Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vyvíjí se to pěkně: Těšíte se na totalitní privilegia? Sebevětší blbost od naší současné vlády se obhájí. V čem je Západ dál? Rovnost zabíjí svobodu. Kdo to kdy slyšel, aby se u nás fízlovalo přes mobily? Útěcha

Vyvíjí se to pěkně: Těšíte se na totalitní privilegia? Sebevětší blbost od naší současné vlády se obhájí. V čem je Západ dál? Rovnost zabíjí svobodu. Kdo to kdy slyšel, aby se u nás fízlovalo přes mobily? Útěcha

14. 12. 2020

Tisk článku

Lu Lina zase jednou shrnul, čím nás v uplynulých dnech oblažovala média - a je z toho věru pěkná mozaika informací, rad a poučení

Covid-19 ještě řádí a už se chystají jeho náhradníci. V Indii se objevila další záhadná nemoc. Jistě, když se něco velice osvědčí, byla by škoda měnit taktiku. Během nepřetržité pandemie a nouzových stavů se bude svět měnit k lepšímu mnohem lépe, efektivněji a rychleji.

Bude to dobrovolné. Ale velice výhodně

Vakcinační pas usnadní cestování,“ hlásají Prymula, Blatný a Brusel. Ale povinný nebude. Hm. Legitimace člena strany taky nebyla povinná, ale rozhodně rovněž leccos usnadňovala. Člen strany s kladným poměrem k lidově demokratickému zřízení, který se správně poučil z krizového vývoje, měl cestování taky o dost snadnější.

Ty samé zdroje často mluví i o kritickém rozdělení společnosti, o existenci hlubokých příkopů, které je třeba zasypávat. Nenapadá mě účinnější nástroj k hloubení společenských příkopů, než poskytování podobných antiliberálních a svou podstatou zvýšení moci státu nad občanem ryze totalitních privilegií. Zvlášť v souvislosti s tématy, jejichž hloubící potenciál je už i tak mimořádný. Ze stejného sovětského sociálně-inženýrského kadlubu je například i snaha slovenské vlády motivovat lidi k testování tím, že testovaní dostanou výjimku ze zákazu vycházení.

Spravedlnost. Co to je?

Před 75 lety stanuli nacističtí představitelé před spravedlností,“ informuje ČT. Kvůli zločinům proti lidskosti a válečným zločinům. No, nevím. To, že se někdo ocitne před soudem neznamená, že stanul před spravedlností. Byl to prostě soud vítězů, kteří vždy píší dějiny, nad poraženými a podle toho i vypadal. Bylo při něm k vidění leccos, ale spravedlnosti pomálu.

Spravedlnost? Když jeden z žalobců – Sovětský svaz – byl vinen ještě mnohem obludnějšími zločiny proti lidskosti než obžalovaný? Spravedlnost? Když další z žalobců – Velká Británie – ve stejném čase, kdy její zástupce dštil oheň a síru v Norimberku na nacisty kvůli koncentrákům plným Židů, zakládal a provozoval koncentráky plné Židů? Spravedlnost? Když všichni tři hlavní žalobci – USA, Anglie a SSSR – soudící obžalované Němce za pronásledování Židů, měli v tomto případě sami dost antisemitského másla na hlavách? Když vítězný Rus Židy pronásledoval stejně jako poražený Němec? Když Američan a Brit zase například odmítal dlouho před válkou, během ní a dlouho po ní přijímat židovské uprchlíky, což výrazně zvýšilo počet obětí holocaustu? Spravedlnost? Když všichni žalobci obviňující nacisty z válečných zločinů sami válečné zločiny vesele páchali? Nacisti stanuli po právu před soudem za své zločiny, ale do spravedlnosti měl norimberský proces fakt dost daleko.

Čtěte ZDE: Mravné vraždy: Vyšší princip a naši političtí kamarádi. Dělají z nás blbce. Další Íránec to má za sebou. Dvojí metr a dva druhy seniorů. Co si o tom myslí Katalánci a Žluté vesty? Příběhy o prasatech. Pravda a láska pro Rusko

Rovnost macht frei

Česko v genderové rovnosti stále pokulhává. Stále u nás vládnou muži a ženy vaří. Na západ od nás už jsou dál. Tam vládnou ženy a muži vaří. Taky mají kvóty a tak, a proto jim to tam všechno tak parádně funguje.

Mám k tomu dvě poznámky. Předělávat něco přirozeného silou ještě nikdy k ničemu dobrému nevedlo. Ženy mají u nás stejná práva a možnosti jako muži a to, že je stejně nevyužívají je jejich svobodnou volbou. Více vládnoucích žen navíc neznamená automaticky zlepšení. Poměr kokotů (užívám maskulinum, protože stejně pěkné femininum neznám) a normálních je mezi ženami zhruba stejný jako mezi muži. A bez ohledu na pohlaví platí, že vládnout chtějí vždycky primárně kokoti. Podle toho to taky vypadá.

Z mého pohledu by třeba Německu či Novému Zélandu velice prospělo, kdyby se Angela Merkelová a Jacinda Ardernová věnovaly vaření. A Velké Británii zase, kdyby se v Downing street 10 objevila reinkarnace Margaret Thatcherové. A za druhé, rovnost, vyjma té před zákonem, Bohem a v právech, vždycky spolehlivě zabíjí svobodu.

Není zubař jako zubař

Oj, tohle mne fakt pobavilo. Pamatujete si, jakou strašnou čočku dostali zubař Šmucler a kardiochirurg Pirk za tu koronavirovou petici vládě? Jak je oba vláčeli bahnem jako amatéry, co nerozumí epidemiologii a jak by se ke koronaviru měli rozhodně vyjadřovat jen odborníci?

Ústřední roli v tom honu na nekompetentního zubaře a kardiochirurga sehrála ČT. Všechno je totiž relativní. Když jako zubař nebo jako nefrolog zaujmete k epidemii ten správný postoj, najednou vůbec nevadí, že nejste odborník epidemiolog. Zubař Mounajjed a nefrolog Zima ho zaujali a ČT nám je najednou prezentuje jako kompetentní hlasy odborníků, kterým by se rozhodně mělo naslouchat.

Ostatně soudím, že Česká televize musí být zničena.

 

Čtěte ZDE: Jsme prý zamořeni ruskými špiony: Mohl bych nějakého vidět? Když je třeba si plivnout, rozkecá se všechno. Tajné úspěchy a hvězdné chvilky BISky. Kolik agentů se vejde na výložky věčného plukovníka K.?

U nás je to úplně jiné

Ruský režim plánuje donutit občany k instalaci státních aplikací do mobilů,“ informuje rozhořčeně ČT. Jsem rád, že se s názorem její redakce taky někdy shodnu. Je to fakt hnus, velebnosti, když vás stát chce pomocí nějakých takových bazmeků mít pod větší kontrolou. Je mi opravdu velkou útěchou, že jinde než v Rusku se takové věci nedějí.

Studená káva sebou domů

Kávu si z okénka koupit můžeme, ale podle nového vrchnostenského antivirového nařízení ji vypít musíme až doma. Účelem, jak jinde vysvětlil ministr Blatný, je aby lidi nechodili ven na procházky a na trhy. Které ovšem tentýž ministr povolil provozovat. Zajímavý příklad zdánlivě mrtvého umění marxistické dialektiky.

Nejzajímavější na tom přitom není ten vládní epidemický banánistán sám o sobě, ale to, s jakou servilitou ho přijímají média – hlídací psi demokracie. Ať ti šílenci vymyslí sebevětší kravinu, sebevětší útok na občanská práva, média to všechno prezentují jako něco, co je pro naše dobro a musí se to proto podporovat. Zajímavé mi taky připadá, že něco tak bezvýznamného jako třeba Čapí hnízdo přitáhne na Letnou čtvrt milionu lidí, ale hygienická totalita dotýkající se kruciálně úplně všech, ani jednoho. Takže asi máme to, co si zasloužíme.

Správně je prý nestranit

Média u nás straní vládě,“ říká na Aktuálně maďarský novinář, který vládě zjevně nestraní. Z kontextu rozhovoru vyplývá, že když veřejnoprávní média straní vládě, se kterou novinář nesouhlasí, je to katastrofa. Pro demokracii, svobodu a tak vůbec.

No, v tom Maďarsku je to fakt hrozný. Orbán si vyhraje volby a prosazuje to, s čím je vyhrál. Demokracie ano, ale vyhrát můžou jen ty správný. A když vyhrajou, jako v Maďarsku, ty špatný, jsou ohroženy evropské hodnoty a právní stát. Jedinou útěchou nám tedy zůstává, že u nás veřejnoprávní média nikomu nestraní.

 

Čtěte ZDE: Lidé se projevili: A hned je třeba dát jim po hubě. Nesvéprávní blbci vedení na porážku. Víš ty co, milý Honzo Blatný...? Zakazují písně. Psát je však neumějí. V hře jsou velké miliardy

Když komunista vyčítá komunistovi

Nečekal jsem, že v čele vlády může být někdo takový,“ řekl předseda Ústavního soudu Rychetský České televizi a od ní to s gustem převzali všichni ostatní. Jakože: Podívejte, i vážený pan předseda Ústavního soudu má stejný názor jako my, tak už toho komunistu a estébáka konečně příště nevolte. 

Hm. Zaprvé, já ho sice nevolím, ale kdyby ano, bude jeho komunistická minulost to úplně poslední, čím se přitom budu řídit. Zadruhé, já jsem zase nečekal, že po listopadu 89 může v čele Ústavního soudu být někdo takový, jako je předlistopadový komunista Rychetský. Z mého pohledu si tedy nemají co vyčítat. A fascinuje mne, že jednou bývalý komunista ve vysoké funkci hrozně vadí a jednou zase ne.

Stačí jen stát na té správné straně. Jako před listopadem.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky