Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nezdařená německá operace páté kolony: Prolomte české hranice! Naivka Blatný udělal kavárně čáru přes rozpočet. Bruselané mu hrozí svým kámošem rohatým. V Čechách vždy platilo „služ čertu, peklem se ti odmění“

Nezdařená "německá operace" páté kolony: Prolomte české hranice! Naivka Blatný udělal kavárně čáru přes rozpočet. Bruselané mu hrozí svým kámošem rohatým. V Čechách vždy platilo „služ čertu, peklem se ti odmění“

8. 2. 2021

Tisk článku

Radek Pokorný komentuje hysterii okolo odmítnutí ministra zdravotnictví převážet pacienty z Chebské nemocnice do Německa a ukazuje na tomto příkladu mechanismy fungování páté kolony u nás

Nenávist bruselských globalistů ke všemu, co jen vzdáleně připomíná národní stát, se tento týden znovu projevila. Tentokrát nás pátá kolona reprezentovaná demoblokem a STANem pro Piráty osvěžila stupňovanou nenávistí vůči jinak dosti pomatenému ministru zdravotnictví, který nerad musel přiznat, že situace není tak dramatická, abychom museli převážet naše nemocné do německých nemocnic.

Celá šaráda s uměle vyvolanou covidovou hysterií má samozřejmě kromě likvidace ekonomik a zotročení občanů také ukázat „výhody unijní solidarity“. Všichni jsme přece v první řadě Evropané a ty směšné zastaralé hranice se v těchto chvílích ukazují jako zbytečná překážka na cestě k novému vysněnému světovému řádu pod vedením moudrých elit.

Zapadlí aktivisté a kavárny

Jak je možné, že člen vlády, která by měla světové elity poslouchat na slovo (určitě už zná alespoň z vyprávění od zkušenějších kolegů čeho jsou schopny), neposlouchá na slovo. Začíná to vždy stejně: Nejprve domácí sorosovská divize přijde s kolaborantským dopisem „uvědomělých Pragováků“, který připraví půdu pro zahájení akce.

Mnoha regionálním naivkům, kteří většinou vůbec netuší, jakým cílům slouží, dělá dobře, že mohou posloužit Pražské kavárně. Třeba by si i mě, zapadlého aktivisty z Chebu, mohlo panstvo v Praze všimnout. A kdo ví, možná bych se mohl jednou dostat i k bruselskému dvoru, pokud by si mě nová aristokracie vzala mezi sebe.

Pod peticí protestující proti rozhodnutí ministra Blatného se proto sešla opravdu pestrá společnost. Mezi signatáři nechybí advokáti, faráři, lékaři, manažeři, herci, studenti ani profesionální sportovci. Chebská pobočka pražské kavárny ministrovi mimo jiné dramaticky píše:

„My, občané okresu Cheb a dalších příhraničních regionů, se na Vás obracíme v důsledku nanejvýš vážné a alarmující situace, kterou doslova na vlastní oči sledujeme v našich zdravotnických zařízeních. Z chebské nemocnice máme četná svědectví o prokazatelně kolabující intenzivní péči o pacienty. Vedení Karlovarského kraje tento týden vyjednalo s Německem možnost vozit české pacienty do německých nemocnic v Bavorsku a Sasku. Je pro nás nepochopitelné, proč vláda v této situaci odmítá učinit formální krok a požádat Německo o pomoc. Dle našeho názoru neexistuje jednoznačnější situace, kdy si mají státy v rámci Evropské unie pomáhat. Vzhledem k výše uvedenému máme obavy ze vzniklé situace, a proto Vás tímto vyzýváme, abyste přehodnotil své stanovisko a zasadil se o urychlenou formální žádost ministerstva zdravotnictví a Vlády České republiky o výpomoc ze strany dvou německých spolkových zemí – Svobodného státu Bavorsko a Svobodného státu Sasko.“

Po tomto zástřelu následuje vlamování se do otevřených dveří v podobě "nátlaku" na hejtmana Karlovarského kraje, který je ovšem výrazným představitelem místní kavárny a působí jako spojka s ústředím. Jak by také jinak, vždyť reprezentuje pirátský STAN, který má likvidaci národních států jako jednu z hlavních ideových priorit. To vše v souladu s dlouhodobými plány Evropské unie, podle kterých bude třeba postupně rozbourat hranice států a vytvořit tzv. euroregiony, do nichž má být bruselské impérium rozparcelováno. 

Čtěte ZDE: Spodina má sraz: Piráti se sejdou a sjedou v Ostravě. Extremisté bořící starý svět. O 163 % více přepadení. Tam, kde se zbytek kavárny ještě stydí. Bude mít URNA pohotovost? Trockisté, zloději, vrazi a následovníci

Sentiment

Jenže ministr zdravotnictví k údivu hejtmana a přítomné chebské kavárny přímo v jámě lvové před chebskou nemocnicí vyjádřil, že zatím tuto "přeshraniční pomoc" využít nepotřebujeme. Okamžitě vypukla hysterie. Ve "zpravodajství" ČT nechyběli demonstranti, kteří chtěli převoz do Německa hned teď, ani záběry hysterických žen pokřikujících na ministra kletby v přímém přenosu. 

S operací „Otevřete hranice pro sanitky“, je to jako s těmi pověstnými jezinkami, „jen jeden prstíček strčíme a hned zase půjdeme.“ Nejprve otevřete hranice pro sanitky (jde přece o životy), potom pro německou policii, a nakonec se ukáže, že ty formální "schengenské" hranice jsou vlastně protimluv a přežitek, neb ony "euroregiony" jsou v mnoha ohledech akčnější. Ostatně příznačný argument „otvíračů bran“ zní, že Německo je jen 10 kilometrů od Chebu.

Na celé otvírací nátlakové akci lze dobře sledovat práci jednotlivých bruselských kolaborantských divizí u nás. Nejprve aktivisté vykopnou míč na hřiště svojí peticí, pak následuje tlak nadnárodních neziskovek a médií, které vše přenášejí a patřičně dramaticky nafukují, aby se nakonec do hry vložily osvědčené politické kádry s Piráty jako globální avantgardou na místě prvním. 

Přímo z Bruselu přispěchal se svou troškou do mlýna jejich europoslanec Mikuláš Peksa: ,,Německo je náš nejbližší obchodní partner, zároveň jsme členy jedné unie, která je založená na spolupráci a solidaritě. Česká vláda nechala věci zajít nesmyslně daleko, lidé na Chebsku zbytečně trpí a místo kooperace, která mohla přijít už v uplynulých týdnech, kabinet velkopansky nasazuje letky vrtulníků. Je to zcela nepřijatelná hra na národní sentiment místo řešení problémů skutečných lidí,“ pravil Bruselan, který zjevně žádný "národní sentiment" (cit) nemá a pohrdá jím.

Čtěte ZDE: Sorosova legie pod roztomilou značkou Piráti: Co když vyhrají volby? Rozdíl od komunistů v osmačtyřicátém. Čeho se můžeme dočkat? Strategie vymačkej a zahoď. Nenápadně a účinně. Brusel za naše hradby dovlekl Trójského koně

Pirátské peklo

To ale ještě nic nebylo proti jejich domácím politikům, kterým z nezdařené akce ujely nervy. Jejich reakce naznačují, že ministr Blatný jim svým odmítavým stanoviskem udělal čáru přes rozpočet. Jistě již byly nachystány špalíry mávajících mládežníků a vítačů sanitek s bruselskými vlaječkami na obou stranách hranice. Pokaženému eurodivadlu odpovídají zběsilé reakce.

Pirátský poslanec Mikuláš Ferjenčík ministrovi za jeho odmítnutí tento týden vzkázal, aby shořel v pekle (s nímž je zjevně v pravidelném kontaktu). „Úcta vlády ke zdraví svých občanů se tu projevuje tak, že vás raději nechají umřít, než aby vás pustili do špitálu v Německu, protože by to PRově vypadalo blbě... Shořte v pekle,“ napsal na Twitteru ďáblův advokát. Polínko si přiložil i bývalý premiér za ODS, dnes vysoký manažer v energetické korporaci miliardáře Křetínského (jež má v Německu významné byznysové akvizice) Mirek Topolánek: „Neviděl jsem v poslední době nic lidsky smutnějšího a tragičtějšího.“ Své si řekl také Bruselan z TOP 09 Jiří Pospíšil: „Slyšel jsem dobře? Za každou cenu? A co tak za cenu lidského života?“

A stranou nezůstal pochopitelně ani Miroslav Kalousek (předstírající, že odešel z politiky). “Necháme vás raději umřít v České republice, než abychom dovolili, aby vás v rámci standardní přeshraniční pomoci vyléčili v Německu. Pane ministře Blatný za tohle se jednou budete zodpovídat. Já bych měl na Vašem místě strach,“ vzkázal výhružně ministrovi. Zřejmě má na mysli dobu, až bude globalistický převrat u nás dokonán a kavárna se spolu se sorosovskými údernými oddíly ujme definitivně moci. 

Tyto vášnivé reakce dokazují, že i když vše na první pohled vypadá jako tisíce dalších banalit, přikládají důstojníci páté kolony této neúspěšné přeshraniční operaci velkou váhu. Dobře si uvědomují, jak by se "prolomení hranice" dalo propagandisticky využít. 

Lze to ale chápat i optimističtěji. Globalisté cítí, že navzdory všem opatřením, vypouštěním dalších a dalších nových kmenů viru, falešné hře se statistikami a goebbelsovské propagandě se operace Covid zatím nevyvíjí zcela podle jejich představ. Neboť odpor proti nové aristokracii a jejímu Velkému restartu, již předchází zásadní omezení občanských svobod, v mnoha částech impéria naopak sílí.

Zpackané propagační akce typu „pusťte sanitky přes hranice“ vedou domácí pátou kolonu k výrokům, nad nimiž normální lidský rozum zůstává v úžasu stát. Zvláště s výroky o pekle by měli být hodně opatrní především Piráti s jejich okultním pozadím. 

Tihle bruselští svazáci patrně neznají české: „Služ čertu, peklem se ti odmění“.

Už aby to bylo.




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky