Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Šílenství nejbohatších z elit: Většinu lidstva vystěhujeme na orbit. Na Zemi se dostanou jen na dovolenou. Život v inkubačních válcích. Blouznění na levičáckých univerzitách. Pro ty, kdo přežijí série depopulačních vakcinací

Šílenství nejbohatších z "elit": Většinu lidstva vystěhujeme na orbit. Na Zemi se dostanou jen na dovolenou. Život v inkubačních válcích. Blouznění na levičáckých univerzitách. Pro ty, kdo přežijí série depopulačních vakcinací

22. 11. 2021

Tisk článku

Branislav Michalka upozorňuje na konferenci, která před pár dny přivedla do Washingtonu kromě dalších významných i nejbohatšího muže planety Jeffa Bezose, zakladatele vesmírné společnosti Blue Origin

Do jakého stádia šílenství se propracovaly globální elity a kam nás přibližně plánují dovést, to si můžeme čas od času osvětlit tehdy, když jsou v dobrém rozmaru a pustí do médií své představy o budoucnosti lidstva. 

Jeff Bezos, zakladatel a majitel firmy Amazon, nově i zakladatel soukromé vesmírné společnosti Blue Origin a jen tak mimochodem momentálně nejbohatší člověk světa, se takto nechal unést na pozoruhodné konferenci, která nese název Ignatius Forum, s podtitulem Naše budoucnost ve vesmíru.

Jsme přemnožení

Konference je pojmenována podle jejího moderátora Davida Ignatiuse z deníku Washington Post a odehrála se ve středu 10. listopadu, na půdě Národní katedrály ve Washingtonu. Ta je jakýmsi synkretickým centrem všech vyznání na území USA. Z konference byl vysílán přímý přenos, zřejmě aby občané o nic nepřišli. Zúčastnila se jí i ředitelka agentury CIA Avril Danica Hainesová, dcera známého vědce Thomase H. Hainese a Adriany Rappaportové, také administrátor NASA a bývalý senátor Bill Nelson, astronom Avi Loeb a teolog a astrofyzik David Wilkinson. Zajisté lidé, které nelze podezřívat z malého vlivu na společnost. Proto zlehčovat vize, které na konferenci zazněly, zřejmě není příliš na místě.

Jeff Bezos ve svém příspěvku do diskuse zrekapituloval běžnou floskuli globální elity: lidé jsou přemnožení, nezvladatelný růst populace pokračuje a proto je třeba hledat řešení. A Jeff Bezos ho už i našel - je třeba donutit člověka opustit Zemi. Podle Bezosa by měl lidský rod žít na oběžné dráze planety, ve speciálně vytvořených stanicích, které budou nazvány „kolonie“. Planeta Země, takto vylidněná, se stane jakousi „rezervací“, kterou bude moci lidstvo navštěvovat a shora obdivovat.

V následujících stoletích se mnoho lidí narodí ve vesmíru. Toto bude jejich první domov,“ řekl Bezos. "Narodí se v těchto koloniích, budou v nich žít a Zemi budou navštěvovat, jako my dnes, například Yellowstonský národní park."

Bezos samotné kolonie popsal jako „plovoucí stanoviště“, které budou regulovat počasí a gravitaci Země. Budou to „otáčející se válce s řekami, lesy a divokou zvěří “, které „by mohly pojmout až milion lidí.

Čtěte ZDE: Potkani jsou chytří: Nepodléhají hned dezinformacím. Jenže je tu někdo, komu vadí. Hrubá síla situaci neřeší. Naštěstí tu jsou granulky. Zaručeně bezpečné, odborníky schválené. Špatný úmysl aby člověk pohledal

Kdo nám vládne?

Tyto bláznivé vize, připomínající sci-fi filmy, které se dnes tak snadno natáčejí díky počítačové grafice, nehlásí do světa zkrachovalý kuchař z předměstí New Yorku, který se vrhl ke studiu Ericha von Dänikena a Rona Hubbarda, ale nejbohatší člověk světa. A neasistují mu při tom bezdomovci, zahřívající se při hořících kontejnerech, ale elita amerických papalášů.

Z této perspektivy se zdá pochopitelnější, jak se mohly utopické environmentálně-maoisticko-trockistické nápady nové zelené Evropy a klimatické blouznění vyšinuté Gréty, stát oficiálními ideologiemi pro 21. století. V hlavách globální elity se totiž nacházejí natolik bláznivé nápady, přičemž tato elita drží v rukou moc, o jaké se dříve vládnoucím elitám ani nesnilo, že všechny hlouposti světa, které jste někdy četli v levných komiksech, v mládežnické literatuře či v šílených utopických se mohou časem stát součástmi vládních usnesení.

Infantilní úsměv Jeffa Bezose, se kterým oznamuje lidstvu, že ho jde vystěhovat na orbitální okruh Země, nám signalizuje to, kdo nám ve skutečnosti vládne – odchovanci univerzit, hltači sci-fi filmů a romantičtí blouznivci, kteří nedokážou dospět a pochopit, že lidé nejsou počítačovou hrou, kterou lze podle potřeby přeprogramovat.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky