Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Mají to farizeové těžké: Raději se mýlit s Amerikou, než mít pravdu s Ruskem? Proč se vyprazdňují nemocnice? Piláti to vědí. Sputnik nebo jaderka? To radši nic! Zákaz zdravého rozumu. Mají nás za idioty. Právem?

Mají to farizeové těžké: Raději se mýlit s Amerikou, než mít pravdu s Ruskem? Proč se vyprazdňují nemocnice? Piláti to vědí. Sputnik nebo jaderka? To radši nic! Zákaz zdravého rozumu. Mají nás za idioty. Právem?

5. 4. 2021

Tisk článku

Petr Hájek zaznamenal několik pozoruhodností, které ve svém celku rýsují hloubku opovržení, které k národům českého státu cítí dnešní farizeové

Soudě podle ulic vyprázdněných od aut, Pražané na Velikonoce zhusta vyrazili do chat či chalup. Dobře udělali. Nedali se zastrašit Hamáčkem (ČSSD) a jeho „okresním vězením“. Ani varováním revolučních meteorologů z České televize (mezitím změněných na „klimatology“), kteří se srdnatě předstírají, že počasí souvisí s „klimatickou změnou“ (dříve „globální oteplování). Tentokrát však museli vzít zpátečku, protože covidismus je aktuálně důležitější. Tvrzení, že již v pátek a v sobotu zasype celou zemi sníh (takže vlastně nemá smysl nikam jezdit), realita opět usvědčila z „omylu“. Po Velikonocích už to nebude nic platné.

Kdo neodjel, zaplnil o slavné neděli aspoň parky. Náhubky mělo odhadem sotva deset procent zmatených covidových věřících. Policisty jsem prakticky nepotkal. Většina z nich toho už zjevně také má pokrk. Udělali si jednu přepadovku (na udání, jak jinak, udavačská spodina protektoráty a výjimečné stavy miluje za všech režimů) a vybrali jednu „domácí hospodu“ s padesátkou většinou zahraničních štamgastů, aby bylo o čem psát a vysílat

Věřící v Kristovo vzkříšení to měli (jako v dějinách vždy) obtížnější: I když v posledních dvou tisících letech se nikdy nestalo, že by do kostelů smělo jen 10% k počtu volných míst. Ani za válek a (skutečných) epidemií. To bylo spíš právě naopak. A proč zrovna deset? Proč ne patnáct? Nebo spíše obligátní 4%? S náhubky pochopitelně. A zákazem zpívat. Vzhledem ke zmíněnému udavačskému sportu ani nemusela chodit na kontroly policie. Většina zbabělých duchovních neslýchané nařízení vyžadovala. V Americe, kde ještě přežívá duch trumpismu, statečný duchovní Artur Porowski v Calgary vyhodil policii z kostela (stojí za to těch pár vteřin shlédnout).

Dva v jednom

A pak se stal ten zázrak: nemocnice se před Velikonocemi a během nich podstatně vyprázdnily. Najednou se objevily oficiální grafy ministerstva zdravotnictví, které ukazují to, co zde opakujeme již celé měsíce. Z poloviny byla totiž lůžka zaplněna „pacienty“ s velmi lehkým průběhem – nebo dokonce „bezpříznakovými“. Tedy i zcela zdravými lidmi, které na lůžka uvrhlo zrůdné testování – o němž dokonce i jeho organizátoři už tvrdí, že „není zcela přesné“.

Připomeňme: Lockdowny, které zničily statisíce životů, položily tisíce firem, astronomicky nás zadlužily a skutečně nemocným zabránily v léčbě (odtud vyšší než průměrná úmrtnost v posledním roce), byly vyhlašovány výhradně kvůli „přeplněným nemocnicím“ a z údajných obav ze „zhroucení zdravotnického systému“. Teď již i oficiálně víme (na jak dlouho asi?), že to byla lež podobná té od „ideových“ meteorologů. Stejně jako je již zapomenuto „doznání“ „zimního“ ministra covidismu Jana Blatného z před pár týdnů, že „na covid“ zemře nanejvýš třetina oficiálně vykazovaných. Pěkně si to slízl – a už je o tom ticho. 

Oficiální propaganda zná už toliko dvě věci, které mají cloumat veřejným míněním: prolhaný covidismus a prolhaná protiruská (a zčásti protičínská) fobie. Dva v jednom. To druhé se projevuje válečnickým štvaním proti všemu, co pochází z bratrské slovanské – největší země světa: od vakcíny přes stavbu plynovodu až po jadernou energetiku. Dokonce už ani nevadí, že významné země Západu (jinak náš vzor – opět „na věčné časy a nikdy jinak“) se před ruskými technologiemi uznale sklánějí. Jenže naši „liberální bolševici“ (právě tak jako ti udavači) to tradičně neumějí jinak. Tím, čím byl do převratu Svaz sovětských socialistických republik, je nyní Svaz evropských socialistických republik + USA (po puči, který odstranil D. Trumpa).

Co je pravda?

Asi nejpřesněji to před lety vyjádřila původně rudá a nyní stejně oddaně modrá (či duhová) soudružka Jiřina Šiklová v ČT: „Je lepší mýlit se s USA, než mít pravdu s Ruskem“. V padesátých letech minulého století, když coby mladá komunistka sekerničila na pražské filosofické fakultě (s přezdívkou „rudá kráva“), ničila osudy spolužáků s toutéž, jen přesně opačnou, ideou. O Velikonocích si jeden v této souvislosti nemůže nevzpomenout na Pilátovu bezradnost tváří v tvář Bohočlověku: „Co je pravda?“, otázal se Ježíše. Pak v něm ovšem opět převládly obavy o jeho politickou budoucnost (stejně skončil špatně), a vydal farizeům nevinného k popravě na kříži. Jen si nad tou vraždou symbolicky „umyl ruce“.

Současní farizejové křičí stejně hystericky, když na současném římském (americkém) protektorovi požadují ukřižování Ruska. Zvlášť komické je to v případě vakcíny Sputnik V, kterou jiní naši protektoři z vedlejšího Německa označují za „nejbezpečnější a nejlepší na světě“. Nechme pro tuto chvíli stranou, že všechny vakcíny jsou nebezpečné svinstvo a Sputnik jen „jednookým mezi slepými“. Jenže právě to si uvědomují vlády v desítkách zemí světa, a proto stojí v řadě. Němci už chtějí Sputnik dokonce vyrábět. Jen naše vakcinační „velerada“ dál trvá na svém a chápe se bruselského záchranného pásu: Dokud to neschválí Brusel, tak nic! A ruce si postříkají dezinfekcí. Také marně.

Čtěte ZDE: Zločin v problémech: Ve věznicích to bublá. "Už bude dobře, jen se nechte dobrovolně popravit!" slibují kati. Teď už míří i na děti. A co Sputnik V? Nechal se Babiš očkovat? Kdo projde letním testem? Teplé a bezpečné dobytčáky

Co s tím?

Ještě hysteričtější jsou zdejší farizeové, pokud jde o dostavbu našich jaderných elektráren. Hlavně to nesmí být Rusko, to by byl „bezpečnostní problém“. Samozřejmě neříkají jaký. Nemohou. Odvolávají se na údajné pochybnosti našich Bretschneiderů (BIS), jimž velí britsko-americký agent, věčný čekatel na „generálskou zahrádku“ (viz Ostře sledované vlaky) Michal Koudelka. A protože tyto „služby“ jsou tajné, tajné jsou také jejich „informace“. Nejspíš stejně validní, jako když doporučují změnit dětem školní osnovy výuky dějepisu (je tam prý moc slovanství, zjevně další bezpečnostní problém). 

Cestu z bludného kruhu ukázal brněnský doktůrek, kterému v Praze přeskočilo už natolik, že z moci své ministerské funkce varuje před používáním zdravého selského rozumu. Tento nebezpečný nástroj totiž velí, že když u nás obě jaderky postavili právě Rusové (a bez problémů nám po desetiletí fungují zcela bezpečně), bylo by naopak nebezpečné do nich teď montovat jiný systém (francouzský, americký, jihokorejský). Ostatně uvědomil si to i jinak zapřisáhlý rusobijec Luděk Niedermayer, který v dresu TOP 09 pobírá v „evropském parlamentu“ větší peníze než český prezident. Ne proto, že by si jistou část „selského rozumu“ navzdory tomu uchoval, ale protože se obává, že pravda přece jen vypluje na povrch. A to ho děsí:

Zvací dopis 

„Hlavní riziko tkví v tom, že většina opozice i veřejnosti ve vládním dukovanském projektu vidí jen jedno riziko: a to čínské a ruské. A mnoho lidí očekává, že vlády ‚západních demokracií‘ na vládu naši přitlačí, aby zakázku ‚Rusku nebo Číně‘ nedala. A ono to nemusí fungovat,“ ví se steskem Niedermayer. Vysvětluje pak, že Francouzi nejsou s to dokončit ani své vlastní projekty, „americký Westinghouse už prakticky zbankrotoval“ a Jihokorejci v Evropě ještě nikdy nic nestavěli. Pro jistotu nedodává, že Rosatom na Západě (navzdory všem sankcím) své jaderné elektrárny staví (o Maďarsku nemluvě). Niedermayer proto vidí temnou budoucnost:

Rosatom připraví nejlepší nabídku – a tím ten zločinný Putin prý dostane novou vládu (už automaticky předpokládá že ji budou tvořit STANující Piráti spolu se SPOLU.) do neřešitelné situace: Buď „projekt pohřbít, čímž se postaví proti vůli většiny veřejnosti, kterou právě postoje většiny politiků ubezpečily, že jádro je správné a nutné, anebo ho nepohřbít a sledovat, jak se z konsorcia vylíhne, po vzoru ruských matrjošek, nakonec Rusko a Rosatom.“ A pro jistotu opět nedodává, že Rosatom už teď nabízí výrobu všech komponentů z pětasedmdesáti procent u nás, a tím i zachování této vysoce expertní práce našemu průmyslu – a jeho využití na dalších stavbách ve světě.

No opravdový zločin proti naší bezpečnosti v přímém přenosu. Naštěstí tu jsou lidovci a ODS, kteří sice pečou s TOPkou SPOLU, ale v tomhle si s Niedermayrem neporozumějí. Lidovec Jan Bartošek to nakonec odhalil i bez Koudelky: Oslovení RosAtomu je prý podobné zvacímu dopisu, který sloužil jako záminka k invazi vojsk Varšavské smlouvy do Československa v srpnu 1968. To radši nic! Elektřinu ostatně nepotřebujeme. Velký reset soudruha Schwaba celou unii brzy vrátí k zelenému ráji – a nás na stromy

Akce

Ono to tak opravdu může dopadnout. Alespoň se o to všichni tihle kolaboranti s bruselkým protektorátem usilovně snaží. A s blížícími se volbami to bude ještě houstnout. Tedy – to by si přáli. Aby lidé definitivně rezignovali na zdravý rozum. 

Jenže… nevím, nevím. Jasně: Vakcinační operace nějakou polovinu české a moravské populace nakonec zmákne. Jde hlavně o motivaci. Bez Chorvatska v létě to pro mnohé nepůjde. A vakcinační „výjezdní doložky“ budou tak lákavé… Podobně, jako o tom mluví američtí soudruzi (rovněž doporučuji věnovat těch pár vteřin, protože takhle otevřeně o tom zločinu nevysílá ani ČT):

Ale přece jen: Lidový zdravý rozum už porazil nejednoho nájezdníka, který nás chtěl vyhladit. Tedy ne jen ten. Ještě je nutno přidat alespoň malou „akci“ v něm pramenící. V našem případě zatím alespoň u voleb.

Pokud ovšem je už tvůrčí aplikace „americké volební metody“ nezmákne. Ti SPOLU už volají po zavedení korespondenčního hlasování. Fakt nás mají za idioty. 

Poměrně brzy se ukáže, jestli právem.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky