Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
200 tisíc padlých: Vakcinační teror v americké armádě. Stonožka ostřelující si nohy. Nejsilnější armádu světa kosí očkování. Podplukovnice má zatracenou pravdu. Další a další poučení pro nás

200 tisíc padlých: Vakcinační teror v americké armádě. Stonožka ostřelující si nohy. Nejsilnější armádu světa kosí očkování. Podplukovnice má zatracenou pravdu. Další a další poučení pro nás

11. 11. 2021

Tisk článku

Branislav Michalka informuje o zhoubném vakcinačním teroru v armádě Spojených států a klade závažnou otázku, jež se vůbec netýká jen americké armády - která nám nakonec může být ukradená

Pokud bychom vládu USA a její mocenské složky vnímali jako stonožku, tak bychom mohli konstatovat, že za poslední roky přijímá opatření, kterými si obrazně řečeno soustavně „střílí do nohou“. Infiltrace neomarxistických kulturně-ideologických konstruktů do jejích mocenských složek již přinesla takové osvěžující inovace jako například: transgenderové vojáky, multikulturalismus v CIA, lesbické důstojnice či otevřenou propagaci homosexuality mezi vojáky a policisty s duhovými vlajkami na autech.

Z odborných kruhů se sice ozývá sporadické brblání, že tyto "inovace" snižují výkonnost a bojeschopnost těchto složek, jde však spíše o osamělé hlasy odvážných jednotlivců, přičemž vedoucí složky setrvávají ve strnulé politicko-korektní křeči.

Proti proudu

Nejnovějším výstřelem do vlastní nohy by mohla být i povinná vakcinace v armádě. Ta je prosazována levicově-liberální klikou Joea Bidena s bezohlednou razantností, vyhrožováním a utajováním informací. Její odvrácenou stránkou, překrytou bombastickou propagandistickou kampaní očkovacích globalistů, mohou být ztráty v milionech dolarů, které byly vynaloženy na „vypiplání“ každého specializovaného vojáka, postiženého nežádoucími účinky očkování. A nejen to. Portál Life Site News, který dlouhodobě pokrývá téma vakcinace z alternativního pohledu, přinesl zajímavé informace o kritice povinného očkování v armádě USA.

Vysoce postavená lékařka americké armády, podplukovnice Theresa Longová, která je specialistkou v odvětví péče o armádní letce a astronauty, se zúčastnila 2. listopadu panelového setkání expertů zorganizovaného ve Washingtonu senátorem Ron Johnson z Wisconsinu. Ve svém patnáctiminutovém vystoupení argumentovala proti povinné vakcinaci v armádě a uvedla řadu příkladů z vlastní praxe svědčících o tom, že vakcíny mají vedlejší nežádoucí účinky, které mohou být zdraví nebezpečnější, než samotný koronavirus. Zároveň odsoudila snahu americké armády utajit tyto případy.

Doslova uvedla: "Věřím, že vakcína proti nemoci Covid-19 je větší hrozbou pro zdraví a vojenskou připravenost vojáka, než samotný virus."

Pokusní králíci

Doktorka Longová ostře kritizovala nátlak na příslušníky ozbrojených sil, aby se dali povinně očkovat, nebo opustili armádní řady. Tyto praktiky odsoudila a uvedla, že z hlediska bojové připravenosti armády se hromadný odchod vojáků rovná jejich ztrátě na bojišti: „Více než 200 000 členů armády USA odmítlo vakcínu, ale armáda nadále vyvíjí nátlak, bez ohledu na poškození morálky a bojové připravenosti. Nikdy předtím jsme neztratili 200 000 vojáků na bojišti během několika měsícůOdchod vojáků z armády má stejný dopad na její připravenost jako jejich ztráta na bojišti.“

V květnu 2021 se Longová zúčastnila armádní konference o preventivní medicíně, kde vedoucím armádním představitelům vyjádřila své obavy nad uspěchaným způsobem, jakým byly vakcíny testovány a poté vnuceny americkým vojákům. Svých nadřízených se tehdy zeptala:

Přeskočili jsme dva roky zkoušek ve fázi 2, a tři roky zkoušek ve fázi 3, v souvislosti s onemocnění covid-19 zemřelo pouze 12 vojáků v aktivní službě, a přesto budeme riskovat zdraví celé bojové síly kvůli vakcíně, kterou jsme měli jen dva měsíce na testování o její bezpečnosti?

Odpověď armádního vedení byla pro ni šokující: „Máte zatracenou pravdu, podplukovnice, a proto přimějte co možná nejvíce vojáků dát se naočkovat, abychom získali dostatek údajů a mohli posoudit, zda je vakcína bezpečná.“

Šokovaná doktorka nechápala, proč vojáci a příslušníci armády, které nazvala „naším národním pokladem“, a kteří jsou ochotni nasazovat své životy v boji, mají sloužit jako pokusní králíci.

Čtěte ZDE: Skrytá pravda o mRNA vakcínách: Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil. Lži o pandemii koronaviru. Kolotoč vakcinace připomíná genocidní dystopii. Lidé nechápou, co se s nimi děje. Dokáže je ještě někdo zachránit?

Brutální nátlak

Nežádoucí účinky vakcíny se podle ní projevily v takovém množství, že z toho byla sama překvapená. Uvedla, že ohlašovací lékařská služba Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), jak zjistila: "Měla jen po pár měsících od začátku očkovací kampaně hlášeno více úmrtí, než v kterémkoli roce za posledních 10 let, pro všechny vakcíny dohromady."

Po tomto zjištění odešla na vojenskou základnu Fort Benning, ležící na hranicích států Alabama a Georgia. Tam ji vojáci zaplavili svědectvími o tom, jak byl na ně vyvíjen nátlak, aby se dali očkovat:

Setkala jsem se s mnoha vojáky, kteří mi mluvili o výhrůžkách, nátlaku a zastrašování, aby se dali očkovat vakcínou, která byla v té době ještě před EUA (Povolení k nouzovému použití),“ připomněla a vysvětlila, že  toto jednání porušilo lékařskou etiku, konkrétně Norimberský kodex.“ 

Zeptala se je na monitorování nežádoucích účinků, což představuje standardní postup při aplikaci jakýchkoli nových léků - a šokovaná zjistila, že se žádný neprováděl: „Když jsem poslala e-mail velitelství armádního zdravotnictví a zeptala se na nežádoucí účinky, epidemiolog mi poslal e-mail, ve kterém uvedl, že je nesledují, ani nemonitorují nežádoucí události.“ Celý proces vakcinace jí připomínal spíše marketingovou kampaň. Vojenští lékaři byli vyzýváni formou e-mailů, aby si na uniformy připevnili odznaky s nápisy „Vakcína je bezpečná“, nebo „ Dejte se očkovat “.

"To mě znepokojilo, protože se zdálo, že zdravotní pracovníci byli využíváni jako marketingové oddělení farmaceutických společností."

Na konci vystoupení uvedla doktorka Longová případ tří pilotů, které museli vyřadit kvůli následkům způsobeným očkováním proti covid-19. Dva z nich utrpěli zánět srdečního svalu a myokarditidu a třetí měl stejné příznaky jako civilní pilot Cody Flint, který o nich veřejně referoval.

Poté, co jsem svému velení oznámila své obavy, že během jednoho dne jsem musela vyřadit tři piloty kvůli následkům způsobeným očkováním, druhý den byli moji další přihlášení pacienti zrušeni, moje diagnózy byly staženy ke kontrole a bylo mi řečeno, že už nebudu vyšetřovat akutní pacienty.“

Cui bono?

Lidé zabývající se armádními reáliemi, ať už profesionálně nebo amatérsky, si zajisté uvědomují jaké náklady je nutno vynaložit na výcvik jednoho pilota stíhacího letadla. Nejsou to náklady malé a v konečném důsledku se může taková armáda vyzbrojená špičkovými profesionály a zatížená obrovskými náklady stát přítěží. Paradox neefektivnosti takové armády se nikde neukázal lépe než v Afghánistánu, kde byli tálibánci v sandálech a na motorkách schopni s minimálními náklady zlikvidovat vojáky, na které se daňoví poplatníci skládají obrovskými částkami. A to je řeč jen o aktivní službě. Další částky ze státní kasy plynou na bývalé vojáky po jejich odchodu do civilu, kvůli různým psychiatrickým, sociálním a veteránským zabezpečením.

Pod zorným úhlem těchto skutečností je zřejmé, že vyřazení jednoho pilota z možnosti létat na delší dobu, nebo dokonce nastálo, znamená pro armádu značnou ztrátu. Vyřazení tří pilotů za jeden den, pokud by se něco takového mělo pravidelněji opakovat, představuje již vážný problém.

Když si však uvědomíme, že vakcinace v armádě má být povinná a má se týkat všech složek, u kterých se následně mohou projevit následky vakcinace ve formě trvalých onemocnění znefunkčujících a ohrožujících výkon armády, tak je zřejmé, že armáda USA se touto vakcinační kampaní střelila do další nohy. 

Otázkou zůstává, čí zájmy jsou natolik silně protlačovány, že jsou nadřazeny i zájmům národní obrany a jakýkoli argument zdravého rozumu z řad armády před nimi kapituluje? Jistě: Tato otázka se netýká jen armády USA...

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky