělali 300 tisíc hlasů. Jde však pouze o první ozvěny poslední bitvy za svobodu Ameriky. A pokud slušní lidé v USA prohrají, zmizí nejen svobodné státy americké, ale také velká část světa, na jaký jsme byli zvyklí.

Zde jsou první výsledky Trumpova odmítnutí uznat Bidenovo vítězství a navazujícího sobotního pochodu milionů ve Washingtonu: 

Podle RIA Novosti odhalil přepočet hlasů z prezidentských voleb v Georgii na samém počátku více než 2,6 tisíce nezapočítaných hlasů pro Trumpa. Potvrzuje se přesně to, o čem mluvil Trump před volbami: probíhala přímá manipulace s hlasy – volební komisař Georgie Gabriel Sterling prohlásil, že nejde o technickou závadu, a vyzval k rezignaci šéfa volebního výboru okrsku, kde byly hlasovací lístky nalezeny. Nezapočítané hlasovací lístky by mohly podle zpráv v médiích pomoci Trumpovi překlenout ztrátu na Bidenovi. Podle televizních kanálů dělá v současné době Bidenův náskok před Trumpem 14 tisíc hlasů.

Svědek z podzemí

Ovšem tato zpráva, stejně jako zpráva o pravděpodobných machinacích s volebními lístky v legendárním Las Vegas, kde spolupracovníci volební komise také „nejsou přesvědčeni o regulérnosti voleb“, bledne před prohlášením právníka Trumpova týmu a výkonného ředitele amerického Centra pro právo a spravedlnost Jordana Sekulowa. Ten na stránkách Buffalo Chronicle uvedl, že boss filadelfské mafie může výměnou za úplné vymazání jeho trestního rejstříku svědčit o tom, jak pomáhal ukrást volby: 

„Jeho komplic říká, že Merlino může být ochoten udat Joe Bidena a pensylvánské politické agenty, kteří si objednali asi 300.000 hlasovacích lístků označených pro Bidena. Zdroj tvrdí, že Merlino a malý tým spolupracovníků vyráběli tyto hlasovací lístky v ceně 10 dolarů za kus – za tři dny práce tak vydělali kolosální tři miliony dolarů. Poté je zabalili do blíže neurčených krabic a odeslali před kongresové centrum ve Filadelfii. Předpokládá se, že pracovníci Demokratické strany působící ve volební místnosti ve Filadelfii předali v noci několik hodin před konečným termínem voleb Merlinovým lidem krabice s nevyplněnými hlasovacími lístky, a ty si je odvezli do dvou soukromých domů v jižní Filadelfii. Do 22:00 téže noci již operace Merlino produkovala přes 3.000 hlasovacích lístků za hodinu. A do půlnoci tento počet rychle vzrostl na více než 6.000 hlasovacích lístků za hodinu. A nyní může být Merlino připraven Bidena zradit – a to přímo v Kongrese během hlavního vysílacího času – pokud bude prezident Donald Trump schopen zařídit dlouholetému mafiánovi, aby mu byl zcela vymazán jeho desetiletý trestní rejstřík. A samozřejmě musí být Merlinovi odpuštěno padělání volebních výsledků a jakýkoli zločin, z něhož by mohl být obviněn v souvislosti se svým svědectvím, uvádí internetové vydavatelství.

Obsáhlý článek s dalšími šokujícími informacemi o volebních podvodech naleznete na stránkách Gatestone institute. Pozn. PP. 

Čtěte ZDE: 7. listopad 2020: Na výročí VŘSR prohlásily televize Joe Bidena prezidentem. 11. září číslo 2. Ulice oslavuje zločin v přímém přenosu. Kopie krvavé Hillary. Kdepak soudy! Model pro 4. Říši. Ještě není konec

Média mlčí, nebo mlží

Tato zpráva samozřejmě nevyvolala žádnou senzaci – „přední“ média se ji snažila ignorovat a politici okamžitě začali mlžit: „Tak čemu budeme věřit – svědectví darebáckých mafiánů, nebo čestnému a váženému slovu naší elity.“ 

Nicméně jejich reakce ani jiná být nemohla – pokud Trump záležitost dotáhne do konce, pak někteří z těchto „velmi vážených lidí“ budou muset jít sedět, a to zcela vážně a na dlouhou dobu. A celá západní elita, která spěchala vyznat svou lásku Bidenovi, bude vypadat krajně ošklivě, ať už v USA, v Německu, nebo někde jinde.

Nejzajímavější na tom všem je, že tento týden začalo velké pozdvižení, jakmile bylo jasné, že Trump ani jeho příznivci se nehodlají smířit s daným stavem věcí. Ačkoli média, americká i světová, včetně těch našich, „poctivě“ desetinásobně ponížila počet účastníků „pochodu milionů“ (proti Trumpově verzi), vyšlo do ulic tolik lidí, že to dokonale rozbilo obrázek neokonzervativců o tom, jak „celý národ bojuje proti tyranovi“. Podle očitých svědků mohou pohádkám amerických médií o 5–10 tisících demonstrantech věřit pouze ti, kdo po celou dobu nevytáhli paty z domu. Minulou sobotu byl Trumpovými příznivci a protivníky neoconů ucpán prakticky celý Washington.

A nejen Washington, po celé zemi vyšly do ulic stovky tisíc lidí. Zároveň nebyl z jejich strany zaznamenán ani jeden pogrom, nebo útok na policii. Do ulic vyšla tatáž dělná Amerika, která kdysi z této země udělala supervelmoc.

A jak odpověděli bidenovci, kteří údajně zastupují „celý americký národ“? Pokud lze věřit americkým médiím, pak v sobotu jich proti Trumpovým „rasistům“ (zní to obzvláště směšně poté, co černý konzervativec vyvedl téměř za ucho z davu bílého člena Antify ječícího cosi o rasistech) vystoupilo desetkrát více. Nakonec se „vlaků družby“ nedostávalo, a tak Antifa přešla na oblíbenou taktiku šakalů – napadnout jednoho nebo dva konzervativce po skončení „pochodu“. Několik desítek lidí tak bylo zraněno, jeden z nich dokonce pobodán. Zadrženo bylo nejméně 20 občanů, mimo jiné za porušení pravidel pro manipulaci se střelnými zbraněmi. Bitky se pak táhly přes celý večer a noc. Trumpovi odpůrci útočili na ty, kteří prodávali suvenýry s vyobrazením současného prezidenta. Rovněž jim sebrali vlajky a čepice, které pak zapalovali a rovněž zapálili hranici na náměstí Svobody. Obzvláště příznačný je fakt, že postiženými konzervativci byli většinou staří lidé. Je zajisté velkým hrdinstvím bít dědečka klackem, jak ukazují mnohá „vítězná“ videa.

Čtěte ZDE: Banánová republika USA: Úchylná morálka plodí úchylný režim. Biden jako posel barevné revoluce. Osud Rusů v postsovětských státech. Projde ponížený bílý muž uchem jehly? Temná budoucnost Ameriky

Nízkost Bidenových příznivců

Abychom pochopili, jací „ušlechtilí bojovníci za svobodu“ se dnes snaží diktovat pravidla Spojeným státům a celému světu, stačí zhlédnout virální video z druhého tábora, na němž šakali z BLM útočí na muže zezadu. Na tomto videu můžete vidět, co se začne dít, když nebohá oběť po úderu zezadu do hlavy spadne omráčena na asfalt. Hrdinný bidenovsko-sorosovský šakal začne kopat do hlavy již prakticky znehybněného člověka.

Naprosto „úžasné“ video, na němž září zejména mladá feministka dobíjející bezvědomého muže, který by mohl být jejím otcem. Všichni tito „chudí, ponížení a uražení“ ukázali svoji pravou tvář. Odkopali se i politici a média, která jejich svinstva úspěšně kryjí. Oni se totiž bojí – bojí se lidí, bojí se, že se najdou i tací, kteří jim budou klást odpor, protože vždy byli a nadále zůstávají v menšině, i když za nimi stojí „mocní tohoto světa“. Proto raději zůstali zalezlí, když se stará dobrá Amerika dala na pochod s transparenty „Trump“. A pochopitelně budou i nadále lhát, v případě potřeby útočit ze zálohy, a pokud to bude nutné i zabíjet nežádoucí elementy, protože sázka je velmi vysoká – nastupuje totiž závěrečná fáze nastolení „Nového světového řádu“, vlastní „kulturní revoluce“, pro niž neokonzervativci dali Spojeným státům nůž na krk. 

Leč Amerika nemá právo tuto bitvu prohrát, protože rozlícená elita požene všechny lidi na planetě do „duhového otroctví“, bude terorizovat politiky, uplácet oligarchy a sponzorovat takzvané nevládní organizace. 

A to je ve skutečnosti jediná věc, s níž se v současném Bidenově táboře nikterak netají.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky