Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Den vítězství a Den matek: Na západní frontě chlad. Výrobna strachu nyní přehodí z covidu na klima. Nahá očkovací lež. Teď sáhnou po dětech. Vzhůru do otroctví! Nebo ještě je naděje? Jen když pochopíme – a zvolíme

Den vítězství a Den matek: Na západní frontě chlad. Výrobna strachu nyní přehodí z covidu na klima. Nahá očkovací lež. Teď sáhnou po dětech. Vzhůru do otroctví! Nebo ještě je naděje? Jen když pochopíme – a zvolíme

9. 5. 2021

Tisk článku

Petr Hájek konstatuje, že očkovací zločin – ač zatím bez trestu – je v problémech, ale je si jist, že bez aktivního odporu nás nakonec zlikvidují, a nechají žít jen otroky

Je chladné jaro jedenadvacátého roku jedenadvacátého století. Místo alespoň formálních znaků svobody intenzivně trénujeme na život v koncentráku pod značkou Covid. A současně již startuje další mohutná mystifikační kampaň (během té covidové trochu odsunutá stranou, aby se nerušily) s nálepkou „globální oteplování“. Navzdory tomu, že tak chladné jaro zažili jen pamětníci napadení Sovětského svazu Hitlerem. Je to příznačné. I počasí jako by chtělo vyjádřit, kam nás nese zběsilá tsunami sebe destruující západní civilizace, která teď programově ničí nejen svoji současnost, ale také přepisuje historii: 

Nezačalo to až s černochy v Americe, ale u nás. Výročí konce poslední války si již leta po převratu připomínáme o den dříve, než skutečně v Praze skončila. Aby se režimní propaganda vyhnula vzpomínkám na Rudoarmějce, kteří přijeli z dobytého Berlína na pomoc pražskému povstání (když před tím za desetitisíců obětí – včetně našich vojáků z východní fronty – osvobodili devadesát pět procent území naší vlasti), pořádáme oslavy pod americkými vlajkami v Plzni (čest a sláva padlým Američanům na západní frontě). 

Pod týmiž vlajkami nyní vedeme (zatím jen) studenou válku proti našim osvoboditelům od Němců a posíláme provokativně své vojáky na ruské hranice – pod velením wehrmachtu. Kdo proti tomu protestuje, je označen za vlastizrádce. Kdo upozorňuje na hrůzy a zločiny uměle vytvořeného covidismus a varuje před nebezpečnou vakcinací, je mediálně lynčován a (zatím jen) pokutován nebo vyhozen z práce (pozdravy neurochirurgovi Pirkovi). 

A kdo si dovolí pochybovat o šílenství klimatického nesmyslu, je předmětem zájmu tajných služeb – teď již otevřeně například těch britských. Naše se zatím ještě pár týdnů budou honit za fraškou „přízraku“ Pata a Mata, kteří prý před sedmi lety vyhodili do povětří muničák – ačkoli tam nebyli – a předtím dali volno tamním zaměstnancům, aby někdo nepřišel k úrazu. Je to podivné chladné jaro jedenadvacátého roku jedenadvacátého století po Kristu, jež předznamenává, co teprve má přijít. Mnozí si myslí, že horší to být nemůže. Jsme však teprve na začátku „Vynálezu zkázy“.

Očkovat za každou cenu!

Spolu s tím, jak mizí poslední měřitelné zbytky uměle vyrobené nové chřipky nazvané podle roku rozšíření Covid-19 (něco jako deset let předtím stejně uměle vyrobená Kalouskova havlistická strany T0P-09, která rovněž právě chcípá), napohled paradoxně zběsile narůstá očkovací kampaň. Je to však logické. Jednak nelze připustit, že tyranie, která potlačila všechny zbytky občanských svobod, zpola zničila hospodářství a astronomickými dluhy nás ještě víc připoutala k Bruselu, to všechno činila bezdůvodně. 

Především však: Operace covid byla naplánována pro „omezení populace“ především zemí Západu (ke snazšímu nahrazení obyvatel historických států muslimskými migranty z Afriky, Blízkého východu a Asie). A to se bez masového očkování genetickými vakcínami nemůže podařit. Nemluvě o tom, že vlastně o žádné klasické očkování nejde. Tak si to jen zdůvodňují ti, kteří buď propadli propagandě, nebo jsou „ke vpichu“ donuceni, pokud nechtějí ztratit zaměstnání. Samostatnou kapitolou jsou pak ti, kteří se těší, že tím získají „výhody“ (tedy paběrky z normálního života, který se již ztrácí v mlhách zapomnění). 

Čtěte ZDE: Krev tekla na hranicích: Jsme země Švejků? O Rusku jen řečí propagandy. Největší bitva v číslech. Představte si Amíky v Ostravě. Opět překřičené výročí? Jděte s tou politikou do...

O nic nejde?

„Byli jsme přece očkováni už jako děti – a nic se nám nestalo,“ tvrdí. Jednak se mýlí: Exponenciální nárůst alergií, dětského autismu (o 600 %), rakoviny, Alzheimera a dalších fatálních nemocí má z velké části svůj původ právě v masovém poválečném očkování. Kromě látek vytvářejících imunitu proti opravdovým chorobám jako neštovice, turbekulóza černý kašel a další se nám totiž do těla dostávaly také látky (hliník atd.), které buď bezprostředně nebo v delším časovém horizontu způsobily vysokou nemocnost něčím jinými opravdovými chorobami. Takové vytloukání klínu klínem. Jenže to si už s očkováním nikdo nespojí – a zdravotnictví s farmaceutickými giganty pak slavně (a neskutečně nákladně, s astronomickými zisky) léčí důsledky vakcinace.

V případě covidových vakcín však jde ještě o něco úplně jiného. Prakticky všechny jsou z větší (Pffizer) či menší (Sputnik) míry postaveny na genetické manipulaci. Ony vlastně nevytvářejí protilátky proti covidu. Mají uměle vyrobený virus (patentován již v roce 2014, přičemž „přírodní virus“ patentovat nelze) jen oklamat. Naočkované buňky vytvářejí v plicích jen „makety“ viru, takže ten má za to, že je již „obsazeno“ – a pokusí se množit jinde (ledviny, játra atd.). Musí se ovšem trochu přizpůsobit – a tím vznikají mutace. Proto jsou naočkovaní klidně nositelem (a šiřitelem) viru, aniž to sami tuší. 

A nechme teď stranou, že ty oficiální tzv. mutace (jihoafrická, britská atd.) jsou opět uměle vyrobené nové varianty viru „vypouštěné z jeskyně“ (slovy statečné doktorky Soni Pekové a dalších) výrobců poté, co původní biologická zbraň již ztrácí sílu. A rovněž nechme stranou, že pokud by se používala řada známých a lety osvědčených léků, vůbec nikdo nemusel umírat. A do třetice nechme stranou, že masívní nárůst nemocných je pravidelně spojen právě s očkováním. To je také jeden z důvodů, proč u nás v březnu o něco stoupla „průměrná“ úmrtnost (a proč teprve nyní byla zasažena například Indie). Dalšími důvody bylo zanedbání jiných nemocí kvůli „vytíženosti nemocnic“, dlouhodobé nošení „náhubků“ – a především stres (obvyklý spouštěcí mechanismus) v důsledku neslýchaného mediálního strašení. 

Zločin bez trestu: druhý díl

Spolu se slábnutím umělého viru (nemá dlouhou životnost, proto se musí nahrazovat dalšími verzemi) stojí vakcinační zločinci před problémem. Všude na světě klesá ochota nechat se „napíchnout“. Jenže aby celý zločin měl smysl, potřebuje být proočkována většina populace. A to je zvlášť u mladších ročníků (které by nyní měly přijít na řadu – o dětech raději ani nemluvě) docela obtíž: většinou nemají žádné příznaky či jen lehký průběh, proti němuž je „přirozená“ sezónní chřipka skutečně vážným onemocněním. A tak se spouštějí různé „programy“, které jsou naprosto absurdní. Tedy byly by, kdybychom ještě žili ve světě „před“.

V USA (kde je díky Trumpově „sabotáži“ je informovanost o zločinu nejvyšší) nabízejí jednotliví guvernéři z „demokratické“ strany s vakcinací párky či pivo. Lži-prezident Biden vybízí řetězce, aby jejich supermarkety vyhlásily slevy pro ty, kdo se v nich nechají naočkovat. V Evropě připravuje Brusel „covid-pass“ pro očkované, který nejen umožní znovuzrození bláznivé cestovní mánie, ale třeba i návštěvy koncertů a divadel. Věrně to kopírují naši vakcinátoři. Současný asi sto padesátý ministr zdravotnictví o tom hovoří již docela otevřeně. A připravuje očkování mládeže a dětí. Jako by nestačil zločin s povinným testováním školáků – navzdory tomu, že odhalil prakticky nulovou nákazu, a přesto děti skoro rok nechodily do školy.

A teď už míří i na ještě nenarozené. Právě dnes nás „informovaly“ desinformační mainstreamové weby: „Vakcíny společností Pfizer/BioNTech a Moderna jsou pro těhotné ženy bezpečné. Neexistuje žádné riziko ani pro budoucí matky, ani pro jejich nenarozené děti. Tvrdí to americké Středisko pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC). Opírá se výsledky své rozsáhlé studie.“ Ano, skrze matku se genetický materiál označovaný za vakcínu dostane do plodu nejsnáze. Zato o úmrtích či těžkém průběhu po vakcinaci se mlčí, manipuluje se s čísly, cenzuruje se. 

A přesto – bezprostřední nebezpečí zdaleka není hlavní problém. Ten spočívá ve středně a dlouhodobém vlivu na organismus, který zatím pochopitelně nemůže být doložen. Hlavně že výrobci vakcín – poprvé v celé historii – mají od vlád generální pardon. Nenesou za následky žádnou odpovědnost. To je ve světě, kde se nejšílenější rozhodnutí dělají kvůli takzvané „předběžné opatrnosti“ („sice nevíme, jestli to něco způsobí, ale co kdyby“) neprosto neuvěřitelné a nehorázné.

Čtěte ZDE: Lockdown už navždy: Spiknutí proti lidstvu se již ani netají. Kontury Velkého resetu? Nevolnictví a světový digitální koncentrák. Vše probíhá za kouřovou clonou vykonstruované pandemie

V létě přijde „klima-nebezpečí“

Po chladném jaru přijde mírné léto. Bylo by snadné (a příliš levné) jít cestou klimatických zločinců (v čele s meteorology ČT), kteří vydávají počasí za důsledek údajného globálního oteplování způsobeného lidskou činností (například prací, ta už bude brzy definitivně prohlášena za zhoubu). Ne, nebudeme se jim posmívat, že chladné jaro je důsledkem globálního oteplování (brzy s něčím takovým určitě přijdou sami). Počasí totiž s klimatem vůbec nesouvisí. Klima se mění stále, ale v dlouhodobých intervalech. I počasí má své intervaly. Daleko kratší. Řízené primárně sluneční aktivitou, magnetickým polem Země a dalšími nekonečně složitými prvky, které nelze nikdy zcela vypočítat. 

Lidé však za staletí vypozorovali určité cykly: sedmiletý, jedenáctiletý atd. Loni, kdy nás nejvíce strašili nejhorším suchem za pět století, napršela spousta vody. Nic neobvyklého. Končil právě šestiletý (sedmý rok je přechodový) cyklus suchého horkého období a začínal stejně dlouhý cyklus počasí chladnějšího a vlhčího. Soudruzi oteplovači to samozřejmě věděli, proto se snažili, aby horká a suchá „pětiletka“ byla využita ve znamení „Grétiných mámení“. Vydávání pravidelných cyklů počasí za „klimatickou změnu“ jim vyhovovalo. Pak spustili Covid – a nyní se opět vrátí ke „klimatické změně“. A náhle se dozvíme, že s ní počasí nesouvisí. A už se to všude objevuje: Počasí se vrací k normálu, znějí titulky. Zato s klimatem si nyní zase užijeme.

Přímá souvislost

Strach z viru teď na čas nahradí návrat k intenzívnímu šíření strachu z katastrofální klimatické změny způsobené sodovkovým plynem nezbytným pro život rostlin (lidskou činností ho vzniká nepatrně, pětadevadesát procent „vyrábějí“ oceány, sopky atd.). Doznal to v tajně nahraném rozhovoru i jeden z šéfů hlavní západní fake-dezinformační televize CNN (ČT je její zdejší pobočkou, právě tak, jako je BIS pobočkou CIA). Dostali prý od majitele televize befel, že po vakcinační propagandistické vlně se vrátí naplno vlna klimatická. Má to opět logiku. Obojí spolu totiž bezprostředně souvisí, neboť obojí směřuje k cílenému civilizačnímu rozpadu. 

Jeho obrysy narýsoval v knize Velký reset soudruh Schwab z Davosu. Bude kromě jiného znamenat konec fyzických peněz (zůstanou jen digitální, které mohou neposlušným otrokům kdykoli „vypnout“), zavedení „nepodmíněné mzdy“ (čili konec vztahu práce – odměna, jak o tom snili bolševičtí revolucionáři v Rusku) a hlavně přestanou existovat národní státy (obyvatelstvo dle Kalergiho plánu nahradí euro-negroidní rasa stvořená milióny imigrantů). K tomu všemu byl covidismus nutnou předehrou a klimatický alarmismus průvodní ideologií, která má zcela rozvrátit hospodářství založené na racionalitě.

Stane se?

Užívejme si tedy plnými doušky prvních slunečných dnů chladného jara. Naočkovaní, tedy „vítězná třída“, či v současné bolševické terminologii První kategorie občanů, už vyhlíží covid-pasy a cesty do Chorvatska či Řecka. Občané druhé (ale možná i mnozí z té První) kategorie by se však přesto měli docela vážně zamyslet. Opravdu se to všechno musí stát? Skutečně neodvratně musíme směřovat k „otrokářské společnosti 21.21“, k cynické diktatuře, jaká tu ještě nebyla? A pokud ano, musíme ji přijmout jako „nutné zlo“, jemuž nelze účinně odporovat?

Ani to se ještě v dějinách nestalo. Nakonec se vždycky našla dostatečná vnitřní síla (odkud asi pramení?, z Marxových spisů to nebude), která spojila lidi toužící po normálním životě, k němuž fyzická i duchovní svoboda patří jako světlo ke dni. Odporovat – a riskovat kariéru, stát se předmětem mediálních lynčů, nepochopení zmanipulovaných lidí mnohdy i z blízkého okolí, útlaku represívních nástrojů aktuální moci? Nebo se podat, mávnout nad vším rukou, užívat si drobků „svobody“ dávkované podle loajality ke zlu – a když se dostaví „účinky“, teprve splašeně pobíhat, divit se a zbytečně vykřikovat? Jak stojí již osmý rok v záhlaví Protiproudu: Každý má svou volbu…

Čtěte ZDE: Cíl covidové operace: Prostor pro klimatickou revoluci. Jak bude vypadat trvalý lockdown? Vodítko: Jak to chválí František, je to zlé. Opatření zkracující životy. Odporné divadlo. Budoucnost v jediném slově: KONTROLA.

Co zbývá?

„Kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zakázali,“ pravil slavný americký spisovatel Mark Twain. A to v jeho době ještě relativní svoboda přece jen existovala. A nebyly sledovací technologie a vakcíny. Jenže i on svým životem dokazoval, že člověk se musí stále pokoušet rozlomit okovy, nechce-li být pouhým objektem vedeným na porážku. Co z toho plyne pro naši aktuální situaci, která se mnohým jeví jako zcela bezvýchodná? Stále ještě platí, že dobře připravený pokus, aby naši budoucí realitu určovali z Německa řízení a placení Piráti, či Babiš s Hamáčkem klepající se strachy před CIA (a reprízou osudu Petra Nečase), nebo z Washingtonu a Bruselu režírovaná koalice Spolu, ještě stále může trochu narazit. U Titaniku skoro „genetická vada.“ 

Pro ty, kterým není osud našeho národa a státu už úplně lhostejný (nebo nejsou přímo placenou Pátou kolonou) zbývá i na oficiální politické scéně ještě možnost (před definitivním odchodem do ilegality). Třeba – vlastně už asi pouze – Okamurova SPD. Právě proto je tak skandalizovaná mediálním mainstreamem. Andrej Babiš si nyní zřídil Šlachtovu Přísahu, aby Okamurovi pár procent „odčerpal“. Ale jen úplný naivka může skočit na svalnaté řeči bývalého tajného, který se aktivně zúčastnil puče proti vládě Petra Nečase – v okamžiku, kdy „hrozilo“, že dostavbu Dukovan a Temelína vyhraje Rosatom. Je to pořád stejná píseň, jen hraná na jiné nástroje.

Každý, kdo vezme Okamurovi nějaké procento voličů – a to se týká i Trikolóry po nepochopitelném selhání Václava Klause mladšího – hraje fakticky pro „koviďáky“. Pro zelené teroristy (u nás ukryté za značkou Piráti). Pro „konečné řešení české otázky“ Berlínem (jenž si po šestasedmdesáti letech po Hitlerovi říká mystifikačně Brusel). 

Právě dnes, v Den vítězství a současně v Den matek (dokonalá souvislost), bychom si tuto jednoduchou matematiku měli plně uvědomit. 

A zapamatovat.

A podle toho jednat.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky