Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tak smích už došel: Segregace a totalita přede dveřmi. V Rakousku se to občas líhne. Lidé jsou historií nepoučitelní. Režimní propaganda stále mele svou. Opíchaný a neopíchaný havíř. Vzhůru dolů!

Tak smích už došel: Segregace a totalita přede dveřmi. V Rakousku se to občas líhne. Lidé jsou historií nepoučitelní. Režimní propaganda stále mele svou. Opíchaný a neopíchaný havíř. Vzhůru dolů!

12. 11. 2021

Tisk článku

Ladislav Větvička komentuje nejnovější metody boje s epidemií, které jsou pořádným hřebíkem do rakve svobody

Bylo to nepředstavitelne a mnozi se mi smali, když sem na jaře tohoto roku napsal do Kroniky koronopodfucku, že se chystaju segregačni pasy a aparteidova opatřeni proti lidu, kery se bude branit vaginizaci.

Fčil už se lid nesměje. Ti, keři se nechali opichat, maju blby pocit, jestli zrobili dobře, bo zdravotni problemy mnoha jejich znamych su zvlaštni. Ale to samozřejmě nema nic společneho ani s očkovanim, ani s Islamem, jak tvrdi obvykla režimni propaganda.

Ale fčil se dostavaju do pozice aparteidem privilegovanych nadlidi, keři se budu muset divat z oken svoji restaurace, jak na ně zpoza zapranych zaclon protějšich kvartyru zahližaju smutni untermenši, kerym vlada brzy zakaže vychazat z baraku. Testovaci projekt se fčil odehrava v Hornim Rakusku a pokud se obyvatelstvo nepostavi proti, bude tato praktyka rozšiřena do okolnich zemi, včetně zemi Koruny česke.

Jak se asi bude citit pracujici opichany haviř, kery bude s neopichanym robit a dobyvat uhli v potu tvaře tělo na tělo v nizkych slojach, ale nebude si s nim moct po šichtě zajit na jedno?

Ale neni mile děti vubec nahoda, že tyto segregačni zakony zavadi naši bratři v multykulturně socijalistyckem Rakusku, kere už dřive proslulo duslednym dodržovanim zakonu z Norimberka a navic se v něm narodil nejslavnějši představitel německeho naroda!

Mam na mysli Wolfganga Mozarta, samozřejmě...

Nesměju se samozřejmě ani ti, keři pichaci propagandě zatim nepodlehli. Nebudu to mět jednoduche. Budu lapět doma a zpoza zaclony čumět, jak očkovani, netestovani a nakaženi spoluobčani navštěvuju knajpy a v mrazu nadchazejicich měsicu drži zmrzlu ruku cigaro. Mam ale pro ně pozityvni vzkaz. Vydržte eště roky 22 a 23 a pak už to skonči, Do hospod pak už nebude chodit nikdo, bo čast jich zkrachuje a v druhe časti budu diky totalitě New Green Dealu take ceny, že na to budu mět enem Švábi a jim podobni. 

Tuž vzhuru dolu! Kdo se nepoučil z hystoryje, musi si ju zopakovat v jine formě. Tak pravi zakon boži.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky