Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vstane pravice ze Záhořova lože, kam byla současnými „lídry“ uvržena? Co nastane po volbách a jakou roli v tom může sehrát Václav Klaus?

Vstane pravice ze Záhořova lože, kam byla současnými „lídry“ uvržena? Co nastane po volbách a jakou roli v tom může sehrát Václav Klaus?

10. 10. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud zve na diskusní večer pořádaný Akcí D.O.S.T. Nad těmito a dalšími osudovými otázkami pravice se budou zamýšlet přední politologové a publicisté.

Většina odborníků předpovídá v nadcházejících volbách pravici drtivou prohru. Jiní jim oponují, že mnohé strany, které o sobě tvrdí, že jsou pravicové, ve skutečnosti mystifikují voliče. Václav Klaus soudí, že jde o „mezivolby“, které nenastolují žádná podstatná témata. Na jakkoli pojatou integraci pravice bylo podle něj vzhledem k narychlo vyhlášeným předčasným volbám málo času. Otázka, která je ve vzduchu: Je exprezident ochoten pomoci naší zemi s tímto břemenem v budoucnu?

pp

Hovory na pravici

Vážných otázek je prostě jako asi nikdy předtím. I proto bude obsah diskusního večera HOVORY NA PRAVICI nanejvýše aktuální a zajímavý. Přední představitelé české pravicové scény budou debatovat na téma nazvané poněkud poeticky: "Pravice na Záhořově loži. Vstane ještě?"

pp

Politologové a publicisté

Přednášející budou stejně zajímaví, jako téma samo:

Výkonný ředitel Institutu Václava Klause Jiří Weigl, místopředseda Akce D.O.S.T. Petr Bahník, sociolog a podnikatel Petr Hampl, šéfredaktor euroskeptického serveru EUportal.cz Lukáš Petřík a publicista Radek Velička.

Ostře sledovaná debata proběhne v pondělí 14. října od 18 hodin v Praze v budově ČSVTS v sále č. 217 na Novotného lávce č. 5. Pro ty, kteří se nebudou moci zúčastnit, připravíme text i videozáznam. Nejlepší však je, zapojit se do diskuse přímo na místě!

Večer bude moderovat předseda Akce D.O.S.T. Michal Semín. Po vystoupení panelistů bude jako vždy následovat nepochybně ostrá a věcná výměna názorů.

pp

Čtěte ZDE: Václav Klaus v předvečer svých narozenin: Varoval před policejním státem. Vyzval malé strany ke spolupráci. Zda opět v této krizi vstoupí do aktivní politiky, je však nadále tajemstvím. Video z akce.

Ostrá výměna názorů

To lze předpokládat téměř s jistotou. Hovory na pravici jsou už tradičním diskusním setkáním konzervativně orientovaných politiků, publicistů a veřejně známých osob myšlenkově blízkých hodnotám vyznávaným také občanským sdružením Akce D.O.S.T.

Při posledním setkání, které  proběhlo 17. června letošního roku, tedy v den odstoupení Nečasovy vlády, byl hlavním řečníkem Václav Klaus, který právě z tohoto místa vyzval eurorealisty k jednotnému postupu ve volbách. To ještě nikdo nevěděl, že proběhnou tak brzy a že k naplnění této zásadní teze bývalého prezidenta nebude čas. Ptejme se tedy společně – JAK DÁL?

                    Při posledních Hovorech na pravici byl hostem Václav Klaus

pp

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky