Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nepěkný pohled zpoza oceánu: Strach, zmatek a číhající extremisté. Poslední varování pro Babiše? Nemusíme čekat na výsledky voleb. Už tušíme, že je prohrajeme všichni. Čas na masáž?

Nepěkný pohled zpoza oceánu: Strach, zmatek a číhající extremisté. Poslední varování pro Babiše? Nemusíme čekat na výsledky voleb. Už tušíme, že je prohrajeme všichni. Čas na masáž?

10. 2. 2021

Tisk článku

Ladislav Větvička komentuje z ostrova v Karibiku současnou českou realitu a prorokuje Babišově vládě neslavný konec, což pro nás stejně nevěstí nic dobrého

Na terasu baru Don Pepé svitilo slunko, podchlazene pivo El Presidente bylo sice řidke jak nastavovany kuři vyvar, ale pro toto počasi bylo asi nejlepšim řešenim, bo ze stola voněl pravě přineseny videňsky řizek. 

Čet sem si mejly, v kerych se začal opakovat požadavek okomentovat to, co se děje u nas. Rozhlidnul sem se z terasy na odevřena kadeřnictvi, fakany, keři šmatlali ze školy a hospody plne lidi. Čemu si mam kazit naladu takym blbym tematem ze země, o kere tady nikdo nevi? 

Zežral sem šnycel, pročet posledni zvěsti z Česka a zeptal sem se okolosedicich synku z Brytanystanu, Frankistanu a Jižni Afriky, co o nas vědi. Věděli enem to, že zme patřili k Sovětskemu svazu. To zme to třicet roku po převratu dopracovali...

Čtěte ZDE: Babišovo neřešitelné dilema: Orbánovy rady a ruská vakcína, nebo poprava bruselskou gilotinou? Ráčkující obluda z Brna opět uštkla český stát. Nudle v bandě a limity vzpoury. Jsou to ale paradoxy. Ještě můžeme vyhrát!

Nu dobra. Zkazim si na chvilu naladu a budu se věnovat te zemi, o kere tady nikdo nic nevi.

Zpravy v tisku se nezměnily, všecka medyja permanentně strašila lid nesmyslama. Turkofil Hamaček vyhrožuje vlastnim občanum a spolu s dalšima komickyma figurkama ve vladě testuju, kam až si možu dovolit přitahnut šruby. Zavřeli už naprosto všecko, stejně jim to nefunguje a boji se řict, že udělali blbost, bo by jim tu škodu taky mohl kdosik nechat dat k uhradě, nebo provest defenestra... ne, to je blbost, nejsme ani Polaci, ani Talijani a staři, chrabři Čechove už davno emigrovali.

Volebni pruzkum je zajimavy: Andy 26%, Dredi 25%. Tak to je pro Andyho posledni varovani. Pokud se nepochlapi a neprovede okamžitu akci, pak neomarxistyčti Sorošovi pirati bude mět přišti měsic prvni misto a ten trend se pak velmi těžko vraca.

Ne že by mi fakt, že Andy nevyhraje, nějak zvlašť vadil. Narobil se už hodně zla. Ovšem tež je možne, že mnoha svinstvum na mezinarodni urovni naopak dokazal zabranit. Sorošuv neomarxista v čele vlady, to bude ovšem jiny level. Pěkně děkuju. Može Andy tento negatyvni trend ještě zvratit? Jo, može. Okamžitym zrušenim nesmyslnych zakazu, puštěnim fakanu do škol a ochranou ohroženych obyvatel, čimž by k sobě přitahnul vrstvy nespokojenych občanu (vite ještě, co znamena zkratka ANO, ni?).

"Chcete masaž, seňor?" otazala se slična děvucha, podle vzhledu Dominikova sestra.

"Děkuji, jste velmi laskava, nyní se musím věnovat jinym kurvam," odvětil sem pote, co mi napsala svuj wodzap a ja ju na oplatku vyfotil.

Otočil sem se k te kličove zpravě, bo to je kurvarna opravdu do nebe volajici. Ustavni sud v čele s Andělou Merklovou zrušil volebni system v Česke republice a nasměroval ho směrem k bananovym republikam.

Je v podstatě jedno, co o tym žvatle formalni velitel sudu, sudruh Rychecky (vzpominate na jeho roli, když po německem natlaku přinutil prezidenta podepsat Libanonskou smlouvu?). Už fakt, že se touto ustavni stižnosti zabyval skoro pět roku (!!!) by ve fungujici zemi vedlo k jeho okamžitemu odstraněni. Vysledkem teho jejich nalezu je, že se v tomto statě už nikdy nepodaři sestavit fungujici vladu (mimochodem, i ta dnešni koalica Andyho s ružovyma bolševikama z ČSSD a opravdovyma bolševikama z KSČM by neměla 101 hlasu v parlamentu). A tak nasměroval Ustavni sud v čele s Andělkou naš stat do chaosu.

Už nemusime čekat na řijnove volby. Už to vime dneska. Don Babiš jako vudce vlady skončil. Prohral chybama vlastnima, aji natlakem zvenči, bo už jim neni potřebny, svuj ukol splnil, ekonomiku a lidi přiškrtil, stat gigantycky zadlužil. Mouřenin poslužil, mouřenin može jit.

Ať si o Andym myslim cokoliv, tento vyvoj neni dobry. Prohrali zme všeci.

"Už si dopřejete tu masaž, seňor?" ozvalo se za mnu.

Zdroj.

 

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky