Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ruští agenti: Co si preventivně myslet? Uvěřitelnost jako v Salisbury. Elity GRU.  Vnucená láska k Putinovi: Kavárna to umí. Nedozvíme se raději nic. Kde tehdy byla Pekarová a kde Adamová?

Ruští agenti: Co si preventivně myslet? Uvěřitelnost jako v Salisbury. Elity GRU. Vnucená láska k Putinovi: Kavárna to umí. Nedozvíme se raději nic. Kde tehdy byla Pekarová a kde Adamová?

22. 4. 2021

Tisk článku

Lu Lina přistupuje k vrbětické kauze tak, jak ho zkušenost naučila, a klade několik celkem jednoduchých otázek uvědomělým soudružkám a soudruhům

Hamáček s Babišem odpálili bombu, že nám tady Rusové před sedmi lety odpálili dvě. Vím o tom taky úplný kulový, stejně jako pan předseda Fiala, ale nějaký základní obecný názor na věc pochopitelně taky mám. Vzhledem k okolnostem zhruba podobně třeskutý.

Jeho základní premisou, vzniklou na základě rozsáhlé zkušenosti a mnoha precedentů je, že těm dvěma kokotům nevěřím ani slovo. Čistě preventivně, přistupuju tak vždycky k čemukoliv, co mi představitelé státu řeknou. A pokud mluví o Rusku, tak obzvlášť. A nejde pochopitelně jen o tyhle dva vejlupky, ale o politiky obecně, o novináře, „analytiky“ a všechnu tu další chamraď, co nám neustále naprosto vážně tvrdí, že za všechno může Putin.

Věřte, nevěřte...

Jen tak mimochodem, je to úžasně kontraproduktivní. V roce 1989 jsem Rusko i Rusáky nenáviděl, jako každej tady. V roce 2021 Rusku i Rusákům fandím a Putina obdivuju. Ne z vnitřní potřeby a přirozeně, ale proto, že mi tenhle postoj tak nějak vnutili tím, jak se do mně léta pokoušejí násilím natlouct tu svojí absurdní rusofobii. Gratuluju, přesně takhle se z politicky naprosto inertních lidí vyrábějí „agenti Kremlu.“

Takže to celý preventivně, do zveřejnění důkazů, které si sám, bez zprostředkování nějakého vykladače, vyhodnotím jako neprůstřelné, pokládám za další fejk. Za nějakou zpravodajskou hru jejímž účelem je pravděpodobně opět obecně skokově zhoršit vzájemné vztahy a konkrétně vyřadit Rusa z tendru na Dukovany a zmařit dodávky ruské vakcíny. Širším dopadem akce může být třeba i zrušení projektu Nord Stream II, což by v jistých nejmenovaných kruzích vyvolalo hromadný orgasmus. V čí prospěch to všechno bude, ať posoudí každý sám.

Všichni to srovnávají s novičokem v Salisbury. Souhlasím, i když z jiných důvodů. Je to fakt úplně stejný, provedení, cíle a nakonec i oba „pachatelé.“ A hlavně silná neuvěřitelnost, protože je to pokaždý tak strašlivě upachtěný.

Čtěte ZDE: Šmírácká fraška: Pokus o české 11. září. O nás v tom jde jen okrajově. Pátá kolona není jednotná? Babiš políbil prsten a kličkuje. Německo má problém. Nečasův efekt? Válka už začala. A tu anekdotu o Bidenovi znáte?

Dobrá práce

K oněm údajným pachatelům mám několik poznámek: 1. GRU má zřejmě jen tyto dva agenty 2. Jeden z nich má být jejím lékařem… 3. To, jak tito údajně skvěle vycvičení a nebezpeční zabijáci pohnojí úplně všechno, na co sáhnou, mi přijde skutečně unikátní a připomíná to film Johny English s mistrem Beanem 4. Když tu v roce 2014 kuli ty svoje tajné výbušné pikle, tak se prý vyfotili na Staromáku a šoupli to na fejsbůk…

Taky načasování se mi líbí. Munice vyletí do vzduchu v roce 2014, pak léta mrtvej brouk a v roce 2021, ausgerechnet před tendrem na Dukovany, kde je Rosatom favoritem a existuje silná politická poptávka po jeho vyřazení ze hry, se najednou slavnostně zjistí, že to udělali Rusové. Přitom se nájemce těch skladů, Imex dodnes soudí s Babišem za jeho výroky z roku 2014, kdy prohlásil, že jde o pochybné kšeftaře, co jim furt někde něco vybuchuje.

Pár věcí tam nefalíruje i na první nástřel. Nájemce skladů například na jedné straně tvrdí, že samo to vybuchnout rozhodně nemohlo a na druhé, že k zásilce se ale nikdo cizí nemohl dostat. Po prvním výbuchu policie prohlédla, zapečetila a hlídala objekt, kde následně po měsíci došlo k druhé explozi. A tak dále. Premiér se prý chystá zveřejnit zprávu BIS, která celý ten cirkus odstartovala. To se tedy opravdu velice těším (mezitím jsme se dozvěděli, že se samozřejmě nic nedozvíme, pozn PP). 

Taky tu luftem lítají velmi silná slova o naprosto nepřijatelném aktu ruského státního terorismu a nutnosti rázně odpovědět. Předsedkyně Pekarová například už kvůli tomu na fejsbuku Rusku vyhlásila válku.

Ještě pár otázek

Mám na paní Pekarovou několik otázek: Kdes teda byla, ty uvědomělá domovnice, když USA vloni v Iráku raketou rozšmelcovali toho íránskýho generála na oficiální návštěvě a jeho diplomatický doprovod?

Kdes byla, když Izraelci vloni v Íránu zmasakrovali toho íránského jaderného fyzika nebo když jim letos vyhodili do vzduchu elektrocentrálu?

Proč, když je státní terorismus tak hrozně opovrženíhodnej a musí se na něj rázně odpovídat, jsi se teda nezavzdušnila už vloni? Když se ho dopustili Američani a Izraelci?

A nebo se na státní terorismus musí rázně odpovídat jen v případě Ruska a v případě spojenců děláme, že se to nestalo?

Na řadu teď logicky přichází i hypotetická a velice nepravděpodobná událost: pod vlivem důkazů, protože to, že něco říká Hamáček, Babiš nebo Koudelka za důkaz fakt nepovažuju, změním názor a ukážu taky prstem na Kreml.

No a co. Tak holt Rus chránil svoje zájmy stejně a stejným způsobem, jako to běžně dělají všichni. Žádný rozdíl mezi „spojeneckým“ vražděním v Íránu či Iráku a „nepřátelskými“ explozemi ve Vrběticích nevidím. Rus zničil zbraně určené pro jeho nepřátele na Ukrajině či v Sýrii a Izraelec zavraždil člověka, který pracoval na bombě určené pro Izrael. Najdi pět rozdílů.

Závěrem přikládám přepis reakcí obyvatel Vrbětic mezi kterými uspořádala televize Nova svou obvyklou minianketu. Respondenti obsáhli celé věkové spektrum a  všichni se vzácně shodli. Otázka zněla, zda věří, že výbuchy jsou dílem ruských agentů. Odpovědi, které tak úplně nekorespondují s názorem vlády, pana předsedy Fialy či soudružky Pekarové, vzbuzují jistou naději. Ačkoliv to do nás léta hustí horem dolem, tak jsme zjevně stále schopni si zachovávat zdravý rozum.

Nevím, jestli máme všemu věřit….Já tomu moc nevěřím, protože za šest roků aby to nezjistili?…Zajímavá informace, ale já potřebuju vidět víc důkazů…Nevím, co si o tom myslet. Jestli to teďkon kvůli té elektrárně vytáhli, aby to nemohla dostat ruská strana…Kterého blba toto móže napadnút, nesmysl úplný!

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky