Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Festival hanby po roce opět v Praze: Revoluce pomalá, ale důkladná. Cílem je úplné zničení přirozeného světa. Nově na programu pedofilové. Bolševická revoluce v novém převleku. Duhový prorok začal u komunistů

Festival hanby po roce opět v Praze: Revoluce pomalá, ale důkladná. Cílem je úplné zničení přirozeného světa. Nově na programu pedofilové. Bolševická revoluce v novém převleku. Duhový prorok začal u komunistů

27. 7. 2021

Tisk článku

Matej Gavlák poukazuje na revoluční kořeny a (anti)náboženský charakter LGBTQ+ aktivismu, který se příští týden opět ve vší ohavnosti rozprostře po našem hlavním městě

Je to už pár let dozadu, co se mi do rukou dostala jedna stará kniha. Nesla jednoduchý název Ruská revoluce a byla od slovenského historika první poloviny 20. století, Vojtěcha Hataly. Jelikož byla vydána ještě v roce 1936, samotná neslavná bezbožná revoluce ruských bolševiků pod vedením V. I. Lenina byla stále poměrně čerstvá záležitost. Autor tuto událost tedy neopisoval ani tak z historického hlediska, jako spíše z hlediska své současnosti. Komunismus přitom vnímal nejen jako politickou záležitost, ale doslova ho nazval novým náboženstvím své doby.

Hatala ve své knize mimo jiné uvádí:

"Proces upevnění bolševismu je procesem rozvoje nového mýtického náboženství ... Marxova nauka zde je starým zákonem, 'leninismus' a 'stalinismus' novým, a 'trockizmus' je jeho herezí ... Věřící 'bolševického náboženství' žijí v naději vybudování 'božího hradu na zemi'. Bolševici zavrhli náboženství, ale zvyk věřit zachovali."

Ještě dále slovenský historik dodává: "Sovětské Rusko je tedy zvláštní druh extrémní diktatury, který chce zničit zbytky staré společnosti a vybudovat společnost novou."

Takže ve 20. a 30. letech 20. století jsme zde měli nový zvláštní druh ideologie, která se snažila všemi prostředky "zničit zbytky staré společnosti a vybudovat společnost novou". Podobná slova se objevila i na katolickém portálu First Things ohledně dnešní sexuální (a homosexuální) revoluce: "Sexuální revoluce podrývá, rozkládá a evidentně nahrazuje křesťanskou kulturu, aby nakonec způsobila radikální transformaci (tzn. Změnu) Západní civilizace."

Silná víra 

Všechny dosavadní revoluce (humanisticko-ateistická vzešlá z Francie a z ní vycházející bolševicko-ateistická, fašisticko-ateistická či sexuálně-ateistická) představily jakýsi nový druh náboženství, nebo lépe řečeno anti-náboženství, které mělo zničit starou křesťanskou společnost a nahradit ji novou, zpohanštelou. "Učit se, učit se, učit se," je známé Leninovo heslo. Toto heslo však ve skutečnosti nereprezentuje tradiční vzdělávání a osobní rozvoj, ale "učit se žít v nové komunistické beztřídní společnosti" - jinými slovy: zanechat svůj starý způsob života a novou vírou přijmout nový.

Právě tak i LGBT ideologie od nás vyžaduje, abychom věřili v jakési mýtické "právo na manželství" lidí žijících v homosexuálních vztazích. Stejně tak mají "právo" na adopci dětí, jakož i "právo" všude prezentovat svůj sexuální životní styl, který nazývají "láskou". Člověk musí mít opravdu silnou víru, aby dokázal dát na jednu úroveň upřímnou lásku křesťanských novomanželů a "lásku" dvou mužů, či dvou žen. Tato ideologie je stejně jako komunismus druhem antináboženství, které všude zákeřně potlačuje křesťanského ducha společnosti, přidělujíc křesťanům nálepku těch, kteří "nenávidí", či dokonce "utlačují".

LGBT ideologie se postupně přelévá do protipřirozené ideologie "transgender", kde transgenderové "ženy" (ve skutečnosti muži) požadují mýtické "právo" soutěžit s biologickými ženami a zničit i jejich intimitu - například navštěvovat třeba sprchy či WC určené pro ženy. Podle nejnovějších Bidenových zákonů už nemusí muž ani podstoupit změnu pohlaví, stačí, když o sobě začne tvrdit, že je žena (protože si usmyslel, že má "ženskou rodovou identitu", jak to revolucionáři  "odborně" nazvali). Je třeba mít opravdu silnou "víru", aby "věřící" dokázal dát na stejnou úroveň transgender ženu a skutečnou biologickou ženu.

 

Čtěte ZDE: Hřib duhový: Pražský primátor útočí na rodinu a společnost. Je Praha dobyta? Kruh nemůže být čtvercem. Když politici nepřemýšlejí. Normální svět je v nedohlednu. Prohlašujeme se vší rozhodností…

Prorok

Ono mýtické "právo" pokračuje i dál. V roce 2019 vyšel ve slovenském deníku SME komentář Jakuba Fila,. Tvrdí, že i pedofilové (!) "Mají právo na život bez předsudků". Za 5 až 7 let v to možná budeme muset věřit všichni. Učit se, učit se, učit se. Celkem zajímavá je jinak diskuse pod inkriminovaným článkem. Jeden z příspěvků (s druhým největším počtem "lajků") je i tento:

"Měl jsem pár let dozadu diskusi s někým, kdo byl dost silně proti LGBT. Jeden z jeho argumentů byl, že když začneme akceptovat LGBT jako normu, tak další krok bude, že začnou tlačit na akceptaci pedofilie a zneužívání dětí. Tehdy jsem ho vysmál, co to mele za nesmysly. Dnes se asi budu muset omluvit."

Tak jako předešlé antináboženství, i to současné duhové má svého proroka. Byl jím jistý Harry Hay (1914 - 2002) z Kalifornie. Kromě toho, že byl homosexuál, byl i "socialista, spisovatel, spiritista a aktivista", jak uvádí portál biography.com. Hay byl "schodu okolností" i členem Komunistické strany USA.

Všechna antináboženství mají také tu vlastnost, že mají počátky v organizacích, které byly utajované, nebo alespoň skrývané, neboť společnost před rozvratem by je stíhala jako krajně nebezpečné.

Harry Hay v roce 1950 založil jednu takovou tajnou organizaci, která se "stala počátkem amerického hnutí za práva gayů a pomohla ovlivnit a protlačit představu, že gayové jsou utlačovanou kulturní menšinou, jejíž sjednocení by vytvořilo větší povědomí a porozumění.Hay také napsal jakýsi manifest s názvem The Call (Volání) - ve kterém představuje homosexuály jako "utiskovanou menšinu" a požadoval pro ně "zrovnoprávnění".

V pozadí Hayovy činnosti byla spiritistická víra New Age, které se věnoval. Ta je, stejně jako homosexuální životní styl, popřením křesťanského světonázoru.

LGBT ideologie je tedy uměle vytvořen konstrukt a ne nějaké mýtické "právo", jak se nám snaží mnozí namluvitJe to ideologie násilím protlačovaná "seshora" revolučními elitami - stejně jako byl i komunismus. Je to ideologie, která ničí vše křesťanské, stejně jako komunismus.

Pokud chtějí dnes věřící na některých místech v Číně, aby jim nezbourali kostel, musí do něj umístit podobiznu čínského prezidenta Si Ťin-pchinga. Pokud chtějí dnes věřící na některých místech v USA, aby jim nezavřeli provozovnu (případně nezavřeli i je), nesmějí odepřít homosexuálním "manželům" žádnou svou službu (například upečení svatebního dortu).

Anti-náboženství komunisty a okultisty Harryho Haye dobude příští týden opět Prahu. Je jen na nás, zda dovolíme, aby jeho temné plody a nové (nejen pedofilní) výhonky, zaplevelily brzy celou naši zemi.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky