Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Totalita prorůstá všude: Násilí na rodičce dovoleno. Trauma nikoho nezajímá. Rozhodovat o sobě? Nemáte způsobilost! Covidový kruh nesvobody se uzavírá. Dítě jsme legálně nezabili, teď ocení, že do něho nebudeme kopat

Totalita prorůstá všude: Násilí na rodičce dovoleno. Trauma nikoho nezajímá. Rozhodovat o sobě? Nemáte způsobilost! Covidový kruh nesvobody se uzavírá. Dítě jsme legálně nezabili, teď ocení, že do něho nebudeme kopat

19. 5. 2021

Tisk článku

Branislav Michalka komentuje další moment novodobé totality, kdy bylo rozhodnuto násilím odvléci rodičku do porodnice i přes nepředstavitelné trauma, které to může způsobit

V britském právu mají od 13. května nový precedens. Soudce Nejvyššího soudu Holman, z Oddělení pro rodinu, vydal rozsudek v kauze jedenadvacetileté ženy, která údajně trpí agorafobií, čili úzkostí z otevřených, rozlehlých a neznámých prostorů a strachem z opuštění známého bezpečného místa a odmítá rodit v nemocnici. Chtěla by rodit doma, jako stamiliony žen během minulých tisíciletí. 

Soudce rozhodl, že mladá těhotná žena bude zdravotníky "přinucena" jít porodit do nemocnice. Celý proces inicioval její partner a její matka, kteří se rozhodli, že by měla rodit v nemocnici. Soudce Holman zároveň v rozsudku uvedl, že by bylo v nejlepším zájmu matky, aby si pro její dobro (čili pro její donucení k porodu v nemocnici) zdravotnický personál osvojil určité "zadržovací techniky" (v překladu z newspeaku fyzické násilí), pokud by nadále odmítala dobrovolně opustit při porodu domov. Holman upřesnil, že "přiměřenou sílu" by mohl použít vyškolený personál. 

Následně soudce připomíná, že tyto "zadržovací techniky" nesmí obsahovat "zadržovací polohu na břiše" ani žádné techniky, které vyvíjejí "tlak na bránici nebo břicho", což je nesmírně ohleduplné a dítě to ocení. Svalit rodičku na záda nebo na bok zřejmě možné bude.

Přes důrazná varování psychologů, že podobný zákrok může vést ke zdravotní a psychické újmě u rodičky, soudce dal nakonec za pravdu Národní zdravotní službě (NHS), která se dlouhodobě zasadila možnost použít v takových případech násilí. Celé to shrnul následovně:

"Jsem spokojený, že budou v případě potřeby, v daný den, v nejlepším zájmu této matky, použita omezení a určitá vyškolená síla při jejím převozu do nemocnice."

Dokonce za ženu pravděpodobně i myslí, neboť jak uvedl: Nebýt agorafobie, tak by určitě chtěla rodit v nemocnici. Podle soudce, který s budoucí rodičkou dokonce otcovsky promluvil v online rozhovoru, nemá budoucí rodička "způsobilost rozhodovat o této věci ".

 

Čtěte ZDE: Jak rodit děti pro Velkého Bratra: Jsou domácí porody zločin, nebo nutnost? Jsme pokusné myši?

Na druhé straně paradoxně celý státní systém ve Velké Británii (ale i jinde ve světě) neustále za poslední rok vyzýval lidi, aby neopouštěli své domovy v souvislosti s onemocněním Covid-19 a údajná agorafobie mladé ženy se zřejmě prohloubila právě pod tlakem této všudypřítomné propagandy. K oprávněnému strachu z porodů v nemocnicích přispěl i nárůst případů špatného zacházení s matkami během covidového stanného práva, když byli mnohde v Evropě rodičkám na základě nespolehlivých testů odebírány děti hned po porodu a často byly vráceny až po několika týdnech - na základě stejně nespolehlivých testů. 

Výzkum několika institucí, včetně prestižních St. George's University Hospitals NHS Foundation Trust, London School of Hygiene & Tropical Medicine a Kings College London, dokonce konstatoval "nárůst úmrtí matek a dětí, kterým se dalo vyhnout ".

Kruh systémové mašinérie se tímto rozsudkem dokonale uzavřel: nejprve propaganda vyvolá vlnu strachu a masové hysterie a následně "musí" lidi donucovat ke "správným" rozhodnutím, v jejichž přijetí je brzdí strach. A netřeba dodávat, že v anglosaském právu má takový precedens, na který se mohou odvolat zdravotníci v dalších případech, významnou váhu.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky