Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hlavní událost týdne: Blátivý šašek řekl pravdu. Obelháni červeným svetrem. Jsme na hraně. Kolik hodin zbývá zbytkům svobody? Až naštvané baby vyženou chlapy do ulic. Jak uboze jsme dopadli

Hlavní událost týdne: Blátivý šašek řekl pravdu. Obelháni červeným svetrem. Jsme na hraně. Kolik hodin zbývá zbytkům svobody? Až naštvané baby vyženou chlapy do ulic. Jak uboze jsme dopadli

23. 2. 2021

Tisk článku

Ladislav Větvička komentuje současný stav věcí a je mu smutno z toho, jakým způsobem se náš národ nechal srazit na kolena

"Andy, ve skladu nam přebyvaju roušky," hlasil Al Hamaček šefovi. "Jak, přebyvaju? Tak ať nosa dvě naraz, ty nulo," reagoval Andy. "Rouške už prostě nefrči, ja vas živit furt nebudu! Prodavejte respiratore! Jinak ťa vyměnim!"

A po vyhružce se z mobila ozvalo cvaknuti. Al Hamaček Seděl zabarykadovany ve svojem domku nad Prahu a tlumeně posluchal prostesty vzbuřenych občanu. Nebylo se čemu divit. Rok poskakoval šašek v červenem svetru před kamerama a tvrdil, že moja rouška chrani tebe, tvoja rouška chrani mě.

Lhal.

Naštvané baby

Narod domacich švadlenek vybalil z hury zaprašene šici stroje, vykupil nitě a hadry a rok šil zadarmo hadry přes pysk, aby zachranil narod před katastrofu. A fčil jakysik blativy šašek prohlasi, že to bylo všecko nanic? Neni to čiru nahodu tak, že kdosik nakupil haldy respiratoru, a fčil je třeba se jich zbavit?

Ano, stare tradyce defenestraci su skryte hluboko v hystoryji. Tento narod nema v genach ani strajk okupacyjny - okupačni stavku tajak narod severni, kery si před par dňama znovudobyl svobodu. Ale neni dobre narod švadlenek a cyklistu, keři se navrch hrbi a dole šlapou, podceňovat. Bo stači jiskra a nastane vybuch. A přestože nemame masova hnuti a masovy indyvidualni odpor v krvi tajak severni sused, ve zlych dobach se vždy našel jakysik Mašin s kamošama. Stači jiskra. A obavam se, že zločinne spolčeni podvodniku s testovanim, vakcinaci a všehoschopnych doktoru zneuživajicich system k čachrovani s kovidovyma lužkama překročilo Rubikon.

Urazili švadlenky. Za haderky přes pysk, na kere byly hrde, bude fčil policajt pokutovat a mlatit. Dalši dil šaškarny koronoviroveho podfucku je za nama. Urazit švadlenky neni dobre, bo neni nic horšiho jak zhrzena roba. A chlop, kery ma doma taku babu, přestane šlapat a přestane se hrbit.

Jak všeci dobře vime, pravě tak vznikl ten slavny listopadovy převrat. Naštvane baby vyhnaly chlopy do ulic, bo se chtěly mět tak dobře, jak to viděly v katalogach Neckermanna a na obrazovkach satelitnich televizi. Boj o svobodu? Ta zajima možna tak 5 % lidi. Baby byly naštvane, že neměly mikrovlnky, friťaky a nemohly si zajet ani do Jugošky. To byla hnaci sila převratu.

Až baby zjisti, že okolo nas všecko funguje, obchody su odevřene, nikdo nikoho nenuti do zbytečnych testu, děcka chodi do školy, barviči nechtu, kadeřnice, pedykurvy, manykurvy, všeci normalně robi a ony v tuzemsku musi čumět na protivneho chlopa, kery se nemože ani na pivo zajit, bude zle. Švedsko, Bělorusko, Polsko, Ukrajina... svobodny svět se rozšiřuje.

Kolik času zbývá?

Petr Hampl včera napsal: "Hlavní událostí tohoto týdne bylo prohlášení ministra zdravotnictví, že vláda nedokáže zvládnout epidemii, a že si to má zařídit každý sám. Už před časem prohlásil ministr vnitra, že je zcela mimo kontrolu, jestli sem budou migranti ze sousedního Německa jezdit pořádat hony na místní lidi. Ministr školství se už ani nenamáhá předstírat, že má vliv na úroveň vzdělání, a ministryně pro místní rozvoj se už ani nenamáhá předstírat, že dokáže udržet život ve všech regionech. Náměstek ministra obrany se hlasitě směje při představě, že by měla armáda bránit území vlastní země.

Logicky se nabízí otázka, co tedy ještě vláda dokáže. Zdá se, že dokáže realizovat to, co běží ze setrvačnosti. Třeba vyplácet důchody nebo jakž takž vybírat daně nebo vysílat velvyslance nebo provozovat nemocnice (při běžném režimu). Tedy stálé procesy a stálé rituály.

Uvědomujeme si, že - s výjimkou protektorátu - na tom státní správa nebyla tak špatně ještě nikdy v dějinách? V žádném režimu. Aby nedošlo k mýlce. To není problém jednoho Andreje Babiše. To je problém celého stylu vládnutí, celého chování státní byrokracie a politické třídy jako celku."

Jsme na hraně. Mafie vyšponuje tento tyden poplašna hlašeni na maximum. Budu vyhrožovat brytskou, brazilskou, česko-slovenskou mutací, kera už je asi mezi nama. Bliži se vyvrcholeni druhe faze divadelniho představeni. Je třeba zarobit, prodat repiratory, předražene jedy do střikaček a vyhlasit totalitni zakony.

A pak zadratuju cele Česko a vyhlasi stanne pravo, jake si ani Hajdrych nedovolil. A ovce? Těm zavřu hubu a budu spokojene, bo dostanu 100% platu. Jak uboze zme se nechali dostat...

Kolik času nam zbyva? Hodiny, nebo dny?

Zdroj.

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky