Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Erdogan: Těšte se na stovky milionů imigrantů! Džin vypuštěn z láhve? Kouřová clona klimatické hysterie. OSN se bije za globální řízení, globální očkování a globální řízení genderu. Přijdou také moudré imigrantky?

Erdogan: Těšte se na stovky milionů imigrantů! Džin vypuštěn z láhve? Kouřová clona klimatické hysterie. OSN se bije za globální řízení, globální očkování a globální řízení genderu. Přijdou také moudré imigrantky?

27. 9. 2021

Tisk článku

Branislav Michalka referuje o pozoruhodném vystoupení tureckého prezidenta na půdě OSN, kde se ukázalo, s jakými kartami Erdogan nyní hraje

Valné shromáždění OSN, které probíhá tento týden, naznačuje, jaká bude ideová partitura, podle které nám bude hrát tento globální orchestr své dramatické tóny. Jeho generální tajemník António Gutierrez bije na poplach a v teatrálním vystoupení volá po celosvětovém očkování a okamžitém řešení dalšího strašáka - klimatické krize.

Do těchto kulis v úterý vystoupil na globálním pódiu turecký prezident Recep Tayyip Erdogan a v pozoruhodné souhře okolností, vzhledem k patetické výzvy generálního tajemníka ohledně klimatické krize, oznámil celému světu, že přichází nová vlna uprchlíků. Tentokrát jde o "klimatické uprchlíky" a podle tvrzení tureckého prezidenta jich mají být "stovky milionů".

Za svou zemi uvedl,

že Turecko již nemá potenciál ani ochotu přijímat nové vlny migrantů. Podle Erdogana je v Turecku již 5 milionů Syřanů a další migranti se už do země nevejdou. Nicméně, vzhledem k tomu, že Turecko sousedí se Sýrií, na jejímž území uskutečňovalo (a nadále uskutečňuje) během nedávné barevné války vojenské operace, jsou tyto stesky poněkud pokrytecké. Pravděpodobně si však prezident Erdogan tímto oznámením pouze plnil svou globální povinnost.

Džin je zřejmě vypuštěn z láhve, a nyní už jen musíme čekat, jak to globální elity celé uspořádají. Představa, že se stamiliony lidí pohnou směrem k Evropě (jak to logicky vyplývá z toho, že to oznamuje prezident státu, který je vnímán jako brána pro migranty do Evropy), bez podněcování, instruktáže, organizování, poradenství a poskytování nutných zeměpisných a administrativních informací, bez elementární logistiky, je totiž krajně naivní.

Kouřovou clonu na tuto gigantickou akci operaci levičáckého sociálního inženýrství má tvořit klimatická hysterie. Gutierrez věštil v OSN zvýšení teploty "nejméně o 2,7 stupně nad úroveň před industrializací". Hned oznámil i absenci 20 miliard dolarů v rozpočtu OSN na řešení této krize a prohlásil, že země OECD by měly každoročně přispět částkou 100 miliard dolarů na "klimatický fond".

No a nakonec se v projevu dopracoval konečně k finálnímu poselství dramatu: "Buďme upřímní. Dnešní mnohostranný systém má příliš omezené nástroje a možnosti na to, co je nezbytné pro efektivní řízení globálních veřejných statků. Je to příliš krátkodobé. Musíme posílit globální řízení."

Čtěte ZDE: Inventura Velkého resetu: Přirozenému světu zakroutíme krkem. Jak využít nákladně vytvořený STRACH? Tři K: Kovid, klima, kontrola. Hlavně, že je pryč Trump! Novému světovému řádu už nikdo neunikne? Možná jásají předčasně

Takže je to venku

a není to žádný hoax z konspiračního webu. To však lovci hoaxů samozřejmě dobře vědí a globální plány jim nevadí, pokud o nich lidé mluví s nadšením. To se k nim rádi přihlásí. Horší je to tehdy, když někdo tyto plány považuje za špatné. Pak to je "konspirační teorie". Avšak nejen globální řízení veřejných statků prý potřebujeme jako sůl.

"Naléhavě potřebujeme globální plán očkování, který by přinejmenším zdvojnásobil výrobu vakcín a zajistil, aby se vakcíny v první polovině roku 2022 dostaly k sedmdesáti procentům světové populace," dodává generální tajemník.

Dále se bude globálně regulovat genderová rovnost:

"Naléhavě potřebujeme změnit svět, v němž dominují muži, a změnit rovnováhu sil, abychom vyřešili nejobtížnější problémy naší dobyTo znamená více vedoucích představitelek v parlamentech, kabinetech a vládách. Ženy budou všude zastoupeny a naplno zapojeny. Vyzývám vlády, korporace a další instituce, aby podnikly odvážné kroky včetně referenčních hodnot a kvót, k vytvoření rovnosti pohlaví od managementu směrem dolů." Čili, až po úklidové čety, zřejmě.

Nepochybně mezi migranty, které ohlašuje Erdogan, bude i značné množství žen. Určitě se rády ujmou svých funkcí v parlamentech, kabinetech a správních radách.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky