Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Covidová tyranie v akci: Vyhazov z práce za účast na demonstraci? Není hvězda jako hvězda. Nesmíte toto, nesmíte tam, nesmíte si koupit tamto. Globální obluda, cenzura milionu účtů a počínající tvrdá normalizace v impériu

Covidová tyranie v akci: Vyhazov z práce za účast na demonstraci? Není hvězda jako hvězda. Nesmíte toto, nesmíte tam, nesmíte si koupit tamto. Globální obluda, cenzura milionu účtů a počínající tvrdá normalizace v impériu

13. 1. 2021

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad důsledky nedělní demonstrace, které stejně jako dění v USA ukazuje kam směřuje současný Západ

Po nedělní demonstraci proti koronavirové tyranii pocítili někteří její účastníci dopad téměř okamžitě. Tak jak jsme to znali z předlistopadových dob vyhodnocují se filmové a fotografické záběry a vyhledávají ti nejaktivnější reakcionáři, proti kterým budou vyvozena příslušná opatření. Soudruzi v Liberci již vyhodili na hodinu ombudsmanku pro seniory, která nejenže byla na demonstraci identifikována ale také na sobě měla nevhodné symboly. Žádné zákonem zakázané. Kde jsou časy, kdy jsme si mysleli, že platí: co není zákonem zakázáno, je povoleno. 

Paní ombudsmanka měla totiž na kabátě žlutou šesticípou hvězdu ve které měla nápis "neočkovaný". Tedy v podstatě politický "plakát" upozorňující na reálné nebezpečí, že se z těch, co odmítnou očkování, stanou občané druhé kategorie - jako kdysi. Za tohle ji vyhodili.

Nic nepomohlo její vysvětlení, že ji inspirovala kniha od Stern Fischerové Mengeleho děvče. „Je v ní krásně popsáno, jak se s lidmi v té době zacházelo. Většina těch rodin v té době žila v centru velkých měst, měli krásný život, krásné byty - a najednou na ně někdo ukázal prstem, označil je hvězdou jako nežádoucí pro společnost. A najednou pro ně existovala jiná společenská pravidla, nařízení, vyhlášky. Nesmíte toto, nesmíte tam, nesmíte si koupit tamto, musíte se odstěhovat,“ poukázala dnes již bývalá úřednice na zjevné paralely s dnešní dobou.

Podle novodobých strážců covidové ideo-čistoty je hvězda urážka židovských obětí nacismu, která se jako politický názor v naší svobodné "liberální demokracii" nebude tolerovat. Jo kdyby byla sama hvězda žlutá, pěticípá a pokud možno na modrém podkladu, a kdyby byla jí ozdobena třeba na demonstraci Milionu chvilek, to by byla jiná. To by Lenku Tarabovou čekala naopak pochvala - nejspíš by byla rovnou zařazena do "kádrových rezerv". Takhle ale ztratila zaměstnání.

Revoluce

Normalizační bolševické praktiky se rozjíždějí na plné obrátky. A to ještě ani neproběhla inaugurace globálního lžiprezidenta, který se po volebním převratu v USA dostal k moci coby loutka internacionály nejmocnějších korporací a Deep State. Globální covido-ideo-policejní mašinérie se dala na pochod a její "progresivní" kladivo v podobě rychlé likvidace zbytků občanských práv drtí nemilosrdně každý náznak odporu.

Jde o faktické vypovězení války globálních elit zbytku společnosti. Cenzura milionů účtů na sociálních sítích a odkazů na internetu se nevyhnula nejen odstraněnému americkému prezidentovi, ale každému, kdo mu projeví sympatie. Revoluční tsunami je tak rychlá, že dokonce i Mutti Merkelová, jedna z hlavních postav  normalizační ideologie Čtvrté říše, to označila za "problematické". Asi ji bude muset soudružka komisařka Jourová poučit. Je to už všude. Kdo zkusí pro srovnání otevřít třeba staré odkazy na youtube, týkající se kritiky progresivistické agendy, zjistí, že většina z nich byla již zablokována. 

Útok na občanské svobody a svobodu slova, nabral od letošního nového roku vskutku novou dynamiku, nad kterou žasnou i naši pamětníci šedesátých let. Zatímco u nás normalizace po roce 1968 přicházela postupně a relativně nenápadně, nyní jsme svědky snahy, zakroutit svobodě krkem mnohem razantněji. Ono také sedí spíše přirovnání k osmačtyřicátému či dokonce k prvním dnům leninského převratu v Rusku. 

Kulturní válka proti všem zpátečníkům, která tyto převraty doprovázela, musela být později částečně zmírněna, neboť hrozila rozvrátit samotnou podstatu státu, který bolševici pro své cíle zprvu potřebovali. Není náhodou, že idea likvidace národních států, tradičních civilizačních hodnot a kompletní přepsání historie v pojetí Lenina či Trockého je u globalistů reprezentovaných bidenovským pučistickým establishmentem respektive bruselským komisariátem téměř identická.

Čtěte ZDE: Úprk do náruče totality: Opravdu máme poslouchat vládu? Chování lidí jako za protektorátu. Opozice totálně selhala. Najdeme svého Gándhího? Čím to, že klasická sezónní chřipka už neexistuje? Probuďme se!

Přitvrdíme

Můžeme proto očekávat, že všude kde si tato progresivistická obluda usurpuje moc, půjde přes mrtvoly. U nás je zatím je ve stavu zrodu v podobě soft verze covidové diktatury. K té tvrdší jistě nabereme směr ve chvíli, kdy by se demoblok s Piráty dostal po říjnových volbách ke kormidlu. A vláda zatím dělá vše pro to, aby to tak dopadlo. Ale třeba na ni budeme ještě vzpomínat se slzou v oku.

Do října proto možná ještě nebude testování ani očkování povinné. Zatím si moc vystačí s diskriminací občanů, kteří nepodstoupí jedno ani druhé. A spolu s ní se zapojí i mocné "privátní" firmy. Už dnes některé velké přepravní společnosti dávají najevo, že bez testu či očkování "odpírače" coby občany druhé kategorie nepřepraví. Najednou je progresivistická mantra "diskriminace" fuč.

Naopak sílí tendence, aby se i u nás zavedla opatření jako v merkelovském Německu, kde v některých spolkových zemích už dnes mohou do restaurací pouze ti, kteří předloží potvrzení o negativním testu či očkování. Desítky dalších omezení, která brzy budou zavedena v celé Čtvrté říši, dělají z lidí, kteří se vakcinačnímu teroru nepoddají vyvržence. Jako v Říši pořadové číslo 3 – což právě chtěla připomenout Lenka Tarabová - a už je bez zaměstnání.

To není přitažené za vlasy, jde o stajený model, stejné metody. I ve Třetí říši byla část občanů postupně zbavována základních občanských práv - aby "nenakazila" zdravou čistou rasu. Právě proto tak podrážděná reakce na symboliku, která ji charakterizovala.

Stejně tak požadavky Pirátů a Zelených na veřejný lynč moderátora nedělní demonstrace, který je zastupitelem na Praze 6. Ve skutečnosti to dobře ukazuje, čeho se globalisté bojí. Účast výrazných osobností na demonstraci jako je prezident Václav Klaus či zpěvák Daniel Landa totiž znesnadňuje použít obvyklý způsob diskreditace, který mají tyto síly dobře odzkoušený. Však už je proto také "Bretschneiderové" zostřeně sledují. Jeden udavač - tedy správný občan - exprezidenta nahlásil, že si bez roušky zašel do restaurace na toaletu a pro jídlo do krabičky. Jenže ho nemají odkud vyhodit. Tak ho budou aspoň skandalizovat.

Prostě řečeno: K obvyklým nepřátelům Říše, kteří brání národní stát, žádají uzákonění referenda o czexitu či odmítají neslýchané zvýhodňování menšin a likvidaci tradiční rodiny, přibyli na seznam nejnověji také ti, kteří veřejně odmítají corona diktaturu. 

Kdo bude další?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky