Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Invaze přes českou migrační dálnici: Mohamedáni k nám pádili v listopadu ostošest. První výsadky nájezdníků pro ČR? Berlín zakázal používat slovo migrant. Shrňme si fakta. Osídlení našich měst a dědin začne již brzy

Invaze přes českou migrační dálnici: Mohamedáni k nám pádili v listopadu ostošest. První výsadky nájezdníků pro ČR? Berlín zakázal používat slovo migrant. Shrňme si fakta. Osídlení našich měst a dědin začne již brzy

7. 12. 2020

Tisk článku

Václav Danda hledí na novou migrační vlnu, která se od podzimu valí ve stále zrychlujícím proudu i přes naše území - a nejen na Západ

Zatímco čeští občané jsou pomocí koronahysterie udržováni v neustálém strachu z neznámého (v tomto případě je ale zřejmě "xenofobie" prospěšná), přes naše území se během podzimu valí stále další a další islamistické jednotky na Západ. To co se v posledních měsících odehrává na hlavních silničních tazích v naší zemi, nelze nazvat jinak než invazí, která den za dnem sílí.

Sorosovi pochopi ovládající Evropskou unii zjevně sáhli k urychlení "konečného řešení" a ve spolupráci s nadnárodním organizovaným zločinem a neziskovkami eskalují přesun jednotek připravených plnit v Evropě zvláštní úkoly. Džihádisté z Asie a Afriky doplňují stavy milionů nájezdníků, kteří jsou na starém kontinentu již od minulé migrační tsunami akcelerované Merkelovou a spol. před pěti lety.  

Práva agresora

Švédská eurokomisařka Ilva Johanssonová v souladu s oficiální "Kalergiho" politikou Bruselu před časem vyzvala k výraznému zvýšení počtu migrantů a k otevření evropských hranic pro invazní jednotky. „Bez masové migrace by Evropa byla o mnoho chudší,“ prohlásila komisařka pro vnitřní záležitosti, mezi které logicky patří také nahrazení původních historických evropských národů kočovnými nomády. Je to tím působivější, že její původní vlast (i když soudružka už pokrokově nejspíš neví, odkud pochází) se právě v důsledku „obohacení“ rozpadá v chaosu a vraždění. A chystá se – jenže už nejspíš pozdě – imigraci zastavit.

Možná i proto Johanssonová vyzvala k vyšetřování těch členských států EU, které si dovolí migranty na svých hranicích odmítat. „Nemůžeme chránit hranice EU porušováním lidských práv. Podle mého názoru nastal čas zvážit možnost zřídit nový mechanismus monitorování odmítání na hranicích. Musíme totiž zajistit, že členské státy budou zákony EU respektovat.“ Jasněji to už ani říci nemohla. Otevřete pro migranty hranice, jinak nedostanete jak peníze svých daňových poplatníků, tak ty, které jsme vám vnutili, abyste si je půjčili.  

Tento a mnohé další signály nezůstaly bez okamžité reakce: zintenzivnění přesunu imigrantů do západní Evropy. Migrační dálnice, ve kterou se mění už i naše nejslavnější silniční komunikace, dosáhla v poslední době takové intenzity, že už před tím nemůže, jako doposud, zavírat oči ani Hamáčkovo multikulturní ministerstvo vnitra.

Čtěte ZDE: Nový pakt EU o migraci: Sametové kladivo na odmítače. Kvóty budou povinné! Šílené právní kejkle a hra se slovy. Co v tom sehrál koronavirus? Brusel se rozhodl nás zlomit. Lze vrátit migranta?

Shrňme si fakta

1. prosince z kamionu ve Slovenské obci Horná Štubňa vyskákalo 42 migrantů ze Sýrie. Džihádisté byli přepravováni v přívěsu tureckého kamionu.

Tři dny před tím 28. listopadu zadržela cizinecká policie na Vysočině dva údajné Maročany. Potulovali se v okolí D1 a upozornili na ně projíždějící řidiči. Tak jako v ostatních případech neměli cizinci žádné doklady. Při výslechu pouze uvedli, že jsou z Maroka, že přicestovali v návěsu kamionu z Rakouska a měli namířeno do Německa. Proč a za jakým účelem uskutečnili svůj výsadek na Vysočině, či co dalšího u nás měli v plánu, se policisté nedozvěděli, neboť mohamedáni odmítli dále vypovídat.

Jen pět dní předtím 21. listopadu zadrželi policisté u vyškovského letiště pětici migrantů bez jakýchkoli dokladů. Muslimové tvrdili, že pocházejí z Afghánistánu.

Čtyři dny před tím 19. listopadu objevili policisté na dálnici D1 na 111 kilometru na Vysočině 21 migrantů v rakouském autobusu. Muslimy nebylo možné identifikovat, neboť se prokazovali tureckými služebními pasy vydanými pouze jednorázově na konkrétní cestu do Německa. Tato skutečnost by mohla nasvědčovat, že šlo o operaci džihádistů, za podpory tureckých tajných sužeb.

Další tři migranty zajistila policie ve stejný den tedy 19. listopadu o několik hodin později taktéž na Vysočině v obci Měřín. Policii na cizince potulující se po obci upozornili místní občané. Mohamedáni policii rovněž tvrdili, že jsou z Maroka, rovněž u sebe neměli žádné doklady a rovněž nedokázali vysvětlit, jak se do obce dostali, proč došlo k jejich výsadku na Vysočině, ani kam měli namířeno.

Týden před tím 11. listopadu zajistila německá policie u hranic s ČR 21 migrantů ve věku 20 až 30 let, kteří se od nás dostali do Německa. V obci Waidhaus, která leží necelé tři kilometry od hraničního přechodu Rozvadov upozornili na skupinu migrantů místní občané. Všechny přes hranici dovezl opět turecký kamion. 

Jen tři dny předtím 8. listopadu objevili čeští policisté dodávku plnou migrantů u Jihlavy na 104. kilometru na D1 ve směru na Prahu. V dodávce se tísnilo 24 musulmanů. Jako tradičně nikdo z nich neměl doklady, policie pouze odhaduje, že by mohli pocházet ze Sýrie nebo z Turecka.

Tři dny před tím 5. listopadu zastavili policisté u Podivína na Břeclavsku na dálnici D2 kamion se 48 migranty. Skupina působila velice kompaktně, skoro jako příslušníci vojenské jednotky. Policie odhaduje, že jde jako v předchozích případech většinou o Syřany a Turky. Důmyslný úkryt muslimů odhalil velkokapacitní mobilní rentgen. Řidič jako ve většině předešlých případů byl Turek.

Pouhý den před tím 4. listopadu policie na Karvinsku dopadla další migranty, kteří nelegálně vstoupili na území České republiky. Čtyři muži bez dokladů podle policie zřejmě ze Sýrie a Turecka vyskočili z návěsu nákladního auta ,a snažili se dostat do vnitrozemí. 

Tři dny před tím 1. listopadu zadržela policie díky oznámení místních občanů čtyři migranty v Otrokovicích. Schovávali se v návěsu zaparkovaného kamionu v průmyslovém areálu. Jak se tam dostali není jasné. Všichni muži byli pochopitelně opět bez jakýchkoli dokladů a tvrdili, že pocházejí z Afghánistánu.

Čtěte ZDE: Přituhuje: Pojede se podle Sorose. Migranty do každé dědiny? EU má nový akční plán. Odevzdáme jim zadarmo baráky? Přijdou a budou o nás hned rozhodovat. Máme prodělat systematickou změnu mentality!

Infiltrace 

Tolik jen malý výčet přepravy invazních jednotek, který minulý měsíc probíhal přes naše území. Samozřejmě že drtivou většinu nájezdníků se nepodaří odhalit, takže vesele přejedou přes naše hranice do Německa, kde se teroristické jednotky formují. Mnozí analytici se domnívají, že se počítá s naverbováním těchto skupin do vznikajících německých vojenských jednotek Bruselu, jichž bude stále nervóznější centrum diktatury používat i proti občanům evropských států, kteří se v čase koronatyranie proti vládnoucím bruselským elitám stále více bouří. 

Zvláště znepokojivé, je také velké procento migrantů, kteří stále častěji tvoří výsadek na našem území. Přičemž je jasné, že přesně vědí, kam mají jít a díky aplikacím v telefonech jsou naváděni neziskovkami koordinovanými asi ne jen soudruhem Rozumkem na místa úkrytu, kde čekají na další úkoly z globálních center. Možná jde o jednu ze strategií komisařky Johanssonové, jak dostávat po kapkách migranty i do neposlušných zemí V4.

O Berlín se určitě neobává. Tam minulý měsíc přijala městská rada vyhlášku a na ni navazující multikulturní příručku, ve které státním zaměstnancům ve službách německé metropole nařizuje, aby přestali používat výrazy „žadatel o azyl“, „cizinec“, nebo „migrant“. V případě, že daná osoba splňuje požadavky na udělení azylu, je prý označení „migrant“ zavádějící. Doporučené označení v orwellovské novořeči proto zní „osoba požadující ochranu“. Berlínským radním se už dokonce nelíbí ani označení „cizinci“. Místo toho budou nyní úředníci používat slovní spojení „obyvatelé bez německého občanství“. Migranti obecně už napříště budou „lidé s mezinárodní minulostí“. Úplný zákaz platí také pro výraz „Schwarz fahren“ (jízda načerno).

Ono to přijde

Tohle multikulturní šílenství, které zachvátilo Západ, může v podání pošahaných berlínských radních a bruselských úředníků působit docela zábavně. Jenže smích nám brzy ztuhne na rtech. Pokud se totiž tito šílenci pod praporem Pirátů a demobloku dostanou za deset měsíců po volbách u nás k moci, velmi rychle se tyto výdobytky pokrokového Západu začnou stávat realitou také u nás. Migranty budou vítat zdredovaný premiér Bartoš s ministrem spravedlnosti Michálkem jediným mezinárodně povoleným výrazem pro tuto slavnostní příležitost (Wir schaffen das!) a započne osídlování naší země „obyvateli bez českého občanství“ ve velkém.

Invazní vlna, která se již pět let v různé intenzitě valí do Evropy, používala zatím spíše jiné cesty. Nyní již směřuje i přes – a na – naše území. V listopadu začal tento „rozsev“ nabírat na obrátkách. Podle názoru řady expertů začíná tok směřovat především na Prahu, kde hřibovití piráti už vcelku otevřeně připravují pro nájezdníky rekvírování bytů. Jeden by řekl – Co si Pražáci zvolili, to mají, ale rozum to přesto nebere. 

Rozum ne, ale Rozumek z imigrantské "neziskovky" všema deseti. Jenže po volbách napřesrok už nepůjde jen o Prahu. Ostatně už dnes – ve spolupráci se sorosovskými neziskovkami – jim připravují zdejší Johansson-jungend zázemí po celém našem území. To se budeme divit, až naši spoluobčané „to tam hodí“ Pirátům a STANařům „pro legraci“ jako Pražáci.

Vlastně ne. Divit se či protestovat může člověk veřejně jen v demokracii. Té obyčejné. Jenže u nás pak už definitivně zavládne natvrdo ruka té „liberální“. Dříve se jí říkalo totalita nebo tyranie. Taková sprostá slova pro něco tak vznešeného jako výměna národa a likvidace státu však budou zakázaná.

A nedoporučuji utěšovat se tím, že půjde emigrovat třeba do Orbánova Maďarska. Jednotky, které právě Německo staví pro Brusel, jistě zavítají na bratrskou návštěvu Budapešti jako do jedné z prvních zemí, které je nutno osvobodit od jejích občanů.

Což takhle z toho spolku odejít dřív, než bude i vyřčení slova czexit pod trestní sankcí?

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky