Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Likvidace nepohodlných se rozbíhá: Po Trumpovi Salvini. Soud začal. Západní bažiny jdou do hrdel a statků. Uvězní politika na 15 let?  Hrdý muž s národem v zádech. Věznitelé 60 miliónů Italů si hrají s ohněm. Hrozny hněvu dozrávají...

Likvidace nepohodlných se rozbíhá: Po Trumpovi Salvini. "Soud" začal. Západní bažiny jdou do hrdel a statků. Uvězní politika na 15 let? Hrdý muž s národem v zádech. Věznitelé 60 miliónů Italů si hrají s ohněm. Hrozny hněvu dozrávají...

18. 1. 2021

Tisk článku

Nikolaj Petrov přináší varovné svědectví o další exemplární kriminalizaci politika, který chtěl ochránit svůj národ před genocidními plány globalistů

V Palermu bylo zahájeno předběžné slyšení v procesu s bývalým italským ministrem vnitra a předsedou největší opoziční strany „Ligy“ Matteem Salvinim. Je obviněn z nezákonného zadržování lidí a zneužití pravomoci veřejného činitele.

Salvini, který je známý svým odvážným chováním, ostentativně dorazil do soudního „bunkru“ s rouškou zobrazující soudce Paola Borselina zabitého mafií v Palermu v roce 1992 a řekl novinářům, že před soudem, kde dříve soudili mafiány, nyní stojí bývalý ministr vnitra italské vlády.

Další slyšení bylo odročeno na březen.

Trestuhodná služba národu

Salvini je obviněn z toho, že v červenci 2019 z moci ministra zakázal více než stovce nelegálních migrantů vylodit se na pobřežní Itálie. A během čtrnácti měsíců ve funkci vícekrát odmítl povolit lodím přepravujícím migranty přistát u břehů Itálie.

V důsledku toho mnozí nelegální migranti strávili několik týdnů na volném moři. Tehdejší ministr vnitra a místopředseda vlády obvinil „filantropy“ přepravující běžence do Evropy, že mají přímou účast na nelegálním „obchodu s lidmi“.

Před měsícem parlament zrušil Salvinimu poslaneckou imunitu. Ten sám opakovaně zdůraznil, že se soudu nebojí, protože podle svého nejlepšího mínění „jednal výlučně v zájmu země a zajišťoval bezpečnost jejích hranic, což je v pravomoci ministra vnitra“. Krom toho na svou obhajobu prohlásil, že jednal ve shodě s dalšími členy vlády, včetně předsedy vlády. 

Právě situace s migranty, jak uvádí agentura ANSA, vedla k vládní krizi a následnému pádu prvního kabinetu Giuseppe Conteho.

Čtěte ZDE: Skandál v Itálii: Platí vláda milióny teroristickým organizacím? Výkupné za novou džihádistku. Ustojí to vláda? Italové se nestačí divit. Salvini bojuje jako lev. Vězeň z koncentráku oblečený za nacistu. Noví přátelé?

Odstranění nepohodlného politika

Starost o „práva uprchlíků“ není však ve věci Salviniho vůbec ten hlavní důvod, jen záminka. Jak všichni vědí, jeho strana má dnes v Itálii nejširší podporu a v koalici s dalšími silami pravého středu se může dostat k moci a vyměnit současnou vládu.

Lídr Ligy je také považován za „Putinova přítele“ – během své návštěvy Moskvy vzdorně vyšel na Rudé náměstí v tričku s portrétem ruského prezidenta a opakovaně vystupoval proti protiruským sankcím.

Většina Italů autenticky sdílí se Salvinim jeho protimigrantský postoj. Proto se proti němu spikli globalisté společně s liberasty z EU, kteří v Evropě prosazují politiku „otevřených dveří“. V tomto ohledu považuje "liberální" establishment vůdce „Ligy“ za nebezpečného nacionalistu a někteří ho dokonce nazývají „fašistou“, protože je známý svým neúnavným bojem proti nelegálnímu přistěhovalectví a brojí tak proti politice Bruselu.

Tlak na předsedu „Ligy“ byl tak silný, že v září 2019 musel vládu opustit. Avšak selhání italských úřadů v boji proti pandemii opět vedlo k posílení „Ligy“, která vede v průzkumech veřejného mínění. Proto nyní padlo rozhodnutí odstranit Salviniho z politické scény, a to metodou, která je pro Itálii typická – prostřednictvím soudů za pomoci kazuistiky státních zástupců. 

Od dob italského expremiéra Silvia Berlusconiho, proti němuž se v různých dobách projednávalo 32 trestních případů, nebyl do tak dlouhého seznamu soudních žalob, jako v případě Matteo Salviniho, dosud zavlečen žádný italský politik. Soudní řízení proti němu bylo zahájeno pětkrát. Ovšem pokud Berlusconi byl vláčen po soudech na základě obvinění z korupce, porušování daní a zneužívání nezletilých, Salviniho dnes soudí za tvrdé prosazování zcela oprávněných politických postojů.

Spiknutí státních zástupců

O tom, že se proti vůdci opozice spřádá skutečné spiknutí, informoval deník Verita: zveřejnil rozhovor mezi dvěma státními zástupci, z nichž jeden tvrdil, že soudit Salviniho není důvod, protože do země nepustil nelegální přistěhovalce, což byla jeho povinnost jako ministra vnitra, kdežto druhý prohlašoval, že tak nesmlouvavý politik prostě musí být uvězněn.

A hlava státu považuje takový rozhovor mezi dvěma představiteli justice za normální?“ reagoval Salvini pobouřeně na toto odhalení s poukazem na italského prezidenta. „Ale já sám za sebe jsem klidný, protože jsem hájil čest, bezpečnost a důstojnost své země ... Obávám se však, že na mě zaútočí z politických důvodů.“  Skandál byl přesto ututlán – prokurátorská mafie se ukázala být silnější. A soudní „atak“ na vůdce opozice pokračuje.

Za „pokrytectví“ označil obvinění Salviniho ze „zadržování lidí“ slavný italský politik Carlo Nordio: „Vypadá to obzvláště neuvěřitelně poté, co sám předseda vlády kvůli koronaviru zavřel 60 milionů Italů ve vlastních domovech.“ Podle něj takové věci dělají ti, kdo chrání svá privilegia.

Zbývá připomenout, že to byl právě nekompromisní boj proti nelegálnímu přistěhovalectví, který vyšlapal cestu politické straně „Liga severu“ k moci na jaře roku 2018, kdy se její předseda Matteo Salvini stal místopředsedou vlády a ministrem vnitra. Koneckonců byla to právě Itálie, která musela nést hlavní nápor migrantů zaplavujících Evropu cestou z Libye zničené armádami NATO.

Navíc výzvy po přerozdělení uprchlíků mezi ostatní státy v EU nebyly vyslyšeny. Mnoho Italů proto zcela přirozeně vítalo Salviniho protiimigrantský postoj.

Čtěte ZDE: Vzkaz z Itálie: Bráníš svou vlast před invazí? Dostaneš 15 let basy! Jak bažiny odstavily Salviniho. Obžalují i samy sebe? Výměna obyvatel Itálie. Tragédie tzv. humanitárního euro-šílenství. Brzy také u nás?

Namísto volebních podvodů káznice 

Liberálové se snaží podkopat rostoucí popularitu Ligy a zabránit jí a jejím vůdcům v návratu k moci i jiným způsobem, a to prostřednictvím občanských hnutí, která se snaží odvést pozornost protestně laděných voličů od této strany. V loňském roce to bylo mládežnické hnutí „Sardinky“, které se objevilo z ničehonic a jehož členové začali chodit na náměstí s rybami v rukou a hlasitě protestovali proti Salvinimu. Ale s počátkem pandemie koronaviru toto hnutí zmizelo stejně náhle, jako se objevilo. A následně se jako čert z díry zjevilo nové hnutí s názvem „Maskerini“ („Roušky“), jehož účastníci se předvádějí s rouškami přes obličej v barvě státní vlajky Itálie.

Salvinimu, bude-li uznán vinným, hrozí 15 let vězení a zbavení práva účastnit se politické činnosti. Pokud si tedy státní zástupci najdou cestičku, bude pro liberály a Brusel nepohodlný politik definitivně odstraněn.

Na pozadí současného zúčtování s Donaldem Trumpem, který chtěl vysušit bažiny „Deep State“, tu máme další svědectví o tom, že pod rouškou řečnění o „demokracii“ dochází na Západě k systematické a aktivní likvidaci politiků, kteří šlápli globalistům na kuří oko. V Itálii to chystají udělat nikoli zmanipulováním voleb, ale zneužitím zkorumpovaného soudního systému.

Hrají si s ohněm. Lidový hněv do věznic nacpat nedokážou.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky