Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Výzva pro Trumpa: Zavést stanné právo a vyhlásit nové volby. Nejdůležitější řeč k národu. Média ho již zcela ignorují. Podvodníci mají navrch. Jak předejít občanské válce v USA? Na pravdu není nikdy pozdě

Výzva pro Trumpa: Zavést stanné právo a vyhlásit nové volby. Nejdůležitější řeč k národu. Média ho již zcela ignorují. Podvodníci mají navrch. Jak předejít občanské válce v USA? Na pravdu není nikdy pozdě

4. 12. 2020

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší komentář k manifestu Lidové fronty v USA a Trumpův projev k národu, o němž se americké a světové masové sdělovací prostředky ani nezmínily

Trumpův bývalý poradce pro národní bezpečnost Michael Flynn, jemuž prezident nedávno udělil milost v kauze Russiagate, vyzval prezidenta, aby v zemi vyhlásil stanné právo a uspořádal nové prezidentské volby. Tentokrát však pod dohledem armády.

Podle generála ve výslužbě je toto opatření nezbytné, aby se zabránilo nové občanské válce. 

Flynn šíří svoji výzvu na internetu pod heslem „Svoboda nikdy nepadne na kolena, jedině před Bohem“ a jménem organizace We The People Convention – „Lidová fronta“.

Jako za Lincolna

Manifest této organizace odkazuje na mimořádné použití prezidentských pravomocí Abrahamem Lincolnem, který jimi svého času pozastavil výkon občanských práv, a srovnává občanskou válku severu proti jihu z let 1861-1865 s útoky na hlavní města a na tradiční americké hodnoty ze strany hnutí Antifa a Black Lives Matter.

„Aby podpořili svoji ideologii, požadují tito socialisté zbavit policii finančních prostředků (defund the police – populární slogan protestujících během léta, kdy se USA potácely v horečce po smrti George Floyda), což vytváří chaos a ničí autoritu zákonů, které chrání miliony prostých Američanů,“ uvádí se v manifestu.

„Výsledkem toho všeho je masivní nárůst závažných násilných trestných činů a počtu úmrtí v našich městech, ničení drobného podnikání pod tlakem těchto levičáckých extrémistů, z nichž mnozí jsou financováni místními i mezinárodními komunisty. Byli jsme napadeni, ale nikoli ze zahraničí, nýbrž zevnitř!“

Čtěte ZDE: USA: Kýčovitá fraška kosmických rozměrů. Člověk se až zdráhá uvěřit. Rozkaz zní jasně: Odpůrci NWO již neprojdou. Co čeká velmoc a Evropu? Démonická trojice Biden - Brusel - František nám zasolí. A křesťanství?

Za pravdu!

Organizace „Lidová fronta“ protestuje proti masivním volebním podvodům ve prospěch Demokrata Joe Bidena.

„Pokud zákonodárce, soudy ani Kongres nesplní svou povinnost podle dvanáctého ústavního dodatku, musíte být, pane prezidente, připraven okamžitě vyhlásit stanné právo a dočasně pozastavit výkon ústavního práva, aby na opakovaný volební proces mohla dohlížet armáda,“ stojí v textu manifestu.

Trump následně po té umístil své video trvající 46 minut na Facebook a vyzval v něm Nejvyšší soud USA, aby zvrátil volební výsledky v takzvaných klíčových nerozhodných státech, které fakticky darovaly Bidenovi vítězství. 

Navzdory tomu, že hovořil v Bílém domě a na pozadí státních symbolů, jeho projev k národu byl vysílán pouze na sociální síti a celostátní americké televizní kanály ho ignorovaly (o těch našich ani nemluvě - ty jsou ale jen prodlouženou paží washingtonských bažin, takže zamlčování nepohodlných informací už je pro ně "norma").

Nicméně proti Trumpovi nejsou jen národní televizní kanály, ale také sociální sítě: Twitter i Facebook cejchují každou jeho zprávu jako lživou a neodpovídající skutečnosti a jeho projev k národu označily za "sporný" - eufemismus k probíhající socialistické revoluci, který znamená "tohle se nám nehodí, to nečtěte a nesledujte" - pokud rovnou nepřistoupí k cenzuře.

Prezident z disentu

„Toto je pravděpodobně nejdůležitější řeč, jakou jsem kdy přednesl,“ začal prezident USA svůj projev k národu.

„Tyto volby jsou jeden velký podvod, nic takového se v USA dosud nestalo. Pozorovatelům nebylo dovoleno volby sledovat. Volby byly zfalšované a každý to ví. 

A nebude mi vadit, když prohraji, ale chci prohrát čestně. Nechci, aby toto vítězství bylo Američanům ukradeno.

Mnoho lidí v médiích i v soudnictví ví, kdo volby vyhrál, ale odmítají připustit pravdu. 

Nakonec jsem ochoten přijmout jakékoli přesné výsledky. Doufám, že Biden také. Existují desítky tisíc hlasů, které mohou změnit výsledky hlasování v řadě států. Někteří souhlasí, že je to sice ohromující, ale na změnu výsledků je prý příliš pozdě. Samozřejmě, bude trvat dlouhou dobu přesně určit a potvrdit vítěze. Nenechte druhé, aby vám ukradli volby.

Mnoho Američanů bude šokováno, až zjistí, že žádný stát nekontroluje občanství před hlasováním. To je národní ostuda! To vše nehovoří ani tak o mé kampani, jako o naprosté ztrátě víry v americkou demokracii a důvěry v naše volby,“ uzavřel prezident.

Všem, kteří vládnou angličtinou, doporučujeme pustit si tento opravdu nejvýznamnější projev amerického prezidenta. Pokud řeč neovládáte, je možné si nastavit automatický překlad (vlevo dole), který sice není dokonalý, ale smysl pochopíte.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky