Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Všichni do krytu: Útočí na nás Sputnik! Vakcína pro trolly a negramotné nevolníky. Který sajrajt do žil je demokratičtější? Ministr pro paradoxy. Počítání pupínků. Co má přednost?

Všichni do krytu: Útočí na nás Sputnik! Vakcína pro trolly a negramotné nevolníky. Který sajrajt do žil je demokratičtější? Ministr pro paradoxy. Počítání pupínků. Co má přednost?

8. 4. 2021

Tisk článku

Lu Lina sice nepatří k principiálním odpůrcům očkování, ale stejně mu to nebude nic platné, protože odmítá přestat používat zdravý rozum (což v těchto souvislostech odstoupivší ministr Blatný zakázal)

Válka Ruska proti Evropské unii má mnoho podob. Dodávky plynu a ropy, stavění jaderných elektráren, nechuť mít NATO na dohled od Moskvy a tak podobně. Nejnověji Rusko zaútočilo vakcínou.

Můj úvodní názor je ten, že všechny věrozvěsty „schválených vakcín“ úplně nejvíc popouzí už jenom ten fakt, že „carské“ Rusko, kde se podle nich dosud žije v zemljankách a platí kožešinami, vyvinulo a vyrobilo něco, o čem si hi-tech západní Evropa může nechat leda zdát.

Pojďme si krátce shrnout jejich hlavní argumentaci. Zaprvévakcína Sputnik dosud nemá bruselské razítko zaručující nezávadnost a s takovou vakcínou nelze očkovat, protože by to mohlo být nebezpečné. Moje reakce: Gamelejův ústav je, na rozdíl například od výrobce plínek Johnson and Johnson, který se v oboru uvedl velkolepou kontaminací milionové série vakcín, světově renomované vědecké pracoviště. V desítkách zemí se Sputnikem očkuje a jsem si opravdu jist, že kdyby po jeho aplikaci dostal pupínky byť jen jeden jediný člověk, že by se tady čtrnáct dní o ničem jiným nemluvilo. Ale je hrobové ticho, takže asi bude bezpečná dost, ne? Navíc ve světle opravdu turbulentního vývoje událostí kolem vakcíny AstraZeneca, která ono razítko má a půlka EU s ní kvůli „nezávadnosti a bezpečnosti“ střídavě zakazuje očkovat jednou staré a podruhé zase mladé, případně s ní radši neočkuje vůbec se ptám: už se můžu začít smát?

Zadruhéprotože v carském Rusku negramotní nevolníci stále orají s volky a dřevěným pluhem a kola továren roztáčí pára, není zaručena řádná technologická úroveň výroby. Moje reakce: Hm. Takže Ivan Ivanovič by mohl svou umolousanou rukou lahvičku kontaminovat, ale umolousaný Patel v Indii, která fakt není světovým vzorem úrovně hygieny a kde je největší světová vakcínová fabrika, ne? A hádejte, která vakcína se tam vyrábí? Správně, AstraZeneca. Takže když v strážcích našeho zdraví nevyvolává obavy vakcína vyrobená v Asii potom nějak nechápu, proč se děsí vakcíny vyrobené v Evropě.

Zatřetí, Sputnik je součástí ruské hybridní války a Rusko ho používá k posílení svého vlivu. Moje reakce: Ptákovinu s hybridní válkou úplně vynechám a jdu na ten vliv. Samozřejmě, že stát, který vám promptně a bez cavyků dodá něco důležitého, co nemáte a zoufale to v kritické situaci potřebujete, u vás tím posílí svůj vliv. Svůj vliv tu proto ze stejného důvodu posílily i USA. Hroutí se kvůli tomu někdo? Nejsme snad pod totálním vlivem Německa? Je to naprosto přirozené, nelze tomu zabránit, na funkci to nemá žádný vliv a vážně argumentovat s tím může jenom mameluk.

Čtěte ZDE: Mají to farizeové těžké: Raději se mýlit s Amerikou, než mít pravdu s Ruskem? Proč se vyprazdňují nemocnice? Piláti to vědí. Sputnik nebo jaderka? To radši nic! Zákaz zdravého rozumu. Mají nás za idioty. Právem?

Můžete namítnout, že problém ale spočívá v tom, že Rusko „není demokratické“ a bla bla bla ty obvyklé bláboly o caru Putinovi. Ano, v Rusku skutečně není demokracie západního typu. Ale ta zaprvé není v mnoha zemích se kterými vesele obchodujeme a plácáme se po zádech a zadruhé, žádný režim to nikdy a nikde nemá jisté. Vliv USA taky rozhodně nepřináší všude jen růže a letní vánek. A i USA se klidně mohou ještě za našich životů změnit v „nedemokratický“ socialistický stát s vládou jedné strany. Co potom s jeho vlivem tady všude kolem? Všeho moc škodí a vlivy by se měly navzájem vyvažovat, říkám já.

za čtvrté, ze všech stran slyším, že rychlé naočkování co největšího počtu lidí je otázkou života a smrti. Ovšem díky Bruselu a díky naší vládě odborníků není dostatek „schválených“ vakcín a „neschválenými,“ kterých dost je, se očkovat nesmí. Protože politika.

Moje reakce: Všichni ti televizní zaklínači se zaklínají mým zdravím, ale než by mi dopřáli ruskou vakcínu, radši mě nechají chcípnout při čekání na indickou. Jsem asi divnej, ale postrádám v tom logiku.

Kromě toho „neschválený“ Sputnik už objednala půlka Německa a budou ho i vyrábět, jen my zas furt nasupeně sedíme v koutě, trucujem a vřískáme něco o razítku, aby z nás měli v Bruseli a Wašingtónu, co tady „vakcínovou diplomacii“ rozhodně neprovozují, radost.

A mimochodem, jsem si celkem jist, že Sputnikem by se nechali napíchnout i spousty „popíračů“ a „ruských trolů,“ co by se jinak třeba tím britsko-švédsko-indickým sajrajtem, co sice má evropské razítko, ale tak trochu ucpává žíly, očkovat nikdy nenechali. Takže by se významně zvýšila – odhad je 15 až 20 % – celková proočkovanost. A o to jistě každému jde především, nebo ne?

S nevšedním zájmem budu sledovat, jak se k tomuto zajímavému paradoxu postaví nový ministr zdravotnictví. Jsou tady indicie naznačující, že snad v tomto směru nebude tak ideologicky pevný jako jeho nezapomenutelný předchůdce a před politikou upřednostní zdraví a životy.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky