Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tajemný experiment na lidech: Co si přečteme v komplet začerněných smlouvách? Zrůdnost očkování proti covidu. Účinné léky jsou tabu. Více očkování = více nemoci. Násilí stoupá. Ještě si někdo myslí, že jde o dobro?

Tajemný experiment na lidech: Co si přečteme v komplet začerněných smlouvách? Zrůdnost očkování proti covidu. Účinné léky jsou tabu. Více očkování = více nemoci. Násilí stoupá. Ještě si někdo myslí, že jde o dobro?

11. 11. 2021

Tisk článku

Nikola Bornová přináší a komentuje zajímavé video na téma prapodivných smluv s farmagiganty produkujícími krajně podezřelé vakcíny proti covidu, a ptá se, proč dostupné a vysoce účinné léky jsou nadále tabu

Na začátek se podívejte na tohle šestiminutové video, kde jsou ukázány smlouvy, které jsou uzavřeny s firmami Pfizer a Moderna o koupi, dodávkách a využití pseudovakcín.

Ano, přestože jde o veřejné zdraví a o dosud největší medicínský experiment v historii naší civilizace, vypadají smlouvy s Modernou a Pfizerem takhle. Kompletně začerněné pro 99,999999% populace. Stejný výsledek dostanete, když chcete např. vědět plné složení pseudovakcín od SÚKL nebo když chcete od kontrolních úřadů podklady k PCR a antigenním testům. Se stejnou pořídíte i když chce vaše laboratoř skutečný izolát viru – po nekonečném vyjednávání vám možná pošlou “omáčku”, ve které plavou tisíce různých částic s tím, že “někde v tom je SARS-CoV-2”. Je tohle v pořádku?

 

K plnému znění smluv nemá přístup takřka nikdo, dokonce ani naši JEDINÍ SKUTEČNĚ ZVOLENÍ lidé v Evropském parlamentu (což je jen jeden ze 7 orgánů EU, takřka bez jakékoli moci). Co je ve smlouvách a podmínkách používání neví ani odborná veřejnost. Ani “experti” neznají kompletní složení pseudovakcín a jejich dlouhodobé vedlejší účinky. Je tohle v pořádku?

Účinnost pseudovakcín je navíc velmi sporadická – nezabraňují ani nakažení, ani nemoci. Vyžadovat takřka 100% proočkovanost těmito látkami tedy nedává naprosto žádný smysl z hlediska zdravotního, epidemiologického, ekonomického ani lidského. Teoreticky tyto pseudovakcíny u určitého (a rychle klesajícího) procenta lidí možná sníží riziko vážného onemocnění, jenže k tomu mají vysoké riziko vážných vedlejších účinků – dokonce nejvyšší riziko v historii moderní medicíny. Mám na mysli riziko u masově nasazeného léčiva. Pfizer a spol. se snažily různé jedy se do lidí narvat už dřív, ale v minulosti byly vždy zastaveni plus mínus včas a počty jejich obětí obvykle šly jen do stovek nebo do menších tisíců. Teď ale tyto nadnárodní korporace diktují celým státům, co smějí a nesmějí dělat. Je tohle v pořádku?

K tomu si připočtěme, že WHO (prakticky ovládaná vakcinačním fanatikem Billem Gatesem) kvůli covid-19 a vakcinaci svévolně změnila definici nejen toho, co je vakcína, ale i skupinová imunita či pandemie. Že naprosto prokazatelně účinné léky a látky jsou pomlouvány nebo dokonce omezovány (Ivermectine, Casirivimab, Melatonin, Bamlanivimab, Zinek, vitamín D3, Quercetin…). Že plošné nošení roušek/respirátorů naprosto prokazatelně nemá na šíření nemoci vliv a naopak dál zvyšuje extrémní zátěž a stres populace.

Také víme, že nemoc covid-19 je nebezpečná takřka výhradně pro starší lidi s mnoha komorbiditami a nadváhou, a naopak pro mladé a zdravé je až na naprosté výjimky menším rizikem než sezónní chřipka (se kterou se navíc úplně ledabyle zaměňuje). Víme, že používání PCR i antigenních testů jako hlavní diagnostické pomůcky je kvůli jejich neprůkaznosti nesmyslné. Že omezování zdravotnictví už zabíjí víc lidí než covid-19. Že konstantní strašení v médiích vyvolává tak obří chronický stres, že dál podkopává zdraví populace. Víme i to, že lockdowny způsobují ekonomickou katastrofu a když nebudou peníze z pojištění placeného zkrachovalými firmami, nebude ani zdravotnický systém, který je samozřejmě extrémně drahý.

Zvláštní také je, že řada zemí projevuje zvláštní trend – čím větší proočkovanost, tím vyšší výskyt nemoci covid-19 a horší čísla než minulý rok ve stejnou dobu, kdy spásné “vakcíny” ještě nebyly k dispozici. Naopak prudké zlepšení přináší masivní nasazení účinných léků, hlavně Ivermectinu (Indie, Japonsko…).

Přesto se naše vlády za podpory velkých médií snaží do všech lidí neslýchaným nátlakem a násilím “dobrovolně” napíchat tyto experimentální “vakcíny”, které skoro nefungují a navíc ještě donedávna ani nesplňovaly definici vakcín. K tomu ještě tvrději nutí lidi dusit se v respirátorech, vše zavřít a sedět nehybně doma u televizí a dál se stresovat a tloustnout. A to i přes empirická data, která jasně říkají, že se tím situace jen zhorší. Dál pohrdají jakoukoli jinou možností jak řešit koronavirovou krizi a miliardy se místo do výzkumu léčivých přípravků a reálné prevence dál sypou do takřka neúčinných pseudovakcín, respirátorů a kampaní.

Je tohle vše v pořádku?

Jak si ještě někdo může myslet, že je celá ta operace pro nějaké obecné blaho a pro zdraví obyvatel?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky