Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vrbětice, aneb skokem do padesátých let: Kompas se přetočil. Horší než komunisté. BIS: Soudruhu, ty nevěříš straně? Piráti a spol. - zánik českého státu na dohled. Vzali nám poslední, co jsme měli v rukou. Vzhůru do jeskyní!

Vrbětice, aneb skokem do padesátých let: Kompas se přetočil. Horší než komunisté. BIS: Soudruhu, ty nevěříš straně? Piráti a spol. - zánik českého státu na dohled. Vzali nám poslední, co jsme měli v rukou. Vzhůru do jeskyní!

22. 4. 2021

Tisk článku

Vlastimil Podracký se zamýšlí nad ubohou špionážní aférou nadiktovanou přes CIA a BIS našim zbabělým politikům, a ze souvislostí dovozuje, jaké to bude mít pro náš stát důsledky

I když náš právní stát pokulhával už dávno, nenávist proti Rusku byla důležitější než právo. Ruští turisté byli vyhozeni z hospody a dokonce to ústavní soud určil jako správné. Přesto šlo spíše o ojedinělé případy a v trestních kauzách šlo víceméně předpokládat seriózní právní jednání.

Takové bylo i v případě výbuchů ve Vrběticích. Ukončeno bylo dva roky poté, tedy v r. 2016, s výsledkem, že první výbuch (o který vlastně jde, ke kterému došlo 16. 10. 2014) byl způsoben samovznícením nekrytých náloží. Druhý výbuch, který kupodivu není v současné kauze vůbec zmiňován, byl 3. 12. 2014. Jak vidět s prvním neměl nic společného a došlo k němu za přítomnosti vojenských jednotek a hasičských sborů, které odstraňovaly následky prvního výbuchu. Ten druhý je jistě zajímavější a vzbuzuje přirozeně otázky, co dělali vojáci, že jim to bouchlo, ale ten je zjevně nezajímavý, protože jde těžko přičíst temným imperialistickým agentům Ruska.

Jenže ani ten první ne. Obyvatelé obce, ani osoby spojené s ostrahou a kontrolou, majitel skladu apod. neviděli žádné neznámé osoby. V den výbuchu byla sice nahlášena kontrola, ale nepřišla. Všechny osoby okolo tohoto skladu byly známé, návštěva nějaké neznámé osoby, ještě k tomu mluvící špatnou češtinou, je naprostý nesmysl. Taktéž i jiné indície, že by snad nějaký místní člověk pracoval pro Rusy, nejsou a vyšetřování, které trvalo dva roky, by to objasnilo. Ovšem toto vyšetřování se vedlo ještě v atmosféře právního státu, na jeho výsledky proto lze spolehnout. Nikoliv na dnešní závěry BIS, které už jsou v atmosféře totality, kde si BIS diktuje realitu podle svých potřeb a podle pokynů CIA, na které je ředitel BIS Koudelka otevřeně navázán a jimi oceňován za dobré služby. Komu tedy slouží? Našemu státu nikoliv. 

Právní stát skončil v pátek

Kdo potřeboval vymyslet mediální bombu ruského teroristického útoku, měl problém. Žádný útok spojený se smrtí lidí u nás nebyl. Vrbětice jsou sice hodně vzdálenou historií, ale ve zpětném toku času první možný. Takže nabalit na Rusy nějaký útok je možné jedině v tomto případě. Jenže v době výbuchů nebyla situace taková, abychom potřebovali na Rusy něco svádět a dělat z nich teroristy. Dnes je to potřebné - a tak účel světí prostředky. 

Dokonce i požár Říšského sněmu založený německými nacisty, aby obvinili svoje politické odpůrce, a který nakonec byl odhalen jako podvod, měl lepší právní legendu. A přesto v době nastupující totality nacisté se svým podvodem neuspěli. Lze tedy říci, že tehdejší právní prostředí bylo v Německu lepší, než je dnes u nás. Vymyslet si takový nesmysl a nutit všechny, aby mu uvěřili, nebyli tenkrát schopni ani nacisté.

Právní stát u nás skončil minulý pátek proto, že byli obviněni Rusové na základě neprokázaných obvinění. Samotné obvinění přece ještě nic neznamená. Je zapotřebí předložit důkazy a v soudním jednání musí mít možnost obviněný se bránit. Považovat někoho za vinného před rozhodnutím soudu není možné, a pokud se to děje, potom už nežijeme v právním státě.

V pátek jsme vstoupili do totality. Zmanipulované davy budou vykřikovat jako když žádaly smrt Horákové, hrozit pěstí imperialistům jako v padesátých letech. Mandelinka bramborová byla „americký brouk“, kterého měli imperialisté shazovat nad naším územím, ačkoliv každý věděl, že brouk létá a nezná hranice. Museli jsme protestovat proti smrti Lumumby, ačkoliv jsme se nikdy nedozvěděli, kdo to byl, museli jsme protestovat proti chartě, ale její znění bylo tajné jako dnes důkazy o Vrběticích.

Čtěte ZDE: Šmírácká fraška: Pokus o české 11. září. O nás v tom jde jen okrajově. Pátá kolona není jednotná? Babiš políbil prsten a kličkuje. Německo má problém. Nečasův efekt? Válka už začala. A tu anekdotu o Bidenovi znáte?

Muselo se věřit KSČ, kdo nevěřil, byl nepřítel. Totalita vždy stojí na vynucené víře. Ptát se po důkazech byl zločin. Je i dnes a ti, kteří důkazy požadují, jsou ruští trollové. Všichni, kteří teď spílají Rusům, jsou buď blbí nebo navedení. Nevědí nic, ale jednají jako nemyslící stádo (zmanipulované goebbelsovskou propagandou), nebo jsou nějaký druh vazalů.

Nikdy nevěřil KSČ, a nemohu dnes věřit BIS ze stejných důvodů. Obě organizace lžou, zatajují fakta a vládnou vyhrožováním. Lež se stává pravdou a pravda je nepřátelským aktem. Ať předloží důkazy, ať proběhne soud, kde se protistrana může bránit - potom mohu respektovat rozhodnutí nezávislého soudu. Teprve potom je případně legitimní dělat opatření proti Rusku. Do té doby to je jen bolševický nenávistný účelový čin, který chce vyprovokovat Rusko. Vytvořit hysterii k vyřazení jeho firmy z dostavby Dukovan, (v širším měřítku zabránit dostavění plynovodu North Stream) a k obchodní válce proti Ruské federaci.

Samozřejmě, že to slouží i proti domácím oponentům globalistů, aby je bylo možno osočovat jako ruské agenty, trolly atd. Všichni, kteří dnes osočují Rusko ohledně kauzy Vrbětice, aniž by zveřejnili důkazy, používají bolševické metody a rozvracejí náš právní stát. Pokud je nemohou předložit, tak mají mlčet.

Ale to je jenom střípek v celé mozaice. Bolševismus se už šíří dávno ústy různých zaprodanců, kteří zavádějí cenzuru a neustále ostrakizují každého, kdo si dovolí v jednom kuse nešířít pomluvy proti Babišovi, Zemanovi a Rusku. Kdo ještě stále chce myslet vlastním mozkem. Trumpovo čtyřleté období na chvíli zmírnilo akceleraci těchto totalitních snah, ale Biden to opět „vzal do ruky“ - a výsledky jsou hned vidět. Teď už i u nás.

Nepálit si triko 

Pokud přistoupíme na tyto bolševické metody a nebudeme se držet elementárních zásad právního státu, doplatíme na to především my. Když můžeme kohokoli obvinit bez důkazů, ostrakizovat ho, "trestat" ho, vláčet pomluvami, aniž by se vina dokázala, je ohrožen každý z nás: může to potkat každého. Současní protiruští štváči si bolševické metody vyzkoušeli proti Babišovi a Zemanovi. Vlastně tedy víme, co od nich můžeme očekávat. Přesto mají přízeň nezanedbatelného počtu voličů. 

Jan Hamáček na sjezdu ČSSD tvrdil, že v zájmu ochrany zdraví a životů našich lidí, pojede do Moskvy a přiveze Sputnik. S tím zvítězil. Petříček zaříkávající se nehynoucí věrnosti NATO a EU prohrál. ČSSD měla možnost se nadechnout, dost možná by se jí vrátilo mnoho členů i voličů. Jenže Hamáček zklamal. Tvrdí, že mu cestu Babiš zakázal. Měl asi poslední možnost stát se hrdinou a zachránit ČSSD. Nepřijmout diktát, říci že kauze nevěří a odejít z vlády. Možná by se obětoval jako profesor Lessing (zavražděný v Mariánských Lázních sudetoněmeckým komandem). Sociální demokrat, který nezradil. Hamáček však raději obětoval i ČSSD. Dnes mu už nikdo věřit nebude. 

Proč vláda takto zklamala, když v ní přece nejsou jen rusofobové? Když někteří dokonce chtěli, aby tendr na Dukovany byl poctivý a spravedlivý, abychom co nejrychleji nakoupili Sputnik apod.? Doufám, že jednou se to dozvíme, zatím můžeme jen spekulovat: Kombinace únavy z neustálých nátlaků a osočování? Zjištění, že Dukovany s Rosatomem jsou nereálné pro neustálé útoky a sabotáže, které by následovaly? Obavy z osobního rizika? Nebo snad rezignace (všechno už končí, příští volby nevyhraji, a nebudou si pálit triko)?

Čtěte ZDE: Prezident Klaus: Kauza "Vrbětice po sedmi letech" ve třech bodech. Jsme opět v padesátých, jen s opačným znaménkem. Místo amerických záškodníků, ruští sabotéři. Vládnout strachem je snadné. Už toho nechte!

Proč tolik vadí Rusko?

Není příliš čitelné, kam doopravdy míří globalisté. Zatím je pouze jasné, že mají v plánu jen bořit. Chtějí likvidovat národní státy, ale nevědí, co potom. Co s tím, že lidská přirozenost vede ke komunitám, k nimž člověk cítí identitu. Jak řekl klasik: „Člověk beznárodní je člověk nemravný“. Je to člověk pouze materiálně zaměřený, nemající žádnou vazbu, nebo jen povrchní bez trvalého sebeobětování pro druhé. 

Všechny globalistické ideály, které se trochu nepřesně nazývají neomarxistické, a jejichž nositeli jsou především Piráti, TOP STAN a současná garnitura ODS, jsou ničitelské. Genderový feminismus, transsexualismus, podpora antropologických odchylek apod. ničí rodinné vazby, porodnost a správnou výchovu dětí. Multikulturalismus nám má vnutit migranty a navrátit do země sudetské Němce. Zlikvidovat národní sebevědomí a sounáležitost tak potřenou k odboji. Postoupit naši zemi cizím etnikům. Ale současně chtějí, abychom to udělali dobrovolně jako omlouvající se ubožáčci (podobně jako Američané poklekávají před černochy).

Globalističtí aktivisté chtějí jen bořit. Chtějí jen likvidovat. Komunisté měli alespoň nějakou humanitní ideu sociální spravedlnosti, nějaké fantastické sny, které nebyly uskutečnitelné, ale ke kterým vztahovali svoji víru. Globalisté mají v pozadí své ideologie ekologismus, který má cíl – odchod do jeskyní. O něčem mírnějším odmítají jednat. Zničení civilizace je pro ně uskutečněním jejich ideálů. 

Aby mohli tuto řízenou zničující dekadenci uskutečnit potřebují vyřadit všechny vnější vlivy. Proto ten panický strach z takzvaných proruských webů, které ve skutečnosti jsou pouze nezávislé (ruský je pouze Sputnik) a které by mohly sloužit k rozkrývání globalistických lží. Uvědomují si, že Rusko může být oporou národů, které mají být likvidovány, může nespokojené využívat ve svůj prospěch. A nespokojených bude určitě stále více a nejspíše najdou společnou řeč s Ruskem, které je sice využije pro svoje zájmy - ty však budou určitě přijatelnější než kulturně-antropologický zánik národa. 

Samozřejmě, že se vede ze stejných důvodů obchodní válka proti Rusku. Jde o to, aby se neuskutečnil prodej ruských technologií, které již začínají být kvalitnější než americké, a ruského plynu, aby Rusko nebohatlo. To je zapotřebí zjistit politickými prostředky. Jakými - to právě u nás sledujeme.

Globalismus tentokrát ztělesněný americkým prezidentem Bidenem vede Evropu do ekologické tmy předcházející těsně „odchodu do jeskyní“. Co má nastat? Nebudeme mít ani plyn, ani jadernou energii. Westinhouse jadernou elektrárnu nepostaví, North Stream se nedostaví a Evropa se propadne do tmy. Hledejte si už svoji jeskyni! 

Prý máme spoléhat na "alternativní zdroje". Za Trumpa bylo možno ještě v nejhorším případě spoléhat na americký plyn a naftu. Jenže Biden jako první opatření zrušil stavby ropovodů a plynovodů. Energii nebudou mít ani Američané.

Na ztrátě samostatnosti jsme už prodělali mnohokrát a současné americké tažení proti Dukovanům prostřednictvím absurdní špionážní historky je poslední před zánikem státu.

Zánikem posledního, co jsme ještě měli v svých rukách: energetiky. 

 




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky