Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bill Gates a Pandemie 1: Jaká bude dvojka? Výzkum čipování dětí není fáma. Proč investoval do Pfizeru? Manželka by přitvrdila v cenzuře. Pozor na zavádějící konspirace - zakrývají tu skutečnou. Nové chytré hodinky

Bill Gates a "Pandemie 1": Jaká bude dvojka? Výzkum čipování dětí není fáma. Proč investoval do Pfizeru? Manželka by přitvrdila v cenzuře. Pozor na zavádějící konspirace - zakrývají tu skutečnou. Nové chytré hodinky

1. 3. 2021

Tisk článku

Marcin Jendrzejczak je velmi opatrný v rozvíjení konspiračních teorií, poukazuje však na fakta, jejichž propojení do jasných souvislostí to pravé spiknutí chtě nechtě konstruují

Bill Gates je nejen IT specialista, ale i "filantrop". Nadace Billa a Melindy Gatesových, kterou provozuje spolu se svou manželkou, podporuje vzdělávání a medicínu - včetně antikoncepce. V současnosti je nadace manželů Gatesových kontroverzní zejména svou účastí na pandemických a ekologických operacích.

Koncem ledna média informovala, že Bill Gates financoval Stratosférický experiment s kontrolovanou perturbací (Scopex). Ten spočívá ve stříkání netoxického prachu uhličitanu vápenatého (CaCO3) do atmosféry. Údajný cíl? Ztlumit sluneční světlo a snížit tak skleníkový efekt. Zpráva Mezivládního panelu pro změnu klimatu tvrdí, že použití této techniky může snížit teploty o 1,5 stupně Celsia při relativně nízkých nákladech 1 - 10 miliard dolarů ročně. Tato bláznivá operace však může mít v konečném důsledku výsledky, které lze jen těžko předvídat. 

Dokonce i někteří ochránci životního prostředí se obávají, že experimentální technologie povede k nekontrolovaným změnám počasí (portál Onet.pl). Uvedená webová stránka také cituje prohlášení Davida Keitha, profesora fyziky na Harvardu, který varuje, že účinky uvolňování aerosolu do atmosféry zůstávají neznámé. Dodejme, že dopady umělého "stmívání slunce" na zemědělství jsou také těžko představitelné. Už proto, že specifické obiloviny rostou jen při konkrétní teplotě.

Pandemie 1

Pandemie koronaviru je však to, co za poslední rok vyvolalo nejvíce diskusí kolem Billa Gatese. V lednu 2021 v rozhovoru pro německý Süddeutsche Zeitung Bill Gates oznámil, že ačkoli konec pandemie koronaviru nejspíš brzy přijde, měli bychom se již připravit na další pandemii, která může být 10x horší než ta současná. Tvůrce společnosti Microsoft současně uvedl (podle Business Insider), že pandemie patří k novému normálu "na stejném principu jako zemětřesení, tornáda nebo změna klimatu."

Jak tedy zabránit budoucí pandemii? Na stránkách svého blogu Gatesnotes.com, v tzv. Každoročním seznamu vyzval miliardář k dalším investicím do diagnostických nástrojů. Jedním z nich jsou diagnostické megaplatformy schopné testovat 20 procent světové populace za týden. Dalším nápadem je vytvoření globálního systému detekce a varování před epidemiemi. Umožnilo by to prý zdravotníkům v odlehlých částech světa rychle hlásit případy nových nebo vysoce nakažlivých virů. Pak by se do boje dostaly jednotky rychlé reakce. 

Gates vysoce ocenil inovativní léky, jakož i vakcíny mRNA, technologii, kterou jeho nadace vyvíjejí minimálně od roku 2014. Zdůraznil, že pandemie vedla k urychlení výzkumu. Stojí za zmínku, že Gates nazývá pandemii koronaviru pojmem Pandemic 1Co by tedy mělo být Pandemic 2To zůstává zatím neznámé, avšak informace o viru Nipah, které se nedávno objevily v médiích, vyvolávají mnohé otázky. S úmrtností 40 - 75 procent a inkubační dobou 45 dní (během kterých může nositel nevědomky nakazit ostatní) je Nipah vynikajícím kandidátem. Problém je v tom, že ačkoliv je mezi lidmi už dlouho, zatím jde pouze o lokální problém v některých regionech Asie. Je také možné, že budoucí pandemii vyvolá zatím neznámé onemocnění, které prý mohou způsobit bioteroristé, o kterých mluvil sám Gates.

Čtěte ZDE: Good Club: Nejmocnější spiknutí dějin? Gates již ovládá světovou farmacii. Očkováním proti Covid-19 k planetárnímu otroctví. Soros nechybí. Depopulace na pořadu dne. Hvězdná chvíle nejnovějšího klubu elitářů

Pfizer sype

Prohlášení Billa Gatese o pandemii se vyplatí sledovat už jen kvůli jeho prediktivního talentu. Je známo, že v roce 2015 při prezentaci TED Talks uvedl, že svět není připraven na další pandemii po rychlém oživení Eboly. A vskutku - další pandemie začala o 5 let později.

je rovněž všeoběcně známo, že 18. října 2019 se v New Yorku uskutečnila Akce 201, kterého se zúčastnilo Světové ekonomické fórum ve spolupráci s John Hopkins Center for Health Security a Gates Foundation. Simulovali tam epidemii fiktivního koronaviru. Předpokládali však pesimističtější model  pandemie - s úmrtností 14 procent.Ortganizátoři ovšem ujišťují, že tehdy "nepředpověděli" pandemii Covid-19.

Pochybnosti vyvolává i účast nadace Gates Foundation ve společnostech týkajících se očkování. V září 2019 investovala 55 milionů dolarů do společnosti BioNTech, hlavního partnera společnosti Pfizer. Oficiálně šlo o vakcíny, ale na jiné nemoci (např. AIDS). V roce 2002 nadace koupila akcie společnosti Pfizer. Rozhodující úlohu při tomto nákupu nesehrály vakcíny, ale antikoncepční prostředek Sayana Press vyvinutý společností Pfizer. Farmaceutický gigant Pfizer a předtím neznámá malá společnost BioNTech se rozhodli spojit síly v březnu 2020. Pokud tedy Bill Gates chválí vakcíny Pfizer/BionTech, je to v jeho nejlepším zájmu. 

Čipy a dohled

Okolo pandemie je toho víc. Za zmínku také stojí, že společnost Microsoft Technology Licensing podala patentovou přihlášku, jejíž číslo je ("shodou okolností") WO2020060606. Toto v žádném případě nejsou fantazie příznivců "konspiračních teorií". Patentová přihláška je viditelná na webových stránkách Světové organizace duševního vlastnictví (WIPO.int). Podle jejích autorů by uživatel, který používá například inteligentní hodinky se senzory, dostal úkol, který by pocházel z centrálního serveru. Senzory by měřily aktivitu jeho těla a odesílaly údaje o provedení příkazu na server. Pokud by byla objednávka provedena správně, dostal by uživatel odměnu v podobě kryptoměny. Tento systém má pozoruhodný potenciál pro využití v různých typech řídicích systémů - ať už jde o zaměstnance společnosti nebo občana totalitního státu. U tohoto patentu však nejde o injekční podání čehokoliv pod kůži.

Další myšlenka Gatesovy nadace má k čipování blíže. 18. prosince 2019 společnost Scientific American oznámila vynález, který umožňuje vstříknutí malého množství neviditelného materiálu pod kůži dítěte. Tento materiál by byl čten speciálním filtrem na mobilním telefonu spolupracujícího s aplikací. Následně tento materiál ukáže, zda bylo dítě očkováno. Jeho životnost je dva roky. Uvedený vynález vědců z Massachusettského technologického institutu (MIT) financovala - jak jinak - nadace Gates Foundation. Scientific American uvedl, že zatím nebyl testován na dětech. 

Čtěte ZDE: Reálné peklo na zemi: Nikoli Dantovo, nýbrž Schwabovo a Gatesovo. Naše politické loutky jen sprostě přizvukují. Svět se změnil v globální koncentrák. Skutečné oběti epidemie. Jaká je jediná možná obrana?

Konspirace?

Jen málo lidí podporuje "konspirační teorie" o sobě tak jako Bill Gates svými vlastními činy. Je pohádkově bohatý, má obrovskou digitální říši, předpovídá pandemie a předpovídá další pandemie, kupuje zemědělskou půdu v USA (dnes je její největší majitel), propaguje vakcíny, bojuje s "přelidněním planety" - a chystá se "zastínit Slunce".

Přesto v rozhovoru pro agenturu Reuters vyjádřil rozhořčení nad existencí konspiračních teorií o sobě. Melinda Gatesová v rozhovoru pro americkou televizi CBS nervózně konstatovala, že dezinformace spojené s pandemií lidi od očkování odrazují. A vyzvala k vládnímu nařízení o sociálních médiích. Prohlášení vzniklo krátce po tom, co internetoví giganti začali ve velkém skeptické informace o vakcinaci cenzurovat. Melinda Gatesová věka požaduje přímo vládní cenzuru internetu.

Šíření nepravd je nesporně nesprávné. A to bez ohledu na skutečnost, že žádná pozemská organizace není úplně všemocná (a žádný lidský plán ostatně nikdy zcela nevyjde - pozn. PP). Jenomže dějiny nás učí, že ke spiknutím skutečně dochází.

Kdo je Bill Gates?

Zdroj. Redakčně kráceno.

  




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky