Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Levicoví radikálové z takzvaného Helsinského výboru chtějí ve jménu boje za cikánská práva dále omezit svobodu slova a indoktrinovat naše děti

Levicoví radikálové z takzvaného Helsinského výboru chtějí ve jménu "boje za cikánská práva" dále omezit svobodu slova a indoktrinovat naše děti

17. 9. 2013

Tisk článku

Václav Danda Helsinský výbor má s Finskem společného zhruba tolik, jako Harvardské investiční fondy s Harvardovou univerzitou nebo Britské listy s Británií. Za touto "neutrální" fasádou se však skrývá havlistická úderka vedená těmi nejkovanějšími revolucionáři.

Dlouholetou předsedkyní Helsinského výboru byla do března letošního roku dcera bývalého krajského tajemníka KSČ Jaroslava Šabaty a manželka maoistického revolucionáře Petra Uhla Anna Šabatová. Za rodiče nemůžeme, životní partnery si však vybíráme. Je proto příznačné, že oba manželé dnes patří k oporám kalousko-sobotkovského křídla v ČSSD a současně k nejdivočejším aktivistům v "cikánské otázce".

 pp

Diskriminace Romů?

Poslední zpráva Českého helsinského výboru o stavu lidských práv za rok 2012 upozorňuje na údajnou diskriminaci Romů v ČR. Opakuje známou skutečnost, že „na protiromské demonstrace přicházejí nejen takzvaní extremisté, ale stále více i rozhořčení "pokojní" občané, jako například v červnu v Českých Budějovicích.“

To samozřejmě víme všichni. Nejen obyvatelé "postižených" lokalit, ale každý člověk se zdravým rozumem se asi bude s procikánskými aktivisty ze zmíněného "výboru" rozcházet v názoru na příčiny této radikalizace. A tedy i na řešení problému, který doutná před výbuchem.

 pp

Čtete ZDE: Průzkumy: Projekt multikulturní společnosti je v troskách. Děti se nechtějí  kamarádit s Cikány, Duchcov je na nohou. Není to všechno vlastně záměr?

Čtěte ZDE: Cikánský problém nám přerůstá přes hlavu. Dokdy si stát vystačí s tvrzením, že jde o akce takzvaných pravicových extrémistů? Stojíme před „cikánskou válkou“?

Podle Helsinského výboru prý ale - zřejmě samy od sebe či z vrozeného rasismu - sílí ve společnosti protiromské nálady. Romové jsou tedy neprávem označování za viníky nejrůznějších problémů. Fakt, že svůj hněv proti nim obrací stále více lidí, zhoršují podle Českého helsinského výboru některá média, která prý v mnohém přispěla k eskalaci napětí, když přinášela neověřené nebo zkreslené zprávy. A recept na řešení?

Omezení svobody slova

Celou situaci by soudruzi z Helsinského výboru řešili rázně. Po bolševicku. Likvidací posledních zbytků svobody slova. Anna Šabatová minulý týden v babišově MF DNES bez obalu sdělila, že pro nápravu je třeba začít regulovat média včetně internetu. A převychovat děti.

 „Podstatné je regulovat média a veřejné diskuse a vychovávat děti na školách k rasové toleranci. A známé osobnosti musejí vystupovat tak, aby k nenávisti ještě víc nepodněcovaly. Důležitá je i sociální politika. Musí být spravedlivá, to je důležitý předpoklad. Ideálního bodu asi nikdy nedosáhneme, ale nenávist se nesmí veřejně šířit beztrestně,“ říká v rozhovoru Anna Šabatová.

Zatajit ckánský původ útočníků

Co si revoluční úderky představují pod pojmem regulovat média jsme mohli vidět hned o víkendu. Na otřesném případu, kdy tlupa cikánských násilníků vnikla do přízemního bytu v Ostravě. Majitelku zmlátili, byt zdemolovali a její čtrnáctiletou dceru vyhodili z okna. Média "kupodivu" neinformovala, co se dělo v bytě po celou dobu řádění, když matka s dcerou skončily s těžkými zraněními v nemocnici. Stejně tak se  čtenáři mohli jen podle fotografie v některých  médiích dozvědět, že útočníky byli opět Cikáni. Většina média tuto informaci, dle návodu Anny Šabatové, politicky korektně zatajila. Dovedeme si ze zkušenosti představit, co by se dělo, kdyby to bylo opačně a útočníky byli "pravicoví extrémisté". Nejméně týden bychom je viděli ve všech televizích. Klasický rasismus naruby.

Přitom narůstající agresivita cikánských band terorizujících stále bezostyšněji obyvatele českých měst a bojácný přístup represívních orgánů státní moci k jejich útokům, je hlavní příčinou, proč lidé vidí poslední možnost ve vyjádření svého názoru na "demonstracích zoufalství", která na tento do očí bijící stav alespoň upozorní. Zatajování etnického původu útočníků se nakonec stejně nepodaří a rozhořčení lidí nad nerovným přístupem k různým "kategoriím" občanů jenom prohloubí.

 pp

Čtěte ZDE: Lidové protesty v osmi městech ČR. Odpověď státu? Slzný plyn. V Ostravě největší drama...

Čím větší problém tím více peněz

Neziskový sektor ovládaný havlisty tuto situaci zneužívá, neboť ví, že čím větší je problém, tím více peněz půjde jejich neziskovkám. Peníze daňových poplatníků pak slouží k multikulturní propagandě v duchu evropeistické ideologie, a k nekontrolovatelnému ovlivňování výchovy dětí. Ne náhodou právě Anna Proletářka Šabatová, kterou ČSSD navrhovala dokonce na funkci ombudsmanky, v citovaném rozhovoru volá po povinné indoktrinaci dětí k multukulturalismu. Proti názorům a výchově rodičů:

„Velká odpovědnost leží na učitelích. Měli by na školách aktivně vychovávat k toleranci a umět pracovat s předsudky, se kterými se děti setkají například doma nebo jinde mimo školu,“ uvažuje Šabatová.

Tedy ne vzdělávání, ale ideologické školení ve jménu pokroku a multikulturních výdobytků, před jejichž dramatickými etnickými důsledky dnes většina evropských států bezradně přešlapuje, by mělo být cílem českých škol. Takto vidí budoucnost našeho školství (a nejen jeho) radikální levičáci z Helsinského výboru. Bohužel nejsou sami. Pokud se po případném volebním vítězství ČSSD stane ministrem školství současný stínový ministr, socialistický senátor Marcel Chládek, bude součinnost trockistických multikulturních věrozvěstů a ministerstva škoství na orwelovské převýchově našich dětí již téměř dokonalá.  

Jsme již tak daleko, že se ani netají tím, dostanou-li se do vládních pozic,  že pokrokově zardousí poslední zbytky názorového pluralismu a svobody slova. Nejen ve školství, ale také ve veřejném prostoru včetně neposlušných či politicky nekorektních médií.

Předčasné volby budou taklé o cikánském problému

Předčasné volby budou také o tom, zda těmto totalitním bojůvkám, pevně usazeným prakticky ve všech hlavních politických stranách, umožníme aby své zřejmě nesmrtelné sociálně-inženýrské plány opět uskutečnily.

 pp

Čtete ZDE: Říjnové volby budou nejen střetem s klasickou levicí, ale především soubojem mezi radikálními levičáky – havlisty – a demokraty. V tomto souboji jde o hodně: Koho volit?

Každý bychom si proto měli před volební urnou položit otázku, zda volbou těchto stran zároveň nepodporujeme síly, které jdou proti našim vlastním zájmům na bezpečný život. Pokud se mnozí v tísnivé sociální situaci připravují k volbě ČSSD, musejí vědět, že svým hlasem zároveň podpoří i další veřejné peníze a ještě silnější zvýhodnění "nepřizpůsobivého etnika" - jak se politicky korektně nazývá cikánský problém. Pokud se o něm jako o problému ještě vůbec bude smět mluvit.

Nedejme se však mýlit, nejde jen o socialisty. Stejná situace nastane při volbě TOP 09, jejíž kolaborantské "proevropské" multikulturní směřování a ideově-finanční napojení na neziskový sektor se s ČSSD prakticky kryjí. Totéž platí o většině dalších stran otevřeně či skrytě ovládaných havlisty: ODS, "rudých" Zelených, nebo Babišovcích se Zlatušky a Stropnickými.  

Nedejme se zmanipulovat. Volme prostě své skutečné zájmy. V nabídce jsou tentokrát i strany, kterými sice média opovrhují, nebo proti nim vedou kampaň - kromě jiného právě proto, že o "cikánské otázce" politicky korektně nemlčí. Napravo například volební blok Jany Bobošíkové Hlavu vzhůru!, nalevo třeba Okamurův Úsvit se nebojí říkat otevřeně: Stejné šance, stejné povinnosti, stejná odpovědnost pro všechna etnika tvořící naši společnost, patří k našim zájmům z nejdůležitějších.

A používání "cikánské karty", při šíření zhoubné ideologie multikulturalismu a likvidaci posledních zbytků naší svobody, ať si hrají po svém soudružky a soudruzi z Helsinského výboru a spol. - mimo parlament.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky