Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bidenova progresivní demence: Kdo ve skutečnosti vládne USA? Dekonstrukce prezidentského systému. Bažiny: Nastolení totalitní vlády politbyra neznámých otců?  Rusko jako obligátní vnější nepřítel. Kdy promluví zbraně?

Bidenova progresivní demence: Kdo ve skutečnosti vládne USA? Dekonstrukce prezidentského systému. Bažiny: Nastolení totalitní vlády politbyra "neznámých otců"? Rusko jako obligátní vnější nepřítel. Kdy promluví zbraně?

29. 3. 2021

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší komentář k absolutní nekompetentností Bidena a jeho administrativy, což může posloužit jako záminka k odstranění prezidentských pravomocí z mocenského systému USA

Ruský velvyslanec byl odvolán z USA do své vlasti „ke konzultacím“. Takový byl přirozený důsledek přímé urážky ruského prezidenta v prohlášení Joe Bidena během rozhovoru na místním televizním kanále. Ve vztazích mezi dvěma zeměmi je něco takového nepřijatelné.

 

Mnohem důležitější však je zamyslet se nad jinou otázkou: komu a proč je tento surrealismus nezbytný a prospěšný?

Loutkový režim v USA

Rusko to samozřejmě není. Mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharová dala vládnoucí elitě USA příležitost zachovat si tvář: „Hlavní věcí pro nás je zjistit, jaké mohou být způsoby nápravy rusko-amerických vztahů, které se nacházející v těžkém stavu a Washington je v posledních letech fakticky přivedl do slepé uličky. Máme zájem na tom, aby nedošlo k jejich nevratné degradaci, pokud si jsou Američané vědomi rizik s tím spojených.

Nicméně ministerstvo zahraničí USA ani Bílý dům ruské vstřícné gesto nepřijaly, aniž by k tomu, co se stalo, podaly jakýkoli srozumitelný komentář. Pouze utrousily, že odvolat amerického velvyslance z Ruska neplánují.

Z toho vyplývá jednoduchý závěr: oficiální státní mechanismus Ameriku neřídí. Pouze plní rozkazy zvenčí. Přičemž ono „zvenčí“ má několik center, která jednají nezávisle, protože provádění jednotlivých pokynů je nejen v rozporu s předchozími kroky, ale zavádí vládu do šokujícího stavu.

Rusko je navíc v jejich hře pouhým vnějším nástrojem k dosahování vlastních vnitřních cílů. Loutkáři, nebo jak se jim v tisku stále častěji říká „neznámí otcové“ se snaží nejen zničit byť teoretickou možnost přímých americko-ruských jednání na úrovni nejvyšších představitelů, ale od konce ledna 2021 sledují linii maximální démonizace Ruska jako ohniska absolutního univerzálního zla.

Čtěte ZDE: Svět se nezadržitelně přibližuje k válce: Přípravy na Drang nach Osten 2 v plném proudu. Gruzie a Moldávie do NATO? Dement v Bílém domě: Putin je zabiják. Probíhají přesuny techniky na ruské hranice. Covid jako zástěrka?

Převzetí totalitní moci

Tito „otcové“ nedokázali vyprovokovat Moskvu k ukvapeným radikálním hysterickým krokům svým podlým periferním tlakem (sankce proti SP-2, otevřené pohrdání ruským olympijským týmem, zlovolné jednání v případě Navalného atd.). Tudíž přešli k přímému porušování norem mezinárodní komunikace a diplomatického protokolu.

Takové jednání není jen ukázkou jejich vlastní slabosti, ale sleduje také jiný a mnohem důležitější cíl – podkopat status prezidenta v samotných USA. Nikoli pověst konkrétní osoby, ale představu o mandátu prezidentské kanceláře. Proto byl do Bílého domu dosazen člověk s jasnými známkami progresivní stařecké demence.

Není komický, ale nejvhodnější pro „neznámé otce“. Jeho rukama mohou snadno dostat situaci do nebezpečné slepé uličky, až na pokraj rozpoutání války, takže v poslední chvíli obviní z toho, co se děje, „starého nemocného blázna“, a následně zcela oficiálně a velmi radikálně ořežou prezidentské pravomoci.

Seberou prezidentovi „jaderné tlačítko“, zbaví ho práva vydávat závazné dekrety a postaví ho na úroveň prostého předsedy sboru „nezávislých vůdců země“. Jak píše televizní kanál „Ruský Demiurg“, dojde k převodu moci na kolektivní „politbyro“ zástupců „Deep State“, které nikdo nevolí. A vyděšený národ s tím bude souhlasit.

Kopání chcípající kobyly

Pokud jde o Rusko, provinilo se už tím, že vytvořilo vakcínu nejrychlejší ze všech a výrazně lepší v účinnosti než cokoli, co mohl udělat Západ, který údajně vede o dvě koňské délky nad Rusy ve vědě i technologii. Ale to už je politika, Rusové se stávají příliš atraktivní a na úrovni obyčejných lidí příliš přitažliví.

Za to mají neznámí otcové v úmyslu dát Moskvě lekci a přimět ji, aby „zaplatila velkou cenu“. Za co přesně – to už vymyslí oddělení PR a marketingu. A nic na tom, když přitom otevřeně zalžou, jako v případě obvinění Ruska ze zasahování do amerického volebního procesu.

Nebezpečné na tom všem je, že v situaci absence osobní odpovědnosti za své činy se tito „neznámí otcové“ mohou zničehonic dostat do bodu, kdy nevyhnutelně začnou mluvit zbraně.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky