Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Invazní jednotky muslimů zaútočily na jižní frontě ve španělské Ceutě. Socialisté v koalici s místními Piráty (Podemos) a EU otvírají brány do Evropy. Migranti používají děti jako ochranné štíty. Chceme to po volbách také u nás?

Invazní jednotky muslimů zaútočily na jižní frontě ve španělské Ceutě. Socialisté v koalici s místními Piráty (Podemos) a EU otvírají brány do Evropy. Migranti používají děti jako ochranné štíty. Chceme to po volbách také u nás?

20. 5. 2021

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší zprávy z dějiště migrantské invaze v nejjižnějším cípu Španělska a varuje před tím, aby podobný problém nepřivolali v říjnu i naši voliči

Vlna migrantské invaze z Afriky do Evropy vstoupila tento týden do další fáze. Vládnoucí španělští socialisté spolu se svými koaličními partnery „španělskými Piráty“ (Podemos), kteří ještě před nedávnem pořádali velkolepé pochody na podporu migrace, dnes otevírají brány jižního křídla Evropy pro hordy muslimů.

Tak jako před čtyřmi lety, začalo i dnes vylodění prvního sledu migrantské armády tvořené i zkušenými džihádisty na nejjižnější kótě - ve španělské Ceutě, která je vstupní branou do Evropy.

Organizovaný útok

Desetitisíce migrantů útočících na nejslabší článek jižních hranic Evropy způsobily u místních 80 tisíc obyvatel v Ceutě šok. A to navzdory tomu, že si už něco v tomto směru prožili. Poměrně dobře organizované jednotky, které mají jako ochranné štíty děti a nezletilé (již vyzkoušená metoda z balkánské trasy), používají obdobné metody jako před čtyřmi lety, kdy Španělsko zasáhla první takto organizovaaná vlna.

Hranici Španělska s Marokem na africkém kontinentu u Ceuty dlouhou osm kilometrů tvoří dva paralelní ploty vysoké šest metrů, které byly nahoře zakončeny žiletkovým drátem. Ten byl ovšem na nátlak sorosovských neziskovek po nástupu socialistické vlády odstraněn. Hranice potom pokračuje u Melilly, kde je ve dvanáctikilometrovém úseku chráněna dvěma čtyři metry vysokými ploty. Pokud se migrantům podaří ploty překonat, vstoupí na území EU, odkud pak pokračují dále na starý kontinent do vnitrozemí Španělska a odtud nejčastěji do Francie a Německa.

Tisíce dobře připravených migrantů vybavených horolezeckými lany, železnými háky, speciálními ostruhami na botách a ocelovými tyčemi zahájily tento týden útok v úzké koordinaci s marockou muslimskou vládou, která jim své hranice otevřela.

Oficiální zdůvodnění španělské vlády určené domácímu obyvatelstvu, že Maroko otevřelo hranice jako odvetu kvůli španělské podpoře separatistů na marockém území, nezní příliš přesvědčivě. Spíše to vypadá, že vysvětlení je jen kouřovou clonou. Ve skutečnosti je otevření bran Evropy ze strany socialistů tiše koordinováno s globálními strukturami a Bruselem, který cílevědomě pracuje na zaplavení Evropy muslimskou migrací v souladu s dlouhodobými plány na proměnu evropského obyvatelstva. Není zřejmě náhodou, že týden před zahájením invaze v Ceutě vyhlásili komisaři EU potřebu znovu otevřít diskusi o zavedení povinných migračních kvót. 

Čtěte ZDE: Španělsko ve varu: Socialistický premiér po politickém převratu jako urvaný ze řetězu. Migranti, devianti a feminismus. Ztratí Španělé národní identitu? Situace jako před občanskou válkou 1935. Poteče opět krev?

Povinná solidarita

Po katastrofě v Ceutě, kterou vyděšeně navštívil i jinak horlivý migrační fanatik španělský premiér Pedro Sánchez, lze očekávat pokračování na všech migračních trasách. Tato ouvertura byla spíše propagandistická: Globalisté ovládají prakticky všechna média evropských států. A tradiční záběry (ať reálné či vytvořené) strádajících dětí topících se v moři či visících na hraničním plotu, mají emočně připravit Evropany zdeprimované covidovou tyranií svých vlád na další migrační vlnu. Cíl stejný jako obvykle – přinutit je „povinné solidaritě“ (typický protimluv bruselanské novořeči), aby se podvolili a přijali na své území dostatečný počet migrantů. 

Na prvním místě samozřejmě dosud částečně vzdorující středoevropské země (V4). Ostatně zdejší Pátá kolona v podobě koalice Pirátů a STAN již při oficiálním zahájení své předvolební kampaně dala „opatrně“ najevo, že je připravena brány ČR migrantům z „humanitárních důvodů“ otevřít. 

To, co sledujeme tento týden na španělsko-marocké hranici je jen začátkem dlouhého pochodu na Evropu, který se po covidovém zvolnění opět naplno rozebíhá. Ani režimní média, která jinak migraci bagatelizují, se tentokrát nevyhnula referování o bojové zóně na jihu Španělska, o nasazení tisíců policistů a vojáků, kteří se snaží invazní vlnu zastavit. I přes to proud probíjející se do Evropy neustále sílí. 

Budoucnost

Některé španělské regiony již oznámily, že migranty přijmou. Španělé ostatně mají s islamizací bohaté historické zkušenosti. Vždyť právě odtud byly vedeny první útoky muslimských vojsk na Evropu a celý poloostrov byl několik staletí pod jejich nadvládou. Tehdy jako dnes k jejich úspěchu přispívala řada kolaborantů uvnitř španělské společnosti, kteří otevírali muslimským oddílům postupujícím z Afriky brány španělských měst. Tentokrát mezi ně patří i centrální socialistická vláda.

Postup se neustále opakuje: tlak zločineckých organizací na hranicích, za asistence neziskovek a aktivistů. Totéž vidíme také za mořem, kde Bidenovou administrativou povzbuzení pašeráci, proměnili mexicko-americkou hranici v bitevní pole. 

Každé následující volby v Evropě i v Americe, jsou z tohoto pohledu osudové. Aliance promigrantských uskupení v EU, jejichž součástí jsou i strany Bruselské pětky u nás (s Piráty, STANaři a TOP 09 v čele), je připravena dokončit zničující sociálně-inženýrský experiment: nahrazení původního obyvatelstva historických států muslimskými hordami z Afriky, Blízkého východu a střední Asie. 

Nedávné vystoupení francouzských a amerických vysloužilých generálů varujících před občanskou válkou dává tušit, že organizátoři a režiséři této probíhající tragédie, to ve starých zemích EU nemusejí mít tak snadné jako dosud. Ale stále jsou nesmírně silní. A potřebují svou moc rozšířit i do vzdorující střední Evropy.

Proto každý hlas pro Piráty se STANem a další strany bruselské pětky (ODS, TOP, KDU-ČSL), je hřebíkem do rakve naší migrantsky dosud relativně málo zasažené země. Výroky předsedy Pirátů Bartoše o tom, že by nás muslimští imigranti mohli obohatit, by se mohly brzo stát realitou.

Staneme se za pár měsíců středoevropskou Ceutou?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky