Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sanitární diktatura odhazuje masku lidské tváře: Po Itálii Německo. Budou z neočkovaných zástupy bezdomovců? Povzbuzení vydíráním. Zvrácená logika covidové propagandy. Brzy po volbách i u nás? Evropané už naplno žijí v totalitě

Sanitární diktatura odhazuje masku lidské tváře: Po Itálii Německo. Budou z neočkovaných zástupy bezdomovců? "Povzbuzení" vydíráním. Zvrácená logika covidové propagandy. Brzy po volbách i u nás? Evropané už naplno žijí v totalitě

23. 9. 2021

Tisk článku

Branislav Michalka komentuje další z drastických kroků globalistů k planetární totalitě, pro jejíž zrychlený nástup posloužila šílená covidová operace

Nekompromisní státní a globální válec se valí a postupně boří všechna dosud zažitá pravidla. Nejnověji Němcům oznámili, že ti, kteří nebudou očkováni - a budou proto muset podstoupit povinnou karanténu - už nebudou dostávat kompenzaci za ušlou mzdu. Stane se tak od 1. listopadu. 

Povzbuzení bezdomovci

Podle této logiky by pak ti, kteří onemocní na jakoukoliv chorobu a nedali se proti ní očkovat existující vakcínou, ztratili nárok na podporu - přesto, že celý život platili do státní kasy příspěvky na zdravotnictví. Pokud tento přístup zkombinují státy s metodou aplikace například v Itálii, kde zaměstnance nevpustí bez covid pasů do práce a zastaví jim vyplácení mzdy, tak se rychle dostaneme do stavu, ve kterém neočkované posunou do kategorie potenciálních bezdomovců.

To by však vládám až tak nevadilo, na bezdomovce jsou již zvyklé. Ale u neočkovaných by měli počítat s tím, že jsou to lidé schopní odporu více než běžný průměr. A pokud budou odříznuti od legální možnosti obživy, začnou se o sebe starat prostředky nelegálními.

Ministr zdravotnictví Jens Spahn, který tuto drastickou úpravu oznámil, měl tu drzost, že označil toto bezprecedentní státní teroristické vydírání jako "povzbuzení" lidí, aby se "rozhodli" očkovat. Podobně "povzbuzovali" protestantští angličtí pastoři katolické Iry během hladomoru v letech 1847 - 1848, aby přestoupili na anglikánskou víru, jinak nedostanou polévku.

Nastupující režim Nové zelené Evropy v tom však nevidí problém a ústy ministra Spahna vzkazuje: "Někteří lidé budou říkat, že to znamená nátlak na neočkované. Myslím si však, že bychom se na to měli podívat opačně - jde i o otázku férovosti vůči očkovaným. Proč by měli jiní platit za to, že se někdo rozhodne nenaočkovat?"

Čtěte ZDE: Američtí vědci: Vakcíny jsou čisté jedy! Očkování mRNA je jasným porušením Norimberského kodexu. Proč se zemřelí po očkování nesmějí pitvat? Přijde brzy "epidemie" rakoviny? Píchat toxin dětem je šílenství! Znásilnění injekcí je zločin

Skutečně?

Použijme tuto logiku celoplošně: Proč by měli daňoví poplatníci v Německu hradit léčení migrantů, kteří nikdy nezaplatili do státní kasy ani cent? Proč by měli jiní platit na alkoholiky, drogově závislé či pohlavně nakažené asociály, kteří si nikdy neplatili příspěvky? Odkdy je zdravotní systém založený na selekci? Vždyť dosud, při léčení asociálů a migrantů jsme poslouchali o solidaritě i vůči nezodpovědným!

Celkově je v Německu oficiálně očkovaných 63,4 % obyvatelstva. Vzhledem k tomu, že během migrační vlny v roce 2016 nebyly německé úřady schopny vykázat jakoukoliv relevantní statistiku počtu nelegálních migrantů nacházejících se na území Německa, je pochybné, že by byly dnes schopny sledovat proočkovanost této sorty obyvatelstva v tzv. no-go zónách. 

Realita bude jiná a počet neočkovaných bude pravděpodobně podstatně vyšší. Pokud je to zhruba polovina obyvatelstva, tak potom dává Německo najevo, že je ochotné a schopné polovinu obyvatelstva donutit takovýmito a pravděpodobně ještě dalšími metodami k násilnému očkování. A protože je Německo v EU náš vzor, nemusíme dlouho přemýšlet, zda něco podobného nenapadne náhodou i naše vládce.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky