Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sedm let od útoku na kyjevský Kapitol: Biden a Soros seli po světě vítr. Čemu při pučích tleskali, nyní odsuzují jako útok proti demokracii. Pavča Morozov stále živý. Vraždy vzbouřenců. Texas jako Doněck? Bouře se vrací domů

Sedm let od útoku na kyjevský Kapitol: Biden a Soros seli po světě vítr. Čemu při pučích tleskali, nyní odsuzují jako útok proti demokracii. Pavča Morozov stále živý. Vraždy vzbouřenců. Texas jako Doněck? Bouře se vrací domů

15. 1. 2021

Tisk článku

Václav Danda se ve světle posledních událostí ve Spojených státech zamýšlí nad výročím majdanského puče a vidí paralely, které mohou ze spojených učinit "rozpojené státy"

Letos v lednu uplyne mýtických sedm let od krvavého puče v Kyjevě. Zorganizovala a financovala jej Obamova administrativa a Evropská unie. Převrat měl ve svém "portfóliu" Obamův viceprezident a současný podvodem zvolený lžiprezident Joe Biden. Tato obamovsko - bruselská operace, měla být ouverturou k napadení Ruska. Ve scénáři ozbrojeného puče organizovaného ze zahraničí nechyběly žádné tradiční atributy barevných revolucí Sorosových agentur, které clintonovsko-obamovskému klanu dodávaly státní převraty v zájmových zemích na klíč.

Kromě násilných demonstrací vedených dobře organizovanými a zčásti i v zahraničí vycvičenými paramilitárními formacemi jako byl tzv. Pravý sektor, hráli významnou úlohu také "importovaní" ostřelovači, kteří se postarali o mrtvé na obou stranách konfliktu. Dnes je již prokazatelně doloženo, že jejich jádro tvořili gruzínští "specialisté" pracující pod velením západních tajných služeb. Na místě na vše dohlížel bývalý gruzínský prezident, velký přítel Václava Havla, Michael Saakašvili, který přijel tajně do Kyjeva v lednu 2014. Do ukrajinského hlavního města dovezl i gruzínské ostřelovače s falešnými pasy. 

Útok na "Kapitol"

Řízení státního převratu měl "na frontové linii" na starosti Andrej Parubij. Po puči se stal tajemníkem Rady národní bezpečnosti a obrany Ukrajiny. Měl lví podíl také na Oděském masakru 2. května 2014 v Domě odborů, při kterém byla bestiálně zaživa upálena téměř stovka protimajdanských aktivistů.

Druhým styčným důstojníkem, který operaci vraždění demonstrantů na Majdanu řídil, byl podle výpovědí účastníků tehdejších událostí Sergej Pašinský (pozdější šéf parlamentního výboru pro obranu a bezpečnost). Ten se také postaral o dodávku zbraní do hotelu Ukrajina a organizoval spolu se západními poradci střelbu do demonstrantů. Dobytí ukrajinského parlamentu banderovskou soldateskou udělalo definitivní tečku, za byť jen zdáním demokratických procesů na Ukrajině.

Většina poslanců v Národní radě Ukrajiny patřících k Janukovičově Straně regionů se ovšem revolučnímu teroru nepodrobila. Okamžitě poznali, co je to leninské "revoluční násilí": Vládní poslanci byli vyvlékáni z budovy parlamentu pod hlavněmi samopalů teroristických neonacistických skupin a lynčováni davem Banderovců. Mnozí zákonodárci byli zraněni, a nakonec byli rádi, že si zachránili holý život.

Když pak takto "upravený" ukrajinský "parlament" hlasoval o odvolání řádně zvoleného prezidenta Janukoviče, byly lavice poloprázdné. Všichni kteří by hlasovali jinak, byli z parlamentu vyhnáni a nad zbylými stáli Banderovci se samopaly: liberální demokracie bez škrabošky, kterou si představitelé EU a Washingtonu v čele s Joe Bidenem před sedmi lety tak pochvalovali. Při tomto útoku na „ukrajinský Kapitol“ totiž všichni současní demokraté v Americe i v Evropě vrněli blahem a předháněli se v blahopřání pučistům. 

Ohlédnutí: Clintonová tlumočila povel globalistů: Za žádných okolností nesmíme uznat Trumpovo vítězství ve volbách. Zbývá už jen otevřené násilí proti voličské většině. Tak dlouho se z USA vyváží "demokracie", až se ucho utrhne

Pavlík Morozov opět v akci

Všichni, kteří dnes tak rázně odsuzují pochod Trumpových příznivců na Kapitol a žádají jejich tvrdé potrestání a okamžité odvolání Donalda Trumpa z funkce, se tehdy předháněli ve vyjadřování podpory ozbrojeným pučistům, které pomáhali vycvičit a vyzbrojit. Náš bývalý ministr zahraničí a předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg dokonce osobně odjel spolu s dalšími představiteli pražské kavárny, podpořit pučisty přímo do Kyjeva. Situaci spolu s Michalem Kocábem přirovnali k „sametové revoluci“ v listopadu 1989 v Praze.

Podobné mise podporující násilné demonstrace přicházely do Kyjeva z celé západní Evropy i z USA. V tomto případě bylo násilí proti legálně zvolené vládě samozřejmě projevem "boje za svobodu". Když k tomuto krajnímu prostředku sáhli někteří zoufalí demonstranti ve Washingtonu, kterým před jejich očima ukradli prezidentské i senátní volby, požadují titíž proti „fašistickým bojůvkám“ ten nejtvrdší postup. A každého, kdo by jim vyjádřil sympatie označují za nebezpečného extremistu.

Hon na všechny, kdo se protestů před americkým Kapitolem 6. ledna zúčastnili, nabírá na stále větších obrátkách. Na orwellovskou udavačskou linku mezitím píší tisíce US mládežníků: studují filmové záběry a snímky na sociálních sítích a udávají své sousedy, kteří se provinili tím, že přišli bránit svého regulérně zvoleného a brutálním podvodem odstraněného prezidenta.

Dokonalou ilustrací nastávajících bolševických poměrů v popřevratových Spojených státech se stala nyní již "světově proslulá" osmnáctiletá Helena Duke navazující na tradici Pavlíků Morozovů: udala vlastní matku. Na videu z protestů poznala nejen ji, ale také tetu a strýce a promptně všechny napráskala represívním orgánům. Týmoví kolegové a trenéři zase poznali na záběrech z washingtonského Kapitolu, zlatého medailistu Kleta Kellera, který na dvou olympijských hrách získal pro USA zlatou medaili ve štafetě na 4x200 metrů plavání volným stylem - a šup s ním do chřtánu ideo-policie.

Zaseli vítr - sklidí bouři?

Jak daleko hodlají Bidenovi pučisté zajít dokumentuje zpráva britských novin The Sun. 12. ledna přinesly zprávu, že Trumpův stoupencec Christopher Stanton Georgia, který spolu s ostatními vnikl do budovy Kapitolu a odcizil notebook předsedkyně Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiové, byl nalezen mrtvý. Jeho manželka zavolala policii, že leží na zemi v kaluži krve. Kdo ho zastřelil se pochopitelně neví. Jak by také mohlo, když za krádež notebooku a vniknutí do Kapitolu byl Georgia právě vyšetřován.

„Žijeme v Orwellově 1984. V Americe už není svoboda slova. Ta zemřela společně s velkými technologiemi, a to, co zůstalo, je jen pro vyvolené. Absolutní šílenství!“ Slova Donalda Trumpa mladšího by se měla stát součástí preambule americké ústavy. 

Je dobré se dívat na reakce našich i zahraničních politiků a propagandistů vydávajících se za novináře na další vývoj v USA, které se rychle mění ve stejnou diktaturu jakou po několik dekád diktovaly světu. Převrat před sedmi lety na Ukrajině se stal pro Západ laboratoří. Možná si však tvůrci amerického převratu podle ukrajinského vzoru v čele s Bidenem neuvědomují, že může dojít k opravdovému naplnění "vzoru". Tak jako před sedmi lety na Ukrajině, lze vbrzku očekávat i v USA rozpad země na státy, které pučistickou Bidenovu administrativu odmítnou a opevní se ve svých domovech - tak jako odpůrci majdanského teroru v Doněcku a Luhansku.

Uvidíme, zda proti nim vyšle Bidenova junta ozbrojené jednotky jako proti domobraně na Donbasu. Hranice Doněcka od majdanského puče dosud žádný kyjevský prezident nepřekročil. Je otázkou zda se dementní Biden (rukama Kamaly Harrisové) odváží do Oklahomy, Kentucky, Wyomingu, Idaho či Severní a Jižní Dakoty, kde jim nedovolili uplatnit podvodný sčítací systém, a kde proto získali pouze třetinu ze všech odevzdaných hlasů: reálný odhad nezfalšovaných výsledků ve většině z dosud "spojených" států.

Vezmou si Trumpovi obránci svobody příklad z Doněcka? Stane se svobodný Texas základem nové konfederace svobodných států jihu a středozápadu? 

Ve světě seli vítr "barevných revolucí". Vrátí se tento "monzun" nyní do Ameriky v podobě skutečné lidové bouře? To uvidíme po inauguraci lži-prezidenta 20. ledna.

 




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky