Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jsme na prahu první bitvy dlouhé války: Podle STEM je s členstvím v EU zcela spokojeno už jen 12 procent občanů. Útok na Dana Landu je útokem na všechny odpůrce totality. 17. listopadu se sejdeme v Praze na Staromáku

Jsme na prahu první bitvy dlouhé války: Podle STEM je s členstvím v EU zcela spokojeno už jen 12 procent občanů. Útok na Dana Landu je útokem na všechny odpůrce totality. 17. listopadu se sejdeme v Praze na Staromáku

13. 11. 2021

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad posledním průzkumem agentury STEM, konstatuje, že neklid v útlakem destruované společnosti sílí a zve na setkání odpůrců totality

Letošní 17. listopad může být z mnoha důvodů přelomový. Neklid ve společnosti je cítit na každém kroku. Občané dosud bezradně snášející (pod záminkou epidemie) drastické omezení občanských práv a svobod, začínají ve stále větší míře zvedat hlavu a uvědomovat si, do jak velkého průšvihu jsme se všichni dostali.

Je příznačné, že letošní 17. listopad přichází v době bezvládí, kdy Babišova vláda v demisi, vyklízí pomalu pole a nová Fialova vláda bruselské pětky, ještě není plně v sedle. Nemocný prezident jen symbolizuje nemocnou zemi, která se propadá do stále větší propasti nesvobody. Ještě nikdy jsme si nepřipomínali 17. listopad v takové atmosféře. I když se rodící protektorátní vládní bruselská sestava tváří, že chce sjednocovat rozervanou společnost, skutečnost je právě opačná.

To, že s protektorátem Evropské unie je spokojeno čím dál tím méně občanů potvrdil i poslední průzkum agentury STEM. Data, která vyšla průzkumníkům minulý měsíc, byla natolik šokující, že se v korporátních médiích raději příliš neprezentovala. 

Z průzkumu totiž vyplynulo, že s členstvím v Evropské unii je u nás plně spokojeno už pouze 12 procent občanů. 36 procent volí odpověď "spíše ano". I kdybychom měli váhavce připočíst k tvrdému jádru domácích kolaborantů i tak se dostaneme k číslu 48 procent. Většina občanů tedy v říjnu 2021 začlenění naší země do bruselského impéria odmítá. 

Ještě před rokem byla tato čísla přesně opačná. Většina byla pro setrvání v EU. Za poslední rok tedy domácí pátá bruselská kolona ztratila téměř 10 procent. Jen kvůli nespravedlivému propadu milionu voličských hlasů se tato bruselská menšina dostane k moci, a bude ještě více prosazovat nařízení bruselského politbyra. To vyvolá další nespokojenost, která se bude stále častěji přelévat do ulic. Jak také jinak, když milion občanů nemá ve sněmovně své zástupce.

Tuto kritickou situaci si zjevně uvědomují i v Sorosově generálním štábu, který bude protektorátní vládu bruselské pětky fakticky řídit. Není tedy náhodou, že jako první úkol si Fialova vláda vytýčila prosazení korespondenční a elektronické volby, která už prošla senátem a čeká ji schvalovací proces ve sněmovně.

Pokud by se podařilo tento nástroj k již zcela otevřenému falšování voleb uzákonit, cesta změny pomocí demokratických procedur by se velmi zúžila. Můžeme tedy očekávat, že první opravdová bitva čeká zastánce státní suverenity v nejbližší době právě na tomto tématu - a to jak ve sněmovně, tak v ulicích. Jak se ovšem stalo, že přestává fungovat bruselská propaganda, která ještě před několika lety dokázala zmanipulovat většinu, takže nad naším členstvím nanejvýš mávla znuděně rukou, a šla si po svých?

Čtěte ZDE: Kudy z EU: Nebojme se odchodu, bojme se setrvání! Převychovat bestii je nemožné. Dystopická vize budoucnosti unie. Buďme připraveni, může se to rozpadnout dřív, než tušíme. Nadějní mladí sekáči?

Především kvůli další rychlé proměně Evropské unie z mezinárodní organizace v superstát, v Německem ovládanou 4. říši, před níž tolikrát (marně) varovala Margareth Thatcherová. Při našem vstupu do vězení národů, ukazoval Brusel vlídnou tvář v podobě milé dívenky toužící splnit nápadníkovi každé přání. Zahrnovala jej láskou a penězi. Všichni, kteří před tímto svazkem bubnovali na poplach (a nebylo málo těch, kteří varovali, že ve skutečnosti jde jen o starou známou totalitární čarodějnici, která na sebe kvůli námluvám vzala pohádkově líbeznou podobu), byly označeni za škarohlídy nepřející nové lásce.

Jenže jak šel čas, manželství se začalo měnit v peklo. Z líbezné dívenky se rychle vyklubala panovačná stvůra, která ve chvílích vzteku z neposlušnosti stále častěji ukazovala svou skutečnou tvář. V poslední době už si bruselské politbyro na nic nehraje a s nějakými demokratickými převleky neztrácí čas. Čím dál otevřeněji se v mnoha ohledech podobá své předchůdkyni - Třetí říši.

Místo koncentračních táborů zatím používá k udržení klidu v provinciích metodu strachu vyvolaného osvědčenou metodou travičství. Smrtící epidemie, vypuštěná na svět touto odpudivou čarodějnicí k proměně světa a odstranění posledních zbytků svobody a demokracie, je jen začátkem velkých změn, které globalističtí otrokáři chystají.

A jde to kvapíkem: Dnes a denně jsme konfrontováni s absurditami ve jménu zeleného náboženství,  které systematicky ničí stabilní energetické zdroje, aby mohlo drasticky zdražit veškeré energie a suroviny, a uvrhnout tak většinu do bezvýchodné chudoby. Zatímco nad snahou o prosazování všemožných úchylek a deviací (homosexualismus, genderismus, atd.) mávli mnozí dosud rukou, tak jako kdysi nad stranickými usneseními, tak brutální útok na jejich peněženky je vedle vakcinačního násilí konečně zvedá ze židle.

Dvanáct procent domácích kolaborantů, nebude schopno dlouho tuto neudržitelnou situaci ustát. Dříve či později dojde k masivnímu vystoupení většiny, která si konečně začíná uvědomovat, že byla podvedena a že nejde jen o bruselské ideologické cvičení, ale teď už začíná jít o život.

I pokus bruselských komisariátů a jejich pátých kolon rozdělit občany v členských zemích pomocí vakcinačního cukru a biče na spolehlivé, loajální a na "disent" (a tím rozmělnit a oddálit blížící se politickou katastrofu), bude fungovat jen dočasně. Dříve nebo později se lidé z obou táborů spojí proti skutečnému nepříteli, a tuto lest odhalí. A nebudou-li reprezentovaní v parlamentu a dalších institucích státu, nezbude jim ke své záchraně a obraně svých rodin než použít sílu - tak jako vždy v dějinách.

Současný útok na Daniela Landu a snaha o jeho kriminalizaci je jen začátkem tohoto procesu. 

Buďme tedy i na tuto eventualitu připraveni.

První větší vystoupení "reprezentantů" mlčící většiny se chystá už tuto středu symbolicky 17. listopadu na Staroměstském náměstí v Praze, kdy se řada občanských inciativ, stran a spolků rozhodla společně demonstrovat proti omezování svobody a demokracie v naší zemi. 

Jsme na prahu první bitvy dlouhé války. 




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky