Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Konec začátku na začátku konce: Babišova vtipná rošáda. Jen když je o čem mluvit. Občané druhé kategorie podle zákona. D.O.S.T. říká dost! Jak legalizovat otroctví? Na dovolenou do destinace, ve které covid-pas neplatí

Konec začátku na začátku konce: Babišova vtipná rošáda. Jen když je o čem mluvit. Občané druhé kategorie podle zákona. D.O.S.T. říká dost! Jak legalizovat otroctví? Na dovolenou do destinace, ve které covid-pas neplatí

25. 5. 2021

Tisk článku

Petr Hájek oceňuje Babišovu zábavnou vložku v předvolební kampani a – spolu s Akcí D.O.S.T. a významným ústavním právníkem Trikolóry – upozorňuje na okovy veselé cesty do propasti

Ať si kdo chce, co chce říká, fakt je, že Andrej Babiš má tvůrčí myšlení. Uzavřít kruh výměn ministrů zdravotnictví návratem na počátek, a posadit na závěr celé tragikomické a zničující kovidové frašky na toto horké křeslo opět Adama Vojtěcha – to je vážně vtipné. Je totiž nesporné, že Vojtěch byl ze všech čtyř strůjců covidové totality nejsympatičtější. A také zná situaci (o chod resortu vůbec nejde, ten už stejně neexistuje), takže na těch několik posledních týdnů se nebude muset obtížně seznamovat s pozoruhodnou „loajalitou“ (vysát, odkopnout) šéfa vlády, který si tuto ctnost přinesl do politiky z byznysu. Platí to ovšem vice versa, takže když na to kývl, projevil Vojtěch docela vysoký stupeň inteligence. Ví, že o něj vůbec nejde. 

„Úder“ covidismu jej vloni (jako všechny) zastihl nepřipraveného. Takže teď na něj zase budou vytahovat „předražené nákupy“ z Číny (v době, kdy nikdo v širém okolí potřebný zdravotnický materiál neměl). Přesto si to podruhé klidně střihne, protože chápe, že to je jen způsob, jak přes něj útočit na Velkého Andreje. Což by se dělo tak jako tak, ať by byl ministrem covidismu kdokoli (kromě dreďáka Bartoše, ale ten má vyšší ambice, ačkoli před pár roky o nějaký příhodný flek Babiše prosil). Ostatně i Romana Prymulu, Jana Blatného a nyní i Petra Arenbergera spojené mediální pluky s bruselskou levicí od Pirátů po ODS odstřelily ze stejného důvodu. I když současně platí, řečeno se Švejkem, že „obou není žádná škoda“.

Klíče k pokladně

Ministr zdravotnictví Petr Arenberger ve funkci tedy končí již po 48 dnech. Zločincem se stal oficiálně proto, že měl chyby v „majetkovém přiznání“. Nikoli tedy že by třeba neplatil či krátil daně, ale prostě proto, že je bohatý. Na rozdíl od Vojtěcha nepochopil vůbec nic. Tedy především, že majetný člověk do vrcholné politiky nesmí. Není totiž závislý na příjmech plynoucích z funkce, a tudíž málo ovladatelný z temného přítmí v politickém zákulisí. 

Především proto vymysleli naši soudruzi poslanci na „velkostatkáře“ Babiše speciální zákon. Když se ukázalo, že se mu podřídí, takže jej tím z politiky nevyženou, vyžádali si Piráti od Berlína (Bruselu) ještě další zákon. Ten už přímo otevřeně říká, že buď se hnusný kapitalista svých majetků zbaví, nebo musí z veřejného života zmizet. Tak to v bolševické totalitě chodí odjakživa, proč by na tom měly nastupující revoluční gardy něco měnit?

S Arenbergerem tuto metodu pouze rozšířily o poschodí níž. Kolikže to má ten chlap nemovitostí? A ještě nějaké pronajímal nemocnici, v níž byl ředitelem? Fuj! Že žádný zákon neporušil? No tím hůř! Už aby to tu pevně uchopili do drápů revoluční svazáci a hezky popirátsku tu buržoasii „vyakčnili“! 

Jasně, není sporu: Zdravotnictví je už dávno především velký byznys. Je totiž především napojeno na naše daně. I přes takzvané zdravotní pojišťovny, které ve skutečnosti žádnými pojišťovnami nejsou, jen průtokovými ohřívači krvavých peněz, jež nám stát loupí z peněženek s daňovou nálepkou (teprve Piráti ve Stanu Spolu s ODS, TOP a KDU nám předvedou, jak se to dělá ve velkém). Ale to všechno, co teď sledujeme, je pouze součástí kampaně, která je má dovést ke klíčům od bezedné státní pokladny, nic jiného. Což může samozřejmě Andreje zabolet, protože sám je už dnes spíše podnikatelem „ve zdraví“, než v řepce.

Čtěte ZDE: Kastovní systém nastupuje: Připravuje se aplikace Apartheid. Co bude dovoleno žlutým spoluobčanům? Vyšší forma netopýra v záloze. Až do rozbití nosní přepážky! Vždy připraveni

DOST

Jenomže spolu s tím je zde také jeden „vyšší motiv“. Ten ovšem Arenbergerovi (a jeho předchůdcům) politický a mediální mainstream pochopitelně nevytýká, naopak. Celá covidistická operace, má přece dva hlavní cíle: Něco dát (zničující látky do organismů většiny veřejnosti prostřednictvím „povinně dobrovolné“ vakcinace – a teprve tím rozjet Operaci „Zlatá miliarda“ při redukci populace na minimální počet otroků nezbytných k výživě a obsluze „elit“ Nového světového pořádku). A něco vzít (základní občanské svobody a práva, jejichž ztráta by za normálních okolností znamenala výbuch „kontrarevoluce“ – a bezprostředně tedy s cílem č. 1 souvisí). V tomto smyslu toho za těch pár týdnů stihl ovšem loajální Petr Arenberger víc než dost. Jak píše DOST

Prohlášení Akce D.O.S.T. k zavádění covidových pasů

Vláda Andreje Babiše přichází s novelou Zákona o ochraně veřejného zdraví, zavádějící v naší zemi trvalý zdravotnický apartheid. Zakotvením povinnosti prokazovat se potvrzením o očkování, negativním testu či prodělání infekční nemoci staví každého člověka do pozice „sprostého podezřelého“, který předtím, než bude vpuštěn do obchodu, bazénu, kostela, letadla či na svatbu, bude nucen prokázat, že jeho přítomnost v příslušném prostoru či na dané akci nepředstavuje pro ostatní přítomné zdravotní riziko. 

Ponechme stranou, že genová terapie, vydávající se za vakcínu proti Covid-19, přenosu viru SARS-Cov-2 zabránit nedokáže, jakož i jiné ryze mdicínské argumenty, zpochybňující oficiální propagandu ohledně povahy, účinnosti a neškodnosti této bezprecedentní masové „zdravotnické“ operace. Novela zákona totiž počítá s tím, že by aktuálně nastolovaný segregační režim mohl být uplatňován ve vztahu k jakékoli infekční nemoci, nikoli jen Covid-19.

Nenecháme se obalamutit tvrzením, že zákon bude aplikován jen ve výjimečných případech. Po zkušenostech posledního roku přeci každý soudný člověk musí vidět, že zvolená forma „boje proti neviditelnému nepříteli“ ve skutečnosti nemá za cíl jen zlepšení zdravotního stavu obyvatelstva, ale především fundamentální perestrojku všech aspektů soukromého i společenského života. A ta šlamastykou s Covidem-19 rozhodně nekončí.

Zákonná opatření, zavádějící diskriminační covidové pasy a jiné nástroje společenské kontroly, posouvají naši zemi na práh nové totality, která je i díky technologickým vymoženostem naší doby schopna učinit nám ze života na zemi peklo.

Obracíme se proto na veřejně činné osoby v naší zemi, na naše příznivce a vůbec všechny, kteří nechtějí strávit zbytek svého života v sanitárně-digitálním gulagu, aby se takovému vývoji postavili na odpor.

V Praze dne 25. května 2021 

Mgr. Petr Bahník – předseda Akce D.O.S.T.
Mgr. Michal Semín – místopředseda Akce D.O.S.T.
PhDr. Jiří Hejlek – místopředseda Akce D.O.S.T.

Čtěte ZDE: Den D je za námi: Poníženě děkujeme za malé rozvolnění. Hloupost nebo přetvářka? Jen zazlobíme, mrazáky jsou tu zpět. Co s volným časem? Buzerace již možná nikdy neskončí. A co volič?

Novela pro otroky

Toto prohlášení významného občanského spolku přišlo téměř přesně v témže okamžiku, kdy ministr Arenberger oznámil svou rezignaci a Andrej Babiš nominaci staronového Adama Vojtěcha. D.O.S.T. do parlamentních voleb nekandiduje (a jenom a pouze blížící se volby vedly šéfa ANO k této „kreativní“ výměně), „dosťáckou“ podporu však mají subjekty, které stojí ve skutečné opozici nejen proti „covidistické“ vládě ANO a Hamáčkových socialistů, ale i proti výše zmíněné ještě radikálnější parlamentní levici, jež by je chtěla u kormidla Cesty do otroctví vystřídat. 

A to je vedle Okamury i Trikolóra. A shodou okolností její člen, skvělý ústavní právník Zdeněk Koudelka, nám den před Arenbergerovou rezignací poslal následující vyjádření:

Zdeněk Koudelka: Uzákonění segregace

Ministr zdravotnictví Petr Arenberger chce uzákonit to, že neočkovaným a netestovaným, ale jinak zdravým lidem budou zakázány některé služby. Jde o první pokus o uzákonění segregace lidí při využívání některých služeb na našem území od druhé světové války.

Ministerstvo zdravotnictví již tuto segregaci používá i bez zákona ve svých mimořádných opatřeních. Ovšem stanovení takové segregace, kdy někteří lidé mohou užívat běžné služby a jiní ne, jen pouhým správním aktem ministerstva je hrubý zásah do ústavní zásady rovnosti občanů. Proto se Ministerstvo zdravotnictví snaží segregaci stanovit zákonem novelou zákona o ochraně veřejného zdraví, kterou vláda předložila do Poslanecké sněmovny 21. 5. 2021.

Pokud je pravda, že vakcíny jsou účinné, tak se očkovaní nemusejí neočkovaných bát. Pokud vakcíny nejsou účinnou ochranou, není důvod je vynucovat. Segregace lidí má být fakticky tlakem na covidové očkování jako povinnosti, byť formálně je dobrovolné. Ministerstvo zdravotnictví nevysvětluje, proč ve své segregaci rozlišuje imunitu z očkování, která je časově neomezená, a imunitu z prodělané nemoci, kterou nyní časově omezuje na 180 dní (do 23. 5. 2021 jen na 90 dní). Tento postup je spekulativní. 

Ministerstvo tak vyvolává tlak na absolvování očkování v době, kdy dvě očkovací vakcíny (Astra Zaneca, Johnson and Johnson) jsou v některých státech vyřazeny pro podezření z následného úmrtí.  Pokud chce stát nařídit povinné očkování, musí to udělat právním předpisem a nést odpovědnost za zdravotní následky takto nařízeného očkování. Pokud ministerstvo preferuje imunitu z očkování, aniž chce nést následky tím, že by ho nařídilo jako povinné, a přitom ví, že dochází k úmrtím, jde o postup protiprávní a hrubě nemorální. Segregace lidí v přístupu ke službám může být důsledkem lobování dodavatelů vakcín a testů, jde o miliardové kšefty. Trikolóra je zásadně proti uzákonění diskriminační segregace lidí.

Čtěte ZDE: Mise splněna: Ukradli nám svobodu. A vrátili jen kousek. Doma je doma. Nebo ne? Váhání - a pak rozhodnutí. I vězeň na Mírově je šťastnější. Minulí, současní a budoucí zločinci. Jeden verš

Cesta bez pasu

Tohle ovšem ministerská rošáda číslo 4 nezmění – a není to ani jejím smyslem. Babišova vláda, spolu s Piráty ve STANu, spolu se Spolu (jejich již otevřeně deklarovaným budoucím koaličním partnerem) – jsou v tomhle zajedno. Ukázalo to ostatně přijetí skandálního Pandemického zákona – rovněž tak učinily Spolu – jehož je tato zamýšlená novela jen dalším článkem v řetězu okovů spoutávajícího zbytky občanských práv a svobod. 

A tak – pokud sledujeme korporátní média – se teď budeme chvíli bavit, jakýže to je ten Babiš ťulpas. A sledovat zahájení kobercové palby do Vojtěcha. A s úzkostí sledovat, jestli na nás dojde včas řada pod jehlu, abychom mohli odejet na vysněnou dovolenou do Chorvatska a spol., abychom tam s covid-pasem mohli odevzdat tamním podnikatelům v turistickém průmyslu (jen těm malým, co nezamýšlejí politickou kariéru) část svých skromných prostředků, které nám po odečtení daní ještě nechali. 

Diváci i kompars v dosud nikdy nevídané absurdní frašce, v níž už je možné všechno. Až spadne opona, poslušně se rozejdeme na ubikace. A ti, co budou chtít „na dovolenou“ na svobodu?

Tam se covid-pasy nevydávají. Tam je nutno se probojovat.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky