Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bolševici nastupují: Piráti a STAN přitopí pod kotlem revoluce. Co na nás chystají za chuťovky? Program v duchu západní progresivní levice. Zamlžení problému s migranty. Těšíte se na euro? Ještě budeme vzpomínat...

Bolševici nastupují: Piráti a STAN přitopí pod kotlem revoluce. Co na nás chystají za chuťovky? Program v duchu západní progresivní levice. Zamlžení problému s migranty. Těšíte se na euro? Ještě budeme vzpomínat...

21. 5. 2021

Tisk článku

Jan Bartoň reaguje na čerstvě zveřejněný typicky levicový program koalice Pirátů a STANu s několika výraznými momenty typu "manželství" homosexuálů a přijetí eura

Koalice Pirátů se STAN konečně odkryla karty a má v ní podle jejích představitelů několik „trumfů“.

Těšme se na vyšší daně

1)„My otevřeně říkáme, že naše priorita jsou veřejné služby. Potřebujeme udržet důchody, školství, zdravotnictví, a proto když nepůjde jinak, půjdeme cestou zvýšení příjmů státního rozpočtu,“ řekl poslanec za Piráty Mikuláš Ferjenčík.

Piráti se STAN plédují pro zvýšení daní. Jaké daně mají na mysli, se ještě uvidí. Nicméně protože právě Piráti byli velmi aktivní proti snížení daní zaměstnanců na sazbu 15%, což snížilo příjem do rozpočtu asi o 90 miliard korun, nelze vyloučit to, že v případě jejich vlády se sazba „upraví“ směrem nahoru. To samozřejmě nepřiznají a hovoří o „zdanění prodeje konopí“. Tak právě z této daně bude příjem jako hrom, že ano!

Těšme se na euro 

2) Otevřeně se koalice hlásí k přípravě na přijetí eura, když v programu píše o vstupu do evropského mechanismu směnných kursů ERM II, což je jedno z kritérií, jejichž splnění je nutnou podmínkou pro přijetí země do eurozóny.

Vzhledem k tomu, že česká veřejnost je z pohledu na přijetí eura velmi skeptická, je ochota koalice Pirátů a STAN k přijetí eura pozoruhodná. Velký problém je přitom ukryt v „detailu“, a to v ekonomikách, které již euro používají a mají velký vnitřní dluh, jakými jsou ekonomika Řecka nebo Itálie. Případná další krize by mohla tyto ekonomiky dále potápět a eurozóna, do níž bychom vstoupili, by za půjčky těmto státům ručila a mohlo by to vést k tomu, že se budeme podílet na splácení dluhů těchto států. Zamlčovat tento problém je nefér,což je časté slovo používané Ivanem Bartošem.

Čtěte ZDE: Spiknutí nových bolševiků jde do finále: Piráti a jejich spojenci nejsou "omyl". Plán již ze "zlatých šedesátých". Převrat nás do toho vtáhl. Teprve nyní jde o vše. Kovidismus i zelená lež jako nástroje. Kolaboranti v čele. Podvolíme se?

Těšme se na homo-manželství 

3) Umožníme osobám stejného pohlaví uzavírat rovnoprávné sňatky. Kohokoli třetího to neomezí. Naopak to zlepší život tisícům párů i dětí,“ píší ve volebním programu Piráti a STAN.

Je dobré, že víme, co chtějí Piráti zařídit. Nedávno jsem sledoval pořad „Máte slovo“ na ČT, který byl právě věnován uzákonění homosexuálních manželství. Mimochodem, pořad byl klasicky „vyvážený“, když moderátorka tvrdě podporovala právě tento požadavek a ty, kteří se stavěli proti, okřikovala přesně tak, jak to ona dáma umí. Helena Válková v pořadu uvedla, že současný stav registrovaného partnerství by vyžadoval mnoha zákonných úprav tak aby se vyrovnal právům manželům. A to byla zřejmě jediná relevantní informace k tomu, proč manželství homosexuálů umožnit. Jinak je to samozřejmě téma, které dříve nebo později projde, a to typicky salámovou metodou.

Těšme se na migranty

4) „V EU prosazujeme ochranu vnějších hranic a prevenci nelegální migrace, ne kvóty. Pro cizince s legálním pobytem chceme férový přístup. Podporujeme řešení příčin migrace v místech jejího vzniku. Jednak spolupráci EU se zeměmi, které jsou zdrojem migrace nebo přes ně vedou migrační trasy, se záměrem předcházet nelegální migraci již mimo území EU.

Tento programový bod je jakoby opsaný z politiky EU. Vzletná slova a „férový přístup“ – což je Bartošova specialita. Ve skutečnosti ale nefungují a jediné, co pomáhá, je úplné uzavření hranic pro migraci. Vidíme to nyní na příkladu Španělska a opět se tisíce ilegálních migrantů přemísťují na italské ostrovy. Program Pirátů a STAN je tak jen alibistickým „bojem“.

Ty státy, kde už islám zásadně ovlivňuje strukturu společnosti, jakým je současná Francie, moc dobře vědí, že program ala Piráti je jen alibistické zamlžení problému. Michel Barnier, vyjednavač EU s Velkou Británií, nyní navrhnul, aby Francie zakázala vstup osobám mimo EU na dobu tří až pěti let. Považuje se to za jeho vstup do předvolební kampaně pro prezidentské volby. To je reálná politika.

Závěr? Koalice Pirátů a STAN má typicky levicový program, řekl bych dokonce, že se jedná o „progresivní program“ v duchu současné levice v USA i v západní Evropě. Je stavěn na mladé voliče, kteří ještě nemají životní zkušenosti a jsou plni ideálů „rovnosti, volnosti a bratrství“. Reálný svět tak ale nefunguje.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky