Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
EU vychovává: Plán na beztabákovou generaci. 10 let jsme vás nechali na pokoji, to se nesmí opakovat. Válečnou rétoriku mají diktátoři rádi. Milióny zavražděných dětí nevadí? Jeden lockdown za druhým. A napořád

EU vychovává: Plán na beztabákovou generaci. 10 let jsme vás nechali na pokoji, to se nesmí opakovat. Válečnou rétoriku mají diktátoři rádi. Milióny zavražděných dětí nevadí? Jeden lockdown za druhým. A napořád

8. 4. 2021

Tisk článku

Branislav Michalka popisuje novou iniciativu Evropské unie, které se zdálo, že deset let bez zásahů do naší státní suverenity na poli údajné ochrany zdraví je víc než dost

Kolektivně organizovaný zdravý život, který se od poloviny 19. století stal snem většiny režimů a který nutil německé národně socialistické vládce retušovat cigarety na fotografiích politiků, anglické viktoriánské liberální imperialisty zavádět ovesné kaše do školských zařízení, a sovětské soudruhy i americké protestanty zavádět prohibici, se těší u sociálních inženýrů stále vysoké popularitě. Netřeba zároveň pochybovat o tom, že největší popularitě se kolektivní zdraví těší v plánovacím a sociálně-inženýrském ráji - v Evropské unii. 

Nejnovější plány eurokomisařů a eurokomisařek dosvědčují, že pro EU nastala rozhodující fáze anti-tabákového tažení, které ideově koliduje s budováním a plánováním nového ekorežimu. Po zdanění a démonizování klasického kouření tabáku, se nyní Evropská komise pustila do alternativních forem kouření, tedy do elektronických cigaret a tzv. bezdýmných tabákových výrobků. Plánuje je zatížit, stejně jako klasické cigarety, unifikovanými pravidly zdanění. Oficiálním důvodem je samozřejmě zdraví občanů. Eurokomisaři tvrdí, že kouření je příčinou téměř třetiny všech případů rakoviny v EU. Z toho je vidět, že jako dobrým pastýřům stáda jim záleží na životě a zdraví každého občana. Jejich lhostejnost ke statisícům zabitých nenarozených dětí a aktivní prosazování práva na potrat bude zřejmě jen nějaký omyl v organizování  všeobecného dobra.

Je třeba zakročit

Generální štáb boje proti tabáku nazývaný Evropská komise přichází nyní se svou dynamickou ofenzívou a útočným plánem, který nese název Plán na poražení rakoviny (Beating Cancer Plan). Používání bombastických názvů s militaristickým podtextem je také klasickým průvodním jevem sekulárních režimů již více než sto let. Momentálně si ho u nás a v EU vychutnáváme v rámci bleskové války proti Covidu-19. V rámci plánu chce Brusel vytvořit především "beztabákovou generaci" a unifikovat daně na elektronické cigarety a bezdýmné tabákové výrobky, které si dnes státy regulují sami. 

Tyto nepatrné zbytky autonomie zjevně vyvolávají v Bruselu pocit středověké partikularistické a feudální anarchie ,a eurokomisaři se proto rozhodli s podobnou nejednotností definitivně skoncovat. Podle některých odpůrců alternativních cigaret (ale samozřejmě i těch klasických) je totiž právě tato forma obzvlášť zákeřná, protože ohrožuje zdraví euroobčana tím, že v jeho neuvědomělé mysli vzbuzuje falešný pocit "zdravého kouření".

Kromě této obavy o zdraví euroobčanů přistupuje k rozhodnutí bruselské byrokracie další závažný motiv: pravidla EU, která unifikují legislativu zdanění tabáku, jsou již téměř 10 let stará! Ať ctění čtenáři uznají zda je rozumné tak dlouho nějaké pravidlo v EU neměnit. Komise považuje pravidla za jednoznačně zastaralá. Ceny tabákových výrobků již mezitím přestaly stoupat natolik, aby potenciální sebepoškozovače odradily. Bezdýmné cigarety jsou zdaněny například u nás jen 14% daní, přičemž klasické asi 65%. Navíc "stará" legislativa nereflektuje změny na evropských tabákových trzích. To se nyní musí změnit. Bude se "harmonizovat", abychom použili slavné slovo euro-newspeaku.

Čtěte ZDE: Zákon o plošném zákazu kouření v restauracích: Ani boj za zdraví, ani proti kuřákům - ale za novou totalitu. Stát opět sahá na soukromý majetek. Bolševici všech zemí se opět spojili. Ve "zdravém" vězení na věčné časy?

Zdravotnická unie

Bdělé bruselské oko Sauronovo se jen na chvíli odvrátilo (10 let) a už je tu hrozba nové generace, která pod dojmem bezpečnosti alternativního kouření tabáku, dospěje k "renormalizaci" (další fantaskní výraz EU) tohoto zkázonosného zlozvyku ve veřejném i soukromém životě. 

Navíc podle některých odborníků, ne všichni kuřáci alternativních cigaret dokážou odolat klasické cigaretě. Využívání alternativních možností vede ke sklonu sáhnout v případě nouze či pokušení po cigaretě klasické. Toto nutkání může vzniknout kvůli menší intenzitě kuřáckého zážitku u alternativních cigaret. V ideově a politicky spřízněných Spojených státech, které nastoupily od ledna neochvějně na cestu pokroku, dokonce Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (Food and Drug Administration, FDA) hovoří o epidemii užívání elektronických cigaret mladými lidmi. Jak vidno, jedna epidemie střídá v západním světě druhou. Vlády nakonec ani nebudou mít čas schvalovat nové lockdowny a budou je muset zavést natrvalo. Pro naše zdraví samozřejmě.

Tento trend "glajchšaltování" evropských tabákových produktů zapadá do celkové koncepce EU na unifikaci evropského zdravotnictví. Ta se posunula kvůli všudypřítomnému Covid-lockdownu do další fáze. V březnu byly urychleně vyfabrikovány průzkumy veřejného euro-mínění, které hlásily, že "Evropané chtějí ve zdravotnictví silnější Unii", jako nepochybně ostatně ve všem. Evropská komise se hned chopila iniciativy a začíná prosazovat pojem "Zdravotnická unie", zejména v souvislosti s digitálními očkovacími pasy ohledně Covid-19 a celkovým programem EU4Health . Již představila "posilující nástroje", které vyžadují "změny v základních smlouvách EU".

Čtěte ZDE: Normalni je kuřit. Všecko ide do dupy od chvile, kdy baby dostaly volebni pravo, a z chlopu s nizkym IQ se stali polityci. Hadejte, jak to bude pokračovat dal? Přijde čas, zučtujem spolu!

Jen to nejlepší pro nás

I těmito změnami se bude zabývat právě obecná konference o budoucnosti EU, o které jsme psaliVágní účast řadových občanů a zásadní zastoupení lokálních "odborníků" dávají tušit, že změny základních smluv a následná unifikace budou bezpochyby s nadšením schváleny. A dokonce se uvažuje (na žádost vděčných občanů samozřejmě) o jejich následném prohloubení, jak uvádí slovenská levicově liberální poslankyně Monika Beňová: "Pokud z těchto rozhovorů vyplyne silná podpora a zájem na dalších změnách ve fungování zdravotnictví v Evropské unii, nevylučuji, že iniciativy Komise týkající se zdravotní unie bude třeba dále prohlubovat."

Beztabáková generace, či spíše generace, která bude navštěvovat černý trh s cigaretami, nebo nelegálně pěstovat tabák se tedy stane pravděpodobně brzy realitouNa to však už jsou policejní orgány a moderní technika, která umožňuje podstatně intenzivnější kontrolu zdravotních hříšníků a heretiků, než během prohibice v USA nebo Sovětském svazu, aby s podobnými neukázněnými živly zatočili. 

Pokud by se však někdo těšil, že se přesunem za hranice EU zbaví bdělého dohledu státu nad svým zdravím, bude zřejmě zklamán. Podle WHO prý zabije kouření ročně až 8 milionů lidí (smrtonosný Covid-19 podle téže organizace zabil cca 3 miliony lidí) a dokonce 1,2 miliónu nekuřáků prý skoná na následky cizí nerozvážnosti a holdování zhoubné vášni. 

WHO vypočítalo, že v průběhu 21. století budou mít cigarety na svědomí až 1 miliardu obyvatel planety. A opět tu máme ten zvláštní nesoulad v myšlení a řízení: na jedné straně chtějí světové elity redukovat počet lidí na planetě, podporují regulaci plodnosti a zabíjení nenarozených a současně nás chtějí přesvědčit, že nedokážou klidně spát, protože někteří lidé zemřou o několik let dříve. Čili například ne jako 80 letí, ale jako 75- nebo 70letí, případně ještě mladší.

Evropská unie, jako již tolikrát, jde příkladem. Její poradní orgán s poetickým názvem Vědecký výbor pro rizika v oblasti zdraví, životního prostředí a nová rizika (SCHEER), který předem zahrnuje všechna možná i nemožná rizika, jaké se kdy vyskytnou, jí stojí po boku - a spolu zajisté přijmou to nejlepší rozhodnutí pro unijní občany.

Jako vždycky.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky