Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hlavouni se sešli v pokrokové Paříži: Potraty, gender, sodomie a očkování. Nechyběl nikdo důležitý. Média zde raději mlčí. Za jeden provaz i s Františkem. Peněz na revoluci je dostatek. Naše krásná euro-zahrádko...

Hlavouni se sešli v pokrokové Paříži: Potraty, gender, sodomie a očkování. Nechyběl nikdo důležitý. Média zde raději mlčí. Za jeden provaz i s Františkem. Peněz na revoluci je dostatek. Naše krásná euro-zahrádko...

8. 7. 2021

Tisk článku

Branislav Michalka referuje o setkání pokrokových státníků, kteří se zabývali tématy, které současnou společnost trápí bezpochyby nejvíce

Bez většího povšimnutí zdejších médií proběhlo v Paříži minulý týden prestižní Fórum pro rovnost generací, které si vytklo za cíl "rovnost pohlaví", "sexuální a reprodukční práva", "bezpečný a legální potrat" a "LGBTQ práva". Fórum se koná pod záštitou OSN, francouzské i mexické vlády, a tyto ohlašované cíle slibuje podpořit částkou 40 miliard dolarů. Jde o první akci podobných rozměrů a cílů od Konference žen v Pekingu v roce 1995.

Otevření se zúčastnil francouzský prezident Emmanuel Macron a generální tajemník OSN Antonio Guterres, jimž dosažení vytčených cílů nepochybně leží na srdci. Stejně jako co největší proočkovanost obyvatel planety. Vždyť myslí stále jen na naše dobro.

Dlouho očekávaný dýchánek

Konference začala ve středu 30. června, na počest čtvrtého výročí úmrtí Simone Veilové, která významným podílem přispěla k legalizaci potratů ve Francii v roce 1975. Prezident Macron tuto skutečnost připomněl, takže je zřejmé, že datum bylo vybráno záměrně. Připomeňme jen, že tato žena, po které byl pojmenován v roce 1975 potratový zákon - Loi Veil, byla zároveň v roce 1981 první ženskou držitelkou Ceny Karla Velikého, kterou vymysleli slavní křesťanští "otcové zakladatelé" Euromolocha. Zdá se, že její zásluhy jsou neocenitelné.

Fórum se hemžilo bývalými i současnými politickými celebritami. Vzpomeňme jen Hillary Clintonovou, Kamal Harrisovou, mexického prezidenta Obradora, Ursulu von der Leyenovou, Angelu Merkelovou, Melinda Gates Foundation, či Mari Pangestovou, výkonnou ředitelku Světové banky. Co jméno, to hvězda levicového liberalismu a plíživé sekulární diktatury. Taková hvězdná sestava by měla přilákat novináře. Nebo, že by nebylo ve střední a východní Evropě dobré prezentovat cíle tak okatě?

Čtěte ZDE: Špinavá hra s vakcínou: Nacistické pozadí očkovacího dobra? Zase ten Gates. Cenzura na YouTube kvůli kšeftům pro Google. Doveze vám domů Rohlík vakcínu ze zavražděných? Charita není zadarmo. Chesterton...

Evropská agenda

V úvodu Macron nazval covid-19 "antifeministickým virem", protože zatlačil ženy do chudoby a vystavil je násilí. Guterres vyzval ženy, aby bojovaly a to i prostřednictvím povinných kvót pro zastoupení žen v politice, firmách a administrativě.

Von der Leyenová slíbila, že Evropská charta bude upravena tak, aby se represe vůči "zločinům z nenávisti" rozšířily na ty, které jsou proti LGBTQ+ zvýhodněným komunitám a dodala, že Evropská komise musí pracovat na "zaručení práv na sexuální a reprodukční zdraví ", neboli - potraty a LGBTQ.

Svou troškou přispěl i argentinský prezident Fernandéz, který referoval o pokroku v Argentině: "Pracujeme na novém zákoně, aby se žádná žena nemusela uchýlit k utajenému potratu. Zavádíme také komplexní sexuální výchovu po celé zemi. Bude všeobecná a multikulturní. Zavedeme efektivní a univerzální přístup k potratům ." Je to ten prezident, který navštívil svého krajana papeže Františka v Římě, krátce po jeho zvolení. A spolu se ženou tam šli během mše na svaté přijímání, které i dostali.

Na fóru byla i Klementyna Suchanowá z Polska, vůdkyně ženské stávky za právo na potrat. 

Vedle toho pršela na hlavy účastníků záplava financí, z rohu hojnosti. Firmy Pinault a Accor, manželé Gatesovi, Angela Merkelová, ti všichni spolu přislíbili cca 2,3 miliardy dolarů na rovnost pohlaví a LGBTQ. Plus těch 40 miliard oznámených Macronem.

A bude se budovat ... A až se občané proberou z covidového snu, ani tu svou euro-zahrádku nepoznají.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky