Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Lži ministra Vojtěcha: Apartheid je tu v plné parádě. Včerejší demonstrace za svobodu nás všech. Zbabělost poslanců: Selhali téměř všichni. Bez iluzí a důvěry. Nebudeme je volit! Čest výjimkám

Lži ministra Vojtěcha: Apartheid je tu v plné parádě. Včerejší demonstrace za svobodu nás všech. Zbabělost poslanců: Selhali téměř všichni. Bez iluzí a důvěry. Nebudeme je volit! Čest výjimkám

10. 6. 2021

Tisk článku

Antonín Minarský komentuje včerejší demonstraci v Praze, kde se protestovalo proti covidové totalitě, do níž nás naši politici kormidlují pod plnou parou

Ve středu 9. 6. se na Malostranském náměstí a kolem sněmovny shromáždily stovky lidí. Ti přijeli z celé České republiky vyjádřit svůj ostrý protest a nesouhlas s vládní „covidpolitikou“ a kolaborantským chováním převážné většiny opozice.

Na jednání do Sněmovny projížděli přijíždějící poslanci „uličkou hanby“ a přítomní protestující dávali svým voleným zástupcům hlasitě najevo, co si o nich myslí. Bouřlivě skandované heslo: “Nebudeme Vás volit!“, tak možná ovlivnilo jejich následující chování na středečním jednání sněmovny.

Kolaboranti

Velkou nevoli sklidil u demonstrujících štáb České televize, který dav přivítal skandováním hesla: „Hanba ČT!“ Na dotaz, proč nám neustále lžete, se zarespirátorovaní pracovníci ČT otáčeli k tazatelům zády. 

Zrychlené projednání tzv. Covidpasu nakonec ve Sněmovně, jistě i zásluhou venku protestujícího davu, neprošlo. Ale nedělejme si iluze, vládní kolaboranti se jej jistě pokusí protlačit urychleně znovu.

Přítomná policie se víceméně chovala slušně, několik policejních provokatérů nakonec dav protestujících opustilo a přesunulo se za policejní zábrany k svým uniformovaným kolegům. Již v březnu odešel na všechny policejní stanice v České republice e-mail s výzvou, aby se policisté postavili na stranu občanů a nepomáhali vládě v prosazování této hrůzné covidtotality, zdá se, že někteří z nich se nad březnovou výzvou zamysleli.

Čtěte ZDE: Kastovní systém nastupuje: Připravuje se aplikace Apartheid. Co bude dovoleno žlutým spoluobčanům? Vyšší forma netopýra v záloze. Až do rozbití nosní přepážky! Vždy připraveni

Ministrovy lži

K poslancům Volnému a Bojkovi, kteří středeční demonstraci aktivně iniciovali (organizátorem celé akce byl Volný blok), se přidala i předsedkyně Trikolóry Zuzana Zahradníková. Tito 3 byli jediní z 200 poslanců, kteří mezi protestující opakovaně přicházeli a kteří se o obavy protestujících skutečně zajímali. 

Kdy si ostatní „opoziční“ poslanci a poslankyně konečně sundají ve Sněmovně „náhubky“ a začnou skutečně hájit zájmy českých občanů proti této nové totalitě?

Ministr Vojtěch prohlásil k protestujícím, že nikdo nikoho k ničemu nenutí a že protestující nemluví pravdu. Pan ministr Vojtěch ve skutečnosti neomaleně lže, covidapartheid už tu máme v plné parádě.  

Neočkovaní a netestovaní, naprosto zdraví občané, kteří se odmítnou prokazovat jakýmisi prohlášeními či potvrzeními, nejsou již dnes vpuštěni do bazénu, na koupaliště, do kina či divadla, fitka, kadeřnictví. Bez respirátoru vás nepustí do autobusu, vlaku, metra, obchodu či nákupního centra.

Selhali 

Takhle vypadá apartheid, takhle nějak zacházeli nacisté v Německu se svými židovskými spoluobčany ve třicátých letech minulého století, takhle nějak bylo zacházeno s černochy v USA a Jihoafrické republice v padesátých letech.

Jestli opoziční či koaliční poslanci do konce tohoto volebního období neodhlasují naprosté zrušení pandemického zákona a všech na něj navazujících vyhlášek a příkazů, nemají naprosto žádný morální nárok ucházet se znovu o důvěru voličů. 

Až na několik jedinců všichni, při obraně našeho normálního života, naprosto selhali. Dovolili vládě, aby od 12. 3. 2020 dodnes, zaváděla v České republice totalitní praktiky.

Předsedkyně Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková a Ilona Csáková
(z facebooku ZMZ)




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky