Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Německé volby: Podivné vítězství Angely Merkelové a „neúspěch“ Alternativy pro Německo. Možná i kvůli atentátu na předsedu této strany, o němž nemůžete vědět. Máme o tom video.

Německé volby: Podivné vítězství Angely Merkelové a „neúspěch“ Alternativy pro Německo. Možná i kvůli atentátu na předsedu této strany, o němž nemůžete vědět. Máme o tom video.

24. 9. 2013

Tisk článku

Václav Danda Média mluví o drtivém vítězství Angely Merkelové, ač připouštějí, že bude mít problém sestavit vládu. Zvláštní vítězství. Jak naruby opsané od nás. I poučení z těchto voleb je pro nás důležité. Přečteme ho?

Celá kampaň před německými volbami se nesla v duchu obrovské mediální manipulace. Do médií prakticky neměla možnost proniknout letos na jaře založená euroskeptická strana Alternativa pro Německo (AfD), vedená univerzitním profesorem Berndtem Luckem. I přes tento obrovský handicap dokázala AfD docílit neuvěřitelných 4,7 procenta hlasů a účast v parlamentu jí unikla jen o vlásek.

pp

Alternativa nejen pro Německo?

Na stranu, která se ustavila půl roku před volbami, je to výsledek fantastický. Dává tušit, že v květnových volbách do Europarlamentu se může stát černým koněm německých voleb do EP. Alternativa pro Německo ale není jen monotematickou stranou odmítající euro, jak o ní píší naše a německá média, ale představuje věrohodnou alternativu, s programem na obhajobu konzervativních rodinných hodnot a státní suverenity, bez ohledu na zájmy bruselské byrokracie.

V Protiproudu jsme přinesli před několika měsíci komplexní programu AfD a podrobně jsme se této alternativě, která je nadějí nejen pro Německo, věnovali.

pp

Čtete ZDE: Nová strana v Německu: Kontrarevoluci vedou významní vědci, ekonomové a právníci. Naše elity činí většinou opak.

Více než dva miliony Němců, kteří tuto stranu v nedělních volbách volili, ukázali, že tlak na změnu současného bruselského uspořádání na našem kontinentu bude v brzké budoucnosti sílit. Zuřivá kampaň, kterou roztočila německá média proti AfD, poukazující na údajnou účast tzv. neonacistů na kandidátních listinách AfD a mezi přiznivci strany, jako by z oka vypadla kampani proti alternativě pro ČR s názvem Hlavu vzhůru!

Utajený atentát

Postoj médií k AfD kombinoval dva přístupy. Buď o AfD absolutně mlčet, nebo veřejnost strašit údajnými neonacisty a eurofoby ve straně. Pokud vám to něco od nás rovněž připomíná, podobnost není vůbec náhodná. Je tu však zatím přece jen rozdíl: Mediální štvanice byla korunována pokusem o atentát na předsedu AfD profesora Bernda Lucka. O tom, že byl napaden šílenými útočníky s noži v ruce, se zjevným záměrem zastrašit potenciální další kritiky Bruselu v Německu, jsme se z našich médi, zcela samozřejmě nedozvěděli nic.

Můžeme proto jen hádat, kdo asi poslal zabijáky před měsícem na mítink AfD v Brémách a v čí „inspiraci“ obhájci bruselského superstátu útočili. Profesor Luck se tomuto útoku ubránil, což ukazuje i následující video z celého incidentu. To že útočníci zmizeli, a policie dosud nikoho nedopadla, jen příznačně a přízračně dokresluje atmosféru, v které se německé volby konaly - a o níž, díky našim "nezávislým médiím" hlavního proudu, pochopitelně nic nevíme.

Pokus o atentát na předsedu AfD Berndta Luckeho

Proč má CDU na začátku písmeno K ?

Křesťansko demokratická strana (CDU) kancléřky Merkelové před volbami plně nahradila v tématech sociální demokracii - a vlastně ji tím vymazala z mapy politické konkurence tím, že převzala socialistickou agendu –  včetně „liberálního“ přístupu k hodnotovým otázkám. Znovu se ukázala jako prorocká slova německého arcibiskupa Joachima Meisnera, který se již před více než deseti lety ptal při jedné pouti v Bavorsku, proč tam mají ti hoši a děvčata z CDU na začátku to písmno K, když ta strana s křesťanstvím nemá dávno nic společného? A opravdu: Merkelové CDU je dnesu už zcela programově zaměnitelná za socialisty z SPD a křesťanství má jen jako mystifikační vějičku. Stejně jako její sesterské strany KDU – ČSL a TOP 09 u nás.

Německo, EU i ČR bez alternativy?

Výsledek Německých voleb rovněž ukázal, že i když vážných a zásadních kritiků současného Berlínsko- Bruselského bloku rychle přibývá, jak v Německu, tak v celé Evropě, dosud nenastal čas, aby rozumní občané, odmítající především euro a bruselský absolutismus, mohly představovat rovnocennou alternativu „říšskému projektu“ Socialistické internacionály. To také vzkázal Václav Klaus svým jednoduchým shrnutím výsledku voleb: „Německo nemá alternativu, stejně jako EU a ČR.“ Němečtí voliči dali prostě přednost košili před kabátem: Merkelové a jejímu „ekonomickému zázraku“, postaveném na zničení ekonomiky jižních evropských zemí, svázaných eurem a Lisabonskou smlouvou s Říší.

Neexistuje uzdravující alternativa pro těžce nemocnou Evropu, dokud se síly svobody nesjednotí a nenajdou lídry, kteří budou schopni srozumitelně veřejnosti vysvětlit, jakému nebezpečí jejich země čelí. Jak ošidný je blahobyt, stojící na nekonečném tištění ničím nekrytých eur, na otevřených i skrytých rostoucích dluzích a dramatickém ubývání demokracie a svobody. A jaký výbuch to všechno může v celé Evropě v nedaleké budoucnosti způsobit.

V tomto smyslu totéž platí i pro naši rozhádanou euroskeptickou pravici, která bez společného postupu také úspěchu nedosáhne. A to zatím na jejich představitele nikdo atentáty nepřipravuje. Nebo alespoň ne ty na ulicích. Zatím se odehrávají jen v režii Bradáčová, Šlachta, Ištván. Možná se v tom u nás zase naopak poučí "dobří Evropané" v Německu.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky