Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zatmění: Dvacátý prvý v dvacátém prvém. Proč plýtváme světly na ulicích? Kam zázrakem zmizela sezónní chřipka? Proč je za pandemie méně mrtvých? Jak zničit Okamuru i Klause jr.? Stalin byl chlapík!

Zatmění: Dvacátý prvý v dvacátém prvém. Proč plýtváme světly na ulicích? Kam zázrakem zmizela sezónní chřipka? Proč je za pandemie méně mrtvých? Jak zničit Okamuru i Klause jr.? Stalin byl chlapík!

1. 1. 2021

Tisk článku

Petr Hájek se probudil do Nového roku – a zjistil, že báječný hollywoodský sen o zničení euro-americké civilizace (aniž kdo jen cekne) je hlubší než všechny před ním

Bizarní. Jinak asi nelze charakterizovat liduprázdné ulice našich měst, v nichž se na Silvestra večer pohybovali jen v černém odění policisté s antony a televizní štáby s přenosovými vozy. Těžko proto pochopit plýtvání veřejnými prostředky na „normální“ pouliční osvětlení. Pro koho? Pro televizní kamery? To si mohli nasvítit sami. Ti z ČT za naše, ostatní za své peníze. Ostatně – pro televizáky policejní hodina neplatí? Mají nějaké speciální povolení? Za cestu do práce a z práce to pokládat nelze – a práce na ulici při zákazu vycházení není povolena. Možná je ale stát pokládá za další „represívní orgán“. To by mohlo být. V každém případě mělo být zhasnuto a možná i zatemněná okna. Jsme přece ve válce. Bojujeme.

 

Proto vláda vyhnala lidi z relativně čerstvého vzduchu z ulic – a nahnala je v mejdanových houfech do uzavřených prostor bytů. V nich – nahuštěni a bez náhubků – oslavovali končící rok ztráty posledních zbytků občanských svobod a počínající novoroční vakcinační operaci. Vždyť k ní také hned vyzvali předsedové institucí požívajících tradičně nejnižší důvěry občanů: Tchajwanec Vystrčil (ODS) za senát a pravděpodobně na dlouhá léta naposledy ještě Čech Vondráček (ANO) za sněmovnu. Bude-li se vše vyvíjet jako dosud, napřesrok k nám již bude řečnit novoroční povely mladý Bruselan, co se nezakecá. Zatím všichni dělají co mohou, aby se dredy a marjánka staly po volbách symboly zatmění ještě mnohem hlubšího než dosud.

Havlovské lži a nenávisti

Ti dva, co řečnili (aniž je k tomu vyzvala veřejnost či tradice), si kupodivu notovali: očkovat až k úplnému vyhynutí druhu, a udržovat „svornost“. Obávají se totiž, soudruzi, aby se naše tak příkladně svorná společnost z nějakých nepochopitelných důvodů „nerozštěpila“. Radka Vondráčka „zaráží“ (neřekl ovšem kam), že boj s virem společnost nestmelil. A obává se, že blížící se volební kampaně přinesou spolu s epidemií další štěpení a vlnu nenávisti. 

Tchajwanec má navíc starost, aby se Češi nenechali rozeštvat podléhajíce dezinformacím populistů. A že prý je jako Václav Havel (guru fialové ODS), takže nebyl zvolen proto, aby lidem lhal. No to se tedy máme na co těšit. Chvíli jsem po tom řečnickém direktu uvažoval, co to připomíná. Pak jsem si vzpomněl. Pusťte si to, je to jen na pár vteřin, ale přesně to naši situaci vyjadřuje:

A je to také v duchu silvestrovského vysílání všech televizí – ČT jako obvykle na místě prvním: Mluvily k nám jenom skrze archivy, převážně z dob té nelidské totality smetené převratem. Nebýt starodávných Menšíků a Gottů, asi by vysílali zrnění. I tak to určitě bylo lepší, než kdyby se o něco současného pokoušeli. Prostě nám chtěli říci, že „lépe už bylo“ – a to se vcelku podařilo. 

12 lidoopů

V naší již více než tři desetiletí příkladně svobodné a (liberálně) demokratické společnosti se žádný Menšík nebo Gott proto už hned tak neobjeví. Výrazem té naší posvátné svobody v německé Čtvrté říši jsou logicky zákazy, příkazy (pro naše dobro) a – vakcinace. K ní a pouze k ní všechno směřuje. 

Proto je třeba vytvořit ještě pevnější okovy blahodárného strachu jaksi před životem vůbec. Říci, že k životu patří smrt, je rouhání (a dezinformace) na hranici kriminality. A’prospos smrt: Jakousi nadpřirozenou záhadou během této strašlivé pandemie, které se na a ne zbavit (pouze očkováním vakcínami, za jejichž případné temné následky farmagiganti poprvé v dějinách neručí), klesá počet úmrtí v našem evropském okolí. 

Následující tabulku stojí za to si pročíst (celkový počet úmrtí za rok 2020 k 13.12.2020 v Rakousku, Německu, Itálii a Švédsku). Nechávám ji bez dalšího komentáře:

 

Z nějakých důvodů, které teprve čekají na svého odhalitele (nejlépe nějakého Gréťana), se ovšem všechna ta „opatření“ týkají především euro-amerického civilizačního okruhu. V Číně už všechno jede jako dřív, v Rusku mají svou vakcínu (po které teď z neznámých důvodů mnohé země touží, přičemž my víme, že je podezřelá, možná je v ní i novičok), v Africe se na pandemii v podstatě vykašlali, takže ani očkování nepotřebují. Což je skvělá příprava na přesun dalších zhruba 50 miliónů tamních inženýrů, lékařů a odborníků všeho druhu na přesun do Evropy (na důchody mileniálů přece musí tihle pracanti vydělat): coming soon, jak se píše v reklamách na hollywoodské trháky (stačí si zopakovat třeba báječných 12 opic). 

Náprava dle metody

Je to velmi užitečná metoda. Způsobila například, že úplně vymizela každoroční „sezónní“ chřipka. Prostě je fuč. I jejích (u nás) obvyklých zhruba 1500 – 2000 obětí – tedy obvykle starších lidí s mnoha dalšími chorobami, kteří pravidelně na komplikace s chřipkou umírali. Kdo nevěří, ať si prohlédne následující srovnání. Dezinformátory, kteří vám budou chtít tvrdit, že (podle doložených svědectví) je to tím, že jsou lékaři povinni vše označit jako Covid-19 neposlouchejte. Jak praví Tchajwanec, který nechce lhát jako zvěčnělý Kim Havel:

Chřipka 2020:

Orientační srovnání 2015 - 2020:

Budeme-li tak dál postupovat, vymýtíme nakonec všechny choroby – včetně obětí dopravních nehod. Všechno bude jen Covid-19 – a toho se zbavíme masívním očkováním. Po něm se do vyprázdněné Evropy konečně dostanou ony desítky miliónů obohacujících muslimů. Geniální! Tchajwansko severokorejské! 

Když radostí přeskočí 

Zatím se však musíme ještě chvilku babrat sami se sebou. Proto si například na podzim užijeme další kratochvíli zvanou volby. To je ta komická scénka, kterou jsme mohli nedávno (a důsledky dosud) sledovat v úplně nejvyspělejší demokracii na světě, ve Spojených státech. Je sice fakt, že ještě trochu zaostáváme. Nemáme volební stroje věhlasné firmy Dominion, dokonce ani metodu korespondenčního hlasování (aby o tom, kdo u nás bude vládnout, mohli rozhodnout ti, kdo s námi nežijí, jak pokrokově naléhají Piráti, STAN a TOP 09). A tak si musíme poradit sami. 

V první den Nového roku (zřejmě radostí nad skvělými perspektivami) se zatmělo i skupince ctihodných mužů. Protože jsou vlastenci, pomyslili, jak to udělat, aby vlastenecké politické strany definitivně zmizely ze scény („pak si zas pomyslil/jak by ho očistil/ hodil ho do rybníka“, česká lidová). A protože podobné miny nakladl jistý Minář nedlouho předtím do cesty stranám „demobloku“, nechali se inspirovat. Když se spojují do salámových předvolebních koalic Piráti se STANaři a ODS s topkaři a lidovci – měla by to solidárně udělat i vlastenecká scéna. Vždyť jak neesteticky by to vypadalo, kdyby je v tom maléru nechali.

Báječný plán

Vyzvali proto Okamurovu SPD a Klausovu (jr.) Trikolóru, aby vykročily Minářovou cestou. Ne aby se Klaus mladší pokusil skvělou kampaní přesvědčit vlasteneckou část voličů ODS, aby už nechali Fialu Fialou a dali hlas jemu (když už mu konečně došlo, že jedním z programových bodů musí být czexit, který pochopitelně Fiala odmítá, protože by o fantasmagorické peníze přišel letitý Bruselan Jan Zahradil). Ne aby Okamura ještě posílil, protože dosud představoval jedinou reálnou sílu směřující k osvobození z bruselských okovů. Ne, to je špatně. Mají se prý spojit, aby společnou kandidátkou znemožnili hlasovat pro Okamuru těm, kteří nesnášejí Klause – a vice versa. 

Představa, že se tím „ve společném koši“ zachrání pár procent hlasů pro Trikolóru, která tak po Okamurových zádech vyšplhá do sněmovny, je z rodu fialovo-pekarovo-jurečkovských snů o smrti na stejné šibenici. Proč ale tento osud půtuctu opic (ono na něj nakonec stejně asi nedojde) připravit i zvolna sílícím vlasteneckým stranám? Přece pokud Trikolóra nemá na to, aby vstoupila do parlamentu sama, pak do velké politiky nepatří (a ona asi patří, ale musí pro to konečně něco podstatného udělat). A zdůvodňovat své smrtící „expertní“ doporučení klamavými výsledky komunálních a senátních voleb, které mají úplně jiné voliče (a také chabou a proto nereprezentativní volební účast) – je přinejmenším okamžitým „zatměním“ – jako na těch ulicích.

Čtěte ZDE: Operace V odstartovala: Prezident Zeman v první linii. Všichni pěkně v řadě. I ČT ho chválí. Je třeba zabít alternativu – a pak všechny ostatní. Sci-fi kejkle. Co zaseli, to sklidí. NWO v plné polní. Kudy kdo?

Zvesela!

Bude to prostě moc pěkný rok, pokud i zbývající rozumní podlehnou zatmění. Tedy jestli se ovšem podzimních voleb vůbec dožijeme. Ne kvůli koroně. Ta na jaře víceméně sama vytěká (proto je tak důležité dostat do té doby „pod nůž“ vakcinátorů co největší množství oveček, proto ty pusté ulice a lockdowny). Jenže dost možná se rýsuje něco mnohem veselejšího.

Kde jinde než v nejvyspělejší liberální demokracii za oceánem. To pokud ospalý limonádový Joe (respektive jeho Kamala, staniční sestra z útulku pro levičácké dementy) převezmou 20. ledna kufřík s jadernými kódy. Oni to Rusko opravdu nenávidí. Logicky. Nemohou přece přijmout, že bolševická revoluce byla dříve někde jinde než ve Washingtonu. 

Hodně bych teď našim politologům doporučoval sledovat dění na amerických válečných letadlových lodích (přestože se, zatím, žádná z nich nejmenuje Aurora). I když výstřel s kódovým označením 9/11 už zazněl – a ten hned tak něco nepřehluší. A pokud bude Trump pak muset emigrovat do Mexika, dal bych si, být jím, hodně pozor na chlapy s mačetou. Velkého Stalina totiž tihle břídilové opisují zcela bezmyšlenkovitě (což je ovšem sporná naděje noční můry).

Proto zvesela do prázdných ulic. Tedy jen do procesu (kde se nejsnáze koronou nakazit, ale to je OK), a pak alou domů – nanejvýš ještě tak si zaskočit v rozestupech (sociální distanc se tomu říká, dříve „nesrocujte se, rozejděte se!“) na nákup rohlíků a nechutných německých (ne jen politických) salámů. 

Anebo se z toho přiblblého snu probudíme vlastními silami? Moc bych na to nespoléhal. Ale zase – po vakcinaci nám to už bude asi docela jedno. 

Tak vzhůru do toho jedenadvacátého v jedenadvacátém století! Protože komu není rady…




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky