Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jak za mořem, tak v Evropě: Na Bidena ječí feministky. Na Brusel jeho lemuři z gubernií. V –  Waterloo. Ruský Sputnik ano, elektrárnu ne? Zkáza začíná. Meze psychózy. Czexit možná blíž než se zdá

Jak za mořem, tak v Evropě: Na Bidena ječí feministky. Na Brusel jeho lemuři z gubernií. V – Waterloo. Ruský Sputnik ano, elektrárnu ne? Zkáza začíná. Meze psychózy. Czexit možná blíž než se zdá

31. 1. 2021

Tisk článku

Petr Hájek vidí stále patrnější souvislost mezi blízkostí občanské války v popřevratových USA a vzrůstajícím napětí v bruselských protektorátech

Kdybychom to nemuseli na vlastní kůži prožívat, ale jen z odstupu sledovat, bylo by to nejen stresující a poučné, ale též tragikomické. Chaos, do něhož se stále hlouběji noří svět po drtivém globalistickém protiútoku odstartovaném v roce 2019 rozšířením koronaviru, je pro vládnoucí bruselské elity den za dnem stále nezvladatelnější. Nástroj zvaný virus (vyrobený za Obamy a Bidena v USA a Kanadě, a pak za americké peníze odeslaný na dopracování do Wuchanu) nese v zamýšleném „přeformátování“ světa zatím spíše skrovné výsledky. A obrací se proti jeho architektům a sociálním inženýrům.

Podařilo se jím sice odstranit prezidenta Trumpa, ale „pandemie“ k tomu přispěla jen zčásti. Pro instalaci Bidena bylo nutné sáhnout k volebním podvodům takového rozsahu, že přivedla Spojené státy na práh občanské války. To, co od prvních hodin po inauguraci lži-prezidenta dělají „vítězní“ Demokraté a bojové gardy levičáckých revolucionářů na ně napojené, její horké vypuknutí přibližují. Už proto, že ultralevičácké křídlo Demokratické strany cítí časovou tíseň, a proto tlačí na rychlou revoluci, což dále motivuje podvedenou polovinu Američanů ke kontrarevoluci. Na opačných březích Atlantického oceánu je to podobné.

Příklady táhnou

Možná ještě horší. Evropská unie, druhé hlavní globalistické centrum Západu, se zmítá ve zmatku. A to právě proto, že Brusel neměl čtyřletý „trumpovský výpadek“ při budováni socialismu s nelidskou tváří. Pokračoval tedy s obamovsko-bidenovským „úprkem od civilizace“. A teď už jej „regulace“ všeho, co se ještě jen trochu hýbe (slovy Ronalda Reagana) a příslovečná „sovětská“ byrokratická neschopnost dohání. Západní veřejnost to nezná, proto to neumí rychle identifikovat, ve středoevropských státech však ještě všichni pamětníci nevymřeli. Ale jen dva z nich – Maďarsko a Polsko – jsou příkladem ostatním.

Covidové uzavírání ekonomik sice umožnilo připoutat protektoráty astronomickými dluhovými obručemi k bruselskému „gravitačnímu centru“. Současně však drastické omezování suverenity členských států, zelené šílenství, masový migrantský import, destrukce občanských svobod – a příklad „osvobozené Británie“ – spustily odstředivé tendence. 

Ty nakonec mohou být příčinou rozpadu, respektive pokusu udržet Čtvrtou říši již ničím nezakrývaným násilím – tedy něco podobného, k čemu spěje potrumpovská Amerika. Tragikomické je, že příčinou „lidového probuzení“ může být právě vakcinační operace – vedle Velkého resetu hlavní důvod uměle vyvolané krize, jež měla být globální, ale není. Padá do ní přednostně ten, kdo jiným jámu kopal: Západ. Obě další nejvýznamnější civilizační centra severní polokoule – Čína a Rusko – naopak posilují. Bez ohledu na to, že do Ruska se Západ ve smrtelné křeči pokouší právě vyvézt „barevnou revoluci“.

Zkáza začíná

Sotva co může být pro chronický „overkill“ (zničující přestřelení) revolucionářů víc ilustrativní než první Bidenovy „dekrety“. Že opět po merkelovsku otevřel hranice imigrantům (už se tam řítí první kolony z Jižní Ameriky), specificky pak muslimům, přijala tamní Kavárna s pochvalným mručením. Že nařídil nosit po celé zemi náhubky – už ne jen ve federálních institucích, ale například i ve veřejné dopravě (dosud si to jednotlivé státy unie regulovaly samy) – je rovněž součástí útoku proti zbytku občanských svobod, které ještě nezahynuly po 11. září a za Obamova prezidentování. Ovšem i to globalistický mediální mainstream rád pochválí a podpoří – právě tak jako u nás. Již po několika dnech Bidenovo „prezidentování“ však narazilo na meze bolševického „progresivismu“:

Dementní „lupič“ Bílého domu zastavil například dokončení „superzeleného“ plynovodu Kyestone z Kanady (americká obdoba evropského Nord Stream 2) – aby mohl zemi opět připoutat k bláznivé a hospodářství zničující „antiuhlíkové“ Pařížské dohodě. Nejenže tím opět startuje závislost USA na energetických dovozech, ačkoli chtěly být především exportérem svého břidlicového plynu. 

Způsobil tím současně okamžitou ztrátu asi 50.000 pracovních míst a obří reparace Kanadě. OK, ničím nekryté dolary si natiskne. Jenže podepsal také nové „antidiskriminační opatření“, podle něhož mají „transgender sportovci (tedy muži, kteří se prohlásili za ženy) soutěžit ve svém sportu se ženami (zatím v rámci školních a univerzitních soutěží). A to už narazil. A to rovnou u těch „nejprogresivnějších“ – u feministek.

Čtěte ZDE: O stavu civilizace: Mizí jedna dobrá věc za druhou. Normalizace Západu v plném proudu. Pád do chaosu a islamizace? Služebníci nové moci okolo i v naší blízkosti. Máme ještě šanci na obnovu? Kniha o naší době

Není progrese jako progrese

Nevadilo by jim, že zrušil „zločinnou“ definici pohlaví Donalda Trumpa, který trval na tom, že platí to pohlaví, se kterým se člověk narodil. Ale po Bidenově „regulaci“ se najednou přirozený svět přihlásil o svá práva: „Dojde k poškození žen, které budou soutěžit s biologickými muži. Ti pak budou moci chtít přijetí do výhradně ženských sportovních týmů a žádat o dívčí stipendijní programy,“ děsí se Abigail Shrierová, pokroková novinářka z WSJ. 

Její kolegyně E. Davisová přímo vzlyká: „Je to smutný den pro ženský sport! Vždy, když transsexuální žena získá místo v nějakém ženském týmu nebo získá stipendium určené pro sportovkyně, ztratí biologická žena příležitost. Ve skutečnosti to znamená konec dívčích a ženských sportů, jak je známe“.“ Vznikl už i hashtag #BidenErasedWomen (Biden vymazal ženy), pod který se na lži-prezidenta snáší vlna nadávek – právě od fanatických feministek.

Jeden by popukal smíchy. Ještě když J. Rowlingová, jinak příkladně pokroková autorka Harryho Pottera na adresu „transek“ prohlásila, že „ženy jsou ty bytosti, které menstruují“, málem ji ukamenovali a vyvolali zdánlivě nemožné: bojkot jejích (mimochodem dosti hloupých) knih. Ve sportu je to najednou jinak? Proč? Tak to si, soudružky, musíte vybrat: buď ti chlapi jsou to ženy – a mají právo s „kolegyněmi“ sportovat, nebo jsou to muži. Biden ve snaze být superkorektní ťal půvabem nechtěného do živého. A teď – co s tím? Že jde o maličkost? Jen zdánlivě. Má zásadní význam. Plastová hydra LGBT+ narazila na meze přirozeného světa – a začíná požírat svůj ocas. 

Kupředu, času málo!

Jde v podstatě o totožnou záležitost jako s vakcinačním šílenstvím organizovaným Bruselem. Spolu se všemi Pátými kolonami v politice a médiích členských zemí rozjel dosud nikdy nevídanou kampaň za proočkování co největší části evropské populace. Když se ukazovalo, že díky větší informovanosti lidí – převážně z nezávislých internetových médií – klesá šance, že si mnohé oběti dají dobrovolně vpravit do těla smrtící koktejly včetně genetických, neváhali soudruzi sáhnout k zesílení útoku: Vedle přípravy zardoušení nezávislých informačních zdrojů nechali rozšířit několik nových mutací koronaviru (další jsou v laboratořích již dávno připraveny), které se šíří rychleji než ty dosavadní. Jde jim totiž o čas.

Takzvaně britská a jihoafrická mutace se kupodivu (navzdory téměř neexistujícímu cestování) bleskově rozšířily také na starý kontinent. Již za několik dní propagandisté zázračně hlásali, že i na tyto mutace dosud schválené vakcíny zabírají (jindy se něco takového zjišťuje minimálně měsíce, spíše roky). A tu se střetly dva autentické zájmy – právě tak jako u Bidena a rozzuřených feministek: Vládnoucí elity Čtvrté říše mají politický úkol – protože jen dostatečně masové očkování způsobí v budoucnu takové poškození „genofondu“ (včetně plodnosti) národů evropských států, že „výměna obyvatelstva“ prostřednictvím desítek miliónů imigrantů se bude jevit jako „přirozená“ a nezbytná. To je to merkelovské „Wir schfen das!“ (Zvládneme to!).

Čtěte ZDE: Joe a Kamala přicházejí: Konec hry na demokracii asi ne jen v USA. Soudy se bály projednat žaloby. Může na Západě ještě někdo věřit ve férové volby? Orwellova dystopie ožívá v realitě. Hanba a špína, co bývala naším vzorem

Zájmy versus meze psychózy 

Jenže farmaceutické kolosy mají jiný zájem: využít uměle stvořené „poptávky“ k co největším ziskům. Prodávají tedy těm, kdo dají víc a dřív. A vlády Británie, Izraele a dalších, které na sobě nemají bruselský chomout, zase potřebují vykazovat výsledky. Jsou sice stejně globalistické, ale před svými voliči potřebují vypadat jako „ti, kteří to zvládli“. A to jde jenom do letošního jara nebo časného léta. Pak už – bez ohledu na mutace – začne uměle vyrobený virus jednak slábnout, jednak dojde k dostatečně širokému přirozenému promoření populace. Zvlášť když nasadili nakažlivější mutace.

Jenže tím se ukáže, že „lockdownová“ a očkovací mánie byla zcela zbytečná – minimálně pro zhruba osmdesátiprocentní většinu, která s Covidem nemá větší problémy než s běžnou sezónní chřipkou. Což je z hlediska propagandy strašení naprostá katastrofa, protože pak už nebudou stačit ani uměle vytvářená „hrozivá čísla“. Jistě, i tak zemře občas „s Covidem“ nějaká celebrita, již vyšší věk a souběh jiných vážných nemocí pošle na Věčnost (jako nyní Ladislava Štaidla, vysvoboď, Pane, jeho duši), ale to na vytváření psychózy strachu nebude stačit. 

I ty, Brute?

Nejpozději v létě tak přestane fungovat i covidová motivace nemocnic, jimž nebude možné donekonečna dávat ze zadlužených státních rozpočtů fascinující násobné „příplatky“ za domnělé korona-pacienty, jimiž si spravily své děravé hospodaření – a náhle se uvolní spousty lůžek. Ostatně již nyní se nemocnice vyprazdňují. Proč asi naše vláda právě likviduje pražskou mobilní nemocniční obludu, za niž vyhodila do kanálu nejméně padesát miliónů, když současně nepřestává se strašením o přeplněných nemocnicích – prý hlavním důvodu pokračujícího lockdownu, zavřených škol, divadel, hospod či zákazů vycházení? 

Za situace narůstajícího občanského odporu v řadě unijních zemí Brusel s hrůzou zjišťuje, že ani ty „posvátné“ vakcíny neumí v dostatečném množství – a v limitním čase – zajistit. Že jeho smlouvy s producenty jsou děravé. Že je všechno jen ne organizační centrum Čtvrté říše, na nějž si hraje v přípravě přechodu na otevřenou „federaci“ (eufemismus pro zničení národních států). Že může sice prolhaně tvrdit, že vakcíny, které schvaluje, účinkují na všechny bez rozdílu, ale některé státy si už jedou svém. Dokonce i Německo a Itálie otevřeně říkají, že některé vakcíny pro ohroženější věkové skupiny (60+) nefungují, a nebudou je používat.

Čtěte ZDE: Konec bílé nadřazenosti: Už se tu o to pokoušeli. Dopadlo to všelijak. Půjde na to Biden dekretem nebo petrželí? Za Židy z Ostravy až na Haiti. Svérázné místní zvyky a obyčeje. Těžko říct...

Vakcinační Waterloo

A další (premiantem bylo pochopitelně Orbánovo Maďarsko) již nakupují či chtějí vyrábět (u nás vládnoucí kavárnou tak srdnatě proklínanou) ruskou vakcínu Sputnik V – o čínské ani nemluvě. Zbabělý Andrej Babiš zatím trvá na tom, že budeme nakupovat jen to, co schválí Brusel. Ostatně při pokračující „bidenovské“ ostrakizaci Ruska není vůbec jisté, že by nám ji Moskva prodala. Jestliže z absurdních politických důvodů chceme vyřadit Rosatom (jediný technicky i finančně přijatelný výrobce na světě) z tendru na dostavbu jaderných elektráren, proč by nám měli vyjít vstříc?

Co se však stane, až zoufalý Brusel schválí Sputnik V? Staneme se „očkovacími disidenty“ i v rámci EU? Nebylo by to nakonec špatné. Ale je to právě tak tragikomické jako náhlá zuřivost feministek vůči Bidenovi a jeho „transkám“, když pouze dovedl do praxe jejich vlastní sebevražednou ideologii: vakcinační Waterloo má náboj obrátit propagandistickou strategii proti jejich tvůrcům a vykonavatelům. Ovšem nejen pro vakcinační případ. Bruselská (z definice totalitních říší nutná a „přirozená“) neschopnost byrokratické moci efektivně vládnout může mít mnohem širší důsledky. 

Základní jednotka bezpečí

Tisíce polských hospod se otevřelo navzdory vládním zákazům. U nás zase tisíce lidí vyrazili na hory zasypané sněhem (nepochybně v důsledku globálního oteplování, stejně jako vlna přicházejících mrazů). O to dramatičtější vlna další covidové propagandy a zákazů nás čeká. Tón, jak se již stalo zvykem, udávají Lidové noviny: „Vystavte rakve!“ volá zešílevší „novinář“ Petr Kamberský a nechápe, proč se mocná goebbelsovská propaganda míjí účinkem: „Jak to, že Česko, země jinak rozumná, solidární a ke svým slabým a ohroženým velmi vstřícná, se za této pandemie chová tak prazvláštně?“

Tváří se, jako by neslyšel týden staré „doznání“ ministra zdravotnictví, že „s Covidem“ zemřela sotva třetina oficiálně uváděných. Všichni ostatní jsou „přirozeně zemřelí“ z jiných důvodů, nemluvě o tom, že mnozí umírají i na následky Kamberského (a spol.) propagandy: Neodvažují se jít do nemocnic se svými „běžnými“ problémy, které násobí stres z vyvolaného strachu. Kamberský však žasne: „Proč tak velká část populace odmítá nosit roušky a trvá na svém právu lyžovat?“ A tak doporučuje „názornou propagaci“: „Kdyby na každé návsi a každém náměstí ležely rakve, kdyby tam alespoň visely portréty všech našich zemřelých, možná by se i naše země probudila.“

Nechápe – nesmí chápat – že ona se právě tím odporem probouzí. A postupně si tak lidé současně „názorně“ uvědomují, že jedinou fungující jednotkou bezpečí je suverénní stát. Právě tak jako v Maďarsku, které o svou obnovenou samostatnost nejen řečněním bojuje. To ovšem musí být v jeho čele politici, kteří o další existenci národního státu nefalšovaně usilují. 

Okamurovci nedávno v parlamentu prosadili limity na podporu některých základních českých potravin v obchodech. Jekot „demobloku“ a Pirátů (oddaných soudružce Lejnové) proti něčemu tak přirozenému je více než výmluvný. Jako těch feministek (dosud oddaných lži-prezidentu Bidenovi). Jsou stejní. Stejně nebezpeční. A jako Bidena je nakonec smete lidový hněv.

Ostatně soudím, že soudný člověk, kterému ještě nevyrazili z hlavy zdravý rozum, nemůže volit nikoho jiného než strany, které mají v programu czexit. Že je to nereálné?

Po tragikomické bruselské taškařici s Covidem to možná bude blíž, než mnozí skeptici tuší.

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky