Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kauza Gates: Je otec kovidismu a zničující vakcinace pedofil? Proč právě teď skandál s rozvodem? Šlapky od Epsteina byly pro elitní liberály normou. Z filantropa vyvrhelem? A co kámoš z Good Clubu Soroš? Začínají se požírat?

Kauza Gates: Je otec kovidismu a zničující vakcinace pedofil? Proč právě teď skandál s rozvodem? Šlapky od Epsteina byly pro elitní liberály normou. Z filantropa vyvrhelem? A co kámoš z Good Clubu Soroš? Začínají se požírat?

25. 5. 2021

Tisk článku

Jegor Kučer referuje o skandálních obviněních Billa Gatese, která v současnosti hýbou americkými médii - dokonce už i těmi liberálními - což může být příznakem hlubších pohybů v řídících strukturách Nového světového řádu

Reputace Billa Gatese dostává pořádné trhliny. Miliardář a zakladatel Nadace Billa a Melindy Gatesových se dosud nikdy nesetkal s tak tvrdými ranami. Po 27 letech manželství se rozvádí, a to na základě obvinění ze sexuálního obtěžování podřízených, informací o aféře se zaměstnankyní společnosti Microsoft a využívání služeb žen na zavolání, jimiž ho zásobil finančník Jeffrey Epstein, který (údajně) spáchal sebevraždu ve vězení. Ve skandálu si již libuje americký tisk a završuje tak ničení ikony „filantrop číslo jedna“ a „připíná“ k ní Sorose a Rockefellera.

Co se stalo Billu Gatesovi začátkem května, je nečekané - ale i logické. V posledních letech kolovalo příliš mnoho pověstí o zvláštnostech jeho chování. Billova manželka Melinda to snášela velmi dlouho, ale nakonec to jednoduše nevydržela.

Gatesovi právníci odpalují všechna podezření, která proti němu byla vznesena, a sám miliardář vysvětluje rozvod tím, že s manželkou „v nové životní fázi“ nežijí společně. Američtí novináři se však již obrátili na zdroje, které řekly pravdu. A týká se to především Gatesových vazeb na finančníka Jeffreye Epsteina, který v roce 2019 spáchal trochu podivnou sebevraždu ve vězení po opakovaném odsouzení za pedofilii a organizování nevěstinců s nezletilými pro rekreaci vysoce postavených Američanů.

Z čeho je tedy Bill Gates obviňován a proč se právě nyní hovoří o velkých problémech v táboře ideologů „zlaté miliardy“ (tedy snížení světové populace pomocí vakcinací a zkázy civilizace skrze zelenou tyranii, pozn. PP) a anglosaského „Dobrého klubu“, který založil Gates společně s Davidem Rockefellerem a George Sorosem?

Dobrodružství nevěrného manžela

V posledních dnech téměř všechna hlavní americká média hovoří o prudkém zvratu v osudu miliardářského „filantropa“. Materiály zasvěcených osob byly zveřejněny například v New York Times a Wall Street Journal. Ani rozvod manželství nejbohatšího muže planety – zakladatele Amazonu Jeffa Bezose – nevyvolal tolik informačního ruchu.

Jak 16. května uvedly New York Times s odvoláním na zdroje společnosti Microsoft a nadaci Billa a Melindy Gatesových, ukazuje se, že miliardář v předchozích letech opakovaně obtěžoval ženy, které pro něj pracovaly ve společnosti a v nadaci.

První skandál s šéfem Microsoftu propukl v roce 2019. Tehdy bylo členům správní rady řečeno, že Gates „měl důvěrný vztah s jednou ze zaměstnankyň“, načež byla najata právnická firma, která incident vyšetřila. Gates nečekal na výsledek a v roce 2020 správní radu opustil. Jeho tisková mluvčí Bridget Arnoldová potvrdila, že Gates měl románek se spolupracovnicí, ale odmítla připustit, že opustil společnost z tohoto důvodu.

Téměř před 20 lety tu byl podobný románek, který skončil pokojně. Rozhodnutí Gatese opustit představenstvo nijak nesouvisí s touto otázkou,“ uvedla.

New York Times píše, že Gates se neomezil na jednu dlouholetou záležitost s jednou ze spolupracovnic. Zdroje novin ujišťují: Gates obtěžoval zaměstnankyně neustále. Všechny se bály, že to jednoho dne skončí špatně.

Několik lidí uvedlo, že Gates jako ženatý muž vykazoval chování, které je nepřijatelné pro muže v čele velké veřejné společnosti a jedné z nejvlivnějších charitativních organizací na světě,“ píše deník.

Zajímavé je, že Gates se snažil „svádět“ zaměstnankyně Microsoftu podle téměř stejného schématu, podle něhož proběhlo jeho seznámení s budoucí manželkou Melindou. Gates se s ní také seznámil v práci a byl jejím nadřízeným. Melinda nastoupila do společnosti Microsoft v roce 1987 jako produktová manažerka rok po absolvování vysoké školy. Gatesovi se líbila a snažil se s ní rozehrát milostný románek. V roce 1994 se Bill a Melinda vzali.

Čtěte ZDE: Zločiny mocenských a “kulturních” elit: Pije se v Hollywoodu krev dětí? Aféry, konspirace a výpovědi. Myslel to Gibson doslova? Je Epstein živý nebo mrtvý? Dozvíme se někdy všechny odpovědi?

Ale Gates v tom samém pokračoval i s jinými ženami, uvádějí zdroje. Například v roce 2006 dělal oči na jednu ze zaměstnankyň a prostřednictvím E-mailu se ji pokusil pozvat na večeři. Dívka mu neodpověděla.

O rok nebo dva později se Gates vydal jménem svého fondu na služební cestu do New Yorku. Cesty se zúčastnila také jedna ze zaměstnankyň fondu. Přistoupil k ní na koktejlovém večírku a tichým hlasem řekl: „Chci se s Vámi sejít. Povečeříte se mnou?“ – vypráví o jedné z epizod New York Times.

Žena, která poskytla novinám rozhovor pod podmínkou zachování anonymity, uvedla, že se musela nahlas smát, aby nemusela odpovídat na otázku položenou Gatesem. Obtěžování ze strany Gatese nahlásilo doposud šest bývalých i současných zaměstnankyň Microsoftu, Gatesovy nadace a společnosti, která spravuje jeho jmění. Ženy uvedly, že Gates byl ve svém přístupu k nim v kanceláři i mimo ni extrémně „trapný“, což vytvářelo „nepohodlné pracovní prostředí“. Jeho chování se opakovaně stalo předmětem pověstí a drbů mezi zaměstnanci.

A v roce 2017 se Gates pokusil zachránit před skandálem svého finančního manažera Michaela Larsona, který pracoval v „Cascade Investment“ investující Gatesovy prostředky do různých projektů. Právník jedné z dceřiných společností napsal dopis Gatesovi s žalobou na Larsona, který měl znásilnit svoji spolupracovnici. Oběť Gatesovým vyhrožovala soudem proti Larsonovi a následným skandálem. V roce 2018 s ní Gates uzavřel dohodu, zaplatil odškodné výměnou za mlčení a věřil, že případ tím byl ututlán. Melindě se to ale moc nelíbilo, tvrdí zdroje. Poté si sama najala právnickou firmu, aby vše prověřila. Larson byl dočasně odvolán z vedení Cascade Investment, ale poté zcela očištěn.

Stručně řečeno, Gates podváděl svou manželku, obtěžoval zaměstnankyně své společnosti a nadace a zakrýval milostná dobrodružství minimálně jednoho ze svých vrcholných manažerů. Tím však Gatesovy aféry nekončí, protože podle mnoha zdrojů se mohl provinit také pedofilií.

Bordel s nezletilými

V roce 2019 spáchal ve vězení sebevraždu slavný americký finančník Jeffrey Epstein, který se předtím přiznal k organizování nevěstinců s nezletilými a k poskytování placených návštěv mnoha vlivným politikům, hercům a úředníkům. Dodnes koluje na internetu mnoho snímků Epsteina v objetí se senátory a herci, stejně jako s Billem Gatesem, který byl jeho velkým přítelem.

Zdroje říkají, že Gates byl jedním z Epsteinových klientů a často s ním létal na „obchodní jednání“ na palubě jeho nechvalně známého letadla „Lolita Express“. Jak píše americký tisk, Epsteinovy služby využívali Bill Clinton, nejvyšší soudce USA, ministři, vysoce postavení úředníci ministerstev a desítky, ne-li stovky lidí podobné úrovně.

Epstein byl podle vlastního doznání pedofil. V roce 2008 měl první oplétačky se soudy v případu organizace doupat, kde byli zneužíváni nezletilí „sexuální otroci“. Zdroje tvrdí, že v bytech, kde byly vysoce postaveným hostům poskytovány odpovídající služby, mohly být instalovány bezpečnostní kamery a mikrofony.

To podle mediálních zpráv Epsteina zachránilo před doživotním vězením při prvním soudním řízení. Prokurátor Alex Acosta, který, jak se později ukázalo, byl také jedním z klientů Epsteina, požadoval pro pedofila-pasáka pouze 13 měsíců v odděleném a komfortním vězeňském bloku. Když Epsteina propustili, vrátil se znovu ke své dřívější činnosti.

Paní Gatesová vyjadřovala znepokojení nad tím, že její manžel tráví spoustu času se sexuálním delikventem, ale Gates v tom pokračoval. V říjnu 2019, kdy byl vztah mezi Gatesem a Epsteinem zveřejněn, došla Melindě Gatesové trpělivost. Najala si rozvodové právníky a zahájila rozvodové řízení, které vyvrcholilo tento měsíc oznámením o ukončení manželství,“ píše New York Times.

Čtěte ZDE: Nesvaté války Billa Gatese: Charita pohánějící byznys. Depopulace skrze vakcíny? Příprava na covidovou kampaň - včetně umlčování kritiků. Sledování každého, zrušení hotovosti a vypnutí nepohodlných. Mocnější než Soros

Gatesovo odhalení bylo zveřejněno v Timesech a Melindu šokovalo. Bylo tam všechno – časté cesty jejího manžela do Epsteinova sídla na Manhattanu, Gatesovy E-maily obdivující „životní styl“ finančníka, časté lety Lolita Expressem a mnoho dalšího.

V průběhu více let Gates chodil na večeře a setkání do Epsteinova sídla, kde se obvykle obklopoval mladými a atraktivními ženami, uvedli dva přímí svědci a další dva lidé, kteří se o těchto setkáních dozvěděli z doslechu,“ píše New York Times.

Gatesova tisková mluvčí tvrdila, že všechna setkání jejího šéfa s Epsteinem byla čistě obchodní a že na schůzkách byla údajně probírána charita. Přitom, jak zdůrazňují noviny, neexistují žádné listinné důkazy, že by Gates s Epsteinem obchodoval. A tato okolnost je takříkajíc stěžejním důkazem, že ona setkání rozhodně nebyla obchodní.

Systém, který požírá sám sebe

Bill Gates tedy před rokem opustil představenstvo společnosti Microsoft, ab firmu nepoškozovaly jeho milostné pletky. Nyní je středem skandálu se svými vlastními nevěrami a dokonce s podezřením na pedofilii, na jehož základě jeho žena podala žádost o rozvod. Zdálo by se, že máme před sebou situaci, k níž dochází vcelku často. Nakonec Amerika nějak přežila skandál s Billem Clintonem a Monikou Lewinskou.

Jenomže Clinton tehdy je jedna věc, kdežto Gates dnes je něco docela jiného. Vždyť zakladatel společnosti Microsoft se v posledních desetiletích stal hlavním filantropem na světě, jal se financovat v síti společností „Big Pharma“ a řadu z nich koupil. Gates plánoval rozběhnout očkování populace vakcínou proti koronaviru s povinným zavedením speciálních markerů pod kůži pacienta, což mělo sloužit k ověřování, že je očkován. Pokud jde o slovutné čipy od Billa Gatese, nad nimiž je nyní módní se pošklebovat jako nad "konspiračními teoriemi, tak ty byly skutečně patentovány jako koncept pro zvýšení loajality spotřebitelů při používání různých služeb.

Od počátku druhého tisíciletí poskytla Gatesova nadace na konto Světové zdravotnické organizace (WHO) 2,5 miliardy dolarů a stala se hlavním sponzorem této dnes mocné globalistické instituce. Datesův fond rovněž ovládl rozhodující balíky akcií ve farmaceutických gigantech. Například časopis Forbes v roce 2015 napsal, že Gatesova nadace spolu se švýcarskou farmaceutickou společností Roche koupila většinový podíl v lékařské společnosti Foundation Medicine, která zase o něco dříve ovládla geneticko-inženýrského giganta Genentech. Forbes dovozuje, že tímto způsobem Gates spolu s Roche získali široké možnosti pro biotechnologickou syntézu nových preparátů a tvorbu vakcín.

Dalším sponzorem WHO je Globální aliance pro vakcíny a imunizaci (GAVI), kterou také založil Gates. Nadace Gates Foundation rovněž investuje do organizace CEPI, která urychluje vývoj vakcín.

Gates je úzce spojován s pojmy, jako „povinná medicína“, protože to byly právě miliardářovy struktury, které stály v několika zemích za rozsáhlými programy očkování dětí nebezpečnými preparáty. A hrozilo, že tyto Gatesovy struktury rozšíří své programy o pokrytí populace ekonomicky znevýhodněných afrických zemí levnými vakcínami.

A konečně Gates je jedním ze zakladatelů „Dobrého klubu“ (Good Club), který se objevil v roce 2009. U jeho založení byli také miliardáři David Rockefeller, Ted Turner, Eli Broad a George Soros. Jedním z cílů Dobrého klubu je boj proti přelidnění planety.

Čtěte ZDE: Good Club: Nejmocnější spiknutí dějin? Gates již ovládá světovou farmacii. Očkováním proti Covid-19 k planetárnímu otroctví. Soros nechybí. Depopulace na pořadu dne. Hvězdná chvíle nejnovějšího klubu elitářů

Na Dobrém klubu je důležité, že jde o neveřejnou organizaci s velkým vlivem na osudy milionů lidí, a přitom se nikomu nemusí nezodpovídat za svoji dalekosáhlou činnost.

Je proto docela zvláštní, že proti této struktuře, proti stínové vládě bohatých (lze-li to tak nazvat) a proti Big Pharma ovládané Gatesovou nadací je nyní veden útok ve spojitosti s miliardářovým sexuálním skandálem a rozvodem. Přes noc se z "posvátného" filantropa stal nevěrný manžel, špína šéf a možná také pedofil.

Hlavní důsledky tohoto útoku jsou s největší pravděpodobností teprve před námi. Pokud se objeví důkazy o pedofilii, pak je to Gatesův konec. Ještě horší trestní důsledky by mohly mít důkazy (pokud vyjdou najevo) Gatesova zapojení do Epsteinova byznysu.

Už v této fázi však můžeme konstatovat, že západní neoliberální systém se hroutí. Uvnitř samotného systému vyvstalo mnoho otázek o jeho důvěryhodnosti – a to dokonce na samotném Západě a v jeho liberálních médiích. Buď jde o mocenskou válku a snahu vyměnit dosavadní "kmotry" za jiné, nebo již systém začíná požírat sám sebe.

Druhá možnost by pro svět byla rozhodně nadějnější. Ale že by se kapři chystali sami vypustit rybník?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky