Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Anatomie zázraku: Vakcinační stroj jede na strach a výhody. Už sahají i po nenarozených. Očkovaní nadlidé? Jako kdysi vstoupit do strany. Po zemi se nám zase prohánějí cizí armády. Proč přesto všechno dobře dopadne?

Anatomie zázraku: Vakcinační stroj jede na strach a výhody. Už sahají i po nenarozených. Očkovaní nadlidé? Jako kdysi vstoupit do strany. Po zemi se nám zase prohánějí cizí armády. Proč přesto všechno dobře dopadne?

23. 5. 2021

Tisk článku

Petr Hájek konstatuje, že útok na stát, národ a na každého jednotlivce se sice stupňuje do vysokých obrátek, přesto však má za to, není třeba podléhat malomyslnosti, ba právě naopak

Vakcinační stroj jede na plné obrátky. Zrcadlí se v něm téměř dokonale totalita, do níž se boříme stále hlouběji. Očkování je sice nominálně nadále dobrovolné, ale pro většinu lidí povinné. Tedy pokud si chtějí uchovat zaměstnání a využívat alespoň minimum ukradených občanských práv – od návštěvy hospody či kadeřníka až po cestování do zahraničí. V době před převratem 89 jsme k cestám „za čáru“ museli mít takzvané výjezdní doložky. Zdaleka toto povolení nedostal každý (například autor tohoto textu nikdy). Dnes máme totéž, jen se to jmenuje „covid-pas“. Také ho nedostane každý (například autor tohoto textu nikdy).

 

Po naší zemi se tehdy volně pohybovali vojáci cizí velmoci. Jak by ne, byli jsme součástí (Varšavského) paktu, a když jsme v osmašedesátém naivně zauvažovali o větší míře suverenity své vlasti, dostali jsme tvrdě přes prsty. A dozvěděli jsme se, že jde o suverenitu „omezenou“. Dnes se právě tak přes naši zemi valí kolony vojáků cizí velmoci. Jsme totiž zase součástí (Severoatlantického) paktu. Když si na ně tuhle jeden odvážil vystrčit holou zadnici, dostal od soudu přes prsty. A skrze něj potažmo každý, kdo si o armádě „dočasně projíždějící našim územím“ myslí totéž (takže nechodí s mávátky vítat okupanty). Dozvěděl by se, že tentokrát máme zase suverenitu „sdílenou“. Ostatně i proto může jet vakcinační stroj na plné obrátky.

Rozdělení

Potud je vše jasné. Jsme jednou nohou uvězněni v euro-sojuzu (doslovný překlad) a vládnou nám nevolení „komisaři“. Tak jako tenkrát. Dokonce i to názvosloví ti noví kompletně zkopírovali. Druhou nohou trčíme v NATO. Veřejnosti se raději ani nikdo neptal, zda tímto způsobem chceme dělat křoví imperiálním výbojům té druhé velmoci, která vyhrála studenou válku jen pro to, aby se vzápětí proměnila v obnovený Sovětský svaz. A protože tenhle je teprve „čerstvý“ (na rozdíl od unaveného a v podstatě už neškodného, z něhož nás udivené inscenovaným převratem vytrhli), rozjíždí to pobolševicku naplno. 

Jenže tohle si mohou uvědomit jen ti, kteří „to předtím“ zažili. Kteří mají srovnání. Bude jich po těch něco více než třiceti letech stále ještě lehce větší polovina. A zhruba tak je dnes společnost rozdělena – i když podle různých „řezů“. Ta větší polovina, která volila Miloše Zemana, má radost, že se český prezident nyní alespoň symbolicky omluvil Srbsku. Byl to totiž on, kdo jako premiér dvanáct dnů po našem vstupu do NATO souhlasil s neslýchaným bombardováním bratrské slovanské země, která při nás jako jediná stála jak v roce 1938, tak v osmašedesátém. Ona ta aktuální mánie omluv za kdeco (včetně třeba toho, že se někdo narodil jako běloch) je sice tragická i směšná, ale v tomto případě – díky aspoň za to nicneznamenající něco.

Složitost

Vakcinační úder ovšem nejde jen po generačních liniích. A proto také není spravedlivé mít ty, kteří dosud nikdy nevídané politické a mediální kampani podlehli, za hloupé nebo zbabělé. Je to mnohem složitější – a vlastně naopak: Očkovaní jsou vydáváni za privilegované – a také se tak mnozí už i cítí. Jsou víc. Tak trochu nadlidé. Mohou to, co ti neočkovaní nesmějí. Že se to (podle covid-pasu) týká i těch, kteří nákazu prodělali, a vytvořili si proti ní přirozenou imunitu? Nebo těch, kteří se nechají „jen testovat“? Povídali, že mu hráli! Už teď je jasné (pravil tak soudruh Smejkal z Vakcinačního výboru pro všeobecné dobro), že i očkovaní budou muset po návratu z ciziny na testy. A na podzim dostanou další várku genetických proteinů, aby náhodou přirozený imunitní aparát ten první úder nedokázal „vymazat“. 

Tuhle se mi jedna velmi blízká osoba s hrůzou svěřila, že její téměř dospělá dcera se chce dát očkovat. Snažil jsem se jí vysvětlit, že se s tím nedá nic dělat. Pokud měla (a opravdu měla) všechny informace o tom, co genetické vakcíny obnášejí, a co jí mohou v budoucnu způsobit, je to její volba. Prostě nechce být „sociálně vyřazena“, chce mít všechny „výhody“ nových Nadlidí (které před tím patřily všem) – a tak zvolila. Sofiina volba. Ostatně stroj už chystá vakcinace i pro děti (!), které nejenže nejsou nemocné, ale ani nakažené – jak doložil nad jiné přesvědčivě zrůdný „průzkum testováním“ ve školách. Prakticky nula – a přesto jim TO plánují vstříknout do tělíček.

Čtěte ZDE: Covid-Apartheid pasy: Jak to bude vypadat? Pražský model. Nepůjde to všechno hladce. První vlaštovka na východě. Myslíte, že to je blbost? Spokojenost zodpovědných občanů

Nenarození bez volby

A nejnověji jednotky zabijáků v médiích (v čele jako vždy Lidové noviny a Česká televize) zahájily kampaň za očkování těhotných(!). Jde totiž o jediný způsob, jak přes matku vakcinovat ještě nenarozené. A už se objevují články (jako tento z LN): Od 1. června má být otevřena registrace všech lidí nad 16 let. V této kategorii je naprostá většina těhotných žen. Kolik tisíc jich je, se neví, protože souhrnné statistiky chybějí. Ale je jisté, že pokud se nezmění tradičně konzervativní postoj českých odborných společností, tak se k vakcíně nedostanou, i když by chtěly. Nechají si to líbit?

Jinými slovy – když jde o vakcinaci, je možné zaútočit i na (jinak dnes „posvátný“) lékařský stav. Jakási mladá žena líčí, že jí očkování nedoporučila ani její pediatra ani další odborný lékař, ale ona – statečná a „mediálními experty“ nyní oslavovaná – se přesto očkovat nechala. To je, panečku, příklad! Budeme jich nyní vídat na obrazovkách a v novinách čím dál více. Je totiž jasné, že nějakých 40 % poučených (a zdaleka ne jen z mladších ročníků, jichž se covid v podobě onemocnění fakticky netýká) je připraveno vzdorovat. Na jak dlouho? To musí vyřešit každý sám za sebe. 

Právě tak jsem odpověděl jednomu čtenáři. Obvinil mě, že díky článkům na Protiproudu se jeho starý tatínek odmítl nechat očkovat. Takže jestli se mu něco stane… Vysvětlil jsem, že patřím ke stejné věkové kategorii jako jeho otec – a že to také „risknu“. Budiž řečeno, že to uznal a souhlasil (naštěstí se neomlouval). Je to právě tak, jako to bylo vždycky. Vstoupit do strany také znamenalo výhody – a přesto to mnozí (dokonce výrazná většina) neudělali. A nesli následky, mnohdy nemalé (právě tak jako autor tohoto textu, a nešlo jen o tu výjezdní doložku, co nikdy nedostal). Ale o to více jsou dnes vytrénovaní. Nejen pokud jde o covidismus.

Náhlý objev

Je to úplně stejné jako s „oteplovači“. Protože přes léto nebude s covidismem taková legrace, vrhnou se nyní na „oteplování planety“. A protože je chladný a vlhký rok (první z následujících šesti, přesně podle dlouhodobých cyklů), náhle nám vysvětlují, že to je „jen počasí“. Obvyklá mediální hvězda našich alarm-meteorologů již vysvětluje, že chladno je proto, že „jet streams“ (rychlé větry ve velkých výškách) brání pronikání teplého vzduchu z jihu. Má pravdu, právě tak to funguje.  

Jen ona ví, proč nic podobného „nevysvětlovala“ v minulých šesti horkých a suchých létech. Vlastně ne, víme to všichni. Lidé běžně nerozlišují, vnímají počasí jako klima (ačkoli jde o něco úplně odlišného). A tak je v tom omylu necháme, pokud se to hodí do ideologické koncepce zelené totality. Vždyť na tom spočívá celá strategie zničení civilizace, snížení porodnosti bílých žen (proč asi nikdo nekritizuje americké černochy či západoevropské imigranty-muslimy, mezi nimiž je ochota k vakcinaci minimální?) a celkové degradace euro-amerického „bílého muže“. Že bez proteinů z masa se lidský mozek správně nevyvíjí? Však už také McDonald's a všichni ostatní „obři“ zavádějí veganské jídelníčky. Zatímco Lego právě představilo novou kolekci homo-duhových panáčků pro děti…

Čtěte ZDE: Projekt pandemie: Zločin proti lidskosti. Fakta o GM vakcínách proti koronaviru. Z lidí se stala pokusná morčata jako za nacistů. Vakcíny nebrání nákaze, přesto se zavádějí covidové pasy. Vnutí nám "novou normalitu" navždy?

Ze všech stran

Ten útok je komplexní. Kolega mě právě upozornil na pozoruhodný graf. Vypracoval jej už v polovině osmdesátých Římský klub, tehdy jedna z prvních vlaštovek Nového světového řádu (NWO). Ukazuje, že kolem roku 2030 začne poměrně rychle ubývat populace – a současně, logicky, výroba potravin, masa pak zvláště. Holt plán je plán. Naštěstí tihle „elitní soudruzi z Klubu“ jsou jako vejce vejci podobni plánovačům z našeho „reálného socialismu“. Už na konci šedesátých prorokovali, že do roku 2000 dojde všechna ropa a ostatní fosilní paliva. No, nestalo se, nalezišť je naopak ještě více než tehdy. A tak muselo přijít „globální oteplování“ s bojem (oni vždycky bojují – třeba o úrodu) proti sodovkovému plynu. 

Prostě nejde-li to silou, musí to jít ještě větší silou. Právě nám metodu, jak dosáhnout naplánovanou „zlatou miliardu“ (tolik má zůstat otroků po „omezení populace“) předvádějí s covidem. Ten sám o sobě je samozřejmě v podstatě stejně zajímavý jako každoroční sezónní chřipka. Ale celý smysl jeho uplatnění spočívá ve vakcinaci. Pokud možno opakované. Nějak se jim to ale zase úplně nedaří. Potřebovali by „plnit na 100 či dokonce na 120%“, jenže… Jak pravil ten vousatý vtip z dob předpřevratových: Lid buduje socialismus, ale lidi na to – však víte co.

Žádný plán

A tak zase budují. Svazáci se nyní jmenují Piráti, aby to bylo „sexy“. A ono to skutečně i pro některé jinak docela normální lidi přitažlivé je. Bude-li jich na podzim u uren množství větší než malé, pak se bruselská pětikoalice – Piráti, STAN, ODS, TOP, KDU – dostane ke kormidlu, a pootočí jím právě v tomto směru. Oni si totiž myslí, že když budou kolaborovat s cizí mocí (co se nám tu teď její vojáci prohánějí po silnicích jako předjezdci bundeswehru), budou vyvolení a uniknou. Jako si to mysleli jejich pováleční předchůdci, než začala hydra revoluce požírat vlastní ocas. Je to všechno stejné. Jen kulisy a technologické nástroje totality se mění.

Ale ještě něco: Protože stále potřebují předstírat, že proti předchozí totalitě jsou jiní, udržují některé formální znaky demokracie (vedle těch, které již otevřeně odstraňují cenzurou a likvidací zbytků občanských práv a svobod covidismem). Proto zatím nechávají existovat i politické strany, které se jim nepodvolily. 

Je samozřejmě otázka, co udělají, pokud se za Okamurou sjednotí národně orientovaná voličská základna, a stane se ještě silnější brzdou NWO u nás. Nebo když dosavadní příznivci ODS pochopí, že se jejich původní strana přestěhovala pod značku Trikolóra, zatímco z Fialovců se stalo „béčko“ TOPky, jež se stala „béčkem“ Pirátů – a dostanou ji do parlamentu, aby se tu zase objevila pravice. Nebo zda jiní zase nenaskočí na Šlachtovu „policejní“ stranu, která má Velkému Andrejovi doplnit úbytek voličů ANO. Ale to teprve uvidíme. 

Je to úplně stejné jako s tím očkováním: hodně proměnných, hodně mlhy a zničující nekonečná kampaň hlavních médií (ČT, Bakala, Lukačovič, Senát). Přesto ještě existuje prostor pro volbu. Teprve až definitivně zanikne, bude třeba se inspirovat vystoupením francouzských a amerických vysloužilých generálů (a části jejich druhů v aktivní službě). 

Protože mnohým z nás to (obrazně řečeno) do těla nedostanou, kdyby se postavili na hlavu. Ale, Pán Bůh ví, možná to ani nebude potřeba. Když to lidé nevzdají, soukolí té mašiny se nakonec zadrhne. On totiž žádný plán revoluce a totality nikdy nevyjde. Proč? Má to hluboce logické vysvětlení, které bezpečně funguje posledních pár tisíciletí od stvoření světa:

Zázrakem.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky