Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Propaganda utržená ze řetězu: Morbidní a nelogická. Lidé přeci nejsou tak hloupí. Od září bude čistý apartheid. Raději tu stoku vypínejte. Proč se tím lidé nechávají opíchnout?

Propaganda utržená ze řetězu: Morbidní a nelogická. Lidé přeci nejsou tak hloupí. Od září bude čistý apartheid. Raději tu stoku vypínejte. Proč se tím lidé nechávají opíchnout?

26. 8. 2021

Tisk článku

Ladislav Větvička si pustil na chvíli český rozhlasový kanál, nestačil se divit, co tam slyšel; raději si pustil něco jiného

Přejel sem hranicu, naladil česke radyjo a hnedka na mě dolehla morbidni vlna negatyvistyckych informaci s koronu v čele. Zapřel sem se a chvilu ten chliv posluchal. 

Bylo to devastujici. Moji mili vladni propagandysti, tak se to přece robit nemože. To by z vas sudruh Josef, největši propagandysta všeckych dob, radost neměl. Propaganda musi byt jednoducha a opakovana, ale přece enem se musi počitat s jakusik intelektualni kapacitu lidu. Oni fakt nesu tak blbi, jak si myslite.

Zeberte si třeba sděleni: "Včera přibylo dvacet sedum pozityvnich na koronavirus, drtivu většinu z nich tvoři neočkovani." To je na prvni pohled spravna propagandystycka věta. Jednoducha a podvědomě podsuvajici pocit, že když nebudete očkovani, budete nakaženi. 

Jenže lidi nesu taci hlupi a vědi, že očkovani lidi se testovat nechodi a tedy obvykle nemožu byt mezi nakaženyma. Navic se dneska už vubec nepočita s chybovosti tych blbych testu, kera se hned zpočatku uvaďala na urovni snad deseti procent, nehledě k temu, že "pozityvně testovany" nerovna se "nemocny". To enem blbec, kery se přišel dobrovolně testovat před cestu do Maďarska měl smulu na chybovy test, nebo ma tu smrtelnu nemoc, ale eště o tym nevi.

Tuž tak.

Čtěte ZDE: Mise splněna: Ukradli nám svobodu. A vrátili jen kousek. Doma je doma. Nebo ne? Váhání - a pak rozhodnutí. I vězeň na Mírově je šťastnější. Minulí, současní a budoucí zločinci. Jeden verš

A ještě jednu propagandystycku novinku sem vydržel vyslechnut do konca. Neočkovani fakani na školach si pry budu muset nechavat povinně strkat klacek do nosa, anebo budu muset chodit s nahubkem.

Tuž to už je čisty aparteid jak v Jihoafrycke republice, kaj černi měli jina prava jak bili. Očkovany fakan može tu koronu lapnut tajak neočkovany. Samotni vyrobci přiznavaju, že očkovaci jed je někdy učinny enem z 60 %. Takže taky očkovany fakan može byt idealnim přenašečem, bo lita po škole bez nahubka.

A pak už sem tu propagandystycku stoku raději vypnul a pustil se raději Čierne more z kazety.

A stejně se divim, že si lidi nechavaju pichat cosik, u čehož se piše, že "bezpečnost a učinnost nebyly dosud stanovene" a "studie reprodukční toxicity na zvířatech nebyly dosud dokončene". Asi to nebylo zapotřebi, bo misto pokusnych zviřat se dneska uživaju lidi...

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky