Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Japonský covidový zázrak: Pandemii vyvolanou očkováním vyřešil Ivermectin. Je zakázáno o tom mluvit. Proč Big Pharma brání účinné léčbě nemoci covid-19? Zhoubnou vakcinací a respirátory ke genocidě lidstva

Japonský covidový zázrak: Pandemii vyvolanou očkováním vyřešil Ivermectin. Je zakázáno o tom mluvit. Proč Big Pharma brání účinné léčbě nemoci covid-19? Zhoubnou vakcinací a respirátory ke genocidě lidstva

10. 11. 2021

Tisk článku

Valentin Katasonov uvádí povzbudivé výsledky účinné léčby covidu Ivermectinem v Japonsku a pozastavuje se nad tím, proč zbytek světa trvá na zhoubné vakcinaci a rouškovém teroru

K 31. říjnu bylo nejméně ve třiceti zemích plně a částečně očkováno více než 70 % populace. V první třicítce je i země, kde počet nových infekcí a úmrtí v posledních dvou měsících prudce klesl. Je to Japonsko.

Japonská „anomálie“ mě zaujala. Aby bylo zřejmé, jak moc Japonsko nyní vyčnívá z první třicítky zemí, rozhodl jsem se ho porovnat s Itálií, kde je míra proočkovanosti téměř stejná jako v Japonsku. K 31. říjnu činila v Japonsku míra částečně očkovaných 78,0 % a míra plně očkovaných 72,5 %; v Itálii to bylo 78,3 % a 72,4 %.

A nyní srovnávací tabulka:

Ukazatele

Itálie

Japonsko

Počet případů za poslední týden x

31,036

1,796

Počet případů v předchozím týdnu xx

24,229

2,173

Změna počtu případů (minulý týden k předchozímu) %

+ 28

- 17

Počet případů za poslední týden na 1 milion obyvatel

515

14

Počet úmrtí za poslední týden x

264

69

Počet úmrtí v předchozím týdnu xx

254

96

Změna v počtu úmrtí (minulý týden k předchozímu) %

+ 4

-28

Úmrtí za poslední týden na milion obyvatel

4

0,5

x období od 26. října do 1. listopadu 2021 včetně
xx období od 19. října do 25. října 2021 včetně

Zdroj: covid-19 CORONAVIRUS PANDEMIC. WorldMeter

Vidíme nápadný rozdíl. Itálie předstihla Japonsko v počtu onemocnění za poslední týden 17,3krát, v počtu úmrtí 3,8krát. Počet obyvatel Japonska je více než dvakrát vyšší než počet obyvatel Itálie (125,8 milionu oproti 59,55 milionu v roce 2020). Proto je lepší porovnávat relativní údaje. Počet nemocných v posledním týdnu na 1 milion obyvatel byl v Itálii 36,8krát (!) vyšší než v Japonsku. Počet úmrtí na 1 milion obyvatel byl osmkrát vyšší. Pozoruhodná je také dynamika: počet osob, které v uplynulém týdnu onemocněly a zemřely, se oproti předchozímu týdnu v Japonsku snížil, zatímco v Itálii vzrostl. Srovnáme-li Japonsko s ostatními zeměmi třicítky, vyjde nám srovnání opět ve prospěch Země vycházejícího slunce.

Čím je to dáno? Japonci měli v létě velmi vysokou nemocnost i úmrtnost na covid. V posledních dvou měsících však do situace v Japonsku zasáhl určitý faktor, který snížil nemocnost a úmrtnost dvojnásobně.

Opovrhovaný koňský lék

Když jsem začal tuto otázku zkoumat, narazil jsem na nedávný (29. října) článek v Natural News s názvem: Japonsko ukončilo pandemii vyvolanou očkováním legalizací IvermECTINU, zatímco média ovládaná farmaceutickými firmami předstírají, že spásné byly roušky a vakcíny.

Článek uvádí, že Japonsko přistupuje k očkování proti covidu mnohem opatrněji než většina ostatních ekonomicky vyspělých zemí. Země dala preparátu od společností Pfizer a BioNTech zelenou na začátku roku 2021, ale hromadné očkování začalo o dva měsíce později než v USA a Evropě. Japonsko se dívá na ostatní země a snaží se minimalizovat náklady na očkování, včetně vypracování omezení v podobě zdravotních kontraindikací. Ať se však úřady snažily sebevíc, výskyt a úmrtnost na covid po zahájení masového očkování stále rostly. Do 12. května nákaza dosáhla vrcholu a za noc bylo zaznamenáno více než 7 000 nových případů. Dne 25. května zemřelo během jediného dne více než sto lidí.

Přitom 20. srpna 2020, kdy se neočkovalo vůbec, bylo zaznamenáno 832 nových infekcí. O rok později 22. srpna 2021, kdy byla již očkována většina populace (téměř 70 %), bylo zaznamenáno 22 301 nových případů nákazy! Počet hlášených úmrtí v srpnu 2021 byl pětkrát vyšší než v srpnu 2020, kdy vakcíny ještě nebyly k dispozici.

Japonský lékařský tým na konci srpna provedl „rozbor nákazy“ a rozhodl, že bude lidi hromadně léčit Ivermectinem. Tento anti-parazitární lék byl vytvořen již dávno. V mnoha zemích se používá jako veterinární léčivý přípravek. Někdy se používá k léčbě nemocí, jako jsou vši, svrab, říční slepota (onchocerkóza), strongyloidóza, trichurióza, askarióza a lymfatická filarióza. Čistě empiricky lékaři v několika zemích zjistili, že lék je velmi účinný při léčbě covidových infekcí, a dokonce i jako preventivní opatření proti této infekci.

Čtěte ZDE: Bojovník proti pandemii lži: Vynálezce mRNA vakcín vyzývá k zastavení vakcinace. Očkovaní jsou největšími přenašeči nákazy. Vakcinovat během pandemie je výsměch vědě o virech. Protiepidemická opatření jsou zločin

Navzdory vakcinační apokalypse

Metodou „pokus a omyl“ lékaři našli celou řadu léků ze stávajícího arzenálu léčiv, které pomáhají při léčbě a prevenci koronaviru. Ivermectin je jen jedním z nich. Lékařské a farmakologické regulační orgány se však staví na stranu výrobců vakcín, kteří si nepřejí konkurenci. Například americký lékař Vladimir Zelenko (původem ze Sovětského svazu) nebo další lékaři pod jeho vedením vyléčili tisíce lidí z covidu pomocí léku, jako je hydroxychlorochin. Již dlouho je známý jako lék proti malárii. Zelenko vyladil technologii léčby covidu hydroxychlorochinem a vypracoval léčebný protokol, který sdílí se soukromými lékaři v USA a dalších zemích. Zelenko navrhl, aby americký lékařský regulační orgán FDA zorganizoval klinické testy tohoto léku. Úřad FDA však lék šmahem zamítl. Vakcíny a pouze vakcíny! A pouze americké!

V Japonsku panovala přibližně stejná atmosféra. Nicméně 13. srpna se známý japonský doktor Odzaki, předseda Tokijské metropolitní asociace lékařů Greenlight, hlasitě a odvážně vyjádřil ve prospěch Ivermectinu jako alternativy k vakcínám. Lékař se odvolával na pozitivní zkušenosti z Indie, kde se k léčbě nákazy covidem ve velké míře používá jak hydroxychlorochin, tak Ivermectin. Indie má dobře rozvinutý farmaceutický průmysl a vyrábí si oba tyto léky sama. A indické úřady od jejich používání v boji proti covid-19 neodrazují. Dr. Odzaki rovněž upozornil, že Ivermectin se používá v některých částech Bangladéše, v Argentině a v Mexiku. Dílčí klinické studie Ivermectinu jako prostředku léčby covidu byly provedeny ve Velké Británii, ale z nějakého důvodu nebyly dokončeny. V USA vznikla v loňském roce organizace Front Line covid-19 Critical Care Alliance (FLCCC), která shromáždila řadu informací o používání Ivermectinu k léčbě covidových infekcí v Jižní Americe a Asii. Shromážděný materiál odráží velmi povzbudivé zkušenosti. Přestože neexistuje úplný klinický obraz o tomto léku (stejně jako dnes neexistuje úplný klinický obraz o vakcínách), vzhledem ke krizové situaci v Japonsku Dr. Odzaki v srpnu navrhl, aby byl Ivermectin používán ve větší míře k boji s covidem.

Jak je možné zjistit z japonských médiích, Ivermectin zatím nebyl oficiálně uznán japonskými zdravotnickými orgány jako lék na kovid, ale zdravotníci, ať už v soukromých nebo státních nemocnicích, reagovali na výzvu doktora Odzakiho a začali jej široce používat. Výsledky tohoto odvážného kroku na sebe nenechaly dlouho čekat.

Japonský „zázrak“

V článku Natural News se píše: „Pandemie vyvolaná očkováním by se mohla vymknout kontrole, ale Japonsko se rozhodlo udělat něco jiného než USA a další kolabující země, které jsou závislé pouze na vakcínách a rouškách. V září země nasadila Ivermectin a začala pacienty úspěšně léčit. Počet případů onemocnění covidem tak prudce klesl. V polovině srpna bylo v Tokiu hlášeno téměř 6 000 případů. Do konce září klesl jejich počet výrazně pod stovku, což je nejméně za posledních 11 měsíců.

A tamtéž: „Japonsko právě vyrovnalo největší křivku koronaviru, a to díky legalizaci a používání Ivermectinu. Téměř v každé zemi se s každou novou vlnou onemocnění zvyšuje počet nakažených a denně se zvyšuje počet registrovaných úmrtí. Doporučení veřejného zdravotnictví týkající se blokád, izolací, používání roušek a hromadných očkovacích programů nadále způsobují jen nárůst nemocnosti a hospitalizací. Zákaz účinné léčby je zločinem proti lidskosti a prakticky podkopává schopnost lidstva přizpůsobit se respiračním infekcím a zotavit se z nich. Naděje však přichází z Japonska, kde se Ivermectin používá k posílení imunity a odolnosti pacientů trpících onemocněním covid-19.“

IT korporace, které ovládají světový informační prostor, japonský průlom v boji proti covidu samozřejmě přehlížejí. Je to pochopitelné: pracují v tandemu s Big Pharma, aby posadily na jehlu vakcinace celé lidstvo.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky