Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Velký Maův zelený skok je tu: Klín do Bruselské pětky? Fialova vyhlídka na politické popraviště. Pandořina skříňka v podobě Fit For 55. Jaká bude evropská zima? Zelený Tálibán bude s vládou cvičit. Co na to sněmovna?

Velký Maův zelený skok je tu: Klín do Bruselské pětky? Fialova vyhlídka na politické popraviště. Pandořina skříňka v podobě Fit For 55. Jaká bude evropská zima? Zelený Tálibán bude s vládou cvičit. Co na to sněmovna?

8. 11. 2021

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad poslední zelenou direktivou bruselských komisařů a tuší že ultimátum pro Fialovu vládu v podobě přijetí sebevražedného "zeleného balíčku" se může stát začátkem jejího konce

Ještě pražská kavárna reprezentovaná Bruselskou pětkou nestačila vystřízlivět z bujarých oslav volebního vítězství, které jí spadlo díky propadnutí milionu hlasů do klína, a už stojí před závažným problémem. Daleko přesahuje vše, co si dokázala představit. Bruselská hydra (Evropská komise) totiž rozjela po německých volbách zelenou ofenzivu, v jejímž jméně chystá zásadní proměnu společnosti v celém bruselském impériu. 

Zelený úděl jak soudruzi reprízu Maova Velkého skoku v evropských podmínkách nazvali, dostává stále konkrétnější obrysy. Zatímco končící Babišova vláda se snažila debatu o likvidaci evropské energetiky, ekonomiky a průmyslu vytěsnit, nastupující vláda Bruselské pětky pod vedením Petra Fialy, bude muset na tyto direktivy přicházející od jejích řídících důstojníků ze sorosovského generálního štábu reagovat. A nebude to nic jednoduchého. S vládní fialovou sestavou, která bude nucena ekonomickou popravu provést, se tak jako s ostatními protektorátními kabinety v Evropě počítá spíše jako s vládou sebevrahů, kteří budou obětováni.

Je totiž jasné, že zaškrcení ekonomky a průmyslu ve jménu absurdní zelené ideologie bude znamenat dramatický nárůst cen energií - a s tím i všeho ostatního. To, co zažíváme dnes, je pouhá předehra vyvolaná nástupem zelených maoistů, kteří se chystají pod covidovou rouškou provést operaci evropského ekonomického srdce bez uspání, tedy při vědomí a za pomoci nástrojů polní nemocnice. Přežití těžce zraněného pacienta, kterým je evropská ekonomika a obyvatelstvo unijních zemí je nejisté, ale podle zelených felčarů to není to nejdůležitější. 

Fialova vyhlídka

Že se Velkým skokem chystá veliký průšvih, připouští i sorosovský generální štáb, který pomohl dosadit za pomoci svých obvyklých nástrojů současnou Fialovu loutkovou vládu. Sama Evropská komise totiž připouští ve své poslední zprávě, že Zelený úděl a jeho aplikace, kterou komisaři nazvali Fit For 55 vyvolá v evropských státech zřejmě velké napětí, které povede k sociálním a politickým otřesům. Podle bruselských analýz to hrozí v důsledku aplikace smrtícího „fitka“. Podle oficiální verze znamená název směrnice snížení emisí CO2 o polovinu. Podle "šeptané" verze to znamená snížení počtu evropského obyvatelstva o 55 procent. 

Ať tak či tak, Evropská komise ve své analýze už bez obalu doznává, že v důsledku aplikace smrtícího zeleného balíčku hrozí energetická chudoba stovkám milionů občanů evropských států. Co to bude znamenat ve skutečnosti, až se tahle (rudá, nikoli zelená) Pandořina skříňka naplno otevře, zažijeme už brzo. Kdybychom nebyli předmětem této "vraždy", bylo by napínavé sledovat jak se sorosovská vládní sestava pod vedením Fialy bude stále hlouběji propadat do beznadějné situace, kterou jim jejich popravčí z Bruselu připravili. Z ODS a od lidovců už se ozývají hlasy, že je třeba tento Danajský dar v podobě zeleného balíčku odmítnout, a pokusit se vyjednat něco, co by alespoň trochu oddálilo ekonomickou a společenskou katastrofu, která je při aplikaci Maova zeleného skoku z definice neodvratná. 

Problém ovšem je, že ve vládě budou kromě probruselských technokratů z ODS a KDU - ČSL, kteří patří spíše k ekonomickým realistům i většinu držící protektorátní fanatici reprezentovaní STAN, TOP 09 a Piráty (v případě že se do sebevražedné mise přizabití námořní lupiči přece jen vydají). Fiala se Stanjurou se v takovém případě dostanou plně do jejich vleku a brzy jim vládní angažmá zhořkne. Dosavadní rozdělení křesel ostatně jasně vypovídá ve prospěch bruselského zeleného Tálibánu. I kdyby se Fiala a lidovci snažili z pudu sebezáchovy zabrzdit dopady Velkého zeleného skoku, nebo jej snad chtěli dokonce odmítnout a vystavit vražednému „fitku“, které je jeho prováděcím nástrojem, tzv. žlutou kartu, budou ve vládě v menšině.

Čtěte ZDE: Zelený Pol Pot: Levičácké elity zešílely. Green Deal, covid a kulturní revoluce. Oteplilo se až zuby drkotaly. Návrat do prvobytně pospolné společnosti? Jde již opravdu do tuhého. Zvedněme hlas

Všechno si to zrevidujeme

Jiná situace by ovšem mohla nastat ve sněmovně, kde by se mohla vytvořit proti „fitku“ i přes hlavy zeleného bruselského Tálibánu aliance ekonomických realistů, díky níž se podařilo prosadit v minulé sněmovně zrušení superhrubé mzdy hlasy ODS, ANO a SPD. V dnešní sněmovně tato realistická aliance ještě posílila na 125 hlasů. Je to také aliance, která by mohla zabránit prosazení přípravy na přijetí eura, které je zeleným Tálibánem rovněž prosazováno.

A co vlastně obsahuje smrtící balíček „Fit For 55“ z Pandořiny skříňky Green Dealu, který nám komisaři připravili a který senát již minulý týden projednával? Tento Danajský dar z Bruselu sebou nese mimo jiné řadu takzvaných revizí. Například revizi systému obchodování s emisními povolenkami, revizi nařízení o snižování emisí v odvětvích mimo systém emisních povolenek, revizi nařízení o emisích skleníkových plynů v zemědělství a lesnictví, revizi směrnice o podpoře obnovitelných zdrojů energie, revizi směrnice o zavádění infrastruktury pro alternativní paliva, revize směrnice o zdanění energie, zpřísnění emisních norem pro osobní automobily a dodávky, zavedení uhlíkového cla pro dovoz zboží a mnoho dalších revizionistických lahůdek.

Celá tato revizní smršť bude mít za následek vyšší zdanění benzínu a nafty a drastické zdražení všech energií. Má také urychlit zavírání uhelných elektráren a tepláren, jež mají nahradit štědře podporované obnovitelné zdroje a také změnit zemědělské postupy, což bude mít dopady na ceny potravin. Balíček také zvedá nároky na paliva pro leteckou dopravu i nároky na energetické úspory v budovách, čímž opět obojí raketově zdraží a stane se pro běžného člověka nedosažitelným. A od roku 2035 zakáže automobilkám prodej vozů se spalovacími motory. Všechny tyto zelené restrikce se rychle projeví v dalších drasticky zvýšených cenách prakticky ve všech oblastech života. A samozřejmě v inflaci, která požere lidem všechny těžce nastřádané peníze.

Těšme se na zimu

Není divu, že spuštění zelené gilotiny vyvolalo i v řadách jinak poslušné Bruselské pětky v senátu zděšení. Už příští týden totiž vyprší ultimátum, do kterého se měl český parlament k přijetí Danajského daru vyjádřit. V době před volbami, kdy měla sněmovna celou záležitost projednávat a zabránit těm nejhorším excesům, byla ale sněmovna pravidelně Bruselskou pětkou zablokována po několik měsíců. Promrhala tak desítky hodin, jen proto, aby sorosovská koalice zabránila demokratickým volbám do Rady ČT, aby tak „demokraté“ zabránili zvolení kriticky smýšlejících osobností do tohoto orgánu.

Nyní sklízíme plody tohoto jednání. Na druhou stranu ukázala tehdy menšinová bruselská koalice současné opozici SPD a ANO, jak je možné efektivně zablokovat sněmovnu, a zabránit tak projednávání témat, které si menšina nepřeje. Teď se jim toto jednání bude vracet jako bumerang. Zvláště ve chvíli, kdy konflikt v pětikoalici bude kvůli tlaku na přijetí sebevražedného Maova Velkého skoku v podobě Zeleného údělu a jeho prováděcího „fitka“ narůstat.

Zima bude tedy velmi pravděpodobně horká. Nikoli kvůli vědecky dávno vyvrácené pohádce o globálním oteplování, ale díky stále stoupající teplotě ve společnosti, která bude podrobována sociálnímu experimentu, jenž nemá v evropské historii obdoby. 

Má to snad jediný pozitivní prvek: Otevírá se tím cesta k vážné debatě o vystoupení České republiky z potápějícího se Titaniku EU.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky