Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Donald Trump signalizuje svůj návrat do politiky: Hraje čas pro něho? Biden vede USA k rozkladu. A co kabaretní hvězdy typu Meghan? Stává se drsně svržený prezident modlou? Za totalitní diktatury možná už další volby v USA ani nebudou

Donald Trump signalizuje svůj návrat do politiky: Hraje čas pro něho? Biden vede USA k rozkladu. A co kabaretní hvězdy typu Meghan? Stává se drsně svržený prezident modlou? Za totalitní diktatury možná už další volby v USA ani nebudou

5. 5. 2021

Tisk článku

Viktorie Nikiforová komentuje nové prohlášení Donalda Trumpa o návratu do velké politiky, považuje jeho zvolení příštím prezidentem USA za reálné, ale ví, že lehké to mít nebude

Na sto procent uvažuji o prezidentské kandidatuře a jsem si jistý, že uspějeme,“ řekl Donald Trump v novém rozhovoru.

„Bomba!“, „Nejlepší ze všech prezidentů!“, „Chybíš mi!“ explodovaly americké sociální sítě. „Musí to udělat pro všechny normální muže a ženy na planetě.“ – Tento poslední komentář dobře ilustruje názory trumpistů.

Ale tím Trump ještě oficiální oznámení o záměru kandidovat neučinil. Jak sám říká, nyní by takové rozhodnutí bylo předčasné:

Ovlivnilo by to získávání finančních prostředků a další věci. Všechno je to ... zdá se ... Šíleně obtížné ... Celý ten systém získávání finančních prostředků. Abych byl upřímný, zákony jsou strašně archaické a stupidní.

Přeloženo do srozumitelného jazyka: Trump se obává, že pokud vstoupí do prezidentské volební kampaně příliš brzy, budou jeho sponzoři doslova roztrháni – zničí jim podnikání, budou je tahat po soudech, nebo dokonce fyzicky zlikvidují. Nicméně již v srpnu na republikánské konvenci může Trump své ambice oficiálně oznámit.

Stále příliš brzy? Podle amerických standardů nic zvláštního. Fakticky se začalo diskutovat o volbách v roce 2024, nad jejich méně podvbodným uspořádáním a možnými kandidáty, ještě před inaugurací nového prezidenta – lidovými vrstvami Tumpistů přezdívaného Joe-Soros-Biden. Sázkové kanceláře jsou již v plné pohotovosti a přijímají sázky, kdo bude příštím prezidentem Spojených států.

Trump není žádný outsider

Prezident, který prohrál volby, je obvykle navždy vyloučen z boje o Bílý dům. Standardně je mlčky považován za outsidera a jeho straníci ho už nehodlají oslovovat. Trumpův případ je však absolutně odlišný. On i miliony jeho příznivců se domnívají, že volby v roce 2020 poctivě vyhrál, a získal více hlasů než kterýkoli jiný úřadující prezident v historii.

Někteří obzvláště oddaní trumpisté dokonce stále věří, že Trump dosáhl dohody s armádou, ta ho uznala jako svého vrchního velitele. Prý stále vládne zemi z jistého bunkru a tandemu Biden-Harrisová ponechal jen nevýznamné záležitosti. Ve skutečnosti Trump pobývá v Mar-a-Lago na Floridě a velí tak maximálně nosičům holí na golfovém hřišti. Ale podobné naivní legendy ukazují, jak moc jeho voličiří ve svého podvodem odstraněného prezidenta.

Pokud se Trump bude chtít vrátit, má opravdu reálnou šanci. I čas pracuje pro něho. Masivní propaganda Demokratů a organizovaný teror Black Lives Matter děsivě doléhá na psychiku voličů. Nemluvě o tom, že již během prvních měsíců Bidenovy vlády se reálný život Američanů nevídaným tempem zhoršuje – a to bez ohledu na jejich politickou orientaci.

Čtěte ZDE: Velká čistka v USA: Je na řadě zákaz Fox News? Důkazy o volebním podvodu zlikvidovat. Myšlení srovnat do latě. Bolševická mediální fronta stupňuje teror. Mráz přichází z Washingtonu. Vzor pro ČT a její protektory. Brzy u nás!

Totální rozklad

Na jižní hranici zuří rozsáhlá migrační krize. Vedení země umožnilo vstup do USA všem nezletilým občanům Jižní a Latinské Ameriky a ti hromadně propadli americkému snu. Obyvatelé příhraničních států čelí nebývalému nárůstu kriminality.

Státy „rezavého pásu“ ztratily poslední naději na obnovu pracovních míst. Biden zvyšuje daně, což znamená, že chudí budou platit ještě více, bohatí se uchýlí do offshorů a velké společnosti rychle vyvedou aktiva ze země. Masová nezaměstnanost se stane chronickou.

Prezidentovy zelené iniciativy hrozí zničením ekonomik Texasu a dalších států produkujících ropu. Pokud budou uskutečněny, první věcí, která postihne domácnosti po celé zemi, bude bezprecedentní zdražení elektřiny. A ta vyšroubuje ceny prakticky všeho.

Země je zároveň rozdělena pokusy Demokratů o prolomení druhého ústavního dodatku – práva Američanů nosit zbraně, což je pro většinu Američanů něco jako posvátný totem.

A to nepočítáme takové „maličkosti“, jako je chronická podvýživa milionů pracujících Američanů. O tomto problému píší vědecké publikace dokonce i oficiální média. Odhadují, že 13-16 procent Američanů ve Spojených státech pravidelně hladoví. Postiženy jsou zejména rodiny s dětmi.

Kovidové bláznění, rasová válka rozdmýchávaná Demokratickou strany, surrealistické lobbování transsexuálů – to vše patří do téhož balíčku problémů. Zdálo by se, že Trump nemusí dělat vůbec nic – jen hrát golf a čekat, až vyčerpané obyvatelstvo smete Demokratickou stranu a přinese mu vítězství v příštích volbách na stříbrném podnose.

Kdo může Trumpovi konkurovat?

Koho vůbec může Demokratická strana postavit proti Trumpovi v roce 2024? Že by současného prezidenta? Do té doby bude ovšem nemocnému Bidenovi 82 let, a zda bude ještě vůbec při smyslech, můžeme jen hádat.

Pak se nabízí současná viceprezidentka Kamala Harrisová. Na začátku její kariéry v establishmentu byl pochybný vztah s ženatým starostou San Franciska. Její působení ve funkci kalifornské generální prokurátorky doprovázely skandály. Těžko říci, jaké zásluhy bude radikálně levicová Kamala schopna představit voličům v roce 2024.

O zjevně kabaretních variantách, jako například Meghan Markle raději snad ani nemluvit. Manželku prince Harryho začali lanařit do Bílého domu hned po jejím skandálním rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou. Hashtag „Meghan prezidentkou!“ se otevřel veřejnosti. Byla dokonce ohlášena webová stránka potenciální kandidátky – https://www.meghanforpresident.com.

Podprůměrná herečka, která začínala ve filmech pro dospělé, a jejímž jediným úspěchem byl úlovek  britského prince pod chomout - opravdu se může stát prezidentkou? Jak jsme viděli při posledních "volbách" - nic ení nemožné.

Meghan má správnou biografii, správné pohlaví a hlavně barvu pleti. Otevřeně ji sponzoruje prominentním černý miliardář Tyler Perry a oficiálně opatruje židovská rodina Redstonů (vlastníci mediální korporace Viacom CBS). Její šance na poctivé zvolení jsou však absolutně mizivé.

Čtěte ZDE: Pět minut po dvanácté: Donald Trump se chystá na otevření druhé fronty. Změní tím poměr sil? Nové důkazy o puči: "Překlápění" hlasů pomocí italských satelitů. Sebrat dementnímu Bidenovi kufřík je iluze. Je válka nevyhnutelná?

Represe totalitní moci

Přesto však to se šancemi Trumpa není zase tak růžové. Jeho protivníci mají téměř absolutní administrativní moc a prakticky absolutní kontrolu nad iamerickým mediáloním světem. Pod záminkou nějaké další pandemie – nebo jakoukoli jinou záminkou, dokonce i globálního oteplování – mohou zamknout voliče doma a uskutečnit třeba celé "volby" skrze korespondenční hlasování. Tento podvod jim vyšel již jednou - proč by ho nezopakovali?

Trump byl nemilosrdně odstřižen od internetu. Dnes nemá už žádné účty na sociálních sítích. Nejrozšířenější vyhledávače cíleně „odsouvají“ jeho výroky, rozhovory i názory jeho příznivců. Sedmdesát pět milionů trumpistů v USA a miliony jejich sympatizantů po celém světě jakoby vůbec neexistovaly – tak důsledně jim blokují přístup k informačnímu poli. Aktuálně sice založil svůj nový web, ale to je pouze kapka v moři. Pokud nevytvoří vlastní sociální síť, prakticky nebude slyšet.

Svržený prezident se dnes v Mar-a-Lago setkává s politiky z celého světa. Před pár dny hovořil například s Nigelem Faragem, vůdcem britské strany Brexit. Farage s ním konzultoval zneužívání distančního (korespondenčního) hlasování v Británii a zkušenostech z Francie, kde zatím bylo korespondenční hlasování zakázáno zákonem.

Bývalý prezident Spojených států má stále obrovský morální kredit – podporu „normálních mužů a žen po celé planetě“. Bylo by dobré, kdyby toho dokázal využít.

Spolehnout se na to však nelze. Nastupující "demokratická diktatura" udělá všechno pro to, aby za tři roky svobodné volby v Americe již neexistovaly.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky