Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Samoobsluha zotročení: Válka proti lidem je ve druhé fázi. Vakcína je víc než jen její symbol. Pravdy řečené omylem. Strach a naděje jako zbraně hromadného ničení. Kdo bude stát ve frontě? Všechno dobře dopadne

Samoobsluha zotročení: Válka proti lidem je ve druhé fázi. Vakcína je víc než jen její symbol. Pravdy řečené omylem. Strach a naděje jako zbraně hromadného ničení. Kdo bude stát ve frontě? Všechno dobře dopadne

26. 11. 2020

Tisk článku

Petr Hájek si všiml, jak neúprosně funguje zákon Žádný plán nikdy nevyjde a přináší postřehy z jeho pozvolného uplatnění v připravovaném smrtícím vakcinačním podvodu

V pozvolna již předvánočním čase vstupuje světová válka globalistů proti lidstvu do další významné etapy. Po „zastřelovacím“ kobercovém útoku biologickou zbraní, která rozvrátila ekonomiku, a připravila tak podmínky pro „Velký restart“ skomírajícího Nového světového řádu (NWO), je na řadě úder číslo dvě – vakcinace. Vyděšenou veřejnost sice média nadále zpracovávají šířením strachu, avšak v adventním období je poučeně doplňují zapojením druhé nejsilnější emoce – právě o Vánocích nejvíce rezonující: naděje. 

Strach a naděje. Ve zbraňových systémech určených k manipulaci „mas“ není nic účinnějšího, než jejich podvodné využití. Že to bude právě tak, se snažíme upozorňovat veřejnost již dlouhé měsíce. Současně se však ukazuje, že platí i základní „fyzikálně-metafyzický“ zákon – totiž že žádný (lidský) plán nikdy (zcela) nevyjde: Rozvrat světového hospodářství Donalda Trumpa ve volbách neporazil. Bylo třeba zapojit brutální podvody, aby odstranili ústřední postavu vzmáhající se antiglobalistické vlny – a přesto ještě není zcela jisté, jak to celé dopadne. 

Komu patří život a smrt?

S chystanou vakcinací je to přesně totéž. Ještě ani nebyla „zavedena do palpostu“, a již se proti ní zvedá mohutný lidový odpor, který nakonec nepůjde zvládnout jinak než brutálním násilím – a ani pak není jisté, jak to celé dopadne. V plánu se totiž objevují trhliny, dokonce i „chyby z vlastních řad“, s nimiž Režisér (jako vždy) nepočítal. Má je přehlušit a zvládnout (jako obvykle) monstrózní propaganda. Jenže i její limity se v posledních letech ukazují jako stále problematičtější. Prostě řečeno – ti drzí lidé, co mají už dávno jenom držet ústa a krok (a dostat za to obvyklou dávku drogové iluze materiálního blahobytu), se chovají stále víc autonomně. Zjevně jsou nemocní, potřebují vakcínu.

Nejenže totiž stále častěji volí jinak, než jim diktují mediální kampaně spojené s obchodníky v agenturách pro takzvaný výzkum veřejného mínění, jež má v lidech vzbudit pud stádního jednání. Oni si už dovolují brát si zpět do svých rukou kousek po kousku i oblast, kterou vládnoucí moc pokládala za kompletně obsazenou a dobytou: vlastní zdraví, tedy fakticky život a smrt. Většinoví experti, vědci a politici teď jednohlasně troubí zvěsti o „záchranné“ a naprosto bezpečné vakcíně, která jediná může učinit konec „hrůzám Covidu-19“. A veřejnost ve stále větším počtu o hrůzách (strachu) pochybuje, a vakcínu (naději) již dopředu odmítá. Co se to děje?

Čtěte ZDE: Megakšeft s Covidem už se peče: EU objednává vakcíny za stamiliardy. Nikdo se na nic neptá. Pustí nám žilou jak nikdy? Globální panika a kratší konec provazu. Karty na stůl, a hned!

Chybička se vloudila

S příchodem vakcíny se situace jen zlepší. Pokud se podaří proočkovat ohrožené skupiny a zdravotníky, dostaneme se pak do situace, kdy koronavirus bude na úrovni například nějaké sezonní chřipky,“ pravil nadějeplně pro Lidovky.cz Zdeněk Hostomský, šéf Ústavu organické chemie a biochemie Akademie věd ČR. Ta věta nedává smysl. Vlastně dává. Ale úplně jiný, než autor zamýšlel. Pokud po proočkování „ohrožených skupin a zdravotníků“ bude Covid na úrovni sezónní chřipky, pak přece není nutno zbytek populace očkovat vůbec. 

Vlastně nám tak významný hyper-expert říká, že Covid je opravdu „běžná sezónní chřipka“, jak od počátku tvrdí „disidenti“ (exprezident Václav Klaus, přednosta Kardiocentra IKEM Jan Pirk a další podobní „výtečníci“ zvučných jmen, skandalizovaní „jako třída“). I na sezónní chřipku přece každoročně umírají především lidé z „rizikových skupin“ postižených dalšími závažnými chorobami a také starší lidé – nejčastěji ze společných zařízení (domovů důchodců atp.), pokud se tam epidemie rozšíří. Také na sezónní chřipku je k dispozici (jen velmi sporně účinná) vakcína, kterou si navzdory každoročním propagandistickým mediálním „operacím“ farmaceutického průmyslu nechá u nás „vstřelit do těla“ naštěstí jen minimum mystifikovaných lidí. 

Nejde však zdaleka o jedinou chybičku, která se vloudila do dosud pečlivě udržovaného jednohlasu vakcinačních bojových jednotek vedených plukovníkem Prymulou. Podpůrné sbory v druhém sledu pak doplňují různí alarmisté, kteří mají právě tak jako pan plukovník-exministr na věci byznysové, kariérní či politické zájmy – typicky třeba z prostředí lékařského Milan Kubek  (šéf ČLK), vědeckého Jaroslav Flégr (tzv. evoluční biolog) či kvazi-politického Boris Šťastný (bývalý poslanec ODS). Přibývají ale i „chyby“ z nejvyšších mocenských pater. 

Šestnáct miliónů

Nesmrtelného plukovníka Prymulu si opět vzal k sobě jako „poradce“ (navzdory jeho aktuálnímu lobbystickému vakcinačnímu skandálu) stále matnější, bezradnější a viditelně vyčerpaný premiér Babiš, který již zcela přenechává „válku s Covidem“ novému ministru zdravotnictví. Jenže vtip je v tom že Jan Blatný chce vypadat svěže a „inovativně“. Ve snaze na zajímavém „miliardovém“ postu (sporný byznys – především v IT technologiích – má v krvi již ze své domovské brněnské nemocnice) vydržet déle než jeho předchůdce, přichází s novou „komunikační strategií“.    

Jeho PES (protiepidemický systém) je přitom stejný nesmysl (doplněný o jeden stupeň proti předchozímu „semaforu), jen to lépe – a domněle vtipně – zní. Současně vyhrožuje „globálním“ testováním“ (jež se zřejmě Andreji Babišovi zalíbilo v jeho slovenské vlasti) a současně nechce vpustit do systému testování ze slin českého původu – když už pomineme, že celé testování zdravých je absurdní. Asi proto, že je jednak příliš levné (a nasmlouvané kšefty s tyčinkami do nosu nechce ohrozit) – a také se jimi nedá koronavirus roznášet. Především však již hovoří o nasmlouvání 16 miliónů(!) dávek vakcíny, patrně v představě, že se buď nečekaně rychle rozmnožíme z domácích zdrojů, nebo uvědoměle předvídá brzké otevření hranic pro miliony muslimských spoluobčanů z Afriky a Blízkého východu.

Čtěte ZDE: COVID-19: Informační válka 3.0. Více než virus zabíjí stres. Krize začala už před epidemií. Nová psychosomatická zbraň hromadného ničení? Glyfy a kaskády kolem nás. Strategie obecné paralýzy? Program rozbití společnosti

Nemotora

Nejkomičtější však bylo jeho poslední „komunikační“ extempore, v němž dokazoval, že vlastně lidí na Covid u nás neumírá tolik, kolik denně hlásí věrně alarmistická ČT a spol. Je to pochopitelné. Chce ukázat, že jeho strategie (jež se od předchozích v ničem neliší) již přináší výsledky. Takže prý ve skutečnosti „smrtnost“ u nás není největší na světě – dosud zásadní důvod, proč neuvolňovat absurdní „protiepidemická“ vládní nařízení – faktický lockdown. Komické na tom je, že má pravdu. Z celkového opočtu zemřelých (údajně na Covid) je jich jen malé procento (rozhodně ne třetina, jak Blatný pro jistotu málo. „odvážně“ tvrdil). Ale přesto si to odskákal.

Typicky od „žurnalistů“ jako je jistý M. Schmarz (někdejší Topolánkův mluvčí a tvrdý člen protibabišovské ligy). Ten, když uviděl, co Blatný prezentuje, tak se neudržel – a také to stálo za to: „Blatný dal zapravdu konspirátorům, že na Covid se nijak moc neumírá,“ zděsil se nejprve, ale pak jako správný euro-občan nahradil strach nadějí: „Naštěstí ČSÚ (Český statistický úřad) nemůže uměle snižovat počty mrtvých, je to v Eurostatu. Takže nakonec se pravdu dozvíme, i když nám vláda bude lhát.“

Jasně, Brusel ví přece nejlépe, kdo u nás opravdu umřel na Covid. Takže lhát, že v Česku lidé ve skutečnosti umírají skoro jako vždycky jindy (ročně sto tisíc nikoho to nezvedá ze židle, protože to je prostě přirozený stav), tento velkonákupčí zničujících vakcín jistě rychle odhalí. Jen by jednoho zajímalo, odkud, když ne z ČSÚ, ta „pravá data“ bruselští rudí komisaři mají. Blatný je prostě nemotora. Přece kdyby se tak šíleně na „pandemii“ neumíralo – k čemu ty milióny vakcín, které sám nakupuje? Asi si bude muset vybrat. Je jasné jak – zvítězí byznys se strachem – a vakcíny.

Samoobsluha zotročení

Šokující ale občas je, když jinak oddaní Bruselané už musejí náhle volit mezi dvojí loajalitou. Takový Tomáš Prouza nejprve „dělal unii“ v Sobotkově (Merkelové) vládě, až se za ním prášilo. Jenže pak dostal skvěle honorovanou trafiku „prezidenta“ Svazu obchodu a cestovního ruchu – a najednou musí se stejným zápalem zpívat v zájmech svého domácího zaměstnavatele: „Opravdu je česká cesta zákazů ta správná? Nebo tady jen někdo zneužívá zákeřnou nemoc k restrukturalizaci české ekonomiky a sociologickým pokusům?“ No kdopak asi, soudruhu. Z českých hlav (a laboratoří na přípravu bojových biologických zbraní) to určitě není. Neměl byste si zajet nadechnout se svěžího globalistického vzduchu do Bruselu? Anebo alespoň častěji nahlédnout do Hospodářských novin, tiskového orgánu globalistů dočasně umístěných na našem území (aneb ČT lže, jako když u Bakalů tisknou):

„Na poli očkování probíhá velmi tvrdá a urputná informační válka,“ sdělují nám již víceméně otevřeně. „Přesvědčit vakcinoskeptickou většinu české veřejnosti je public relations úkol tohoto desetiletí. Třeba by pomohl i slib vyznamenání z Pražského hradu? Česko je v počtu smrtelných obětí Covidu-19 na špici Evropy,“tvrdí soudruh Bakalovec – navzdory teď už i oficiálním číslům ministra zdravotnictví. Protože je to válka – a ve válce je dovoleno vše. 

Pouze cudně zamlčuje, že jde o válku, na jejímž konci má zbýt na světě pouze pověstná „zlatá miliarda“ otroků pro uzounkou vrstvu „vítězných“ Gatesů, Bidenů, Rockefellerů, Rothschildů a spol. Ti ostatní budou „redukováni“. Neschopností plodit, nečekanými chorobami, které do organismu vstoupí buď přímo skrze vakcíny, nebo jejich „otevřením bran“. A to zcela „dobrovolně“. Nebude to povinné, kdepak, žijeme přece ve vyspělé a svobodné liberálně-demokratické společnosti. Jen ten, kdo nebude mít „covid-pas“ (jak již zcela otevřeně Prymulové vyhrožují), nebude moci svobodně cestovat, pracovat, posílat děti na tábory a co já vím, co ještě všechno. Prý pak budou stát na vakcínu frontu. Taková samoobsluha zotročení. 

Válečná Operace korona vstupuje prostě naplno do druhé fáze. Obavy většiny veřejnosti ze zbraně hromadného ničení zvaného vakcinace, jsou víc než realistické. Stejně tak důvodně lze však doufat, že ani tento plán nakonec nevyjde. Jen na to „zařve“ zase spousta lidí – jako ve všech zbytečných válkách. 

Na prahu Adventu si mnozí znovu připomínáme, že nakonec všechno dobře dopadne. Také víme, že to bude stát mnohé oběti. Ale narodí se i hrdinové, jako kdysi ten Jediný v Betlémě. 

Nezbývá, než znovu a znovu bojovat. Nepřítel života a lidské svobody je tu s námi pořád. A je pořád stejný.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky