Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Globální cenzoři: Boj proti pravdě jako výnosný byznys? Vrabelovi krotitelé duchů fake news měli za rok obrat 100 milionů. Skončí jako Goebbelsovi datoví analytici Třetí říše? Za komunismu ze za to alespoň styděli

Globální cenzoři: Boj proti pravdě jako výnosný byznys? Vrabelovi krotitelé duchů fake news měli za rok obrat 100 milionů. Skončí jako Goebbelsovi datoví analytici Třetí říše? Za komunismu ze za to alespoň styděli

25. 3. 2021

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad současnými mediálními mágy, kteří narozdíl od svých cenzorských předchůdců za nacismu a komunismu dnes svoji činnost vystavují na odiv a mastí si kapsy

Součástí nastolování nového globálního řádu, které se dramaticky zrychlilo před rokem po spuštění operace Covid 19, je i zavádění cenzury a dehonestace jakýchkoli názorů které neodpovídají hlavnímu proudu. Objevila se celá armáda cenzorů, kteří na rozdíl od svých nacistických a komunistických předchůdců, kteří zůstávali ve skrytu cenzurních úřadů, dnes hrdě vystavují své tváře v médiích.

 

V orwellovské realitě, která ovládla celý Západ, se cenzoři často stávají dokonce mediálními celebritami. To, co jsme již před listopadem 89 považovali za zavrženíhodné, tedy rušičky Svobodné Evropy a či Hlasu Ameriky, jsou dnes chvályhodné obory činností. Tak, jak se utahují šrouby a stoupá nespokojenost občanů drcených kovidovou tyranií, stává se boj proti tzv. dezinformacím novou formou třídního boje.

Vrabel jde hájit dementní loutku

Někteří protřelí podnikavci si na cenzorské činnosti založili i výnosnou živnost a stali se nepostradatelnou součástí globální armády vedoucí válku proti vlastnímu obyvatelstvu. Jeden z nejznámějších šarlatánů, který založil svůj výnosný byznys na špiclování a omezování svobody slova, se nechal slyšet, že Česká vláda není schopna úspěšně aplikovat jeho cenzorské metody, a proto odchází do Washingtonu. Jeho služby jistě ocení, neboť tam právě díky podobným nepostradatelným mediálním mágům ve zfalšovaných volbách zvítězila neomarxistická revoluce.

Datový analytik František Vrabel tedy nabídl své cenzorské služby Bidenově administrativě. Specialitou Vrábelovy firmy je "boj proti vnějšímu i vnitřnímu nepříteli", který se z dob štvavých vysílaček změnil v Ruskem údajně podporované "dezinformační" weby.

Šéf společnosti Semantic Visions František Vrabel se minulý týden rozpovídal, v čem spočívá byznys současného mediálního mága, který se dal do služeb vítězící globální diktatury. Jeho firma radila během uměle vyvolané pandemie vládě, jak potírat "covidové fake news". Celkem rychle toho ale nechal, protože ho ve Strakově akademii nebrali moc vážně. Nyní ho česká vláda láká zpět, takže zřejmě bude poskytovat služby jak americké, tak české vládě. 

O svém bývalém zaměstnavateli premiéru Babišovi nám prozradil: „Pan premiér především v minulosti nechápal, čím vším dezinformace hrozí. Nevím, jestli už nahlédl hloubku problému, ale považuji za velmi důležité, aby k tomu došel…. Měl by si uvědomit, že z dezinformací nikdy nic pozitivního nezíská, neboť všechny ty weby dlouhodobě brojí proti cílům jeho politiky. Proti Evropské unii, již pan premiér podporuje. Proti NATO, o které on stojí. I kdyby v dílčích příbězích dezinformátorů premiér někdy vystupoval chvilku pozitivně, v delší perspektivě ho to jen ohrožuje.“

Podle censora Vrabela je česká společnost velmi náchylná k dezinformacím, které nelze jen tak lehce zkrotit. Krotitel duchů, který na této patafyzické disciplíně založil svůj byznys, má jasno. Čím více dezinformací, tím lépe pro mou kapsu, neboť když vládám vsugeruji, že jsou ohroženy ruskou desinformační scénou, dojdou moje sémantické vize naplnění v podobě tolik potřebných zakázek. V lednu 2020 měla jeho firma v databázi tři miliardy webových článků a byla schopna analyzovat 100 terabajtů dat ve 12 jazycích, včetně významných dálněvýchodních jazyků (čínština, japonština, korejština). Ve stejné době měla 30 zaměstnanců a její roční obrat byl téměř 100 milionů korun.

Čtěte ZDE: Co všechno přikrývá covid: Migrace, terorismus, cenzura, gender, zlodějna a další. Chudý občan je neškodný. EU proti pravidlům pro život. Dvě varianty budoucího vývoje. Vzkaz občanům

Metody

Podle STEM věří svobodným informacím z tzv. dezinformačních webů údajně nejméně 40 procent veřejnosti - a to je třeba změnit. Podle Vrabela je nutné vést boj s dezinformacemi hned na dvou frontách. Tou první je ztížení života dezinformačním webům, tím že je ekonomicky zlikvidujeme. Vrabel se v rozhovoru pro Bakalův server Aktuálně v minulém týdnu otevřeně přiznává, že se jeho firma podílí na ekonomické likvidaci konkurenčních mediálních projektů, nátlakem na inzerenty, aby reklamu stáhly, nebo by mohly mít problémy.

Tento styl je dobře znám už nacistického Německa, kde tehdejší sémantičtí analytici rozmlouvali v prvních letech po Hitlerově nástupu inzerentům, že ve vlastním zájmu pro ně není výhodné, aby dávali reklamu do listů, ve kterých publikují židovští intelektuálové. Když čas pokročil, skončili na základě těchto datových analytiků v koncentračních táborech nejen publicisté a majitelé novin, ale mnohdy také jejich inzerenti, kteří tuto dezinformační scénu Třetí říše nepřímo podporovali.  

Druhou frontou, na které Vrabel a jeho firma bojují, je přímé ovlivňování sociálních sítí cenzorskými zásahy, například ve vyhledávačích. „Bez jejich regulace nemůžeme v tomto boji uspět. V současnosti vyhledávače fungují tak, že upřednostňují obsah s emočním nábojem. Seznam již aspoň označuje dezinformační materiál, u Googlu na tom pracujeme. A pak jsou tu sociální sítě, především Facebook. Ten považuji za zosobněné zlo. Zcela záměrně síří dezinformace, protože na tom vydělává. Tam je třeba tvrdá regulace," přiznává svoji cenzorskou činnost zcela otevřeně mediální poradce Bidenovy administrativy. 

Podle tohoto globálního mediálního sekerníka ale stále ještě cenzura není natolik důsledná, jak by si jeho firma představovala. „Google nepovažuji za říši zla. Byť bychom v jeho případě uvítali výrazné změny u YouTube. Ale Facebook, to je jedna velká lež. Najali jednu osobu z AFP, aby v Česku kontrolovala dezinformace, ale jejím cílem je měsíčně označit deset příspěvků, když se jich publikuje pět set milionů. Pouhá kouřová clona.“

Jak dopadnou?

S něčím tak archaickým jako je svoboda slova se tito novodobí cenzoři vůbec nezatěžují. Narozdíl od jejich předchůdců v nacistickém Německu, působících na Goebbelsově Ministerstvu lidové osvěty a propagandy nebo komunistických úředníků na FÚTI, známe jejich tvář. Zatímco nacističtí i komunističtí cenzoři se za svou práci spíše styděli a svou ohavnou činnost prováděli anonymně ve skrytu svých kanceláří, jejich dnešní pokračovatelé, se za tuto odpornou činnost nejen nestydí, ale dokonce ji veřejně propagují. 

Zvrácenost podobného jednání naznačuje, že v případě nastupující globalistické diktatury, máme co do činění se systémem, který opustil veškerá morální kritéria západní civilizace, stejně jako tomu bylo v případě nacismu. Tehdy jako dnes sehrávají rozhodující úlohu okultisté a mediální mágové ovlivňující svými propagandistickými kouzly stále více vystrašenou veřejnost.

Jak skončili tito mágové Třetí říše a jejich sémantické vize je všeobecně známo.

I to, co to stálo hrůz a životů.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky