Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zdravá Francie se bouří: Generálové ve výslužbě položili Macronovi nůž na krk. Máme už vašeho multikulturalismu plné zuby! Blíží se výbuch. Pokud nezměníte kurz, přijdou kamarádi v armádě. Hrozí Francii regulérní občanská válka?

Zdravá Francie se bouří: Generálové ve výslužbě položili Macronovi nůž na krk. Máme už vašeho multikulturalismu plné zuby! Blíží se výbuch. Pokud nezměníte kurz, přijdou kamarádi v armádě. Hrozí Francii regulérní občanská válka?

29. 4. 2021

Tisk článku

Václav Danda komentuje výzvu francouzských rytířů v generálských uniformách na záchranu evropské civilizace a přináší kompletní znění jejich otevřeného dopisu politikům

Francie je ve varu. Situace pod vládou multikulturalistů na čele s prezidentem Emmanuelem Macronem se rychle blíží stavu, kdy se velké části měst mění ve válečné zóny. Migranti z Afriky, kteří se již řadu let valí do země, mají kvůli benevolentní politice probruselské globalistické vlády otevřené dveře a rodilí Francouzi se stále častěji cítí ve své zemi jako cizinci.

Poslední islamistické atentáty, hořící katedrála a předměstí francouzských měst se staly pověstnou poslední kapkou, kdy pohár trpělivosti mnoha Francouzů přetekl. Jako obvykle, když je vlast v ohrožení, do čela odporu proti nepřátelům země tolerovaných Macronem se postavili vlastenečtí generálové a stovky dalších vojáků v záloze (a zčásti těch stále v aktivní službě). Jejich otevřený dopis, ve kterém vyzývají k okamžité nápravě neudržitelného stavu, zveřejnil minulý týden týdeník Valeurs Actuelles. Ve Francii to vyvolalo pozdvižení. 

Le Penová vyjádřila podporu

Oficiální média na dopis zpočátku vůbec nereagovala a skoro týden dělala mrtvého brouka. Až poté, kdy se do věci vložila předsedkyně Národního sdružení Marine Le Penová, která generály podpořila, a vyzvala je k podpoře Národního sdružení a všech vlasteneckých sil, francouzští Bruselané začali brát celou věc vážně. V reakci narychlo schválili tzv. protiteroristický zákon, kterým se snaží Macron a spol. rozezlenou společnost uchlácholit.

Dopis, o kterém oficiální média zarytě mlčela, se nyní stal vnitropolitickou událostí číslo jedna. Situace v zemi je opravdu vážná. Od nástupu Macrona, který v prezidentských volbách v roce 2017 porazil Marine Le Penovou (dodnes existuje mnoho pochybností nad regulérností voleb), se ještě více rozjela islamizace země. Stovky kostelů se staly předmětem útoků společných sil islamistů. Komanda francouzské Antify, tvořená z velké části imigranty a kriminálníky, ničí pod praporem islamismu poslední zbytky křesťanské Francie a vše co připomíná starý svět a slavnou francouzskou historii.

Dnes již víme, že i v případě požáru pařížské katedrály Notre-Dame nešlo o nešťastnou náhodu, ale o promyšlený útok islamistů na srdce křesťanské Francie. Situace se však dramatizuje každým dnem. Jsou ničeny sochy světců i vojenských hrdinů – včetně generála Charlese de Gaulla. Teroristické útoky se v poslední době soustředí zvláště na učitele, stejně jako na kněze. Desítky atentátů (jako uříznutí hlavy učiteli na předměstí Paříže) vyvrcholily minulý týden útokem migranta na policistku v Rambouillet. Žena v uniformě svým zraněním podlehla.

Čtěte ZDE: Volební boj s Bažinami: Ve Francii jako v USA. Šance Le Penové rostou. Odkaz de Gaulla? Do voleb dost času - co se ještě odehraje za hrůzy? Degenerace systémových hráčů a prodej kostlivců v novém balení

V té chvíli řekli francouzští generálové dost

Rok před prezidentskými volbami, kdy je popularita prezidenta Macrona na bodu mrazu, je nálada významné části francouzské veřejnosti jako před povstáním. Pro globalisty se tím otevírá celý vějíř problémů. Všechny průzkumy již několik měsíců ukazují, že pokud nebudou volby zfalšovány, tak by i ve druhém kole měla Marine Le Penová Macrona porazit, a stát se tak prezidentkou. To by ovšem znamenalo zásadní trhlinu v architektuře bruselského impéria a možná i začátek konce vězení národů. 

Dopis francouzských generálů prezidentu Macronovi a všem francouzským politikům, ke kterému se v průběhu minulého týdne přihlásili další tisíce mužů a žen z bezpečnostních složek, přinášíme v plném znění: 

Doba je těžká, Francie je ohrožena, ohrožuje ji několik smrtelných nebezpečí. My, kteří, i když jsme ve výslužbě, zůstáváme francouzskými vojáky a nemůžeme za současného stavu zůstat k osudu naší krásné země lhostejní.

Naše tříbarevné prapory nejsou jen kusem látky. Napříč staletími symbolizují tradici těch, kteří bez ohledu na barvu pleti nebo víru, sloužili Francii a obětovali pro ni i své životy. Na těchto praporech vidíme zlatými písmeny slova „Čest a Vlast“. Naše čest nás dnes vede k odmítnutí rozkladu, který naši vlast zasáhl.

 Rozklad, který má prostřednictvím multikulturalismu jediný cíl: vytvořit na našem území špatné vztahy a nenávist mezi lidmi. Někteří představitelé hovoří o rasových, domorodých a dekolonizačních teoriích, ale skrze tyto výrazy chtějí tito zastánci nenávisti a fanatici vést rasovou válku. Pohrdají naší zemí, jejími tradicemi, její kulturou, a chtějí vidět, jak se rozloží. Tím jí vezmou její minulost a její dějiny. Napadají tak oklikou přes památníky našich velikánů a překrucováním výroků starých několik staletí naši starou vojenskou i občanskou slávu.

Rozklad, který spolu s islamismem a bandami migrantů z předměstí vede k odtržení četných území od našeho státu a přeměňuje je na teritoria podřízená jiným zákonům, jež jsou v rozporu s naší ústavou. Každý Francouz, jakékoli víry či bezvěrec, musí být doma v každém koutu naší země všude. Nemůže a nesmí existovat jediné město, jediná čtvrť, kde by zákony republiky neplatily.

Rozklad se zrychluje, neboť nenávist má přednost před bratrstvím. To co vidíme během demonstrací, kde moc zneužívá občany pořádkových sil proti obětním beránkům – proti Francouzům ve žlutých vestách vyjadřujícím svou beznaděj. A to vše se děje. Za situace, kdy různá maskovaná individua v kapucích plení obchody a tytéž pořádkové síly ohrožují. Ty však jen postupují podle směrnic, často protichůdných, které vydáváte vy, vládnoucí elity.

Nebezpečí přibývá, násilí roste ze dne na den. Kdo by před deseti roky předpověděl, že bude jednoho dne učiteli před vchodem do jeho školy uříznuta hlava? My, kteří jsme sloužili národu, a kteří jsme byli vždy a až do konce své služby připraveni nasazovat svou kůži - jak to vyžadoval náš vojenský stav, nemůžeme zůstat před takovými jevy pasivními pozorovateli.

Čtěte ZDE: Smrt Francie je realitou: Obrácená kolonizace pokračuje. Násilí každých pár sekund. Původ pachatelů je tabu. Le Penová: Kam až musí barbarství dojít? Kostely shořely. Podvolení: Vše, co nás ničí, je vychvalováno

Je tak nezbytné, aby ti, kdo řídí naši zemi, našli k vymýcení těchto hrozeb nezbytnou odvahu. Často k tomu stačí prosazovat bez slabosti zákony, které již existují. Nezapomínejte, že, tak jako my, i velká většina našich spoluobčanů je vaším kličkováním a mlčením potvrzujícím vaši vinu rozhořčena.

Jak říkal kardinál Mercier, primas Belgie: "Když je opatrnost všude, odvaha není nikde." Tedy dost otálení, dámy a pánové, doba je těžká a práce mnoho. Neztrácejte čas a vězte, že jsme připraveni podporovat politiky, jež budou brát ohled na obranu národa.

Naproti tomu, nebude-li nic podniknuto a vaše laxnost se bude dál šířit společností, tak to nakonec povede k výbuchu a zásahu našich kamarádů v aktivní službě, kteří jsou v nebezpečné misi na ochranu našich civilizačních hodnot a ochrany našich spoluobčanů na národním území.

Již není čas na odklady, jinak tento narůstající chaos ukončí občanská válka, a mrtví, za něž ponesete odpovědnost, budou počítáni na tisíce.

Podepsáni:

  • général de Corps d’Armée (ER) Christian PIQUEMAL (Cizinecká legie)
  • général de Corps d’Armée (2S) Gilles BARRIE (Pěchota)
  • général de Division (2S) François GAUBERT, (bývalý vojenský guvernér Lille)
  • général de Division (2S) Emmanuel de RICHOUFFTZ (Pěchota)
  • général de Division (2S) Michel JOSLIN DE NORAY (Námořní jednotky)
  • général de Brigade (2S) André COUSTOU (Pěchota)
  • général de Brigade (2S) Philippe DESROUSSEAUX de MEDRANO (Trén)
  • général de Brigade Aérienne (2S) Antoine MARTINEZ (Letectvo),
  • général de Brigade Aérienne (2S) Daniel GROSMAIRE (Letectvo)
  • général de Brigade (2S) Robert JEANNEROD (Jezdectvo)
  • général de Brigade (2S) Pierre Dominique AIGUEPERSE (Pěchota)
  • général de Brigade (2S) Roland DUBOIS (Spojovací vojsko)
  • général de Brigade (2S) Dominique DELAWARDE (Pěchota)
  • général de Brigade (2S) Jean Claude GROLIER (Dělostřelectvo)
  • général de Brigade (2S) Norbert de CACQUERAY (Generální ředitelství vyzbrojování)
  • général de Brigade (2S) Roger PRIGENT (Lehké letectvo pozemních sil)
  • général de Brigade (2S) Alfred LEBRETON (Komisariát pozemních sil)
  • médecin Général (2S) Guy DURAND (Zdravotní služba armád)
  • contre-amiral (2S) Gérard BALASTRE (Národní námořnictvo)

Zdroj.

K tomu snad jen jedinou poznámku

Vzbouření francouzských špiček vojáků v záloze přišlo právě ve chvíli, kdy u nás Hamáčkova policie vystartovala proti Československým vojákům v záloze (a členům domobrany) a začala je zatýkat jako – „teroristy“(!). A to z velmi podobných důvodů. Solidarizovali se totiž s bojem východoukrajinských ruskojazyčných občanů bránících své životy a domovy proti kyjevským pučistům, kteří státním převratem (organizovaným a placeným z USA za prezidenta Obamy a viceprezidenta Bidena) odstranili legálně zvoleného prezidenta a vládu. Ukrajina se pak fakticky rozpadla, a stala se americkou kolonií.

Francouzští generálové nechtějí nic podobného ve své zemi dopustit. Chtějí zachovat republiku. Jak s nimi vládnoucí moc naloží? Už nyní hlásí, že je míní potrestat. Uvhrnou je do Bastilly? Poradí se s Hamáčkem? Budeme to s napětím sledovat.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky